emaze Review – Få mest mulig ut av emaze Online Presentasjonsteknologi

Emaze er en nettbasert presentasjonsteknologi som gjør det enkelt for folk å lage moderne PowerPoint-stilpresentasjoner tilgjengelig for visning på nettet uten spesielle ferdigheter..

Enkel å bruke

Iøynefallende profesjonelle presentasjoner kan bli laget på noen få minutter ved bruk av et bredt utvalg maler kategorisert rundt den type presentasjon du ønsker å lage. Fordi presentasjonene dine er lagret online, kan du få tilgang til og dele dem hvor som helst. Emaze er en webapp med skybasert lagring som lar deg se og redigere presentasjonene dine på datamaskiner, bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner hvor som helst du har en internettforbindelse. Grensesnittet er brukervennlig og ingen forståelse av HTML eller CSS kreves av designeren.

Massevis av alternativer

Malene inkluderer 3d-scener til 2d-lysbilder av dyktige designere. Det faktum at lysbildene er opprettet i HTML5 betyr at du har mye mer designalternativer inkludert gifs, media, live data, hyperkobling og mer. Presentasjonen din blir interaktiv og engasjerende. Emaze inkluderer også språkstøtte med automatiserte oversettelsesverktøy. Malene er organisert etter type for å hjelpe deg lettere å finne en som passer dine behov.

Du kan også utforske andre offentlige presentasjoner for å se hva andre har gjort med presentasjonene sine og få ideer til hvordan du kan tilpasse dine.

Designe med Emaze

Å designe en presentasjon med Emaze er veldig brukervennlig. Du designer innen nettappen i nettleseren din, som blir stadig mer vanlig på nettet. Mange grensesnitt for denne typen webapper er designet for brukere uten mye erfaring med denne typen programvare. Emaze er ikke noe unntak, med store knapper og enkle å forstå etiketter, vil det være enkelt å få lagrene dine og designe en presentasjon selv for noen uten grafisk designerfaring. Du kan til og med importere PowerPoint-lysbilder for å gjøre jobben din enklere, så hvis du har lysbilder med informasjon fra andre dokumenter i Microsoft Office Suite, vil du kunne overføre denne informasjonen enkelt.

Knappene på grensesnittet er store, enkle og organisert av generelle oppgaver.

Seksjon 1:

  • Lysbilde – med plussskilt. Denne knappen lar deg klikke for å se hvilke andre lysbilder som er tilgjengelige i malen du har valgt. Hver mal ser ut til å ha et stort utvalg av standard lysbilder å velge mellom for å gjøre presentasjonen din unik. Nedtrekksmenyen for denne delen har også plass til å importere PowerPoint-lysbilder.
  • Seksjon – presentasjonen din kan deles inn i seksjoner for å gjøre det enkelt å redigere eller enkelt overføre publikum mellom underemner i presentasjonen.
  • temaer – Denne knappen lar deg velge mellom fargeskjemaer for temaet du har valgt.

Avsnitt 2:

  • Tekst – Denne knappen lar deg velge tekststørrelse basert på om det du skriver skal være en overskrift, en underoverskrift eller generell lysbildetekst.
  • Bilde – Du kan laste opp bilder eller importere dem fra nettet hvis du har URL-en. Du kan også enkelt bruke bilder som er lisensiert for gratis kommersiell bruk fra fotooppbevaringssteder som Flickr og Google-bilder. Hvis du gjør et søk i denne fanen, vil den trekke opp bilder du har lov til å bruke i henhold til spesifikasjonene du angir fra hele nettet. Alt dette er tilgjengelig gratis.
  • Media – Du kan også importere medier inkludert video- og lydfiler, samt resultater fra Google Maps. Fanen “media” godtar opplastede lyd- og videofiler i formater .mp3 og .mp4 samt URL-er eller innebygd kode fra YouTube, Vimeo og andre nettsteder..
  • Form – denne knappen gir deg tilgang til et stort antall figurer som kan tilpasse presentasjonen ytterligere. Mange standardformer er inkludert, så vel som de mest populære logoene for sosiale medier og andre nyttige bildeskiss, alle med en lignende stil som lar dem brukes sammen..
  • diagrammer – Du kan til og med lage dine egne diagrammer enkelt ved å kopiere og lime inn informasjon fra et regneark datatabell og velge hvilken type kart du vil ha. De tilbyr 11 kartalternativer basert på hva du trenger for å vise dataene dine. Standardene er inkludert (kolonne, linje, kakediagrammer, søyler, område og tabeller) samt andre, mindre vanlige diagramtyper.

Det er enkelt å redigere tekst på lysbildene. Bare klikk på teksten du ønsker å redigere. Når du klikker på teksten vil den slippe ned en redigeringsmeny som lar deg manipulere utseendet og følelsen av teksten som ligner på alternativene i grafikkgrensesnittet. Selv om noen har sagt at du ikke kan redigere skrifter i gratisversjonen, er de tilgjengelige under avanserte alternativer i rullegardinmenyen (ellipsene). Du kan også redigere bokstavavstand, legge til hyperkoblinger eller lyder, rotere skriften for å få den til å se mer 3D ut, legge til grafiske funksjoner som graderinger og tekstglød. Du kan også redigere tekstplassering ved å dra boksen dit du vil ha den i rammen, lik Photoshop og andre bildedigeringsprogrammer.

Å redigere bilder er på samme måte enkelt. Når du har valgt bildet ditt, vises en rullegardinmeny og bildet blir uthevet. Du kan endre størrelse, redigere eller beskjære bildet, legge til rammer eller spesialeffekter, legge til hyperkoblinger eller lyd, rotere dem og mer. Du kan ordne sett med bilder eller låse dem på plass for å forhindre å dra dem ved et uhell. 3D-effekten lar deg rotere bilder på flere forskjellige måter i grader hvis du vil for perfekt plassering.

Avsnitt 3 har standardene som å angre / gjøre om, kopiere og lime inn, slette, lagre, laste ned, dele og spille slik at du kan forhåndsvise hvordan presentasjonen din vil se ut under produksjonsprosessen..

De har det bra gratis støtte delen for å hjelpe deg med å finne ut det grunnleggende og hvordan Emaze fungerer.

Betalte kontoer

De betalte kontoene kommer i to nivåer og har forskjellige fordeler. “Pro” -nivået lar deg presentere offline, gjøre presentasjonen din privat, laste ned til PDF og video, og tillater samarbeid slik at du kan jobbe med presentasjoner med andre teammedlemmer.

Konto-nivået “Business” tilbyr alle funksjonene som er nevnt tidligere, i tillegg til analyseinformasjon, tilpassede merkemaler, muligheten til å administrere teamet ditt, og førsteklasses opplæring og support for å få kunnskapsrik hjelp til hvordan du effektivt kan bruke systemet. Hvis du har noen teammedlemmer som ikke er vant til nettgrensesnitt som dette, eller som virkelig vil gjøre presentasjonene dine skiller seg ut, kan opplæringsalternativene tjene dine ansatte godt.

ProVirksomhet
Present offline
Gjør presentasjonene dine private
Last ned til PDF og video
Samarbeid
Insight Analytics Pro
Tilpassede merkemaler
Teamledelse
Premium treningstøtte
14 dagers gratis prøveversjon
Månedlig pris $ 9 / mo $ 19 / mo

De tilbyr også rabattplaner for studenter og lærere.

Betalte kontoer har også Emaze-visningen som lar deg spille av .emaze-filer offline. Så langt er Emaze-viseren bare for Windows. Hvis du kjører en Mac, må du bruke “Last ned HTML” -funksjonen for å se presentasjonen din offline.

Emaze har også et henvisingsprogram der du, hvis du inviterer en venn, kan få en gratis måned Emaze Pro til å prøve ut. De har også et tilknyttet program.

Emaze for studenter og lærere

Ikke bare er Emaze en fin måte for lærere å livliggjøre pensumene sine og holde elevene opptatt med interaktive elementer, men den har også alternativer som spesifikt hjelper lærere. Emaze for pedagoger har en brukervennlig plattform og multi-device plattform som oppmuntrer til samarbeidslæring, og den har spesielle verktøy for å la læreren spore hver elevs fremgang og engasjementnivå med analyser og avanserte teamplattformer.

Emaze er også bra for studenter. Enhver student som må holde en presentasjon som en del av klasseskolen eller høgskolenivået, vil dra nytte av å ikke måtte lære et komplisert system for å gjøre presentasjonen sin til en som lærere og deres medstudenter vil sette pris på. Det er maler spesielt for studenter som lar dem lage en presentasjon på få minutter, og de kan forbedre presentasjonene sine enkelt med bilder, live data, lyd og video.

Emaze er også spesielt egnet for moderne studenter, som er vant til å gjøre mye av arbeidet sitt på nettet og kanskje bare har typer enheter som ikke har alvorlig lagring, så alt de gjør bør lagres i skyen. Studenter med Chromebooks eller andre typer internettilgangsenheter vil ha stor fordel av verktøyene Emaze tilbyr.
Studentene kan også dele og samarbeide med klassekamerater og lærere via e-post, sosiale medier, nettsteder og blogger slik at andre studenter kan bli involvert og lærere kan spore deres fremgang.

Hvordan Emaze slår konkurransen

Emaze finner en måte å både ha flere maler og alternativer på enn mye av sin direkte konkurranse og være mer brukervennlig. Det har et intuitivt grensesnitt med store, dristige knapper og en dyp grå og svart bakgrunn for å redusere belastningen på øynene. Den har flere maler og alternativer enn noen av konkurransene, er mindre klønete og er intuitiv nok til å ikke kreve en veiledning for folk med gjennomsnittlig erfaring i nettbaserte applikasjoner. Det er enkelt å lære, bruke og dele med venner, familie, kolleger, klienter og mer.

eMaze vs PowerPoint

eMazePowerPoint
Kompatibel på PC, Mac, nettbrett og smarttelefoner
Presentasjoner kan nås fra hvor som helst
Profesjonelt utformede maler
3D-maler
Videomaler
Romlig bevegelse av informasjon
Plasser tekst, bilder og videoer i 3D-plan
Del presentasjonen din via e-post eller Facebook
Samarbeid presentasjoner med kollegaene dine
Dusinvis av forhåndsdesignede oppsett
Støtter alle språk
Automatisk presentasjonsoversettelse
Frakoblet tilgang
Presentasjoner kan legges inn på hvilket som helst nettsted
HTML5 og CSS3
Støtte for hyperkoblinger
Bakgrunnsmusikk
Lydeffekter
Importer lysbilder fra PowerPoint
Diagrammer og tabeller

Hvordan webapper slår tradisjonell programvare

Mange mennesker har i det minste litt erfaring med forretningsstandarden for presentasjonsprogramvare, Microsoft Office Suite’s PowerPoint. Powerpoint er bygget for å fungere i Office Suite, og henter inn informasjon fra andre programmer i suiten for å gjøre det mulig å hente og vise informasjon. Problemet med PowerPoint er at den har en ganske bratt læringskurve sammenlignet med noe som Emaze for folk som ikke er vant til å generere PowerPoint-presentasjoner eller som trenger å generere presentasjoner regelmessig. Nettapplikasjoner som Emaze forstår at brukerne deres kanskje ikke har eller ønsker ferdighetene som kreves for å generere en profesjonell presentasjon. Programvare som er strømlinjeformet for de viktigste funksjonene, spesielt programvare som kan importere PowerPoint-presentasjoner for dataene som trengs, er perfekt for forretningsfolk som ikke har tid til å investere i en ferdighet som ikke er relatert til kravene til jobben deres. Du kan lage en presentasjon på få minutter som ser ut som om den ikke er mer profesjonell enn en Powerpoint-presentasjon med liten eller ingen trening.

Det at presentasjoner lagres i skyen og nås via en webside, betyr at samarbeid er enkelt. Alle kan få tilgang til den samme presentasjonen samtidig og redigere live. Dette sparer frem og tilbake kommunikasjon og fildeling, noe som sparer tid for både store og kompliserte presentasjoner og i posisjoner der presentasjoner må genereres mens du er på farten, men visse mennesker har tilgang til annen informasjon som må deles.

Cloud-lagring betyr at presentasjoner kan nås fra hvor som helst så lenge du har en internettforbindelse. Det betyr at du enkelt kan dele arbeider som pågår med kolleger eller andre i teamet ditt, i tillegg til å ha muligheten til enkelt å dele dine avsluttede presentasjoner med kunder, sjefer, venner og potensielle kunder. Du trenger ikke å betale separat for lagringen og være vert for den på din egen webside eller server. Du trenger ikke å bekymre deg personlig for å håndtere eller overføre potensielt store filer med mindre du vil ha en sikkerhetskopi for offline bruk.

Det at presentasjonene er laget i HTML5 betyr at videoer, gifs, bestemte teksteffekter og animasjoner, 3D-utseende og andre former for medier som anses som spesielt iøynefallende, er tilgjengelige for personer uten programmeringserfaring i et grensesnitt de lett kan tilpasse for å imøtekomme deres behov. HTML5 betyr også at folk som bruker alle nettlesere kan få full effekt av presentasjonen, enten de er på stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner eller mobile enheter med hvilket som helst operativsystem..

Lett nok for alle

Lag lysbildefremvisning for familien. Vis klienten hva virksomheten din kan gjøre. Engasjer studentene dine og finn unike måter å dele pensum på. Imponer lærerne dine. Få medarbeidere ombord med en prosjektidee. Gjør sjefen din enklere. Mulighetene med Emaze er uendelige og det er så lett å lære at du ikke har noen unnskyldning for ikke å gjøre det. Med 5 minutters investering kan du ha en presentasjon av profesjonell kvalitet klar til å gå på jobb, skole eller hjem. Se hva Emaze kan gjøre for deg i dag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me