En detaljert gjennomgang av Nice Hotel – WordPress Theme

Reise og turisme har blitt den raskest voksende globale sektoren i 2016. Den representerer omtrent 3,1% av verdens BNP og har vokst seg større enn bilindustrien og kjemisk industri. Hotell og andre reiselaterte virksomheter utvider rekkevidden ved å bygge sine egne nettsteder, slik at de kan tilby tjenester til et globalt publikum. Bedriftseiere benytter seg av denne muligheten ettersom den er mer praktisk, mer kostnadseffektiv og mer effektiv enn å annonsere gjennom trykte annonser. Hvis du planlegger å utvide hotell- eller reisevirksomheten din på nettet, er det bare fornuftig å bygge ditt eget nettsted også!

WordPress er utvilsomt den beste plattformen for å bygge en blogg eller nettsted av alle typer og størrelser. Ikke bare har den en enorm samling av plugins for å forbedre funksjonaliteten til et nettsted, mange utviklere fortsetter å lage WordPress-temaer for omtrent alle slags nettsteder. Hvis du trenger å bygge et hotell- eller overnattingsnettsted med WordPress, vil et premiumtema gjøre det enkelt å opprette et profesjonelt nettsted. Et slikt tema som gjør en god suming på ThemeForest-markedet er Hyggelig hotell – WordPress Theme.

Nice Hotel er et premium WordPress-tema som er designet målrettet for hotell- og overnattingssteder. Det inkluderer spesifikke overnattingsfunksjoner som et online bestillings- / reservasjonssystem, tilpassede sideoppsett for utstillingsvinduer, bildegallerier og andre elementer som kreves på et hotellnettsted.

I denne detaljerte gjennomgangen av Nice Hotel – WordPress Theme, skal vi finne ut om det virkelig er det perfekte temaet for nettsteder med bookingtype. Som med alle nettsteder, bør du fortsatt sørge for at det gjøres noen ekstra optimaliseringer maksimere hastigheten på nettstedet ditt for brukere.

Oversikt

Nice Hotel – WordPress Theme er et førsteklasses tema som er laget for hotell, feriesteder, spa, servicebasert luksusvirksomhet og enhver annen type tjeneste som krever et reservasjons- eller bestillingssystem. Det er et annet mesterverk av ThemeForest Elite-forfatter, QuiteNiceStuff, som ga et navn for seg selv ved å utvikle og designe toppkvalitets WordPress-temaer og HTML-maler.

Nice Hotel har mange unike funksjoner som hoteller og annen tjenesteytende type kan være nyttige. Det en for å administrere tjenester og overnattingssteder, en events manager, en attesteringsdel og til og med et reservasjonssystem. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer en bloggseksjon, et fullt fungerende kontaktskjema, Google Map-integrasjon, et sett med tilpassede kortkoder, vakre sosiale medieikoner og mange flere.

Design

De Hyggelig hotell – WordPress Theme inkluderer en haug med brukervennlige temalternativer som lar deg konfigurere nettstedet ditt med minst mulig tid og krefter. Det har et avansert temapanel som er helt uten merke, slik at du enkelt kan legge til firmanavn og logo til det. Den har også et responsivt design, slik at det fungerer perfekt på alle enheter og skjermstørrelser som iPhones og iPads. Den har en enkel og moderne layout som gjør den funksjonell og enkel å bruke for nettsteder som krever mye innhold (eller til og med de med bare en liten mengde innhold).

I motsetning til andre premium-WordPress-temaer, er Nice Hotel ganske det unike siden det avviger fra alle de vanlige moderne, flate designene som er vanlige i temaene i disse dager. I stedet passer det med det vi vet best når du logger deg på Internett. Det som er flott med det er at den klarer å se så attraktiv til tross for at den ikke tilpasser seg noe av den mer trendy estetikken. Nice Hotel har en fast bredde, sammen med et elegant sted øverst på siden hvor du kan plassere firmalogoen din. Du kan til og med finne sosiale medieknapper øverst på siden, mens Book Now-knappen er plassert rett der gjestene og besøkende kommer til å se den først. Alle dine kontaktdetaljer er gitt for at besøkende kan se med en gang, som forblir øverst på siden selv når besøkende får tilgang til nettstedet ditt på sine mobile enheter. I mellomtiden fungerer glidebryteren som det perfekte stedet for å vise bilder av hotellrommene (eller andre tjenester du tilbyr), inkludert en overliggende modul for besøkende å slå i når de ønsker å bo på hotellet ditt.

Nice Hotel har også et administrasjonsområde for overnatting på baksiden, som lar deg legge til og fjerne bestemte rom, bilder og beskrivelser. Reservasjonssystemet sender derimot forespørsler direkte til innboksen din. Dette gjør ting mer praktisk for deg siden gjestene dine ikke lenger trenger å ringe deg på telefonen, slik at du kan bruke mer av tiden din på andre aspekter av virksomheten din..

Temaet er oversettelsesklart, noe som betyr at gjester fra andre land kan forstå innholdet på nettstedet ditt på morsmålet. Dette er veldig viktig for tjenester av typen tjeneste, med tanke på at du helt sikkert vil ha folk til bedriften fra alle verdensdeler. Bortsett fra dette kan du velge mellom 4 forskjellige skins, og legge til et hendelsesstyringsområde der du kan vise frem de store begivenhetene som oppstår på din eiendom. Det finnes også en uttalelsesdel, kontaktsider, fotogalleri og en bloggseksjon. Med disse er Nice Hotel akkurat det du trenger for en vellykket tilstedeværelse på nettet!

Nøkkelegenskaper

Så hva gjør at Nice Hotel – WordPress Theme skiller seg ut fra konkurransen? Her er de viktigste funksjonene du bør se frem til i dette fantastiske temaet:

 • Enkel å bruke alternativpanel. Du kan finjustere temainnstillingene og skape et unikt utseende og preg på nettstedet ditt.
 • Tilpassede sidemaler. Lag fantastiske sider med de ferdiglagde malene, komplette med spesielle oppsett og funksjonalitet.
 • Innkvartering ledelse. Dette lar deg legge til beskrivelser og bilder av tilgjengelige rom og andre tjenester du kan tilby.
 • Bookingveiviser. Her kan gjester reservere et rom / service som vil bli sendt rett til innboksen din.
 • Fullt fungerende Kontakt oss-siden. Den enkle å konfigurere kontaktsiden lar kundene komme i kontakt med deg på den raske og mest praktiske måten. Det kommer også integrert med Google Map, slik at gjestene enkelt kan finne virksomheten din.
 • Deling av sosiale medier. Brukere kan klikke på sosiale medieikoner slik at de kan dele innholdet ditt med venner.
 • 4 forhåndsdesignede skinn. Nice Hotel har 4 skinn, samt muligheten til å lage dine egne ved hjelp av fargevelgeren.
 • Lysboks. Ved å klikke på et bilde vil det vises i en større størrelse over en mørk bakgrunn.
 • Nedtrekksmenyer. En del av navigeringen av temaet er rullegardinmenyene og undermenyene.
 • Arrangementstyring. Her kan du legge til alle de nyeste og største hendelsene ved å bruke den innebygde events manager.
 • Testimonials management. La andre få vite hvor glade kundene dine er med tjenesten din! Velg attestene du liker best, og legg dem automatisk til på nettstedets hjemmeside.
 • Tilpassede widgeter. De tilpassede widgetene gir spesifikk funksjonalitet for nettstedet ditt.
 • Tilpassede snarveier. Legg til spesielle elementer i innleggene og sidene dine.
 • Lagede grafikkfiler. Ideell for de som ønsker total kontroll over temaets design.
 • Oversettelse klar. Nice Hotel er kompatibelt og har blitt testet ferdig med den nyeste versjonen av WPML.
 • Kompatibel med mobile enheter. Dette temaet er responsivt og kan brukes på forskjellige mobile enheter som iPhone og iPad.

Andre viktige funksjoner inkluderer:

 • Fast bredde
 • Toppmeny
 • 2 kolonner
 • Google Map-integrasjon
 • BuddyPress-integrasjon
 • YouTube og Vimeo-integrasjon
 • Skype, LinkedIn og Gravatar integrasjon
 • Bloggseksjon
 • lokalisering
 • Endre størrelse på automatisk bilde
 • Kartlegging
 • Gjengede kommentarer
 • Egendefinerte innleggstyper

QuiteNiceStuff tilbyr også støtte av topp kvalitet, som kommer som en standardfunksjon i alle produktene deres. De svarer vanligvis innen 24 timer i løpet av virkedager. Alle dine behov er stort sett dekket med dette temaet!

Fordeler og ulemper

Premium-temaer har blitt en viktig del av profesjonelle WordPress-baserte nettsteder rettet mot reise og turisme. Men med mange premiumtemaforfattere og butikker ute, kan det være vanskelig for deg å vurdere et produkts potensielle ulemper. Forhåpentligvis vil følgende fordeler og ulemper hjelpe hvis du vurderer å velge Nice Hotel – WordPress Theme:

Pros
 • Premium-temaer som Nice Hotel kommer med offisiell støtte, vanligvis via forum, telefon, e-post osv. Brukere av premiumtemaer får vanligvis raskt svar fra temaforfatteren, samt hjelp til å fikse feil eller sikkerhetsproblemer.
 • Kvaliteten på premium WordPress-temaer, hvis mål er å generere inntekter, er mye høyere sammenlignet med gratis temaer. For premium temaforfattere og butikker skaper høy kvalitet positive tilbakemeldinger der temaene deres fortsetter å bli bedre etter hvert som flere brukere kommer til å bruke dem.
 • Nice Hotel kommer med avansert funksjonalitet som et innebygd panel for temalternativer som gjør tilpasning og konfigurering av nettstedet mye enklere, avanserte plugins, booking / reservasjonssystem og mange flere.
 • Utformingen av premium WordPress-temaer er vanligvis mye bedre i nesten alle aspekter, fra sideoppsett, ned til widgets og backend-admin-menyer. Et hotell- eller overnattingstema med en ren og attraktiv design går langt i å markedsføre merkevaren din og tiltrekke flere gjester og potensielle kunder.
 • Sikkerhet er en topp prioritet for premium temaer som Nice Hotel. For å få fotfeste i det konkurrerende markedet, må premiumtemaforfattere investere i å oppfylle høye sikkerhetsstandarder for brukere.
 • Med premium WordPress-temaer er oppdateringssyklusen strammere sammenlignet med deres gratis kolleger. Dette påvirker ikke bare temaets kompatibilitet med den nyeste versjonen av WordPress, men med mange andre viktige ting som må løses, for eksempel feil- og sikkerhetsproblemer. Det er mange problemer som kan oppstå fra et utdatert WordPress-tema, så den eneste måten å unngå dem er hyppige oppdateringer, som premium-temaforfattere pleier å være gode til.
Ulemper
 • Prisen for det vakre og funksjonsrike premium WordPress-temaet kan overstige budsjettet ditt og krever likevel ytterligere gebyrer for lisensen. Hvis du driver et lite nettsted med et begrensningsbudsjett eller bare som en hobby, kan det ikke faktisk tjene nok penger til å utligne kostnadene for temaet. Et tema som krever at du betaler lisensavgift årlig, kan brenne lommeboka alvorlig!
 • For øyeblikket er det fortsatt ingen offisiell vurderingsprosess for betalte WordPress-temaer, i motsetning til gratis temaer som gjennomgår WordPresss standard gjennomgangsprosess. Dette betyr at premium-temautviklere lett kan ignorere beste praksis for utvikling av WordPress i visse aspekter. Dette kan forårsake mindre problemer eller det kan koste mye mer.
 • Premium WordPress-temaer har en tendens til å lide av “oppblåsthet”. Dette er vanligvis en avveining for flere funksjoner og bedre funksjonalitet. Noen brukere kan imidlertid synes at noen av disse funksjonene er unødvendige, og kan til og med redusere hastigheten på nettstedet.
 • Når et betalt tema er hentet fra markedet eller forfatteren slutter å selge det, vil du ikke lenger motta støtte og oppdateringer. Når dette skjer, må du gå over til et annet tema (som kan være tidkrevende), og du vil ha tapt pengene du har investert.

Det er egentlig ikke noe entydig svar på om et premium WordPress-tema er bedre enn et gratis. Det er til slutt din beslutning om å velge et premiumtema, og dette avhenger av behovene til nettstedet ditt, så vel som budsjettet ditt. Så før du kjøper Nice Hotel (eller noe annet tema for den saks skyld), må du sørge for å veie fordeler og ulemper og sjekke kundevurderinger for å finne ut hva de sier om dette temaet..

Endelig dom – et vakkert designet tema med et hyggelig reservasjonssystem

De Hyggelig hotell – WordPress Theme er et av de best rangerte, mest solgte hotell WordPress-temaene i ThemeForest – og av mange gode grunner! Ikke bare er det rimelig og pålitelig, det er vakkert designet og kommer med alle nødvendige funksjoner for deg å bygge et profesjonelt og fullt funksjonelt hotell, feriested, spa eller en hvilken som helst annen type nettsted som krever et fungerende bestillingssystem. Det følger ikke med “fluffet” – akkurat den rette mengden verktøy og alternativer som du sikkert vil bruke, og de som ikke vil dra nettstedets hastighet til grøfta. Så hvis du leter etter det perfekte temaet for nettsteder med bestillingstype, må du huske å sjekke ut Nice Hotel. Du vil helt sikkert ikke angre!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me