Er InMotion kompatibel med Mac?

Som du kanskje har lagt merke til, tilbyr ingen enkelt webhotellleverandør en hostingløsning som er spesielt designet for å imøtekomme Mac-maskiner. Mac, en forkjemper for Macintosh, er en linje med personlige datamaskiner som er designet, utviklet og markedsført av Apple. Nåværende Macintosh-modeller er spesielt designet for å imøtekomme behovene til hjemme, utdanning og profesjonelle brukere.
Blant de mange grunnene til at webhotellleverandører ikke tilbyr Mac-hostingløsninger er at Mac-maskiner er designet for å gå hånd i hånd med Mac OS-operativsystem, som også er designet av apple, spesielt for Mac-maskiner. Som sådan opplever noen operativsystemer som tilbys av webhotellleverandører kompatibilitetsproblemer med Mac-maskiner.
Selv om det ikke er noen spesifikk webhotell for Mac, er det mange vertsleverandører som tilbyr Mac-kompatible tjenester. Denne typen tjenester kalles Mac Friendly hosting. Det er viktig å merke seg at ikke alle hosting-tjenester er kompatible med Mac-maskiner. Det er også viktig å merke seg at noen av webhotellleverandørene er kompatible med en Mac, enten av valg eller ikke, design eller ikke, mens noen ikke er.
For de fleste av oss forårsaker dette ingen bekymring i det hele tatt, da de fleste av oss bruker PC-er og stasjonære maskiner som ikke har kompatibilitetsproblemer med Windows, Linux eller Unix-basert hosting. For de som er disipler til Mac, er søket etter en Mac Friendly hosting imidlertid en stor grunn til bekymring.
InMotion er et av vertsselskapene som tilbyr Mac-kompatibiliteter, spesielt i hostingløsninger for e-handel. De fleste av e-handelsverktøyene deres, som handlekurvene, er kompatible med Mac-maskiner. Bortsett fra dette favoriserer InMotion bruk av Linux-servere som er kjent for å være kompatible med Mac-er, fordi de har samme UNIX-arv..

Støtter InMotion Mac Mail?

Ja, InMotion støtter ikke Mac Mail. Mac Mail er faktisk et e-postprogram som følger med Apples operativsystem OS X. For å kunne bruke Mac Mail med InMotion-hosting, må du konfigurere e-postkontoen som standard Apple-e-postklient. Slik gjør du det:

  •  Når du åpner Mac Mail, vil du få en boks der du blir bedt om å oppgi og fylle ut den forespurte informasjonen, for eksempel ditt fulle navn, din e-postadresse og passord. Etter å ha gitt den nødvendige informasjonen, klikker du på “Fortsett” -fanen som du finner i nedre høyre hjørne;
  •  På det påfølgende skjermbildet må du oppgi ytterligere informasjon som inkluderer:

 Kontotypen

Velg mellom POP og IMAP;

 Beskrivelse

Du kan angi hvilken beskrivelse du vil beskrive kontoen.

 Innkommende e-postserver

det vanlige servernavnet vil være [email protected], som selvfølgelig blir erstattet med ditt eget navn og domenenavn;

 Brukernavn

Dette vil være din fulle e-postadresse; og

 Passord

Dette vil være passordet til e-postkontoen din.

  • Når alt er gitt, klikker du på fanen “Fortsett”.

 Neste skjermbilde vil være utgående postserver-side. Her vil du også bli bedt om å oppgi følgende informasjon:

 Beskrivelse

 Skriv inn det du anser som egnet for kontoen din;

 Utgående eposttjener

Oppføringen for denne boksen skal samsvare med oppføringen som brukes i serveren for innkommende e-post;

 Bruk godkjenning

Sett en sjekk på den medfølgende boksen;

 Brukernavn

Dette skal også samsvare med brukernavnet som ble gitt på forrige side.

 Passord  Dette vil være passordet for den oppgitte e-postkontoen.

  • Klikk på “Fortsett” -fanen så snart all nødvendig informasjon er gitt.
  •  Når oppsettet er fullført, vil du bli presentert siden Kontosammendrag. Ikke glem å merke av for “Ta konto online”. Når all informasjonen som er presentert, er riktig, klikker du på “Opprett konto” -fanen og vil være klar til å bruke Mac Mail i InMotion hosting.

Hvorfor er Mac ikke kompatibel med alle hosting-tjenester?

Noen vil kanskje tro at grunnen til at Mac ikke er kompatibel med noen hosting-tjenester er på grunn av operativsystemet som brukes av hosting-leverandøren. En ting du trenger å vite er at nettsteder ikke er OS-spesifikke, og at problemet ikke ligger på selve operativsystemet, men på nettleseren. Som sådan er løsningen på inkompatibilitetsproblemene til Mac ikke langt rundt hjørnet, da en enkel oppdatering av nettleseren kanskje kan gjøre susen. Det høres enkelt ut, ikke sant, men ikke alle vertsleverandører er villige til å gå gjennom bryet med å oppgradere nettleserne når alle de andre plattformene fungerer godt med det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me