eUKhost Hosting Review

EUKhost is opgericht in 2001 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste webhostingbedrijven in het VK. eUKhost Ltd. wordt beheerd vanuit hun statutaire zetel in Leeds en datacenters in Maidenhead en Milton Keynes. Bij eUKhost vindt u goedkope en betrouwbare webhostingservices. Tegenwoordig hosten ze meer dan 35.000 klanten in hun twee ultramoderne datacenterfaciliteiten in het VK, die meer dan 70.000 websites wereldwijd bedienen. Van instapniveau Shared Hosting-pakketten tot Private Clusters, EUKhost wint de 2e plaats in onze hitlijsten van de beste Britse webhostingbedrijven.

logo eUKhost
UPTIME
910
SNELHEID
865
ONDERSTEUNING
890
PRIJS
945
KENMERKEN
815
GROEN
800
INNOVATIEF
815

eUKhost-team – Met meer dan 100 werknemers die voor eUKhost werken, zijn vriendelijke en deskundige technische ondersteuning, facturering en verkoopteams 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Ze vertrouwen op hun sterk opgebouwde teameenheid om de klanten op de meest grondige en snelste manier te bedienen.

eUKhost-technologie – Het is belangrijk om betrouwbare webhosting te hebben voor de website van uw bedrijf of organisatie. Hun technologie onderscheidt hen echt van andere bedrijven. Hun webservers bevinden zich in datacenters van wereldklasse, die geavanceerde redundantie, fysieke beveiliging en meerdere snelle netwerkverbindingen bieden. Dit zorgt ervoor dat eUKhost de meest betrouwbare webhostingomgeving mogelijk maakt en uw inhoud en webpagina’s razendsnel levert. EUKhost’s cPanel Web Hosting is perfect voor individuen en professionals voor het hosten van persoonlijke websites, blogs en forums. Of u nu uw website wilt verplaatsen of aan uw volgende grote project wilt werken, cPanel-hosting is een geweldige allround keuze voor kleine tot middelgrote websites en blogs. Het geeft u volledige controle over uw webhosting met het toonaangevende cPanel-configuratiescherm – met een handige reeks add-ons die zijn gebundeld zoals Softaculous voor software-installaties met één klik, SEO-tools en nog veel meer.

eUKhost Services – Er zijn tot nu toe geen verborgen kosten verbonden aan hun producten, of de prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt. Ze hebben ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-beleid voor de meeste van hun producten en diensten. Ze bieden hoogwaardige 24x7x365 technische ondersteuning via livechat, ticketsysteem, helpdesk, telefoon en op hun webhostingforums.

eUKhost Web Builder – eUKhost kondigde de introductie aan van zijn eerste grote nieuwe dienst die specifiek is bedoeld voor niet-technische gebruikers. Een website bouwen – met behulp van de innovatieve Web Presence Builder van Parallels – is een zeer eenvoudige en eenvoudige manier om uw eigen website te ontwerpen, ontwikkelen en beheren zonder enige technische kennis. Met de geïntegreerde website builder is alles een paar klikken verwijderd en binnen handbereik met de meer dan 100 sjablonen beschikbaar in 10 categorieën waaruit u kunt kiezen. U kunt uw sjabloon zo aanpassen voor uw website. Met geïntegreerde modules zoals online winkelen, reageren, blogs, sociaal delen, ingesloten video en meer.

eUKhost Server Locatie – eUKhost heeft meer dan 1.200 servers ondergebracht in twee moderne datacenterfaciliteiten in Maidenhead Berkshire, VK.

BEZOEK EN KRIJG ONZE £3.33/ma. PRIJS

Door eUKhost gehoste domeinen

Technisch

 • 99,95% uptime-garantie, als de uptime niet wordt gehaald, betalen ze de klant 5% van de maandelijkse vergoeding terug voor elke 30 minuten downtime (tot 100% van de maandelijkse vergoeding van de klant)
 • Britse datacenters
 • Meerdere snelle netwerkverbindingen
 • BGP-netwerkredundantie door Simply Transit
 • Volledig bewakingssysteem
 • Volledige en incrementele back-ups
 • Volledige bescherming dankzij automatische e-mailcontrole voor virusdetectie en opschoning
 • 24/7 beveiligingspersoneel

 • We hebben er geen gevonden

Ondersteuning

 • 24/7 technische ondersteuning
 • 24/7 e-mailondersteuning
 • 24/7 gratis telefonische ondersteuning
 • 24/7 ticketondersteuning
 • 24/7 Live Chat-ondersteuning
 • Zeer snelle reactietijd van live chat
 • Rijke kennisbank
 • 100% interne teamondersteuning
 • Plannen zijn beschikbaar op zowel de Linux- als Windows-platforms

 • Reactietijd van ticket en post – binnen 1 uur

Prijzen

 • Altijd geld-terug-garantie – 30 dagen voor een volledige terugbetaling. Verzoeken om terugbetaling na 30 dagen worden naar rato van ongebruikte tijd terugbetaald.
 • Ze bieden enorme kortingen – tot 50%

 • Alleen nieuwe accounts komen in aanmerking voor terugbetaling

Prestaties van webhosts

Voor deze beoordeling hebben we enkele van de beste webhostingtools gebruikt om de statistieken van eUKhost te evalueren. Ten eerste hebben we de gebruiksstatistieken van eUKhost gecontroleerd, wat betekent hoeveel sites door eUkhost worden gehost. Zoals je op de onderstaande afbeelding kunt zien, haalt eUkhost 1,1% van de Britse webhostingmarkt of ongeveer 70.000 van de gehoste websites.

Door eUKhost gehoste domeinen

eUKhost host ongeveer 35.000 .UK-domeinen, die u op onderstaande afbeelding kunt zien:

Door eUKhost gehoste domeinen

De onderstaande lijst rangschikt websites op basis van het aantal mensen ter wereld dat elke site binnen een maand bezoekt. Het bevat top 20-sites met geschat verkeer en sites met verkeer dat Quantcast onafhankelijk heeft geverifieerd en worden gehost door eUKhost. We besloten de website: LINUXMINT.COM te kiezen en grondig te testen.

eUKhost top20 websites

We kozen voor de website: LINUXMINT.COM / willekeurig gekozen, gehost door eUKhost / en testen deze grondig: Traceroute test netwerkconnectiviteit met een server; Laadtest; Ping-test vanaf verschillende locaties; Uptime-monitoren en vele anderen.

Conclusie

eUKhost biedt u alles wat u nodig heeft om een ​​website te maken, hosten en onderhouden. Sterker nog, de service is een solide Brits hostingbedrijf met een grote aanwezigheid in het hele land met twee datacenters in Reading, Maidenhead en Milton Keynes. Hoewel de pakketten van eUKhost mogelijk beperkter zijn dan sommige van zijn rivalen, maakt de service dat goed met een sterke lijst met functies.

Bezoek eUKhost: http://www.eukhost.com/

En hier zijn enkele van de website-hostingservices die we hebben beoordeeld en die we u zouden aanraden:

1.Siteground 2.Godaddy 3.TSOHost.co.uk

en hier kunt u de beste Britse webhostingrecensies en onze Top WordPress-hosting in het VK lezen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me