FrontPoint Security Review

Hé, Johnny hier.

Zoals u zeker weet, ging deze site altijd over webhosting, webdesign en ontwikkeling.

Dus, waarom schrijf ik over een doe-het-zelfbeveiligingssysteem op mijn beoordelingssite voor webhosting?

Ik vind de recente ontwikkelingen op het gebied van technologie voor huisbeveiliging en het “internet of things” (IOT) echt gaaf.

In 2015 verbinden en beheren meer huiseigenaren apparaten in onze huizen. Als onderdeel van deze revolutie heeft een nieuw soort thuisbeveiligingsbedrijven een revolutie teweeggebracht in de huisbeveiliging (sorry, ADT). Dat gezegd hebbende, hier is mijn beoordeling van het huisbeveiligingssysteem van FrontPoint:

Frontpoint-beveiligingssysteem: wat u moet weten

Uw gezin, eigendommen en beveiliging zijn enkele van de belangrijkste dingen die het waard zijn om te worden beschermd. Nu de misdaadcijfers in de meeste gebieden toenemen, kan het bieden van de nodige bescherming een uitdaging zijn, tenzij u beschikt over een hoogwaardig en eersteklas beveiligingssysteem …

De markt wordt momenteel overspoeld met beveiligingssystemen, maar niet elk systeem werkt hetzelfde. Als u echt op zoek bent naar een huisbeveiligingssysteem dat de investering meer dan waard is, dan zijn de beveiligingssystemen van Frontpoint de ideale oplossing. Hieronder vindt u een overzicht van de systeemfuncties, de voordelen van het systeem en andere relevante zorgen.

Over Frontpoint

Voordat u in een product investeert, vooral een product dat u gaat gebruiken om uw huis en gezin te beschermen, is het altijd handig om te begrijpen van welk type bedrijf u denkt te kopen. Frontpoint is relatief nieuw voor de beveiliging van huizen.

Het bedrijf werd in 2007 opgericht door een groep experts op het gebied van huisbeveiliging, die elk revolutionaire veranderingen in de huisbeveiligingsindustrie wilden doorvoeren waarvan zij dachten dat ze dat zouden zijn. Het succes van Frontpoint is sterk afhankelijk van het vermogen om effectieve technologie, hoogwaardige klantenservice te bieden en het vertrouwen van de consument in het merk en in het systeem op te bouwen.

Drie belangrijke pakketten met beveiligingsapparatuur om uit te kiezen

Wanneer u Frontpoint-beveiliging bekijkt, zult u merken dat u kunt kiezen uit drie hoofdpakketten voor beveiligingsapparatuur.

 • Standaard pakketje: Voor een investering van $ 99 kunt u kiezen voor het standaardpakket. Het standaardpakket bevat een draadloos bedieningspaneel met een mobiele uplink, een draadloze bewegingssensor, een afstandsbediening voor een sleutelhanger, een tuinbord en vijf raamstickers, en twee draadloze deur- of raamsensoren.
 • Verbeterd pakket: Het Enhanced-pakket kost $ 164 en met dit systeem krijgt u een standaard bedieningspaneel met een cel-uplink, twee draadloze deur- of raamsensoren, een draadloze bewegingssensor, een rook- en hittemelder, een sleutelhangerafstandsbediening en tuinborden en raamstickers.
 • Verlichtingspakket: Het verlichtingspakket kost $ 199 en bevat de meest populaire apparatuur van de standaard- en verbeterde pakketten, bediening voor twee lampen in uw huis.Met dit systeem krijgt u een draadloos bedieningspaneel met een cel-uplink, twee draadloze raamsensoren, een bewegingssensor, twee draadloze lichtknoppen, een afstandsbediening met sleutelhanger, een bord en vijf raamstickers.

Hoewel de kosten van het beveiligingssysteem zelf variëren, zijn deze pakketten over het algemeen eenmalige investeringen die u kunt kopen wanneer u zich aanmeldt voor het beveiligingssysteem van Frontpoint. Als uw huis groot is of als er extra veiligheidsmaatregelen nodig zijn, kunt u de verbeterde of lichte versie overwegen. Hieronder staan ​​veel van de functies die u kunt verwachten bij het investeren in een Frontpoint Security-systeem.

Domotica-apparatuur

Frontpoint Security heeft veel functies, maar een van de handigste voor elke huiseigenaar is het domoticasysteem en de apparatuur die het bedrijf levert.

Een domoticasysteem is een vorm van technologie waarmee u op afstand alles kunt regelen wat met uw huis te maken heeft, zoals sloten, deuren, thermostaat, verlichting en nog veel meer.

Degenen die lid worden van Frontpoint Security kunnen apparaten in hun huis bedienen via een mobiele telefoon, tablet of laptop. Met het domoticasysteem kunt u er niet alleen voor zorgen dat uw huis 24/7 is beveiligd, maar u kunt ook uw huis beheren terwijl u weg bent.

Geodiensten

Geo-services is een technologiefunctie die niet veel thuisbeveiligingsbedrijven hun klanten bieden.

Frontpoint is uniek in dit opzicht en het loont zeker om van deze functie te profiteren. Geo-services is een type technologie waarmee u uw verbinding met uw huis kunt verbeteren. Via het systeem kunt u een “geofence” creëren rond het gebied van uw huis. Dit onzichtbare gebied dat u configureert in de toepassing van Frontpoint, is in wezen een gebied dat is aangemerkt als volledig beveiligd.

Als u of iets door de geo-afrastering gaat, prevaleren de beveiligingsregels die u heeft. Dit type instelling is een optimale functie als u de beveiliging van uw huis wilt versterken en bewaken. Enkele van de meest voorkomende instellingen die u met de Geo-service kunt toepassen, zijn:

 • Video-opname
 • Automatisering van thermostaten
 • Alarmmelding

Bovendien zijn het geo-servicesysteem en veel van de applicaties van Frontpoint compatibel met iOS- en Android-apparaten, dus je kunt, ongeacht wat je hebt, nog steeds de beveiliging van je huis bewaken en beheren.

Surveillance-opties

Zeer weinig bedrijven voor huisbeveiliging gaan zo ver als Frontpoint doet om uw huis te beschermen. De meeste huisbeveiligingssystemen bieden alleen standaard stand-still camera’s om uw huis te bewaken terwijl u weg bent.

Frontpoint doet het onmogelijke door camera’s te leveren die uiterst nuttige mogelijkheden bieden, zoals pan-en-tilt. Bovendien, als u beveiliging buiten nodig heeft, maar binnen de parameters van uw eigendom, dan heeft Frontpoint u gedekt met hun buitenlijn van camera’s.

Monitoring pakketten

Diversiteit en een scala aan keuzes is altijd een voordeel bij het kiezen van een huisbeveiligingssysteem.

Naast de uitrustingspakketten die Frontpoint beschikbaar heeft, heeft het bedrijf drie bewakingssystemen waaruit u kunt kiezen…

 • Bescherming Monitoring
 • Interactieve monitoring
 • Ultieme monitoring

Elk van deze systemen biedt optimale bescherming, maar het belangrijkste verschil tussen de drie systemen is dat in tegenstelling tot Protection Monitoring, wat het eenvoudigste systeem is, Interactive and Ultimate Monitoring u onmiddellijke waarschuwingen geeft over brand en omgevingsbedreigingen.

U heeft ook een ondersteuningssysteem voor levensveiligheid, professionele monitoring die 24/7 beschikbaar is, en vele interactieve functies zoals lichtregeling, toegang op afstand en bediening, e-mail- en sms-waarschuwingen en crash- en smash-waarschuwingen. Als u op zoek bent naar iets geavanceerder dan het standaard Protection Monitoring-plan, dan zijn Interactive en Ultimate Monitoring uitstekende keuzes.

Prijs en risico

Bij het kiezen van een huisbeveiligingssysteem is een van de eerste eigenschappen waar veel mensen aan denken de prijsstructuur – en terecht.

Beveiligingssystemen voor in huis zijn een investering, maar als u het geld neerlegt, kunt u het net zo goed doen bij een bedrijf waar u zich prettig bij voelt en dat u de functies en mogelijkheden biedt waarnaar u op zoek bent een huisbeveiligingssysteem. U kunt het volgende verwachten met betrekking tot de prijzen van Frontpoint:

 • Er zijn drie plannen beschikbaar, beginnend bij $ 34,99 per maand en tot $ 49,99 per maand
 • Er is een risicovrije proefperiode van 30 dagen bij betrokken – dus als u niet tevreden bent met wat u krijgt, kunt u deze kosteloos retourneren

Over het algemeen, hoewel Frontpoint misschien een beetje duur lijkt in vergelijking met andere huisbeveiligingssystemen, is het belangrijk om de redenering achter de prijsstructuur te begrijpen.

In tegenstelling tot andere beveiligingssystemen die op vaste lijnen of breedband werken, is Frontpoint een beveiligingssysteem dat volledig draadloos is door het gebruik van mobiele systemen. Met draadloze technologie krijgt u een optimaal niveau van bescherming, wat de licht verbeterde prijs zeker waard is. Bovendien biedt het bedrijf, zoals hierboven vermeld, een risicovrije proefperiode van 30 dagen. Als u niet tevreden bent, kunt u de apparatuur retourneren en krijgt u uw geld gratis terug.

Na het installeren van Frontpoint

De beveiligingssystemen van Frontpoint kunnen door u of een professional worden geïnstalleerd. Kiest u toch voor de professionele installatie, dan is er een vergoeding voor.

Als u besluit om Frontpoint te installeren, heeft het bedrijf nog een geweldige functie en dat zijn de constante beveiligingsverbeteringen. In wezen upgradet Frontpoint altijd zijn technologische systemen. Huidige klanten die het Simon ST-configuratiescherm van het bedrijf gebruiken, kunnen bijvoorbeeld upgraden naar het Qolsys IQ Touch-Screen Control Panel, dat hen voorziet van de zeer geavanceerde technologie voor huisbeveiliging.

Afgezien van systeemupgrades, werkt het bedrijf ook aan het updaten van apparatuur zoals sensoren, camera’s en nog veel meer. Daarom kunt u er met Frontpoint zeker van zijn dat u het nieuwste en beste krijgt als het gaat om een ​​beveiligingssysteem.

De nadelen

Als geheel is Frontpoint het type thuisbeveiligingssysteem dat een waardevolle investering is. Zoals bij alle beveiligingssystemen zijn er echter een aantal nadelen waarvan u op de hoogte wilt zijn.

 • De apparatuur wordt niet gedekt door een levenslange garantie. In plaats daarvan heeft alle apparatuur een garantieperiode van drie jaar
 • Als u ervoor kiest om het zelf te doen, kan het zelf installeren van het beveiligingssysteem van Frontpoint een uitdaging zijn als u geen doe-het-zelfervaring hebt.
 • Het bedrijf heeft 28 klachten ertegen in het Better Business Bureau. Als u echter navraag doet, zal het bedrijf u een reactie sturen en de omstandigheden uitleggen
 • FrontPoint is een relatief nieuw bedrijf in de huisbeveiligingssector (opgericht in 2007)

De algemene aanbeveling

Samenvattend – zelfs als het geen perfecte 10/10 scoort, is Frontpoint een kwaliteitsbeveiligingssysteem en bewakingsservice die het waard is om in te investeren.

Over het algemeen zijn klanten erg tevreden over het serviceniveau en de beveiliging die het bedrijf biedt. De regelmatige upgrades, de hoogwaardige apparatuur, de toegang op afstand en de draadloze technologie maken Frontpoint tot een beveiligingssysteem dat uw huis op het best mogelijke niveau zal beschermen.

Bovendien kan niets de 30-daagse risicovrije proef die het bedrijf biedt, verslaan. Dergelijke flexibiliteit en zorg voor klanten is ongegrond binnen de branche, dus u kunt er het beste gebruik van maken wanneer deze beschikbaar is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me