Fungerer InMotion på iPhone og iPad?

 

Jobber InMotion på iPhone og iPad?

Ettersom tempoet i livet nå ble betydelig raskere sammenlignet med for noen tiår siden, tar mange mennesker nå sine forretninger med seg hvor enn de går. De må ha konstant tilgang til sine nettsteder, nettbutikker og netthandel. Enda viktigere er at de hele tiden må være i kommunikasjon med virksomhetene sine, enten via e-post eller andre former for moderne kommunikasjon. Dette er grunnen til at webhosting-selskaper, nærmere bestemt InMotion-hosting, støtter kompatibilitet med mobilenheter, designet for forretningsfolk mens du er på farten, tar forretningene sine med seg uansett hvor de går.
For et tiår siden betyr det at forretningsfolk trenger å finne dataterminaler på hotellene sine hvor de kan komme inn i sin virtuelle forretningsverden gjennom stasjonære datamaskiner. Fortsatt noen år senere fikk mobilitet en annen betydning ettersom stasjonære datamaskiner ga vei for bærbare datamaskiner som ga flere fordeler enn deres stasjonære kolleger, da bærbare datamaskiner er mer mobile og har trådløs tilkoblingsmuligheter. Imidlertid har alderen for mobil databehandling og mobilvirksomhet nå en mer passende mening ettersom mobil databehandling har blitt mer mobil enn noen gang før, det er med ankomsten av smarte telefoner og dens kolleger. Mobiltelefoner er mindre, mer kompakte, men er ofte langt kraftigere sammenlignet med våre stasjonære datamaskiner for et tiår siden.
InMotion tar mobil databehandling et skritt lenger, ettersom det er blant antall webhosting-selskaper som støtter og har mobilenhetskompatibilitet, nærmere bestemt med iPhone og iPad. Ja, det er sant, InMotion fungerer bra på iPhones og iPads og andre iOS-baserte enheter.

Hva bør jeg gjøre for å konfigurere iPhone og iPad for å motta e-post via InMotion?

Hvis du er eier av en iPad eller iPhone eller en enhet som er iOS-basert, kan du bruke den enheten til å sjekke og lese e-postene dine uansett hvor du måtte være. For at enheten din skal motta e-postene dine, må du imidlertid konfigurere og konfigurere enheten. Følgende guide er for konfigurering av iOS-enheter som iPhone og iPad.

 •  På startskjermen til enheten din, se etter “Innstillinger” -ikonet, som vanligvis er representert av et ikon med tre gir, og velg det ved å klikke.
 •  Når du er inne i innstillingsskjermen, ser du etter “Mails, Kontakter, Kalendere” og velger det igjen ved å klikke.
 •  På skjermbildet “Mails, Kontakter, kalendere”, klikker du på “Legg til konto” -knappen som igjen skal ta deg til en skjerm med et antall e-posttjenester du kan velge mellom. Velg fanen “Annet” som skal finnes nederst på skjermen.
 •  Velg deretter “Legg til e-post” -konto under “E-post” -delen.
 •  Fyll ut ønsket informasjon på boksene som er gitt i delen “Ny konto”. Adressen skal være din fulle e-postadresse, og passordet skal være det tilsvarende passordet for den e-postkontoen.
 •  Så snart informasjonen er sendt inn, skal iPhone eller iPad slå opp for kontoen og behandle innstillingene, og automatisk bringe deg til neste skjermbilde.
 •  Du blir deretter bedt om å velge mellom IMAP eller POP, men som en mobil enhet, anbefales det at du velger IMAP. Årsaken til dette er at e-postadresser ikke lagres på iPhone / iPad.
 •  Skriv inn ønsket informasjon under delen Innkommende e-post. Vertsnavnet skal ha følgende skjema: sikker ##. Webhosting.com. ## skal være representert med servernummeret. Servernummeret finner du i vertsnavnet. For eksempel er vertsnavnet ditt cathleen07.inmotionhosting.com, servernummeret ditt er da 07. Brukernavn skal være din fulle e-postadresse og passordet det tilsvarende passordet for den kontoen..
 •  Deretter, under den innkommende e-postserveren, igjen, må du legge inn den samme informasjonen som du skrev inn før.
 •  Klikk på Lagre-knappen som skal finnes øverst til høyre på skjermen.
 •  Etter å ha klikket på Lagre, skal iOS-enheten din behandle informasjonen og når den er behandlet, skal enheten nå være klar til å motta e-post.

Hvilke andre applikasjoner støtter min Iphone eller Ipad via InMotion-hosting?

IPhone eller iPad er også kompatibel for å kjøre en online ved hjelp av PrestaShop Mobile Store. Det er faktisk ikke nødvendig å ha en egen PrestaShop Mobile Store-versjon for å kunne kjøre den på iOS-enhetene dine. InMotion gjør dette nødvendig ettersom det er blant verktøyene deres for netthosting.
Mobile PrestaShop er et program som tilbyr de samme PrestaShop-funksjonene som brukes til å administrere nettstedet ditt eller online virksomhet. Denne Mobile PrestaShop-applikasjonen vil gjøre det mulig for bedrifter å administreres enkelt og på farten, samt tillate opprettelse av applikasjoner for din PrestaShop Mobile Store. Blant de andre funksjonene som Mobile PrestaShop tilbyr er:
 Mobil PrestaShop-administrator

Dette er et program som brukes til å administrere PrestaShop-butikken din fra din iPhone eller iPad. Flere tilgjengelige mobilapplikasjoner som lar administratorer se rapporter og ordrer, er også tilgjengelige.

 MobiCart

MobiCart er en tjeneste som gjør det mulig å opprette både iOS- og Android-applikasjoner for Mobile PrestaShop .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me