Fungerer WebHostingHub på iPhone og iPad?

Fungerer WebHostingHub på iPhone og iPad?

Mange mennesker tar nå virksomhetene sine når de er på farten. Dette betyr at de trenger å få tilgang til nettsteder, nettbutikker og ganske enkelt, men enda viktigere, e-postene deres mens de er langt fra kontoret. Den gode nyheten er at de fleste webhosting-selskaper nå støtter kompatibilitet med mobilenheter, noe som i utgangspunktet betyr at virksomheter nå kan hentes dit webmastere, klienter og kunder går.
For noen år tilbake betyr det at forretningsfolk trenger å finne dataterminaler på hotellene sine hvor de kan komme inn i sin virtuelle forretningsverden gjennom stasjonære datamaskiner. Fortsatt noen år senere fikk mobilitet en annen betydning ettersom stasjonære datamaskiner ga vei for bærbare datamaskiner som ga flere fordeler enn deres desktop-kolleger, ettersom bærbare datamaskiner er mer mobile og har trådløs tilkoblingsfunksjonalitet. Imidlertid har alderen for mobil databehandling og mobilvirksomhet nå en mer passende mening ettersom mobil databehandling har blitt mer mobil enn noen gang før, det er med ankomsten av smarttelefon og dens kolleger.

WebHostingHub er blant antall webhosting-selskaper som støtter og har mobil enhetskompatibilitet, nærmere bestemt med iPhone og iPad. Ja, du hørte meg rett, WebHostingHub er kompatibel med iPhone og iPad og andre iOS-baserte enheter.

Hvordan skal jeg konfigurere iPhone og iPad for å motta e-post via WebHostingHub?

Hvis du er eier av en iPad eller en iPhone, kan du sjekke og lese e-postene dine via den mobile enheten din. For at enheten din skal motta e-postene dine, må du imidlertid konfigurere og konfigurere enheten. Følgende guide er for konfigurering av iOS-enheter som iPhone og iPad.

 •  På startskjermen til enheten din kan du se etter Innstillinger-ikonet, som vanligvis er representert av et ikon med tre gir, og velg det ved å klikke.
 •  Når du er inne i innstillingsskjermen, ser du etter Mails, Kontakter, Kalendere og velger det igjen ved å klikke.
 •  Klikk på Legg til konto, som skal ta deg til et skjermbilde med et antall e-posttjenester å velge mellom på skjermbildet Mails, Kontakter, kalendere. Velg kategorien Annet som skal finnes nederst på skjermen.
 •  Under Mail-delen velger du Legg til postkonto.
 •  Fyll ut nødvendig og nødvendig informasjon på boksene som er gitt i delen Ny konto. Adressen skal være din fulle e-postadresse, og passordet skal være det tilsvarende passordet for den e-postkontoen.
 •  Så snart informasjonen er sendt inn, skal iPhone eller iPad slå opp for kontoen og behandle innstillingene, og automatisk bringe deg til neste skjermbilde.
 •  Du blir deretter bedt om å velge mellom IMAP eller POP, men som en mobil enhet, anbefales det at du velger IMAP. Årsaken til dette er at e-postadresser ikke lagres på iPhone / iPad.
 •  Skriv inn ønsket informasjon under delen Innkommende e-post. Vertsnavnet skal ha følgende skjema: sikker ##. Webhosting.com. ## skal være representert med servernummeret. Servernummeret finner du i vertsnavnet. For eksempel er vertsnavnet ehub25.webhostinghub.com, servernummeret ditt er da 25. Brukernavn skal være den fullstendige e-postadressen din og passordet det tilsvarende passordet for den kontoen..
 •  Deretter, under den innkommende e-postserveren, igjen, må du legge inn den samme informasjonen som du skrev inn før.
 •  Klikk på Lagre-knappen som skal finnes øverst til høyre på skjermen.
 •  Etter å ha klikket på Lagre, skal iOS-enheten din behandle informasjonen og når den er behandlet, skal enheten nå være klar til å motta e-post.

Er min iPhone eller iPad kompatibel for å drive nettbutikk?

Definitivt ja! IPhone eller iPad er kompatibel for å kjøre en online ved hjelp av PrestaShop Mobile Store. Det er faktisk ikke nødvendig å ha en egen PrestaShop Mobile Store-versjon for å kunne kjøre den på iOS-enhetene dine.

Hva trenger jeg å vite om Mobile PrestaShop?

Mobile PrestaShop er et program som tilbyr de samme PrestaShop-funksjonene som brukes til å administrere nettstedet ditt eller online virksomhet. Denne Mobile PrestaShop-applikasjonen vil gjøre det mulig for bedrifter å administreres enkelt og på farten, samt tillate opprettelse av applikasjoner for din PrestaShop Mobile Store. Blant de andre funksjonene som Mobile PrestaShop tilbyr er:

 •  Mobile PrestaShop Admin – dette er et program som brukes til å administrere PrestaShop-butikken din fra din iPhone eller iPad. Flere tilgjengelige mobilapplikasjoner som lar administratorer se rapporter og ordrer, er også tilgjengelige.
 •  MobiCart – MobiCart er en tjeneste som gjør det mulig å opprette både iOS- og Android-applikasjoner for Mobile PrestaShop-butikken.

Hvilke andre fordeler kan jeg få fra PrestaShop Mobile?

PrestaShop Mobile har også med seg en mobil temabytte som lar deg endre temaer mens du er på farten. Disse inkluderer moduler og temaer som er lett tilgjengelige. Programmer som skal tillate deg å gjøre dette er:

 •  PrestaShopM;
 •  pMobile mal; og
 •  DevilMobile-tema