GoDaddy gjennomgang

Så nå tenker du på GoDaddy som et alternativ for leverandøren av webhotellleverandører.

Kanskje håper du til og med at ved å bruke GoDaddy’s service, vil du bli like heldig som Walter på GoDaddy’s Superbowl 2013 Commercial, der han kysset Bar Rafaeli hahaha …

I det minste med resten av GoDaddys funksjoner kan du ha veldig realistiske og positive forventninger – bare ikke at en.

Til syvende og sist er GoDaddy en tjeneste som praktiserer kundene sine med attraktiv webhotell med flere muligheter. Det er ekstremt effektivt for personer som er nybegynnere eller erfarne nettsteder.

For å forsikre deg om at du tar den riktige avgjørelsen angående webhotellbehov, nedenfor er en oversikt over GoDaddy og hva du kan forvente når du bruker denne tjenesten.

GoDaddy and Web Hosting – En bransjeaktør

GoDaddy har vært en fremtredende aktør i webhotellbransjen. Gjennom årene har det vært i stand til å samle over 13 millioner kunder på grunn av sin jevnlige kundebehandling og sin ekspansive domenenavnsregistrator. De som blir med i GoDaddy kan forvente mange funksjoner, men fremfor alt er høykvalitets webhotell til en rimelig pris det mest aktuelle.

Slik fungerer GoDaddys webhotell

For å finne ut om en webhotell er kompatibel med nettstedet ditt, er det viktig å forstå hvordan en bestemt tjeneste fungerer. Når du har kjøpt en hostingplan med GoDaddy, lagres nettstedet ditt deretter på servicen deres i en unik DNS. DNS-serveren lar folk over hele verden få tilgang til nettstedet ditt og se det. Etter at du har avgjort de foreløpige kravene, kan du også vurdere hvilken type webhotellpakke du bruker. Pakkene som GoDaddy tilbyr vil være tilgjengelige mer detaljert nedenfor.

Husk at de som er interessert i å kjøpe webhotell gjennom GoDaddy, må bruke Linux eller windows hosting. Begge systemene er gode, bare valget du tar avhenger av formålet med nettstedet ditt. Alt-i-alt, en hovedfunksjon ved GoDaddy, er at den gir deg jevnlige kvalitetstjenester og kundesupport gjennom hele prosessen. Hvis det er et problem, kan du kontakte kundesupportpersonalet og få svar på spørsmålene dine nesten umiddelbart.

Alternativer for dashbordet

Det er ikke alltid like enkelt å bruke en webhotell. Noen tjenester har et forvirrende kontrollpanel og dashbord, noe som gjør hele opplevelsen din mye mer frustrerende som nødvendig. Heldigvis prøver GoDaddy å gi deg ekstremt funksjonelle funksjoner når det kommer til kontrollpanelet.

GoDaddy bruker cPanel versjon 11.40.1, som er veldig enkel å bruke.

Alt er basert på visuell kontekst, så bare ved å se på panelet, vil du kunne finne nøyaktig hva du leter etter. I tillegg er panelet tilgjengelig for alle brukere, uansett plan.

Det er imidlertid viktig å nevne at selv om alle har kontrollpanelet tilgjengelig for seg, er det ikke alle planene som har alle avanserte funksjoner som er tilgjengelige for andre på kontrollpanelet. For eksempel har økonomiplanen mye færre funksjoner enn premiumplanen.

Den eneste ulempen når det gjelder kontrollpanelet er at det kan ta litt tid før kontrollpanelfunksjonene vises hvis du gjør endringer. Vanligvis er standard tidsrammen 24 timer.

Et sikkert system

GoDaddy er et av de mest rangerte selskapene når det gjelder sikkerhet. I motsetning til andre webhotellservere avslører ikke GoDaddy økonomiplanen fra grunnleggende sikkerhetsfunksjoner bare fordi den er på det mest grunnleggende nivået.

De som er en del av økonomiplanen, kan forvente spamdeteksjon for e-postkontoer og skalldeteksjon. Med disse funksjonene, og andre, hvis du har en premiumkonto, kan du føle deg trygg på at nettstedet ditt er på en sikker og håndterbar vert.

Veldig WordPress-vennlig

I disse dager henvender seg millioner av mennesker til WordPress for utvikling av nettstedet. GoDaddy gjenkjenner dette og prøver å gjøre overgangen enklere for deg, hvis du har en WordPress-konto.

De med WordPress-kontoer vil oppleve at GoDaddy gir automatisk installasjon av programmet. Når du installerer programmet, vil du også finne at alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner er intakt.

På slutten av dagen betyr det derfor mindre arbeid for deg og en enklere tid å få WordPress-nettstedet ditt satt opp gjennom GoDaddys webhotellserver.

Ekstremt sjelden driftsstans

Nedetid er en alvorlig bekymring for de fleste eiere av nettstedet, spesielt når det gjelder å velge webhotell som de ikke kjenner til.

Når det gjelder GoDaddy, trenger du ikke å bekymre deg for nedetid, fordi med denne webhotell-tjenesten din, nettstedet ditt vil være online 99,9% av tiden, garantert av dem.

Forskjellen på én prosent skyldes uhell og andre uforutsigbare problemer som kan oppstå. Men generelt er GoDaddy der oppe med det beste av tjenester.

Prisplanen

Det er på tide å snakke priser, men du vil like det du skal lese – så fortsett.

Økonomiplanen ($ 4,99 / mnd.)

Økonomiplanen er ideell for enkeltpersoner som nettopp er i gang med å lansere sitt eget nettsted. Med økonomiplanen kan du bygge 1 nettsted og få 100 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde, 100 e-postadresser, et gratis domene med en årlig plan, og muligheten til å registrere deg for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av nettstedet, som er et betalt alternativ.

Deluxe-plan ($ 5,99 / mnd.)

Med deluxe-planen har du ubegrenset nettsteder, lagring, båndbredde og 500 e-postadresser. Denne planen kommer også med et gratis domene når du kjøper en årsplan. Til slutt er det også sikkerhetskopi og gjenoppretting av nettstedet hvis du velger det betalte alternativet.

Ultimate Plan ($ 7,99 / mnd.)

Til slutt er den endelige planen ekstremt omfattende. Med denne planen har du ubegrenset nettsted, lagring, båndbredde, 1 000 e-postadresser, gratis domene med en årlig plan, sikkerhetskopiering og gjenoppretting av nettstedet som et betalt alternativ, 2X prosessering og strøm med en Linux og cPanel, Premium DNS, 1-års SSL og sertifikat for å sikre kundedata og øke søkerangeringene.

Planen du velger vil avhenge av dine behov. Ultimate planer er mer utbredt for forretningsformål og enkeltpersoner som ser på gründersiden av nettsteddesign og styring.

Sammendrag

Totalt sett er GoDaddy et førsteklasses alternativ for enten de som begynner, eller som har stor erfaring med utvikling av nettsteder. Når det gjelder det, tilbyr GoDaddy kundene en førsteklasses webhotellopplevelse med få problemer og konsekvent kundesupport når det er nødvendig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me