Heart Inetrnet UK gjennomgang av webhotell

Heart Internet kom seg helt til topps i vårt britiske gjennomgangsskjema over webhoteller av flere årsaker. De er 100% Storbritanniasbaserte hostingfirma, noe som betyr at du får alle fordelene av det – Storbritanniasbaserte datasenter for rask innholdslevering og intern teknisk support, klar til å løse eventuelle problemer 24×7. Mer om Heart Internet i anmeldelsen nedenfor.

Hjertet Internett
OPPETID
999
HASTIGHET
994
BRUKERSTØTTE
982
PRIS
938
FUNKSJONER
983
GRØNN
940
NYSKAPENDE
988

Topp hakk teknologi. Heart Internets servere er hostet i topp moderne Storbritannias datasentre. Det sikrer en veldig lav ping og rask levering til ditt britiske publikum. Hostingplattformen deres er fullt belastningsbalansert, noe som betyr at andre nettsteder aldri er avhengige av en enkelt server og ikke bremses av pigger i trafikken. Oppetidene er også veldig imponerende, ifølge statistikken fra Netcraft, Heart Interent har 100% oppetid den siste måneden og 99,98% det siste året med 99,82% vellykkede forespørsler.

Heart Internet tilbyr alle slags hostingplaner fra Delt hosting til virtuelle private servere og dedikerte servere. Derfor er den veldig skalerbar, og hvis bloggen eller butikken din blir stor, kan du enkelt flytte til en større server jevnt. Du kan se de delte hostingplanene her. Vi anbefaler Home Pro-planen, siden den gir deg mer plass til å betjene. Det kommer med ubegrenset plass, båndbredde, databaser og ftp-kontoer. Det gir også tilgang til alle e-handelsfunksjonene og 1-klikks installasjoner av applikasjoner som WordPress, Joomla eller Magento, som er bra for nybegynnere. Du kan sammenligne alle de delte hostingfunksjonene som Heart Internet tilbyr her.

Støtten er en av de viktigste funksjonene når du velger hosting og Heart Internet har stor støtte. Det er 100% baserte britiske teknikere som kan løse eventuelle problemer. De har et Live Chat-alternativ, Storbritannia-telefonnummer og et Support Ticket-system. Den er tilgjengelig 24x7x365, og den leveres gratis med alle hostingplaner du velger. Støtten vil til og med migrere innholdet ditt gratis fra din gamle hosting (unntatt på Starter Pro-hosting, som koster £ 9,99)

Når det gjelder prisen, kan Heartinternet være litt dyrt. For £ 2,99 / m kan du få Starter Pro som er ok, og med den fikk du alle fordelene med teknologien og støtten fra Heart Internet, men den har også mange begrensninger. For å oppleve all frihet og gode funksjoner som denne leverandøren gir, anbefaler vi Home Pro-planen, som er £ 9,00 / m, men den har ubegrenset plass og båndbredde, slik at du aldri trenger å bekymre deg for det. Du kan teste tjenesten og se om du liker den, siden alle de delte hostingplanene har 30 dager pengene tilbake-garanti.

Et annet kriterium vi bruker for å evaluere vertsselskapene er kundeanmeldelsene. Heart Internet har PC Pro Awards Best Web Host – 2013 Award, og 97% av leserne deres vil anbefale dette vertskapet til vennene sine. Du kan også fortsette Twitter og sjekk hva ekte folk sier om Heart Internet.

BESØK hjerte logo OG FÅ ET PLAN MED RABATT

hjerte internett

Teknisk

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • Gratis oppsett og overføring (med Home Pro-plan og over)
 • Ubegrenset trafikk, e-post, DB-er (med Home Pro-plan og over)
 • Storbritanniasbaserte datasenter
 • Utvidet kontrollpanel
 • Nye raske servere med god ytelse

 • Bare 400 MB postbokser, større tilgjengelig for ekstra kostnad
 • Start Pro (den mest grunnleggende planen) hostingplan mangler mye av teknologispesifikasjonene, så sørg for at du vurderer den før du kjøper, og vær sikker på at den tilfredsstiller dine behov.

Brukerstøtte

 • Storbritannia basert inhouse tech team
 • Storbritannias telefonstøtte og Live Chat
 • SysAdmins for å ta vare på billettene på 1 time i arbeidstiden og maksimalt 24 timer.

 • Støtten er stor, ingen nedturer her.

Priser

 • 30 dagers pengene tilbake-garanti
 • Fleksible planer
 • Ha en grunnleggende plan som er rimelig billig
 • Starter fra 2,99 £ / mo.

 • Planen som kommer med alle funksjonene er 9,00 £

Backend gjennomgang

Heart Internet har et tilpasset kontrollpanel som også er tilgjengelig for mobile enheter, slik at du kan administrere nettstedene dine mens du er på farten. Mange 1-klikk-apper for raske installasjoner og massevis av gratis maler og grafikk som skal brukes når du bygger nettstedet ditt. Det er også en nettstedsbygger og en spesiell liste over alle teknologiene du kan se i sammenligningstabellen for hostingplaner her.

Og her er noen av webvertstjenestene vi har gjennomgått, og vi vil anbefale for deg:

1.Siteground 2.Godaddy 3.TSOHost.co.uk

og her kan du lese de beste Storbritannias webhostingvurderinger og våre Top WordPress hosting i Storbritannia

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me