HostClear gjennomgang

På overflaten ser HostClear ut omtrent alle andre nettsteder som er der ute. De tilbyr mange av de normale funksjonene, lave priser og døgnet rundt støtte som de fleste andre verter hevder å ha. Det er imidlertid flere ting som skiller HostClear fra deres konkurranse og gjør dem til et førsteklasses valg og en enorm verdi som nettstedvert.

Det første spørsmålet som må stilles og besvares når du vurderer en webhotellvert er: “Er de pålitelige?”

En vert som ikke er pålitelig, er en som ganske enkelt ikke kan stole på som et alternativ, spesielt hvis du planlegger å drive en liten bedrift fra nettstedet ditt. Selv mindre feil og blipp på radaren kan føre til at besøkende og potensielle kunder vil forlate nettstedet ditt og aldri komme tilbake. Tap av viktige data kan også forårsake uopprettelig skade på merkevaren eller selskapet ditt.

Heldigvis består HostClear definitivt denne testen. På toppen av de mange attestene de har mottatt fra kunder som har brukt tjenestene sine i flere år, kan de også gjøre krav på det faktum at de er vertskap for tjenestene sine fra et førsteklasses datasenter. Sikkerheten og beskyttelsen de tilbyr er der oppe med omtrent ethvert vertsfirma i bransjen.

Siden de har bestått pålitelighetsprøven, la oss se på prisen og de mange funksjonene de tilbyr:

Hovedtrekkene

Funksjonene levert av HostClear er ganske omfattende og dekker omtrent alt nybegynneren eller den gjennomsnittlige brukeren av nettstedet vil trenge for å starte, bygge og utvide nettstedet sitt. Her er en titt på noen av høydepunktene i det de tilbyr:

Bruk av cPanel

En av de viktigste fordelene ved å stole på HostClear som vert for nettstedet ditt, er at kontrollpanelet de bruker er veldig brukervennlig. cPanel, kontrollpanelet de bruker, er et av de mer populære alternativene på nettet. Årsaken til dette er fordi det gir deg muligheten til enkelt å navigere gjennom forskjellige aspekter av nettstedet ditt og til og med installere nye programmer på nettstedet ditt.

Enten du ønsker å laste opp og laste ned filene dine eller administrere domenene dine raskt og enkelt, har cPanel alt du trenger for å være så effektiv som mulig når du kjører nettstedet ditt.

Kundeservice

Den viktigste grunnen til at HostClear raskt har kunnet utvikle et av de største og beste omdømme i webhotellbransjen, skyldes deres utrolige kundesupport. Hvis du er en ny eieren av nettstedet, kan det være et absolutt mareritt å prøve å finne ut av og på egen hånd.

Av denne grunn tilbyr HostClear 24/7 support. Mens mange andre kan hevde å tilby kundestøtte døgnet rundt, ble det raskt klart at HostClear var en av få som faktisk kunne fulgt dette løftet. Gjennomsnittlig responstid på billettene er mindre enn en time, noe som er uhørt i denne bransjen. De tilbyr tre forskjellige typer støtte, inkludert e-post, live chat og telefon.

En annen fordel for kundesupporten deres er at telefonstøtteteamet deres snakker engelsk. Dette kan være en absolutt gudssending for eiere av nettsteder som er vant til å bli satt på vent av folk som de ikke en gang kan forstå. De har til og med gjennomgangsvideoer og mange nyttige artikler for både avanserte og nybegynnere vertsbrukere.

1-klikk på Installasjoner

Det kan være utrolig frustrerende å jobbe med en vert som gjør det vanskelig å lage nytt innhold eller distribuere det innholdet effektivt på nettstedet ditt. 1-klikk installasjonsalternativene som HostClear tilbyr, lar deg enkelt legge til en blogg, CMS, eller til og med opprette et forum på nettstedet ditt. Det at HostClear også kan fungere som en nettstedbygger, betyr at de har mye mer brukervennlige funksjoner som kundene kan bruke enn de fleste vertsider..

Ubegrensede e-postadresser

Mens mange av vertene på nettet tilbyr ubegrensede e-postadresser, gjør kontrollpanelet som HostClear bruker, det usedvanlig enkelt for selv uerfarne nettstedseiere å bruke. En av vanskelighetene som mange brukere av nettsteder som begynner å begynne med er at de blir forvirret over hvor de skal hen og nøyaktig hvordan forskjellige ting gjøres. HostClear gir retningslinjer som er enkle å følge, og til og med gir opplæringsvideoer som leder deg gjennom trinnene som er nødvendige for å opprette og bruke de forskjellige e-postadressene dine.

extras

Hver vert på nettet har begynt å tilby ekstrautstyr som noe av et markedsføringsverktøy for å tilføre verdi til tjenestene deres og øke konverteringene. HostClear tilbyr imidlertid mye ekstrautstyr som andre nettsteder ikke gjør. Selv om det kan endre seg, inkluderer de viktigste ekstrautstyrene de tilbyr $ 100 for Google Adwords, $ 100 for Yahoo Bing! Annonsekreditt, 1 GB skylagring på Just Cloud, og mange flotte WordPress-bloggverktøy. De annonserer også bruken av cPanel som en “ekstra”.

Totalt sett er ekstrautstyrene de tilbyr faktisk litt mer enn hva de fleste andre nettsteder tilbyr.

Nettstedsbygger

En av de kuleste funksjonene som HostClear har i sitt arsenal er nettstedbyggeren deres. Selv om du er helt ny på nettstedsbygging eller jobber med en webstedsvert, bør det være en lek å bruke verktøyene for nettstedsbygging. I tillegg til at det er enkelt å lage din egen webside, har nettstedbyggeren også ekstra markedsføringsverktøy som kan hjelpe deg med å markedsføre innholdet ditt til ditt målmarked..

negativer

Hvis det er negativt med HostClear, er det at når du bruker nettstedbyggeren, ser de generelle funksjonene og utformingen av dem ut til å være mer tilpasset brukeren av nybegynnert nettsted enn noen som er avanserte i prosessen. Funksjonene er mer enn nok for den gjennomsnittlige eller begynnende brukeren, men avanserte brukere som leter etter noe med mange alternativer og mer intensive funksjoner, kan være lurt å se andre steder.

Hvis du ender med å lete andre steder, må det imidlertid påpekes at du mer enn sannsynlig vil betale en mye høyere pris. Forvent å betale minst dobbelt eller tredobbelt det HostClear tilbyr for en mer avansert, men likevel sammenlignbar tjeneste.

Et annet lite negativt spørsmål om HostClear er at de ikke har forskjellige planer for brukere. Mange nettsteder har vertsplaner dedikert til forskjellige behov fra brukere, mens HostClear bare tilbyr en plan. Det eneste virkelige alternativet i den planen er å velge mellom cPanel og nettstedets byggherre. Det skal også bemerkes at når du først har valgt cPanel eller nettstedbygger, kan du ikke bytte til den andre.

Planer og priser

Prisen på HostClear er veldig lik den du vil finne på de fleste vertsider. Mens hovedprisen de reklamerer for er rundt 6 $ / måned-merket, tilbyr de også vanlige rabatter på så mye som 50% av ordinær pris.

Verdien som gis av HostClear er definitivt høyere enn 80% av vertene der ute. De flotte og brukervennlige funksjonene som de gir og forplikter seg til å være der for deg med kundestøtte døgnet rundt, gjør at de små pengene du betaler for tjenesten deres, stjeler.

Det endelige ordet

Totalt sett er verdien levert av HostClear ganske enkelt uten sidestykke. Det er veldig få negativer å snakke om når det gjelder deres tjeneste, og listen over funksjoner ser ut til å være uendelig. På slutten av dagen er det imidlertid virkelig deres mulighet til å imøtekomme både den avanserte og nybegynner webhotellbrukeren som skiller dem fra konkurrentene..

Hvis du leter etter en webhost til en stor verdi, er det vanskelig å gå imot hva HostClear har å tilby. Det vil definitivt være i din beste interesse å gi dem et skudd enten du ønsker å overføre fra din nåværende vert eller opprette et nytt nettsted, da de til og med tilbyr en pengene tilbake-garanti til kunder.