Hvor bra er Porto responsive WordPress og WooCommerce tema?

WordPress har vært det mest populære Content Management System (CMS) i mange år – og av en veldig god grunn. Plattformen ble opprinnelig opprettet for å imøtekomme behovene til bloggere, men den utviklet seg raskt til en kraftig plattform som brukes til alle typer nettsteder, uansett størrelse. Flere og flere henvender seg til WordPress da det ikke bare rommer plugins og widgets, det gir også funksjonalitet og estetisk verdi.

Nå for tiden hjelper ikke å fylle nettstedet ditt med tekst eller bruke tilfeldige bilder ikke deg trafikk. For å gjøre det, må du legge til forskjellige typer medier som lyd og video, lenker og til og med sitater som passer perfekt til innholdet på nettstedet ditt. Selvfølgelig er tekst fortsatt et viktig element, men de får en ny behandling. Jo mer kortfattet en tekst er, desto mer effektiv er det å engasjere besøkende. Designelementer har også blitt skarpere og gjenspeiler utviklingen innen teknologi for nettsteddesign.

Hvis du vil ha det beste for nettstedet ditt, bør du vurdere å kjøpe et premium WordPress-tema. Det er tusenvis av premiumtemaer tilgjengelig i ThemeForest alene, så det kan være en utfordring å finne det som passer dine behov best, spesielt hvis du administrerer et nettprosjekt som stadig endrer seg. Teknologi fortsetter å utvikle seg, så du trenger et tema som svarer bedre på brukernes stadig skiftende behov. Et slikt premiumtema som oppfyller alle disse kriteriene er Porto Responsive eCommerce and WooCommerce Theme. Hvor bra er det, og er det til og med verdig å bli betraktet som et av de beste WordPress-temaene i markedet? La oss finne det ut…

Oversikt

Porto Responsive WordPress og WooCommerce Theme er et av de mest solgte og høyest rangerte premium WordPress-temaene på ThemeForest, med mer enn 17 000 fornøyde brukere. Det er et veldig tilpassbart tema som er enkelt å bruke, selv for de som er ukjente med å bygge nettsteder. Den har et fullt responsivt design, slik at du kan imøtekomme kunder og besøkende som får tilgang til nettstedet ditt ved å bruke sin mobile enhet. Porto er ideelt ikke bare for e-handelsnettsteder, men også for porteføljesider, blogger og for alle typer nettsteder, egentlig. Det er et flott utgangspunkt for ethvert tilpasset nettprosjekt, og kan enkelt tilpasses etter dine behov og preferanser. Temaet inneholder mer enn 20 vakkert utformede hjemmesideroppsett og skinn som kan brukes til ethvert formål.

Porto ble utviklet av webselskapet SmartWave Co., som spesialiserer seg på å lage banebrytende e-handelsrelaterte produkter. Porto er et superraskt WordPress-tema som er optimalisert for å få en solid 5-stjerners rangering på ethvert hastighetstestingverktøy. Dessuten er det kompatibelt med den stadig populære WooCommerce-plugin, med eksklusive sideoppsett som du kan bruke til nettbutikken din. Det er riktig, du kan bygge en fullt funksjonell nettbutikk raskere enn du kan si “e-handel”!

Hvis du trenger noen form for hjelp fra SmartWave, trenger du aldri å bekymre deg fordi Porto kommer med fantastisk støtte. De er opptatt av å hjelpe deg med å vokse nettstedet ditt og oppnå dine mål til det fulle, slik at du aldri vil være alene når du kjøper dette temaet. På toppen av dette får du vanlige GRATIS oppdateringer og feilrettinger slik at nettstedet ditt alltid vil være i gang med optimal ytelse.

Design

Som nevnt tidligere kommer Porto Responsive WordPress og WooCommerce Theme med 25 unike forhåndsdesignede hjemmesideoppsett som du kan bruke til forskjellige formål. Du kan velge mellom et stort utvalg av overskriftsoppsett og legge til hvilken som helst av de foretrukne konfigurasjonene for hjemmesiden din. Porto har et fullt responsivt design, som betyr at du kan beholde nettstedets fantastiske utseende og funksjonalitet på skjermen til hvilken som helst smarttelefon eller nettbrett.

Dette temaet er spekket med 4 porteføljer og 4 blogglayout, sammen med 17 toppstiler, 30+ tilpassede elementer for Visual Composer, i tillegg til en demoinstallasjon med ett klikk. Det beste av alt er at Porto er fullt kompatibel med WooCommerce eCommerce-plugin. Med denne pluginen kan du fylle nettstedet ditt med nyttige funksjoner og funksjoner, og legge til noen fantastiske kontrollelementer til produktene du ønsker å vise frem og selge på nettet. Du kan velge å lage sider med 2- til 8-kolonneoppsett for produktkategoriene. Fra det avanserte adminadministrasjonspanelet kan du velge mellom dusinvis av parametere i temadministratorpanelet, slik at du kan gi nettstedet ditt en unik og stilig appell. Å vise frem produktene dine gjøres enklere ved å bruke glidebryter i fullskjerm, bredde, rutenett eller enkel boks. Porto lar deg til og med velge et lyst eller mørkt fargeskjema for nettstedet ditt med bare et enkelt klikk!

Porto lar deg også tilpasse utseendet til individuelle sideelementer slik at det kan passe perfekt til forretningsbildet ditt, inkludert overskriftsstil og farge. Du kan til og med bruke ønsket farge og stil på bunntekstene, produktdetaljer, tilpassede blokker, innhold og bakgrunnen.

Faktisk har dette temaet mange kule funksjoner for å gi nettstedet ditt enestående utseende og preg. Og foruten WooCommerce, er Porto også kompatibel med mange andre populære WordPress-plugins, inkludert MailPoet, BBPress og BuddyPress. Du kan også få premium plugins-plugins Visual Composer og Master Slider-plugins GRATIS med dette temaet, verdsatt til mer enn $ 40!

Nøkkelegenskaper

Porto Responsive WordPress og WooCommerce Theme er et funksjonspakket premiumtema som gir deg ubegrensede muligheter til å tilpasse hver tomme på nettstedet slik at det passer perfekt til dine behov. Panelet med temalternativer er der all magien skjer. Her kan du endre layout og farger på temaet, samt optimalisere hele strukturen på en side. Hvis du er typen som elsker å leke og eksperimentere med nettstedet ditt til du får resultatet du ønsker, kan du aldri gå galt med dette temaet.

Følgende er de viktigste funksjonene du kan forvente å se og glede deg av når du kjøper Porto Responsive WordPress og WooCommerce Theme:

 • Bootstrap Framework
 • Topp kundesupport og omfattende dokumentasjon
 • Fullt responsiv og netthinneklar design
 • Kraftig admin-panel
 • Ubegrenset overskrift av overskrifter
 • Mega-meny og vertikal mega-meny
 • Meget tilpassbar butikkategori
 • Godt organisert kildekode
 • Enkel å installere og sette opp
 • Demoinnholdsimportør
 • Quickview integrert for forhåndsvisning av ethvert produkt i en katalog
 • CSS3-animasjoner
 • Ubegrensede farger og skinn
 • SEO-vennlig
 • Optimalisert for hastighet
 • Optimalisert for mobile enheter
 • Barnetema klart
 • Mange widgets og sidestiler
 • WPML-støtte
 • RTL klar
 • Kompatibel i de fleste nettlesere, inkludert Chrome, Firefox, Safari, Opera og Edge

Porto Responsive WordPress og WooCommerce Theme har også en live-forhåndsvisning, slik at du kan få øyeblikkelig tilbakemelding om effekten av endringene du har brukt på sidens design. Ingen gjetninger!

Fordeler og ulemper

Som alle andre kommersielle produkter gjennomgår premiumtemaer som Porto intense debatter om prissetting. Noen mennesker hevder at disse temaene er et urettferdig middel til å tjene penger på et open source-prosjekt, mens andre mener at betalte temaer er nettløsninger som ikke kunne gis uten finansiering. Følgende er fordeler og ulemper ved å kjøpe premium WordPress-temaer:

Pros
 • De fleste betalte temaer har kundesupport i toppklasse, en funksjon som ofte mangler i gratis temaer
 • Premium-temaer er ofte mer pålitelige enn de gratis, ettersom de oppdateres regelmessig og leveres med utvidet støtte eller levetid, inkludert riktig dokumentasjon
 • Premium-temaer har mange unike funksjoner som ellers er fraværende i gratis
 • Betalte temaer følger vanligvis nøye med detaljer, med bedre tilpasningsinnstillinger og verktøy som til og med kan hjelpe deg med å rangere høyere i søkemotorer
 • Premium-temaer er vanligvis pakket med de nyeste premium WordPress-plugins og verktøy som kan øke hastigheten på nettstedets utvikling betydelig
 • Betalte temaer har vanligvis flere layoutalternativer som passer for enhver type nettsted
 • I motsetning til gratis temaer, har betalte unike stiler som kan bidra til å gi nettstedet ditt et unikt utseende
Ulemper
 • Noen premium-temaer kan noen ganger være bare kommersielle enheter som kanskje eller ikke er i samsvar med standardvilkårene for lisensiering, i motsetning til de gratis temaene som er lagt til WordPress ‘offisielle depot og gjennomgår en vurderingsprosess
 • Å bruke penger på et tema passer kanskje ikke alles formål, særlig de som bare ønsker å bygge et enkelt nettsted eller en blogg
 • Noen ganger er betalte temaer lastet med funksjoner som kanskje ikke er nødvendige for noen brukere

Endelig dom

Porto Responsive WordPress og WooCommerce Theme er et imponerende premiumtema som absolutt er verdt hver krone. Den har en fullt responsiv og retina-klar skjerm som ser fantastisk ut, uansett hvilken enhet du bruker. Å bruke temaet på en av nettstedene mine var en oppfylende opplevelse, da jeg klarte å bygge det slik jeg ønsket det, uten å berøre en eneste linje med kompleks kode. Jeg trengte ikke engang ansette en profesjonell for å opprette nettstedet mitt fordi dette temaet får deg til å føle deg som en umiddelbar proff! Med det integrerte admin-panelet var jeg i stand til å finpusse alle aspekter av temaet, fra overskriftsstilen ned til fargene.

Støtten er også imponerende, med en gjennomsnittlig responstid på 2 timer. Folkene på SmartWave Co. var raske til å svare på spørsmålene mine og kunne hjelpe meg på en profesjonell måte. Det er ganske tydelig at støtte er deres topp prioritet, og de er klare til å gi svar på spørsmål til enhver tid. Det er et premiumtema uten tull som kommer med de riktige funksjonene og alternativene, og til en veldig rimelig pris! SmartWave fortsetter å legge til flere funksjoner i pakken, slik at du bedre skal holde øynene skrelle for flere kule alternativer å legge til på nettstedet ditt.

Det kommer uten tvil at Porto Responsive WordPress og WooCommerce Theme er et av de beste temaene i ThemeForest, og jeg anbefaler det på det sterkeste til de som ønsker å bygge et kraftig e-handelssted!