Hvor mye koster ekstra domener på WebHostingHub?

WebHostingHub tilbyr ubegrensede funksjoner på sine forskjellige hostingplaner, som fjerner presset for eiere av nettsteder som bekymrer seg for ressursfordelinger og månedlige kvoter. Dette fordi grunnpakken under WebHostingHub inkluderer:

 •  Gratis domenenavn
 •  Cpanel
 •  Netthandel verktøy
 •  Gratis nettstedbyggerverktøy
 • Sikker e-post
 •  Delt SSL-sertifikat 

De fleste eiere av små bedrifter trenger ikke å kjøpe et eget vertsnettsted siden de foretrekker å betale et rimelig beløp for et bedriftsnettsted. Dette er grunnen til at de fleste nye bedriftsnettstedseiere foretrekker å se på pakkene som tilbys av webhotellleverandører som WebHostingHub.

Teknologiske fordeler

WebHostingHubspesialiserer seg på eiere av nettsteder som planlegger å bruke nettstedene sine som blogger eller som små bedrifter. Dette betyr at WebHostingHub er i stand til å administrere et stort antall nettstedsdomener for flere individer. Årsaken til dette er at webhotellleverandøren bruker optimaliserte Dell-servere som tilbyr en oppetidsgaranti på 99%, noe som er lavere enn konkurrentene på 99,99%. Selv med lavere oppetidshastighet anses imidlertid forskjellen på opplastningshastighet som ubetydelig siden WebHostingHub bruker flere datasentre. Dell-serverne oppleves som effektive og effektive siden de bruker:

 •  24 GB minnebrikker
 •  24 Intel Core-prosessorer
 •  RAID 10 rask lagring

To viktigste datasentre

WebHostingHub benytter seg av to datasentre med base i Los Angeles, California og Washington, D.C. Årsaken til dette er at det minimerer behovet for data for å reise en lengre rute fra webhost-serveren til nettstedseieren og nettstedets besøkende. Effekten av det doble datasenteret er at hastigheten på informasjonsoverføringen økes til tross for lavere oppetidshastighet. Den største fordelen med WebHostingHub for et større antall bedriftseiere er at den har en grønn hosting-sertifisering. Dette betyr at energiforbruket til hvert datasenter er betydelig lavere enn hos deres nærmeste konkurrenter, selv om WebHostingHub bruker diesel.

Pålitelig kundeservice

Den største fordelen med å kjøpe en webhotellplan med WebHostingHub er at kundesupportteamet er tilgjengelig i 24 timer i døgnet i syv dager i uken. Selv om nettstedseieren ringer på en uvanlig time, oppfattes kundestøtteansatte fortsatt som vennlige og støttende for de tekniske problemene til nettstedseieren. Den viktigste måten å kontakte supportteamet er normalt via telefon, men det er andre metoder for kontakter som:

 •  e-post
 •  Nettprat 

Bruk av en av de to kontaktmetodene ovenfor vil resultere i en supportbillett slik at eieren av nettstedet kan spore løsningen på sine tekniske problemer eller bekymringer. Dessverre er det en ulempe med et godt kundesupportsystem siden WebHostingHub nettstedet ikke tilbyr en ofte stilte spørsmålsside eller et supportforum. Årsaken til dette er at WebHostingHub oppfordrer eiere av nettstedet til å kontakte dem slik at det eksisterende tekniske problemet ikke forverres ytterligere av en feil diagnose.

Flere domener på en enkelt konto

Det vanligste problemet med en eieren av en webside er når de trenger å utvide sin nåværende bedriftsnettsted til flere nettsteder. Dette implementeres enkelt av nettstedseieren ved å benytte seg av hostingtjenesten for flere domener i WebHostingHub. Nettstedseieren kan utvikle flere nettsteder for å målrette mot en ny markedsnisje ved å registrere det nye nettstedet under et nytt domene. En konto under WebHostingHub kan enkelt håndtere en rekke nettsteder siden nettstedseieren har lov til å legge til et ubegrenset antall domener. Noen av de mer vanlige måtene å gjøre dette på er ved å bruke alternative versjoner av hoveddomenenavnet. Det er to måter å registrere et domenenavn på, som er:

 •  For å gjøre det på egen hånd
 •  For å få webhotellleverandøren til å gjøre det for deg 

Dessverre vil denne domeneregistreringen ha betydelige kostnader ved starten, siden hvert av domenenavnene som brukes er pålagt å være registrert. Fordelen med å registrere domenenavnet er at det forhindrer andre i å bruke samme navn. Dupliserte domener vil være vanskelig for eiere av nettstedet siden potensielle besøkende kan besøke det andre nettstedet i stedet for ditt. Bedriftsnettstedets omdømme kan være i faresonen hvis det andre nettstedet bruker domenenavnet sitt for falske aktiviteter.

Domenenavn Kostnader

Den vanligste prisen for et ekstra domene er $ 9,99 per år hvis dette er registrert av eieren av nettstedet. Men dette anses for å være mer tidskrevende siden det er forskjellige krav som må stilles til registreringsbyrået. Et alternativ er å la webhotellleverandøren gjøre registreringen for nettstedseieren til en høyere pris på bare $ 11,95. Fordelen med denne høyere avgiften er at leverandøren av webhotell vil kunne gjøre registreringsprosessen raskere, samt minne nettstedseieren når dens behov fornyes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me