Hvordan opprette e-postkontoer for ditt domenenavn


Hvordan opprette e-postkontoer for ditt domenenavn

I denne opplæringen skal du lære hvordan du oppretter e-postkontoer for domenenavnet ditt. Vi kommer til å ta deg til trinn for trinn gjennom hele prosessen, og gi deg to alternative veier å følge basert på hva dine behov er.

La oss begynne med det grunnleggende:

Hva gjør det *Faktisk* Betyr å opprette e-postkontoer for ditt domenenavn?

Du har sannsynligvis Gmail eller en annen gratis e-postkonto allerede. Selv om e-postmeldingen er helt fin, ser den kanskje ikke veldig bra ut når den brukes til noen form for profesjonell hensikt.

For eksempel er det lett å forestille seg hvordan e-postadresse bedriftskontakt  [Email protected] er kanskje ikke optimal. Et mye bedre alternativ er å sette opp en tilpasset e-postadresse under ditt eget domenenavn – hvis du allerede har et domenenavn (hvis ikke, slik registrerer du et domenenavn).

I et slikt scenario kan du for eksempel bruke noe sånt [Email protected] i stedet, som har en helt annen stemning.

I dag skal vi lære å gjøre akkurat det – opprette e-postkontoer for domenenavnet ditt – slik at du får en e-postadresse som har ditt eget domenenavn etter @ symbol.

Vi skal vise deg to måter å gjøre det på:

  • ALTERNATIV A). Omfatter håndtering av alt innen brukerpanelet ditt hos Bluehost – et av de ledende webhotellfirmaene på nettet, kjent for sine lave priser og gode nybegynnervennlige tilnærminger. Vi har listet opp alle grunnene til at du bør bruke Bluehost kontra konkurransen i en annen artikkel.
  • ALTERNATIV B). Omfatter kobling av domenenavnet ditt til Gmail – som i, ja, vil du samhandle med e-posten din via et Gmail-lignende panel, men du vil gjøre det på en måte som lar deg bruke den tilpassede domenen e-post i stedet for en standard adresse @ gmail.com.

Noe vi trenger å innrømme helt opp foran er at Sti (a) er mye mer nybegynnervennlig. Vi vil gi den 5/5 i skalaen “brukervennlighet”. Sti (b) er en moderat 3/5.

Hvordan opprette e-postkontoer for domenenavnet ditt med Bluehost

Når du har satt opp hostingplanen din og lever med Bluehost (www.Bluehost.com), er det ekstra enkelt å opprette nye e-postkontoer for domenenavnet ditt. I utgangspunktet er alt du trenger å gjøre å gå gjennom noen paneler på skjermen i brukerområdet Bluehost.

  • Har du ikke et domenenavn eller nettsted enda? Slik kommer du gjennom registreringsprosessen og konfigurerer alt sammen med Bluehost.

Her er trinnene for å opprette e-postkontoer for domenenavnet ditt med Bluehost:

Logg først på Bluehost-panelet og deretter inn på e-post fra hovedsiden.

Siden du ikke har noen e-postkontoer der ennå, vil du umiddelbart se skjemaet for opprettelse av e-post. Som denne:

Opprett e-postkontoer for domenenavnet ditt med Bluehost

Slik fyller du ut det:

  • e-post: Skriv inn det du vil være e-postidentifikatoren din. Du kan til og med lage dette fornavn Etternavn hvis du har korte ideer.
  • Postkassekvote: Avhengig av vertsnivået du har kjøpt fra Bluehost, vil du ha en annen mengde diskplass tilgjengelig. Hvis du bare skal opprette en e-postkonto, kan du stille kvoten til ubegrenset, men en bedre ide er å holde den på 500 MB, noe som burde være mer enn nok til at du kan bruke e-posten din normalt.

Når du har fylt ut feltene, klikker du på Opprett konto.

Etter bokstavelig talt et sekund, e-postkontoen din er opprettet og klar til å gå. Neste trinn, lær hvordan du bruker den nye e-posten din:

Endre fanen til E-postkontoer, som så:

Bluehost-kontoer

Der inne vil du kunne se alle e-postkontoer som er aktive på domenenavnet ditt. Foreløpig er det bare en.

Ved å klikke på Få tilgang til Webmail, kan du begynne å bruke e-postkontoen din med en gang – via Bluehosts egen e-postklient.

Et mer sannsynlig scenario er imidlertid at du ønsker å konfigurere denne e-posten på den bærbare eller iPhone. For det, klikk på Koble til enheter knapp. Du vil se noen nye alternativer dukke opp. Klikk på den som er merket Sett opp Mail Client.

Du vil se en helt ny side med instruksjoner om hvordan du går gjennom prosessen med ditt favoritt e-postverktøy. Den mest interessante delen er at Bluehost gjør tilgjengelig en rekke autokonfigurasjonsalternativer for mange av de populære e-postløsningene og appene:

Bluehost config

Lenger nede på siden er det også manuelle konfigurasjonsdetaljer i tilfelle du ikke fant verktøyet ditt på listen.

�� Og det er det! På dette tidspunktet er den nye e-postkontoen din i full drift.

Slik oppretter du e-postkontoer for domenenavnet ditt med Gmail

Denne prosessen innebærer et par flere trinn enn Sti (a). Men det kan absolutt gjøres av en nybegynner så lenge du følger disse trinnene nøye. Hvis du i tillegg ønsker å opprette e-postkontoer for domenenavnet ditt med Gmail, vil det også innebære en ekstra avgift på toppen av det du allerede betaler for domenenavnet ditt..

Mens standard @ gmail.com e-postadresser er gratis. Gmail setter en prislapp på å la deg opprette og administrere tilpassede e-postadresser basert på ditt eget domenenavn.

Den premiumpakken kalles G Suite. Den grunnleggende planen er $ 5 / bruker / måned, men det er en 14-dagers prøveversjon tilgjengelig (kredittkort kreves), slik at du kan teste hvordan det hele fungerer før du forplikter deg. Selv om det kan høres kostbart ut, er G Suite et bedriftsprodukt, så du får mange flere verktøy bortsett fra tilpasset e-post.

Når du er klar, gå her og klikk på en av Kom i gang knapper. Du vil se et påmeldingsskjema som stiller et par grunnleggende spørsmål – for å forstå virksomheten din og behovene bedre.

g suite påmelding

Underveis blir du spurt om du allerede har et domene du vil koble til G Suite. Å velge, ja.

g suite-domene

Angi domenenavnet, og utfør deretter med alle trinnene som kommer. Den siste av disse vil være å lage din viktigste G Suite-bruker.

g suite bruker

Når alt er gjort, kommer du til innloggingsskjermen til G Suite. Etter at du har logget deg på, blir du bedt om ytterligere detaljer før du aktiverer kontoen din fullt ut. Hvis alt går bra, vil du se dette:

g suite opprettet

På dette stadiet har du registrert deg med G Suite. Imidlertid er du fortsatt et par skritt unna å opprette helt nye e-postkontoer for domenenavnet ditt. Dette er hva du trenger å gjøre nå:

  1. Bekreft domenenavnet ditt med G Suite. Dette er bare for å sikre at du faktisk er eieren av domenenavnet du har angitt under konfigureringen. Veiviseren viser deg et par alternativer du kan bekrefte. Dette trinnet vil variere avhengig av hvor du har domenenavnet ditt registrert. Veilederen for G Suite gir instruksjoner for forskjellige registrarer.
  2. Opprett ytterligere e-post / brukerkontoer om nødvendig. Det er her du kan sette opp din egen konto, f.eks. [Email protected].
  3. Aktiver Gmail-kontoer for hver av kontoene du har satt opp i forrige trinn.

Her er en Generell oversikt av hvordan ovennevnte prosess alt skjer trinn for trinn.

Når du har gått gjennom disse trinnene, vil du ha en fullt funksjonell e-postkonto (eller mer enn en) til rådighet, og du kan begynne å bruke den via Gmail sitt vanlige brukergrensesnitt.

Når det er sagt, hvis du ikke er 100% gal på Gmail-grensesnittet, kan du fremdeles konfigurere de nye e-postkontoer i tredjeparts e-postverktøy ganske enkelt (for eksempel slik at du kan bruke den nye e-posten på iPhone eller laptop).

Du kan gjøre det ved å bruke enten POP3- eller IMAP-protokollene. G Suite forklarer forskjellen ganske tydelig. Selv om du i de fleste tilfeller vil bruke IMAP når du konfigurerer e-posten din på moderne enheter eller i moderne programvare, som på en iPhone eller i Microsoft Outlook. her er hvordan du skal gjennomføre med den konfigurasjonen.

�� Det er slutten på veien! Den nye e-postkontoen din er i full drift og integrert med flere enheter for enkelhets skyld.

Hva blir det neste?

Siden du nettopp har klart å opprette e-postkontoer for domenenavnet ditt, kan vi nå lære en ting eller to om hvordan du bruker e-post til din fordel når du markedsfører virksomheten din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me