IdeaHost gjennomgang

IdeaHost er en relativt ny nettstedvert som raskt har brast ut på scenen som et enormt alternativ for unge gründere og bloggere å bygge en sterk tilstedeværelse på nettet og utvide sitt merke. De tilbyr alle de typiske funksjonene du ser fra erfarne verter, og har også klart å sette sine egne vendinger og slå på ting for å tilby en virkelig god service.

Som alltid bør enhver gjennomgang av en websidevert starte med å spørre om den verten er pålitelig eller ikke.

Selv om det på grunn av ungdommen fra IdeaHost er vanskelig å gi et nøyaktig ja eller nei svar på påliteligheten av bruken deres som vert, er den nåværende konklusjonen at ja, de er pålitelige. Datasenteret de bruker, er basert i Houston, TX, og er like bra som alt du finner. De har også uavhengige sikkerhetskopier på to forskjellige steder, og hvert sted er sterkt beskyttet for sikkerhetssikkerhet.

La oss se på noen av funksjonene som gjør IdeaHost til en av de mer spennende web-vertene på markedet akkurat nå:

Typiske funksjoner

IdeaHost har alle typiske funksjoner som kommer med omtrent enhver populær nettstedvert. Disse inkluderer ting som et gratis domene, ubegrensede e-postadresser, tillegg fra Google Adwords og Yahoo Bing, etc. En av tingene som umiddelbart skiller dem fra pakken, er imidlertid markedsføringsverktøyene deres.

Markeringsverktøy

Markedsføringsverktøyene som IdeaHost tilbyr med sine tjenester er en av deres mer spennende funksjoner. De bruker Googles verktøy for nettredaktører som lar deg sjekke over forskjellige analyser og få forståelse for hvordan du bedre kan spre innholdet ditt med SEO. Det er også et flott verktøy for bedrifter som ønsker å forbedre konverteringsfrekvensene og kontinuerlig bygge sin abonnementsliste.

Dra og slipp nettstedbygger

Mens de fleste nettstedvert tilbyr en dra og slipp nettstedsbygger med sine tjenester, tilbyr svært få av dem en som er like enkel å bruke som den IdeaHost gir. De lar deg velge mellom en av de tusenvis av pre-laget maler og gjør det til en lek for selv den begynnende nettbyggeren å lage noe som er både profesjonelt og visuelt tiltalende.

Et av problemene med andre nettstedverter er at de har liten fleksibilitet å tilby for avanserte webhotellbrukere. Da IdeaHost var ny i bransjen, ønsket de å tilby en mulighet for økt fleksibilitet, slik at de kunne imøtekomme både de avanserte og nybegynnere. For å gjøre det gjorde de det enkelt å installere din egen favoritt CMS, enten det er Joopla, WordPress eller Drupal.

E-postfunksjoner

E-postfunksjonene er ganske typiske også. De har de vanlige spamfiltrene, viruskontrollprogramvare, autoresponders, etc. Når du kombinerer markedsføringsverktøyene og nettstedbyggeren, kan e-postfunksjonene faktisk fungere som en fin måte å starte og utvide en e-postliste. Å lage en e-postmarkedsføringskampanje burde ikke være for vanskelig med de mange funksjonene også.

Kvaliteten på appene

Et påstand om berømmelse av IdeaHost er at de har noen av de beste appene på nettet for å skape alt fra en fullskala virksomhet til et nisjebasert forum. Basert på hva hundrevis av brukere sier og erfaringen vi har hatt med det, er dette utvilsomt sant.

Brukervennlighet

Enkelt og enkelt er to ord som er strødd kraftig gjennom denne gjennomgangen. Årsaken til det er fordi du vil være hardt presset på å finne en mer brukervennlig nettstedvert enn hva IdeaHost tilbyr. Alt om det er enkelhet personifisert og den utrolige kundestøtten gjør opplevelsen din med dem enda morsommere.

Kundeservice

Kundesupport på topp er vanligvis en prioritet for hver vert for nettstedet. IdeaHost ser imidlertid ut til å være øverst på listen så langt de er tilgjengelige for døgnet rundt hjelp til brukerne sine. Kundesupportteamet deres er morsmål i amerikanske agenter, og tilbaketider er gjennomsnittlig i løpet av 2-5 minutter.

En annen stor kundesupport fordeler som de tilbyr er deres gjennomgang tutorials som inkluderer videoer om nøyaktig hvordan du kan komme i gang med å bygge og utvide nettstedet ditt. Med disse opplæringsprogrammene og nettstedets toppmoderne nettstedsbygger er det ikke langt på vei å si at du kan bygge et profesjonelt nettsted i løpet av et par timer.

På toppen av opplæringsprogrammene og telefonsupport på topp, gir de også muligheten for e-poststøtte og live chat. For live-chatten vil du vanligvis snakke med noen om problemet ditt innen fem minutter, mens gjennomsnittlig e-postkorttid er innen 10-12 timer. Totalt sett vil det være vanskelig å finne et mer nyttig kundesupportteam.

Flott alternativ for gründere

IdeaHost er sannsynligvis en av de beste hostingplattformene for begynnende gründere som leter etter en rimelig plattform for å få ideen sin fra bakken. En av de største utfordringene for gründere som nettopp begynner, er å få ordet om hva de har å tilby. De gratis markedsføringsverktøyene og Google Analytics hjelper enormt med dette problemet, ettersom de gjør det enkelt for en nybegynner å markedsføre bedriften din.

En annen grunn til at IdeaHost er et flott alternativ for gründere og små bedrifter skyldes enkelheten til e-handelsfunksjonene. Å opprette en nettbutikk er superenkelt, og de bruker cPanel, noe som gjør det enkelt å gjøre oppgraderinger når du skal utvide virksomheten din. Andre fordeler med nettbutikken deres er at du enkelt kan integreres med PayPal, og du får velge din egen handlekurv.

Planer og priser

Totalt sett er prisingen som IdeaHost tilbyr så god den blir. De annonserer regelmessig sine månedlige prisalternativer til $ 2,99 per måned, noe som er absurd lite for en webhotellvert som tilbyr alle forretningsbaserte fordeler de gjør. Selv om IdeaHost er ganske nytt og kanskje selger til en lav pris for å fortsette å bygge sitt rykte, er verdien du for øyeblikket kan få fra deres tjenester opprørende.

Det må imidlertid forstås at den månedlige prisingen vil variere basert på hvor lenge du melder deg på. Etter å ha fornyet kontoen din fra den opprinnelige prisen på 2,99 dollar / måned, flytter prisen seg til $ 5,98 / måned for 3-årige avtaler, $ 7,98 / måned for 2-årige avtaler og $ 9,98 / måned for 1-års avtaler. Som du kan se, er disse prisene fortsatt veldig rimelige.

Selv om du kan være litt motbydelig av det faktum at det ikke er noen prøveperiode, tilbyr de en 45 dagers pengene tilbake-garanti til alle kunder. De hevder å gi deg pengene dine uavhengig av årsaken, og vi har ikke funnet noen brukere som har hatt problemer med dette tidligere.

negativer

Det eneste virkelige grepet om IdeaHost er at de er ganske nye i bransjen, og det er fortsatt mange ukjente om deres pålitelighet og sikkerhet. Så langt har de imidlertid vist seg å være en av de beste verdiene til enhver vert på nettet og gjør det superenkelt å gjøre alt fra å bygge og markedsføre en skalerbar nettbutikk til å lage en nisjeblogg.

Mens de er nye, er noe av det interessante du vil finne ut om dem, fordi de er veldig gjennomsiktige om selskapet sitt. Ikke at du skal forvente noe annet, men det at de lett forteller deg at de er et ungt og voksende selskap som er opptatt av forbedring og ikke gir deg en haug med sjargong om deres ‘omfattende erfaring’ er noe som er noe trøstende å høre.

Det endelige ordet

Totalt sett har IdeaHost raskt plantet seg som en av de beste nettstedets verter på nettet. Deres mange brukervennlige funksjoner og muligheten til å lage et profesjonelt e-handelsnettsted i løpet av timer gjør dem perfekte for enhver begynnende gründer eller blogger. Gjennomgangsvideoene gjør det å sette alt opp til en absolutt bris, og kundestøtten de tilbyr er like god som alle i bransjen.

For verdien som er gitt er IdeaHost et lurt valg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me