InMotion pengene-tilbake-garanti (detaljer)

Hva betyr pengene-tilbake-garanti?

Som en måte å bevise overfor sine kunder at selskapet kan tilby en tilfredsstillende garantert hosting-tjeneste, tilbyr vertsfirmaer pengene-tilbake-garantier som et “tillitsbånd” til sine kunder. Egentlig er denne garantien en av markedsføringsstrategiene som brukes av de fleste selskaper, spesielt de som selger sine tjenester til kunder. Pengene tilbake-garantien, mer passende kalles “tilfredshetsgarantien”, er ment som et segl for kundetilfredshet og løfte om levering av kvalitetstjeneste. Det betyr i utgangspunktet at selskapet forsikrer kunden om at han skal motta service av topp kvalitet og total service tilfredshet, ellers vil de gi pengene dine tilbake.

Pengene tilbake-garantier varierer fra selskap til selskap, noen tilbyr en lav 15-dagers pengene-tilbake-garanti til så høye som en 90-dagers pengene-tilbake-garanti. Denne garantien kan håndheves, når klienten uansett årsak kansellerer abonnementet sitt hos vertsselskapet før den periode som er angitt i avtalen. Dette betyr imidlertid ikke at kunden ikke vil motta noe fra selskapet når avbestillingen skjer etter den avtalte pengene-tilbake-garantiperioden, da noen selskaper også samtykker i å tilbakebetale sine kunder et pro-rangerte beløp avhengig av hvor lang tid som er gått før avbestillingen trådte i kraft.

Hva trenger jeg å vite om InMotion’s Money Back Garanti?

InMotion hosting tilbyr en 90-dagers pengene-tilbake-garanti for alle deres hosting-tjenester. Dette er selskapets måte å forsikre sine kunder om at selskapet er sikker på at det kan levere en førsteklasses, tilfredsstillelsesgaranti service til sine kunder. Denne garantien betyr at dersom kunden uansett årsak bestemmer seg for å kansellere sitt hostingabonnement hos InMotion før 90 dagers periode er utløpt, skal selskapet tilbakebetale klienten i sin helhet for mengden av hosting-tjenesten, uten spørsmål.
Selv om klienter har all rett til å kansellere hostingkontoen når som helst, betyr det ikke nødvendigvis at du også står fritt til å gjøre det i henhold til dine ønsker og behov. Som angitt i vilkårene for bruk, selv om klienten kan kansellere sin konto når som helst, har avbestillingspolicyen gjort det klart at klienten kan gjøre det “med riktig varsel til selskapet, før utløpet av den innledende periode eller en eventuell periode deretter ”(Tjenestevilkår, brukeravtale 2.c).
Inkludert i servicevilkårene, brukeravtale 2.c.i-iii, at kunden er forpliktet til å betale alle avgifter og gebyrer som påløper før perioden da avbestillingen trer i kraft; to, at selskapet kan, men ikke er forpliktet til å betale eller tilbakebetale klienten for alle forhåndsbetalte avgifter for de grunnleggende hostingtjenestene i hele månedene som er igjen etter at kanselleringen ble utført, og tre, at klienten er forpliktet til å betale fullt ut for alle de andre tjenestene, bortsett fra den grunnleggende hostingavgiften, for hver måned av gjenværende periode.
Avbestillingen vil vanligvis tre i kraft 30 dager etter at den riktige varselet om avbestilling skal foreligge..

Hva menes med InMotions 90-dagers Money Back-garanti?

InMotions 90-dagers Money Back-garanti er garantien for full tilbakebetaling av alle gebyrene som blir betalt av klienten i forbindelse med hosting-tjenesten før de 90 dagene etter at den opprinnelige løpetid startet. Imidlertid betyr ikke betegnelsen “full refusjon” nødvendigvis at det skal omfatte betalte avgifter som ikke er forbundet med den grunnleggende hostingtjenesten og anses som ikke-refunderbar. Dette er hva som menes med uttrykket “i forbindelse med hostingtjenesten”. Disse ikke-refunderbare tjenestene er, men ikke begrenset til:

 Gratis domenenavn:

  •  Hvis klienten har registrert noe domenenavn under kampanjen “Gratis domenenavn” under registreringsprosessen, skal refusjonen trekkes fra et beløp på $ 11,99 per år pluss et administrasjonsgebyr på $ 5. Klienten får imidlertid beholde eierskapet og kontrollen over sitt domenenavn.
  •  Kunder som har kjøpt en dedikert IP-adresse, skal tilbakebetales til en forhåndsdefinert pris, noe som betyr at beløpet som skal tilbakebetales skal være basert på perioden som er gått mellom registreringsdatoen og datoen for avbestilling og tjenestevilkår.
  •  Andre ikke-refunderbare avgifter, for eksempel beløpet som er betalt for SSL-tjenestene og personvernet til domenet.

Hva skal skje hvis jeg kansellerer InMotion-kontoen min etter at 90 dagers periode er utløpt?

Hvis og når avbestillingen skjer etter at 90-dagersperioden er gått, vil klienter få tilbakebetalt under forutsetning av følgende betingelser:

  •  Klienten vil motta en tilbakebetalt tilbakebetaling for gebyrene som er betalt i forbindelse med hosting-tjenesten, med forbehold om $ 11,99 fradrag per domenenavn hvis klienten har registrert et domenenavn under “Gratis domenenavn” -kampanjen.
  •  Klienten skal ikke få tilbakebetalt gebyrene som er betalt for ikke-refunderbare gebyrer;
  •  Klienten får ikke tilbakebetalt installasjonsgebyrene, som automatisk refunderes ikke etter 90 kalenderdager.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me