Kan jeg avbryte BlueHost når som helst?

Vurderer du å bruke BlueHost, og vil bare være sikker på at du ikke er låst inne i noe?

Stor – BlueHost er et lurt valg for webhotell. Du vil være glad for å vite at alle BlueHost-planene kan kanselleres når som helst.

BlueHost tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som gjør investeringen bekymringsfri. På toppen av det tilbyr de tunge rabatter for 12 måneders, 24 måneders og 36 måneders planer.

Hvis du ikke har en BlueHost-konto ennå, kan du gå til www.BlueHost.com og klikke på “komme i gang nå” -knappen. Hvis du bruker denne koblingen, får du også de laveste prisene og et GRATIS domene.

Det kan også være lurt å sammenligne BlueHosts tilbud til en topp konkurrent som HostGator:

Beste pris
$ 2.95 / mo $ 5.95 / mo
Månedlig betaling
Månedlig pris
Ingen månedlige betalingsalternativer. $ 14.95 / mo
Dette vil koste deg $ 179,40 innen måned 12.
Ingen rabatt tilgjengelig.
12mo plan
59,40 dollar (4,95 dollar x 12 måneder) 95,40 dollar (7,95 dollar x 12 måneder)
Bruk kupongkode GET60OFF i kassen.
24mo plan
94,80 dollar (3,95 dollar x 24 måneder)
Spar 179 dollar med denne planen!
$ 166,80 ($ 6,95 x 24 måneder)
Spar 24 dollar ved å bruke kupongkode GET60OFF i kassen.
36mo plan
106,20 dollar (2,95 dollar x 36 måneder)
Spar $ 144 med denne planen!
214,20 USD (5,95 dollar x 36 måneder)
Spar 72 $ ved å bruke kupongkode GET60OFF i kassen.
Besøk nettstedet
Besøk HostGator

Mer om BlueHosts avbestillings- og refusjonspolitikk

Som for alle webhotellleverandører, kan eiere av nettstedet kansellere kontoen sin i BlueHost når som helst innen kontraktperioden. Imidlertid vil tilbakebetalingsverdien til nettstedseieren være i forhold til proratbasis og ekskluderer visse utviklingskostnader for nettsteder som registrering av domenenavn.

BlueHosts topp prioritering er å tilby tjenester av høy kvalitet til kundene sine, og de er sikre på at du vil være fornøyd med deres tjenester. Men hvis du ikke er fornøyd med det og bestemmer at kontoen din ikke tilfredsstiller dine behov, må du vite at du når som helst kan avbryte refusjon.

BlueHosts 30-dagers pengene-tilbake-garanti

BlueHost tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti som lar deg kansellere kontoen din når som helst for refusjon, gitt følgende vilkår:

 • Hvis du avbestiller innen 30 dager, vil du motta full refusjon.
 • Hvis du avbestiller etter 30 dager, vil du motta en forhåndsbetalt tilbakebetaling for resten av hostingperioden.
 • Et ikke-refunderbart domeneavgift er inkludert når du registrerer et domene hos BlueHost. Dette dekker selskapets kostnader og sikrer at du ikke mister domenenavnet ditt. Du står fritt til å overføre den etter nødvendige låseperioder, eller du kan gjøre hva du vil med det, når det passer deg. Dette betyr at du beholder eierskapet til domenet ditt til slutten av registreringsperioden, med mindre du ønsker å utvide det.
 • BlueHosts 30-dagers pengene-tilbake-garanti gjelder alle webhotellplanene deres, men er ikke aktuelt for de fleste av tilleggsproduktene deres. Dette inkluderer domener.
 • BlueHost pålegger ikke skjulte gebyrer eller straffer for å avslutte løpetiden din tidlig. Det er heller ingen terminforpliktelser knyttet til kontoen din.

Metoder for avbestilling

Det er fire tilgjengelige metoder for å kansellere BlueHost-kontoen din, inkludert:

 • Nettprat
 • Sende inn en billett
 • Be om et skjema for kansellering av kontoer
 • Ringe BlueHost kundeserviceteam ved å bruke telefonnummeret (888) 401-4678 via forlengelsen # 4

Minimumskrav for avbestilling av kontoer

Før du kan bruke noen av de ovennevnte avbestillingsmetodene, må du først ha følgende krav:

 • Aktiv e-postadresse oppført på din BlueHost-kontos profilside
 • De siste fire tegnene på BlueHost-kontrollpanelets passord

Hvis du allerede er innehaver av BlueHost-kontoen og har glemt passordet på kontrollpanelet, ikke bekymre deg fordi du kan sende en e-postadresse til en tilbakestilling av passord til BlueHost. De vil automatisk sende deg et nytt passord.

E-postadressen for tilbakestilling av passord finner du på siden Kontoinnlogging under koblingen Glemt passord.

Trinn for avmelding av BlueHost-kontoen

BlueHost vil sende en kanselleringslink via din oppførte e-postadresse etter at forespørselen om kansellering av kontoen er godkjent. Du vil da bli bedt om å logge inn på BlueHost-kontrollpanelet for å bekrefte viktig informasjon før du lukker kontoen.

 • Du må bekrefte at du har alle nødvendige sikkerhetskopier av filene, databasene og e-postene dine. Faktureringsavdelingen kan deretter fortsette med å kansellere og slette alt som er knyttet til kontoen din fra BlueHost’s servere.
 • DNS-soneendringer vil ikke være tilgjengelige. For å motta disse tjenestene, må du peke navneservere til en annen leverandør eller fornye hostingkontoen din. Hensikten med disse endringene er å bekrefte om nettstedet ditt allerede er overført til en annen leverandør av webhoteller. Hvis du ikke endret adressen til nettstedet ditt etter å ha kansellert BlueHost-kontoen din, vil BlueHost ikke lenger være ansvarlig for feil eller tap.
 • Du må bekrefte at du forstår alle vilkår og betingelser når du kansellerer kontoen din. BlueHost vil deretter slette alle filer og nettsteder for alle domener på kontoen din.
 • Du må bekrefte for- og etternavnet ditt.
 • Du må angi de ønskede fornyelsesinnstillingene for domenenavnene du har registrert hos BlueHost, samt for alle aktuelle tilleggsprodukter.
 • Du må angi årsaken til at du kansellerer kontoen din, samt legge inn en kort kommentar om valget ditt.

Når du har fullført avbestillingsskjemaet, klikker du bare på Sende inn knappen funnet nederst på skjemaet. Du vil da motta en melding fra BlueHost, takke for innsendelsen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me