Kan jeg betale BlueHost med debetkort?

BlueHost godtar alle større kreditt- / debetkort, PayPal-betalinger, innkjøpsordrer, postanvisninger (bare USA) og sjekker (bare USA). I skrivende stund aksepterer de ikke forhåndsbetalte kredittkort, gavekort, betaling via PayPal-saldoen din og bankoverføringer.

Denne artikkelen forklarer hvordan du kan betale BlueHost ved å bruke debetkortet ditt.

Slik registrerer du deg med et debetkort som betalingsmetode

Dette er hva du må gjøre hvis du planlegger å registrere deg hos BlueHost ved å bruke debetkortet ditt som betalingsmåte:

 1. Gå til BlueHosts hjemmeside.
 2. Klikk på Kom i gang nå -knappen som vil lede deg til en ny side.
 1. Derfra må du velge en plan.
 1. Når du har valgt en plan, må du registrere et nytt domenenavn eller registrere deg ved å bruke et eksisterende domenenavn.
 1. Når du har oppgitt domenenavnet ditt, må du oppgi alle de nødvendige feltene på Kontoinformasjon. Dette inkluderer for- og etternavn, firmanavn (valgfritt), land, e-postadresse osv.
 1. Under Pakkeinformasjon, Velg ønsket plan og eventuelle tilleggsprodukter.
 1. Fyll ut de nødvendige detaljene som debetkortnummer, utløpsdato og signatur / CVV2-kode på faktureringsinformasjon..

Når du er ferdig, klikker du på Sende inn knapp. Du blir deretter ledet til en betalingsbekreftelsesside.

Med BlueHost handler alt om kundetilfredshet og bekvemmelighet. Du kan også følge de samme trinnene hvis du foretrekker å bruke et kredittkort eller PayPal.

Med det økende antallet webhotellfirma i disse dager, kan du ha det vanskelig å se etter den best mulige verten for nettstedet ditt. Hvorfor trenger nettstedet ditt en vert, likevel? Det er fordi du må vise frem nettstedet ditt for så mange mennesker som mulig og gjøre det tilgjengelig for andre datamaskiner over hele verden. En webvert kan gjøre nettopp det.

Når du velger riktig webhotellleverandør for nettstedet ditt, kan det være lurt å ta hensyn til følgende faktorer:

 • Beviste registreringer av pålitelighet og pålitelighet
 • Ikke-kontraktuelle planer der du kan velge å avslutte kontoen din hvis du ikke er fornøyd med tjenestene deres
 • Pengene tilbake-garanti
 • Ubegrensede serverressurser
 • Støttegruppe tilgjengelighet
 • Praktiske betalingsmetoder

Hvorfor velge BlueHost?

Når det gjelder webhotell og opprettelse av nettsteder, foretrekker mange mennesker tjenestene som tilbys av BlueHost. De har vært i webhotellbransjen siden 2003 og er kjent for å tilby tjenester av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Her er de viktigste grunnene til at du bør velge BlueHost for å være vert for nettstedet ditt:

 • BlueHosts endelige mål er å kunne holde kundene glade og fornøyde med sine tjenester. For ytterligere bekvemmelighet er det ingen begrep som vil låse deg inn i deres tjenester. Betydning, hvis du ikke lenger er fornøyd med tjenestene de leverer, kan du velge å avslutte BlueHost-kontoen din når du vil. Du vil til og med få en forhåndsbetalt tilbakebetaling i tilfelle du velger å kansellere kontoen din 30 dager etter at du registrerte deg. Som for domener registrert gjennom Bluehost, er det ingen måte for deg å få tilbake domeneavgiften. I stedet kan du ha domenenavnet ditt på hvilken som helst måte du vil, for eksempel overføre det til en annen hostingleverandør etter eget valg. På en måte kan du fortsatt beholde eierskapet til domenet ditt, selv om du ikke lenger er tilknyttet BlueHost, frem til registreringsperioden utløper.
 • Bluehosts støttesystem er åpent 24/7, slik at du kan være trygg på at du når frem til dem når som helst og snakke med noen i tilfelle du støter på hosting eller tekniske problemer. Du kan nå dem via telefon, e-post eller live chat. Du kan også finne online støtteressurser på nettstedet deres, inkludert en omfattende kunnskapsbase og et samfunnsforum.
 • Å ha ditt eget nettsted er viktig i dag, spesielt hvis du driver en bedrift på nettet. BlueHost har du dekket. De tilbyr forskjellige nettstedbyggere (f.eks. WordPress, Weebly), med et brukervennlig grensesnitt som er perfekt for den gjennomsnittlige datamaskinbrukeren. Disse verktøyene støtter også e-handel, med handlekurver som lar deg selge produkter på nettet.
 • BlueHost tilbyr pålitelige funksjoner og verktøy for webhotell, med ubegrenset diskplass og båndbredde som lar deg lagre data og overføre store mengder data og filer. Videre lar den deg ha flere domener i en enkelt konto.
 • Optimal online sikkerhet.
 • Praktiske betalingsmetoder gjennom PayPal, kreditt- og debetkort.

Hvis du fremdeles er på gjerdet om BlueHost, må du huske å gjøre det sjekk ut BlueHost-anmeldelsen min med FULL detaljer og viktige tips for å få mest mulig ut av BlueHost-kontoen din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me