Kan jeg betale BlueHost med Paypal?

BlueHost er et av de ledende webhotellfirmaene i bransjen. Det har eksistert i 12 år nå, og er klarert for deres høykvalitets, men rimelige webhotelltjenester. Nettstedeiere fra andre land klarer imidlertid ikke å få tjenester fra dem på grunn av vanskeligheten med betalingsprosessen. Heldigvis godtar selskapet nå forskjellige betalingsmetoder, inkludert PayPal.

Hva er BlueHost?

BlueHost ble grunnlagt i 2003. Det er et av de største selskapene som tilbyr hosting-tjenester. De har gitt mer enn en million domener til forskjellige land over hele verden. På grunn av deres enorme popularitet og pålitelighet, er BlueHost en av de vertsleverandørene som brukes til å studere webhotelltjenester i forskjellige online læringsprogrammer. De tilbyr forskjellige typer webhotellplaner, inkludert delt, VPS og dedikert serververt.

Her er et glimt av deres delte vertsplan:

BlueHosts endelige mål er å tilby bedre webhotelltjenester til eiere og webutviklere. For å oppfylle et slikt mål bruker de nyskapende teknologi og bygde serverne sine rundt åpen kildekode-teknologi.

BlueHost betalingsalternativer

BlueHost godtar alle større kreditt- og debetkort, innkjøpsordresjekker og postanvisninger (bare amerikanske innbyggere), og selvfølgelig PayPal.

PayPal er den desidert mest praktiske måten å betale regningene på nettet. Du må ganske enkelt logge inn på BlueHost-kontoen din og godta transaksjonen. Alle disse med bare noen få enkle klikk! PayPal er en av de mest pålitelige og sikreste betalingsmetodene på nettet, slik at du har tryggheten om å vite at du ikke får kontakt. Så hvis du vil betale regningene dine på nettet, er PayPal den beste veien å gå.

Akkurat nå aksepterer BlueHost bare Instant Payment for at betalingene dine skal behandles. Dette betyr at du må ha et kredittkort eller en bankkonto som er direkte koblet til PayPal-kontoen din.

Ved å bruke PayPal-kontoen din, samtykker du i å angi den som din standard betalingsmetode for alle fremtidige automatisk fornyelser på BlueHost. Selvfølgelig kan du justere innstillingene når som helst på PayPal-kontoen din.

Kort oversikt over PayPal

PayPal er en populær online betalingstjeneste som lar deg foreta betalinger og pengeoverføringer elektronisk. Online pengeoverføringer fungerer som et praktisk og problemfritt alternativ til å bruke tradisjonelle papirmidler som sjekker eller kontanter.

Du kan bruke PayPal for følgende:

  • Lever eller motta pengebetalinger for auksjoner på nettet og andre nettsteder
  • Kjøp eller selg produkter / tjenester
  • Send eller motta økonomiske donasjoner
  • Veksle penger med hvem som helst

Med en PayPal-konto kan du sette inn og ta ut penger på mange forskjellige måter. Du kan koble PayPal-kontoen din til en bankkonto eller et kreditt- / debetkort du ønsker. For raskere transaksjoner kan det være lurt å vurdere å knytte kontoen din til kredittkort. Du kan også ta ut betaling med minibanken din.

PayPal gir online-selgere, kjøpere, auksjonssider og andre en praktisk måte å foreta transaksjoner på.

Registrer deg med PayPal

Det er raskt og enkelt å registrere deg med PayPal. Til å begynne med krever det ikke engang at du oppgir bankkontodata. Du må imidlertid oppgi kredittkortinformasjonen din hvis du planlegger å bruke PayPal andre funksjoner. Dette er hva du trenger å gjøre hvis du planlegger å registrere en PayPal-konto:

  • Gå til PayPal og klikk på Melde deg på -knappen øverst til høyre på siden.
  • Velg en kontotype og klikk på Kom i gang Det er to kontotyper: Kjøp med PayPal og Motta betalinger med PayPal.

Hvis du valgte Kjøp med PayPal, blir du bedt om å fylle ut nødvendig informasjon. Med sistnevnte vil du bli bedt om å oppgi e-postadressen din.

  • Legg inn kontaktdataene dine (f.eks. Navn, e-postadresse) og passord. Passordet ditt må minst ha 8 tegn for å være gyldig. Når du er ferdig, klikker du på Enig og opprett konto -knappen under skjemaet.
  • Svar på et sikkerhetsspørsmål. Dette vil være nyttig hvis du noen gang glemmer passordet ditt, selv om glemte passord kan hentes.
  • PayPal vil sende en bekreftelsesmail til deg. Bare klikk på lenken i meldingen for å bekrefte e-postadressen din og aktivere kontoen din.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me