Kan jeg betale inMotion med debetkort?

En av fordelene med å være vert for nettstedet ditt med InMotion er at selskapet lar deg utføre betalingene dine på en rekke måter, enten gjennom kredittkort, debetkort eller sjekker. Denne funksjonen lar deg betale regningene dine uten problemer med å bære kontanter og måtte stå på en linje, bare for å gjøre betalingene dine, som det var vanlig prosedyre for tiår siden. Denne betalingsfunksjonen i InMotion gir en enkel og problemfri hostingopplevelse for sine kunder, faktisk et stort plussfaktor, siden det gjør det mulig for kunder å betale sine gjentatte regninger uten behov for å hele tiden huske på det og manuelt foreta betalingen.
Debetkort, også kjent som bankkort, er plastkort som er utstedt av finansinstitusjoner som banker og aksepteres som betalingsmåte i stedet for kontanter. Når kortet brukes som betaling, kan betalingsmottakeren trekke seg fra brukerens utpekte bankkonto. Selv om debetkort og kredittkort har samme bruk og funksjon, avviker de av hvor betalingsmottakeren trekker den betalingen. Mens debetkortet tillater betaling ved å ta ut penger fra en utpekt bankkonto, trekker kredittkort penger fra en kredittgrense som er tilordnet kortbrukeren.

Hvordan fungerer betalingene til InMotion med debetkort?

Debetkortbetalinger for InMotion-regningene dine betyr at du lar InMotion automatisk trekke det nødvendige beløpet fra bankkontoen du utpekte. Dette betyr videre at når selskapet først har fått tillatelse til uttak, trenger ingen ekstra autorisasjon fra deg for de påfølgende månedlige utbetalingene. Du kan bruke denne prosessen til å betale for alle InMotion-regningene, inkludert alle tilleggstjenestene du kanskje trenger å kjøpe senere. Denne bestemmelsen er tydelig angitt under InMotion Hosting Servicevilkår Avsnitt 6.l.
InMotion aksepterer kort fra alle større bankinstitusjoner samt kredittkort under Discover, MasterCard, Visa og American Express.

Hvilke skritt bør jeg ta for å kunne betale InMotion med debetkortet mitt?

Det er så enkelt å bruke debetkortalternativet ditt til å betale InMotion-regninger. I utgangspunktet blir valget gjort under påmeldingsprosessen, og vi vil med fokus på denne diskusjonen fokusere på påmeldingsprosessen. Det du trenger å gjøre er å følge disse enkle trinnene:

 •  Besøk InMotion sin hjemmeside med URL www.inmotionhosting.com;
 •  Hold markøren over “WEB HOSTING” på den øverste menylinjen, og velg deretter den foretrukne hostingløsningen ved å klikke på den fra rullegardinmenyen.
 •  Hvis du klikker på den, kommer du til en side der du får presentert pakkene som tilbys sammen med tilhørende funksjoner og priser. Under hver pakke er det en blå fane “Bestill nå”. Klikk på en som tilsvarer ditt valg;
 •  Du blir deretter bedt om å velge en pakke med en tilsvarende betalingsmåte. Velg ved å klikke på knappen og deretter “Fortsett”;
 •  Du vil nå bli bedt om å velge Alternativer for domenenavn. Det er viktig at du oppgir domenenavnet ditt i boksen som presenteres, og deretter klikker du på “Fortsett”;
 •  På neste side vil du bli fortalt om domenenavnet fremdeles er tilgjengelig eller ikke. Klikk på “Fortsett” -fanen nederst i høyre hjørne.
 •  Hvis du klikker på “Fortsett” -knappen, kommer du til faktureringssiden. Du må oppgi all nødvendig informasjon på kassene som følger med. På den nederste delen av siden er underoverskriften for betalingsinformasjon. Her får du bestemme hvordan du vil betale for InMotion-regningene. Betalingsmåter ber deg velge mellom hvilke typer kort du ønsker å bruke.
 •  Oppgi nødvendig kortinformasjon som kortnummer, utløpsdato og signaturkode. Signaturkoden er det 3- eller firesifrede nummeret som ligger på baksiden av kortet.
 •  Når informasjonsoppføringen er fullført, må du merke av for “Jeg er enig” under avtalen for avtalen og deretter klikke på “Kjøp konto”. Det er viktig at du bare klikker på fanen ettersom klikk på den flere ganger kan indikere antall ganger du ønsker å kjøpe den.

Hva er fordelene ved å bruke debetkort til å betale InMotion-regningene dine??

Fakturering av betaling via debetkort og / eller kredittkort gir mange fordeler for både deg og vertsselskapet. Nedenfor er noen av de vanligste fordelene ved å bruke debetkortet ditt til å betale regningene.

 •  Betaling skjer automatisk, noe som betyr at det ikke er noen sjanse for at du glemmer å betale den månedlige hostingregningen hos selskapet.
 •  Det er ikke nødvendig å gå gjennom bryet med å lette den månedlige innbetalingen av regninger.
 •  Debetkort tilbyr bedre sikkerhetsalternativer da du ikke trenger å sende inn kredittkortinformasjonen din gjentatte ganger på nettet, og beskytte kontoen din mot mulig tyveri og annen kriminell virksomhet.
 •  Du kan bruke kort fra alle større bankinstitusjoner og finansinstitusjoner som Visa, American Express, Discover og MasterCard.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me