Kan jeg betale InMotion med Paypal?

Godtar InMotion betaling via PayPal?

Mange mennesker kan faktisk tenke enn at InMotion ikke aksepterer betaling via PayPal. Årsaken til denne gale ideen er at i motsetning til andre vertsselskaper der du automatisk får valget om du vil ha fakturautbetalinger via kredittkort eller PayPal under registreringsprosessen, kan PayPal-alternativet aldri bli funnet i faktureringsseksjonen under registreringsprosessen. . Paypal-alternativet som ikke er synlig på utsjekkingssiden har fått mange til å tro at InMotion ikke aksepterer betaling via PayPal.
Ingenting er imidlertid lenger enn sannheten. Sannheten er at InMotion godtar betalinger via PayPal, selv om alternativet har holdt seg usynlig på whpg-siden deres. For noen år tilbake ville den ideen vært gjennom, men InMotion begynte å akseptere betaling via PayPal siden tidlig i 2013, men har ikke offentliggjort alternativet, så langt.

Hvordan kan jeg betale InMotion via PayPal?

I motsetning til andre vertsselskaper der alternativet for å bruke PayPal allerede er bestemt under påmeldingsprosessen, spesielt under whpg-prosessen, startet InMotion PayPal-alternativet nettopp for et år siden og har ikke en gang blitt gjort offentlig tilgjengelig. For å kunne bruke PayPal til å betale InMotion Hosting, trenger du å følge disse enkle trinnene:

 •  Besøk InMotion sin hjemmeside med URL www.inmotionhosting.com;
 •  Hold markøren over “WEB HOSTING” på den øverste menylinjen, og velg deretter den foretrukne hostingløsningen ved å klikke på den fra rullegardinmenyen.
 •  Hvis du klikker på den, kommer du til en side der du får presentert pakkene som tilbys sammen med tilhørende funksjoner og priser. Under hver pakke er det en blå fane “Bestill nå”. Klikk på en som tilsvarer ditt valg;
 •  Du blir deretter bedt om å velge en pakke med en tilsvarende betalingsmåte. Velg ved å klikke på knappen og deretter “Fortsett”;
 •  Du vil nå bli bedt om å velge Alternativer for domenenavn. Det er viktig at du oppgir domenenavnet ditt i boksen som presenteres, og deretter klikker du på “Fortsett”;
 •  På neste side vil du bli fortalt om domenenavnet fremdeles er tilgjengelig eller ikke. Klikk på “Fortsett” -fanen nederst i høyre hjørne.
 •  Hvis du klikker på “Fortsett” -knappen, kommer du til faktureringssiden. Du må oppgi all nødvendig informasjon på kassene som følger med. På den nederste delen av siden er underoverskriften for betalingsinformasjon.
 •  Her får du bestemme hvordan du vil betale for InMotion-regningene. Betalingsmåter ber deg velge mellom hvilke korttyper du vil bruke eller “Innkjøpsordre eller sjekk”
 •  Velg alternativet “Innkjøpsordre eller sjekk”.
 •  Når informasjonsoppføringen er fullført, må du merke av for “Jeg er enig” under avtalen for avtalen og deretter klikke på “Kjøp konto”. Det er viktig at du bare klikker på fanen ettersom klikk på den flere ganger kan indikere antall ganger du ønsker å kjøpe den.
 •  Etter å ha klikket på kategorien “Kjøp konto”, kontakt InMotion Hosting salgsstøtte enten via live chat eller gratis telefon 888-321-4678 og be representanten om at du foretrekker å plassere betalingen via Paypal. Du vil da motta en betalingslenke via e-post på bare noen få minutter.

Hva er fordelene med å betale InMotion via PayPal?

Å betale InMotion Hosting-regningene via PayPal gir en rekke fordeler. Blant disse fordelene er følgende:

 •  Paypal er blant de raskeste, sikreste og enkleste måtene å betale regningene på.
 •  Paypal er så fleksibel at det til og med lar deg bruke kreditt til å betale via Paypal, bortsett fra bankkonto og debetkort.
 •  Det er gratis å bruke.
 •  Du kan bruke den til å sende og motta internasjonale betalinger og transaksjoner.
 •  Du kan skjule kredittkortinformasjonen din når du bruker Paypal.
 •  Selskapet lar deg følge med på alle transaksjonene dine på nettet.

Hvorfor er PayPal ikke inkludert i InMotion-betalingsalternativene?

Årsaken til at PayPal ikke er inkludert i InMotion-betalingsalternativene, er kostnadsbesparelser. Selv om PayPal ikke krever medlemskontingent, belaster det 4% av den totale regningen, mens kredittkortselskaper bare krever mellom 0,5% og 1%. Dette betyr at InMotion sparer opptil $ 5 per regning hvis klienter bruker kreditt- eller debetkort. Beløpet du sparer InMotion får, blir investert i infrastruktur for webhotell og kundeservice til en bedre webhotell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me