Kan jeg overføre nettstedet mitt vekk fra InMotion?

Hvis du vil overføre ditt InMotion-vert nettsted til en annen webhotellleverandør, men er i tvil om overføringen er mulig, er svaret på spørsmålet ditt ja. Ja, du kan definitivt overføre nettstedet ditt som nå er vert hos InMotion til en annen webhotell.
Selv om overføringen er veldig mulig, bør det imidlertid gjøres klart, enten det er overføring du ønsker eller bare kansellering av abonnementet ditt med InMotion hosting. Selv om ingen hostingleverandør vil elske ideen om at kundene deres skal overføres til en annen hostingleverandør, vil nesten alle hostingleverandører gi deg friheten til å overføre fra hostingtjenesten deres og til og med hjelpe deg der de kan. Når det gjelder spørsmålet om du kan kansellere ditt nåværende og aktive abonnement, er det viktig å merke seg at enhver klient som ønsker å kansellere abonnementet, kan gjøre det når som helst ved å informere kundeservice om det. Faktisk refunderer vertsselskaper til og med klientene underlagt deres signerte avtale, og i henhold til hvor lang tid nettstedet er vert.
Det er også viktig å forstå at domeneregistreringen / -administrasjonen din ikke er den samme og atskilt fra hosting-tjenesten din, og overføring av domeneadministrasjonsrettighetene vil ikke på noen måte påvirke hostingkontoen din som skal forbli aktiv. Den eneste måten å deaktivere hostingkontoen vil være gjennom avbestilling.

Hva skal jeg gjøre for å overføre nettstedet mitt fra InMotion Hosting?

For å starte avbestillingsprosessen eller for å starte prosessen med å overføre domenet ditt vekk fra InMotion hosting, krever firmapolitikk at du sender inn en forespørsel om at domenet ditt blir utgitt. Forespørselen skal komme i form av en e-post og sendes til [email protected] Den samme forespørselen bør komme med kontobekreftelsen din, så vel som administrator-e-posten din. Brevforespørselen vil starte domeneregistreringsprosessen da disse er nødvendige av selskapet for å låse opp domenet ditt for deg. Før noe annet, er det imidlertid viktig at du må fjerne domenets personvern fra domenet ditt for å påvirke opplåsingsprosessen.

Så snart domenet er utgitt, og du allerede har fått autorisasjonskoden, som du skal motta via administrator-e-posten din, kan du gå videre til den nye domeneregistratoren og starte domeneoverføringsprosessen..
Det vil vanligvis ta mellom 7-10 dager før overføringen er fullført, selv om ferdigstillelsestidspunktet varierer, avhengig av registraren. Det er også viktig at du vet at når DNS-endringer blir utført eller domener overføres, observeres en DNS-forplantningsperiode som varer fra ca. 7-24 timer mens veksleren oppstår.

Hvilke trinn må jeg følge før og under overføringsprosessen?

Å finne en ny vert for nettstedet ditt og overføre til en ny webhotell kan enten være et godt fremover for nettstedet ditt eller et stort skritt bakover. For å sikre at du ikke synes synd og angrer på trekket du nettopp har gjort, må du sørge for at det du skal gjøre er det nettstedet ditt trenger. Her er noen grunnleggende anbefalinger som klienter trenger å gjøre før og under overføringsprosessen. Disse er:

 •  Først og før noe annet, må du velge den mest passende webhotellleverandøren ved å sammenligne dem med din nåværende leverandør. Hensynet bør omfatte:
 •  Operativsystemet som brukes; er det kompatibelt med kravene på nettstedet ditt;
 •  Diskplass-kravene; og
 •  Båndbredden;
 •  Du bør lage en sikkerhetskopi av alle filene på det eksisterende nettstedet ditt ved å laste ned alle de gamle kontofilene dine. Du kan bruke FTP Access eller eksportere den ved hjelp av phpMyAdmin, avhengig av hva som fungerer. Som regel enn et unntak, se etter en vert som tilbyr FTP-tilgang.
 •  Forsikre deg om at du kan motta e-poster ved å sjekke om e-postene dine fremdeles fungerer og er aktive.
 •  Det anbefales på det sterkeste at du sørger for at e-postkontoer for ditt nettsted og domener er oppe og går under overføringsprosessen ved å holde din eksisterende webhotellkonto åpen til prosessen er fullført..
 •  Når alt er fullført, ikke glem å kansellere kontoen din med InMotion hosting.

Hva er de vanlige årsakene til at folk flytter bort fra vertsfirmaet sitt?

Det er så mange grunner som det er så mange enkeltpersoner eller selskaper hvorfor de ønsker å flytte fra det nåværende webhotellfirmaet. Det varierer fra veldig enkle til mest komplekse årsaker. Blant disse grunnene er følgende:

 •  Klienten kan bli skuffet og misfornøyd med tjenesten.
 •  Selskapet kan ha behov for mer ressurser som lagringsplass og båndbredde, i tillegg til behovet for flere applikasjoner, noe deres tidligere vert kan gi.
 •  Klienten kan ha funnet det vanskelig å opprettholde mengden av de månedlige regningene, og kan ha funnet en bedre pakke til en bedre pris et sted.
 •  Klienten kan være misfornøyd med kundeservicen.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me