Kjærlighet Reise – Creative Travel Agency WordPress Theme Dybde gjennomgang

Reiser – enten det er innenlands eller internasjonalt – er for tiden oppsving, hovedsakelig på grunn av måten bedrifter blir mer konkurransedyktig over hele verden. Og selvfølgelig blir det flere som setter pris på forskjellige kulturer og ønsker å oppleve det for seg selv. I dag er reise- og reiselivsnæringen en av de største og raskest voksende næringene i verden, med estimerte årlige bidrag på over 7 billioner dollar over hele verden. Utviklingen innen teknologi førte til utvikling og enorm vekst av turisme. Å bygge et reiseside er et lokkende alternativ for de som ønsker å generere inntekter på nettet.

Enten det er en reiseblogg å dele eventyrene dine eller et hotellnettsted for å imøtekomme gjester, alternativene er ubegrensede og det tar bare et profesjonelt og funksjonspakket WordPress-tema for å hjelpe deg med å bli den neste store tingen. Jada, det er et bredt spekter av temaer der ute som er skreddersydd for reiseblogger og reiselivsbyråer, men valgene blir innsnevret ytterligere hvis du trenger både form og funksjon. Et slikt tema som oppfyller de spesifikke behovene til reiserelaterte nettsteder er Love Travel – Creative Travel Agency WordPress tema.

Love Travel er et vakkert tema for reiseblogger og nettsteder. Det er en av toppselgerne på ThemeForest-markedet – og med en god grunn! Dette Love –Travel Creative Travel Agency WordPress-dybdegjennomgangen vil gi deg mange grunner til å velge dette temaet for å logge dine egne eventyr eller for å tilby tjenester til de som ønsker å tilfredsstille vandrerlysten.

Nyt!

Oversikt

Love Travel – Creative Travel Agency WordPress er et topp rangerte Theme Forest-tema laget av et tomannsteam med webutviklere som heter nicdark. Temaet var resultatet av flere måneders hardt arbeid, analyse, konstante forbedringer og garantert kvalitet.

Som navnet tilsier, er det et kreativt tema med fleksible designalternativer som lar deg lage og legge til forskjellige typer funksjonaliteter for reisesiden din. Dessuten, med mange tilpasningsalternativer å leke med, kan du også kjøre en nettbutikk og flerspråklig versjon raskt og enkelt med dette temaet. Bortsett fra å være fullt lydhøre (som er en standardfunksjon blant temaene i disse dager), har Love Travel også parallaksfunksjoner, videoseksjoner, mega-meny, fancy boksbilder og mye mer. Så hvis du ønsker å bygge en tur- / reiseside og ønsker å få virksomheten din på nettet, er Love Travel ditt topp valg for å markedsføre tjenestene dine.

Nicdark sørget også for å tilby dokumentasjon og videoopplæringer av høy kvalitet som vil hjelpe deg å spare mye tid. Dessuten bestemte de seg for å tilby gratis temastøtte, og sikre at de har all den hjelpen de trenger i tilfelle de skulle få problemer med temaet.

Design

De Love Travel – Kreativt reisebyrå WordPress temaet har en moderne og minimalistisk design som belyser det viktigste aspektet av nettstedet ditt: Dine produkter og / eller tjenester. Det er et WordPress-tema på flere sider som er designet med reisebyråer, reisebyråer og reiseblogger i tankene. Men takket være den enkle, kreative og rene grafikken er temaet også en ideell løsning for alle andre typer nettsteder.

Love Travel ble designet ved å bruke et 1200px ridesystem med opptil 12 kolonner. Det kommer med forhåndsbygde sideoppsett, inkludert dem for destinasjoner, markeder, ansatte, vanlige spørsmål, priser, etc. Du har også muligheten til å legge til en butikk på nettstedet ditt, komplett med en handlekurv, whpg, delen Min konto, som samt produktlayout (full bredde, høyre sidefelt eller venstre sidefelt). For å tilpasse sidene dine ytterligere, inkluderer temaet også over 100 komponenter for å utvide nettstedets funksjonalitet ytterligere, inkludert mega-meny, nedtellingsside, Under konstruksjon-side med regneffekt, Søk reisefilter, trekkspill, pristabell og mye mer i tillegg. Nå har du full kontroll over alle aspekter av nettstedet ditt!

Nøkkelegenskaper

Love Travel – Creative Travel Agency WordPress-tema handler selvfølgelig ikke bare om vakker design, det kommer med mange kule funksjoner som er nødvendige for å bygge et kraftig og engasjerende reise nettsted. Her er den komplette listen over funksjoner du trenger å se frem til med dette temaet:

 • Responsiv utforming

Love Travel reagerer fullt ut, så trygg på at dine kunder og besøkende kan se innholdet ditt på en best mulig måte på alle moderne enheter. Temaet bruker et rutenettsystem som passer til innholdet ditt på en enkel og enhetlig måte.

 • Retina ikoner

Temaet er optimalisert for enheter med netthinnevisning, da det bruker retina-klare fontikoner av hybriddesign og front-end-utvikler, Alessio Atzeni. Disse ikonene er enkle å bruke og integrere i temaet, slik at du kan skape et unikt og moderne utseende for nettstedet ditt.

 • 12-kolonne rutenett

Love Travel bruker det populære rutenettet med 12 kolonner. Alle rutenettene kan brukes til hvilken som helst kortkode, så det er enkelt for deg å tilpasse temaet på hvilken som helst måte du vil.

 • Demoinnhold

Med demoinnhold inkludert i temaet, kan du enkelt opprette en fullblåst webside på bare noen få minutter. Du kan importere innhold for hele nettstedet (XML) i alternativene for importtema.

 • jQuery brukergrensesnitt

Temaet er fullpakket med et jQuery UI-bibliotek som lar deg legge til dynamiske effekter på nettstedet ditt, inkludert trekkspill, verktøytips, fremdriftslinje, parallakseffekter og mer. Alle disse effektene er enkle å legge til ved å gå inn i den aktuelle klassen.

 • Filtreringssystem med booking

Med et tilpasset filtreringssystem kan brukere enkelt søke etter turpakker på nettstedet ditt. Filteralternativet lar brukerne søke etter pris, type, sesong, destinasjon og varighet av turen. Du kan også sette inn informasjon i taksonomiene for å tilpasse filteret ytterligere.

 • Klistret hovedmeny og venstre meny

Temaet har to menyalternativer for å administrere innholdet ditt på best mulig måte. Du kan tilpasse skriftene og fargene, og velge mellom standard og klebrig (fast) for hovedmenyen. Du kan også legge til en sidefelt for å vise frem de nyeste tilbudene og kampanjene dine, eller de beste destinasjonene.

 • WooCommerce og WPML klar

Love Travel er integrert med de populære WooCommerce og WPML plugins. Med disse premium tilleggene til disposisjon, kan du enkelt legge til en eCommerce-funksjonalitet på nettstedet ditt og gjøre oversettelsen klar, slik at du kan imøtekomme et globalt publikum.

 • Revolution Slider

Love Travel kommer spekket med premium plugins, inkludert Revolution Slider – og sparer deg for opp til $ 19. Med denne plugin-en kan du lage flotte lysbildefremvisninger for å vise tilbudene dine og de beste turistmålene. Plugin støtter HTML5-videoer, Vimeo og YouTube, slik at du enkelt kan legge til videoer på nettstedet ditt. Du kan også sette inn bilder i lysbildefremvisningen for å legge til en fargerik og kreativ appell til nettstedet ditt.

 • Kontaktformular 7 kompatibel

Kontaktskjema 7 er den beste WordPress-plugin for å opprette et kontaktskjema. Med denne pluginen er det en lek å lage ditt eget skjema for reisebestilling og nyhetsbrev. For å gjøre grafikken enda mer dynamisk, må du passe på å bruke netthinneikonene og de forskjellige fargealternativene.

Faktisk er Love Travel et funksjonsrikt reise WordPress-tema som lar hvem som helst lage sin egen webside. I tillegg til funksjonene som er nevnt over, vil du få mer ut av denne pakken, inkludert:

 • Bloggtyper (venstre / høyre, sidefelt, full bredde, full bredde sentrert)
 • 500+ Google-skrifter
 • Mange tilpassede kortkoder
 • Parallakseksjon
 • Video seksjon
 • Fancybox bilder
 • Mega meny støtte
 • Counter animasjon JS
 • WP-forumstøtte
 • Isotopfilter-plugin
 • Handle sider
 • Nedtelling JS-effekt
 • Og mange flere!
Fordeler og ulemper

WordPress er ikke bare en plattform for å legge ut oppdateringer eller dele innholdet ditt. Det er det beste og kraftigste innholdsstyringssystemet (CMS) som finnes, slik at du kan opprette en hvilken som helst type nettsted, på alle nivåer av kompleksitet. Og fordi det er det mest populære alternativet der ute, er du bortskjemt med valg av hundretusener av vakre WordPress-temaer som passer til enhver nisje. Hvis du vurderer å velge et betalt WordPress-tema som Love Travel, må du først se på følgende fordeler og ulemper:

Pros
 • Love Travel oppdateres oftere enn sine gratis kolleger. Dette er en viktig faktor i valg av tema, gitt det faktum at WordPress kontinuerlig oppdateres. Et tema som regelmessig blir oppdatert, oppdaterer de siste feilene og sikkerhetsproblemene før det kan forårsake problemer på et nettsted.
 • Gratis WordPress-temaer er mye brukt om at det ikke er uvanlig at mange nettsteder bruker samme design. Med premium-temaer er det flere funksjoner og tilpasningsalternativer som lar deg lage en unik design som vil skille seg ut fra resten.
 • Love Travel er godt dokumentert og inkluderer en detaljert PDF som forklarer hvordan du kan få mest mulig ut av det. Tvert imot, dokumentasjon er mindre vanlig blant gratis temaer.
 • I motsetning til mange gratis temaer som krever at en henvisningskobling skal inkluderes i bunnteksten, krever ikke premiumtemaer som Love Travel brukere å legge til en kobling for å kreditere temaforfatteren, noe som gir nettstedet ditt en mer personlig appell..
Ulemper
 • Premium-temaer kommer tydeligvis til en pris, som krever at du investerer hvor som helst mellom $ 30 og $ 300.
 • Fordi premiumtemaer har sitt eget tilpassede adminpanel og en rekke funksjoner og alternativer, kan det ta litt tid å lære og sette opp.
 • Noen premium-temaer har en tendens til å inkludere mange bjeller og fløyter i pakken som andre brukere kan finne unødvendige. Selv om dette gjør et tema allsidig, vil de uønskede funksjonene bare oppblåse temaet.

Generelt er det viktigste å se etter i et WordPress-tema – det være seg gratis eller betalt – kvaliteten og omsorgen som har gått for å skape det. Den enkleste måten å måle kvaliteten på et tema på er å lese hva kundene sier i støttefora, inkludert problemene brukerne har med temaet. Det er også viktig å vite hvor raske og responsive temaforfatterne er til å ta opp problemene.

Endelig dom – Det perfekte reisetemaet for bloggere og bedriftseiere

Tro mot navnet, Love Travel – Kreativt reisebyrå WordPress tema er et tema alle reisebloggere og bedriftseiere vil elske. Det er et kreativt, profesjonelt og godt kodet premiumtema som ikke bare er for reisebyråer, men for enhver form for forretningsnisje. Det er enkelt, rent og moderne, med mange nyttige funksjoner som hjelper deg å bli den neste store tingen i din valgte nisje. Det er rimelig og pålitelig, noe som gjør det til et av de beste valgene i ThemeForest-markedet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me