LiquidWeb Review

9.2 Generell vurdering
Høy ytelse VPS, WP og dedikert hosting

Som et administrert webhotellfirma har LiquidWeb dominert denne plassen som for tiden kan skilte med 3 heleide datasentre og over 30.000 kunder spredt i over 150 land. Deres innovative, kvalitetsmessige og kundemålrettede webhotelløsninger er lagdelt med førsteklasses kundestøtte. De sørger for bedrifter over hele spekteret fra små bedrifter til multinasjonale selskaper.

PROS
 • Ulike løsninger for webhotell
 • Eksepsjonell kundesupport
 • Gratis migrasjoner
 • Robuste datasentre
 • Rundt klokken proaktiv overvåking
 • Innovativ drakt med verktøy og tjenester
ULEMPER
 • Prisgunstig
 • Ingen delt hosting
9.4 Bloggvurdering

Pris
$ 34.5


Ønsker du å starte en blogg og ikke helt sikker på hvordan du skal gjøre det eller hvor du skal være vert for den? Ikke bekymre deg fordi dette er en bane som mange nybegynnere bloggere besøker. Selv om det er sant at markedet er full av mange alternativer for blogghosting, kan det å være riktig stressende og overveldende oppgave å velge riktig.

LiquidWeb er et av verdens ledende merkevarer innen blogghotellområdet. De har hjulpet tusenvis av nettstedseiere fra hele verden med å forankre bloggene sine på plattformen sin. En ting du kan være trygg på er at innholdet ditt og bloggen din alltid vil være trygge med LiquidWeb. Dette er på grunn av den proaktive tilnærmingen selskapet bruker for å forhindre problemer i stedet for å vente til de oppstår for at de skal svare.

WordPress-plattformen som LiquidWeb er vert for bloggen din er utstyrt med proaktiv omsorg bestående av:

 • Malware monitor
 • Monitor etter post-backup
 • Oppgraderingsskjerm før PHP
 • Oppgraderingsskjerm før plugg

Andre fordeler du vil kunne glede deg over med LiquidWebs blogghotellpakke inkluderer:

Optimaliserte lastehastigheter – For å sikre raskere lastehastigheter for bloggsidene dine bruker LiquidWeb teknikker som bildekomprimering, hurtigbufring på nettet og forsinket lasting av bilder.

Garantert oppetid – For å gjøre bloggen din synlig for målgruppen til enhver tid, har supportteamet og backend-teknikerne fått på plass flere lag med sikkerhetskopier.

Central Multiple Blog Management – LiquidWeb har et robust partnerskap med iThemes, og dette betyr at du kan administrere flere bloggsider på samme måte som du administrerer en enkelt.

Med LiquidWeb velger du en partner som er lett tilgjengelig og kan hjelpe deg med å maksimere ytelsen og gi deg muligheten til å skalere vertsarkitekturen din etter hvert som publikum vokser..

 • For hosting 10 nettsteder eller mer (ikke for nybegynnere)
 • Optimaliserte lastehastigheter
 • Garantert oppetid
 • Central Multiple Blog Management
 • Administrer så mange som 100 nettsteder så enkelt du kan administrere et enkelt. Distribuer oppdateringer til mange nettsteder med et enkelt klikk.

.


Pengene tilbake-garanti
10x kompensasjon
Diskplass
100 GB – 300 GB
Domenenavn
N / A
9.9 Dedikert vurdering

Pris
$ 189


Hvis du har et nettsted med høy trafikk for e-handel, trenger du en hostingløsning som gir deg best mulig ytelse. LiquidWeb har funksjonsrike dedikerte serververtsløsninger som både er Linux og Window-basert. Disse serverne garanterer deg 100% nettverk oppetid 24/7 proaktiv ekkoloddovervåking, serverherding gjennom ServerSecure og Heroic Support.

Du har fleksibiliteten til å velge fra et forhåndskonfigurert fullt administrert pakke eller en tilpasset løsning som lar deg ta kontroll over dine egne dedikerte servere, men likevel motta støtte.

Fordeler med dedikert serververt

Dedikert server hosting løsning kommer med en rekke fordeler og verdi for pengene-funksjoner. Noen av de fremragende aspektene inkluderer:

Enkelt- og to prosessorservere

Enkeltprosessorserverne gir kundene en låst sikkerhet og høy ytelse for ethvert nettsted. Denne pakken er ypperlig til databaseshosting, filserver hosing og nettsteder med høy trafikk. Prisene deres starter på $ 199 per måned.

Den doble prosessoren derimot pakker mer prosessorkraft for å tilfredsstille selv for de mest krevende nettsteder. Du kan velge dedikerte servere med to prosessorer hvis du er vert for mange nettsteder eller vil ha en stor databasearteringsløsning. Den billigste pakken for den doble prosessoren starter på $ 399 per måned.

CloudFlare CDN

LiquidWeb gir kundene uten ekstra kostnad full styring av en av de mest robuste CDN-ene globalt. Dette hjelper med å øke nettstedets hastighet så vel som sikkerhet.

Innebygde sikkerhetskopier

Hver dedikerte server har en innebygd lokal sikkerhetskopi. I tillegg kan du kjøpe et ekstra lag med sikkerhetskopibeskyttelse gjennom Guardian Backup-systemet.

Forbedret sikkerhet

For å sikre at nettstedets ressurser, inkludert kundedata, er sikre, inkluderer LiquidWeb ServerSecure med hvert dedikerte serverkjøp.

Konklusjon

Med et team av løsningsarkitekter har LiquidWeb det som trengs for å støtte deg gjennom funksjonsrike løsninger som kontinuerlig blir oppdatert og profesjonelt administrert. Det eneste bekymringsområdet er den høye prisen for disse løsningene. Som med enhver kvalitetstjeneste betaler du imidlertid for det du får.

 • GRATIS inngående båndbredde og valg av operativsystem
 • Intel Xeon med 4-28 kjerner og 8 GB – 125,8 GB ram
 • Lynrask SSD-lagring i RAID1 eller RAID10
 • Tilpassede konfigurasjoner med SSD-er og øyeblikkelig klargjøring
 • Gratis CloudFlare CDN, sikkerhetskopier, DDoS-beskyttelse og ServerSecure ™ forbedret sikkerhet

.


Pengene tilbake-garanti
10x kompensasjon
Diskplass
250 GB – 500 GB SSD
Domenenavn
N / A
9.8 VPS-vurdering

Pris
$ 59


Den virtuelle private server (VPS) hosting-løsningen som tilbys av LiquidWeb er uten tvil en av de mest populære blant kundene. En av grunnene til dette er at planene deres starter til en mye lavere pris sammenlignet med de andre, og det er det eneste inngangsvinduet i LiquidWebs premium hostingløsninger etter avslutningen i april 2016 av deres delte hosting.

Klienter på VPS-hostingløsning har tilgang til både Linux- og Windows-plattformer og nyter fleksibiliteten i valget fra et bredt spekter av operativsystemmaler inkludert Ubuntu, Fedora, Debian, CentOS 6,7 samt Windows Server 2012 R2. Mens VPS-hosting er kjerneadministrert, sikrer LiquidWeb også at kundene har tilgang til selvstyrte alternativer.

Fordeler med Managed VPS Hosting

Denne løsningen gir deg ytelsen til en dedikert server på den ene siden og fleksibiliteten til skyhosting på den andre.

Ulike planer sikrer at du får nøyaktig det du leter etter når det gjelder ytelse og priser. Det er 2 GB, 4 GB, 8 GB virtuelle private serverplaner som spenner fra 2 til 8 kjerneprosessorer og opptil 300 GB SSD diskplass.

Alle VPS-hostingplaner støttes av en 100% USA-basert Heroic Support som er tilgjengelig via e-post, chat og telefon 24/7.

Sammenlignet med konkurrentene som Amazon, DigitalOcean og Rackspace, skiller LiquidWebs VPS seg ut. VPS-hostingløsningen kommer med et gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat, samt en cPanel, webhost manager og plesk.

LiquidWeb VPS Hosting Cons

Pris skiller seg ut som den største hindringen for kunder som ønsker å migrere til denne hosting-løsningen. Den billigste pakken under VPS koster $ 59 per måned. Hvis du vurderer oppgraderingene som båndbredde, operativsystem, daglig sikkerhetskopi og tilleggs-IPS, vil du helt sikkert bruke mer.

For en nybegynner ser kunnskapsbase-delen tilfeldig ut og dekker aktuelle trender som alle kan søke i. Hvis kategoriene kan utvides slik at kunder kan få tilgang til referansehåndbøker og svar basert på hostingpakkene deres, kan det være nyttig.

Konklusjon

Som alltid er LiquidWebs servicekvalitet toppnotering, men kommer med en relativt høy prislapp. Hvis du er ute etter oppetid, pålitelighet og premium maskinvare og kostnader ikke er noe problem, er dette en prisverdig leverandør.

 • Ulike planer som passer dine behov
 • Eksepsjonell ytelse og fleksibilitet på servere
 • 100% USA-basert heroisk støtte

.


Pengene tilbake-garanti
10x kompensasjon
Diskplass
40 GB – 300 GB
Domenenavn
N / A
9.3 WordPress Rating

Pris
$ 34.5


LiquidWeb kjørte på populariteten til WordPress, og valgte å spesialisere seg i dette innholdsstyringssystemet og tilby WordPress-hosting. Kort sagt gir selskapet en resepsjonstjeneste der de tekniske aspektene ved å administrere WordPress håndteres i egen regi av LiquidWeb. Tanken bak denne hostingløsningen er å tilby deg en problemfri opplevelse, slik at fokuset ditt kan være 100% på å drive virksomheten.

Fordeler med administrert WordPress Hosting

WordPress hosting er utrolig, og på LiquidWeb er det enda mer spennende. Blant fordelene med denne løsningen inkluderer:

Blazing Fast Speeds – De administrerte WordPress-hosting-serverne er spesielt konfigurert for WordPress. Selv om nettstedet ditt har en økning i trafikken, endres ikke hastighetene.

Innhold og nettstedssikkerhet – LiquidWeb-teamet av eksperter jobber for å forhindre at problemer påvirker ytelsen til nettstedet ditt. De tilbyr proaktiv omsorg til alle nettstedene under WordPress-hostingløsningen. De har en Malware-skjerm, post backup-monitor, pre-plugin upgrade monitor og pre-PHP upgrade monitor.

Site Management Made Easy – Samarbeidet mellom LiquidWeb og iThemes har gjort det relativt enkelt for kundene å administrere et knippe nettsteder som om de administrerer en. Med et enkelt klikk kan du distribuere en kjede med oppdateringer til veldig mange nettsteder.

Plugin Updates – Den administrerte WordPress-hostingløsningen på LiquidWeb hjelper deg med å oppdatere plugins. De går til og med et skritt foran for å teste oppdateringene for deg ved hjelp av moderne visuelle sammenligningsverktøy for å sikre at ingenting har endret seg. Først etter godkjenning av oppdateringene trer de i kraft på nettstedet ditt.

Ulempene

Når det gjelder kostnader er det dyrt å abonnere på LiquidWebs administrerte WordPress hosting-løsning. Den billigste planen selskapet tilbyr er $ 119 per måned.

Siden serverarkitekturen er tilpasset WordPress-plattformen, kan det være en utfordring å kjøre et annet nettsted, som ikke er WordPress-plattformbasert.

Kjennelse

Hvis du er den typen eieren av nettstedet som ikke liker å gi kontroll til noen andre, er ikke denne vertsløsningen noe for deg. Ellers er LiquidWebs administrerte WordPress-hostingløsning en av de beste med tanke på ytelse.

 • Rasende raske hastigheter
 • Innhold og nettstedssikkerhet
 • Nettstedsstyring er enkelt
 • Plugin-oppdateringer

.


Pengene tilbake-garanti
10x kompensasjon
Diskplass
100 GB – 300 GB
Domenenavn
N / A

LiquidWeb er et administrert webhotellfirma som har operert i dette domenet fra 1997, og kan for tiden skryte av 3 heleide datasentre og over 30 000 kunder spredt i over 150 land. Som en av de formidable kreftene i webhotellbransjen, har LiquidWeb vist urokkelig dedikasjon til å designe og rulle ut noen av de beste hostingproduktene lagd med premium kundesupport..

Med 20 års erfaring bak seg, har LiquidWeb gjennomlevd transformasjonene i teknologibransjen inkludert tech-boblen på begynnelsen av 2000-tallet. Fra sin ydmyke begynnelse har selskapet vokst og diversifisert webhotell for å imøtekomme virksomheter over hele spekteret fra små bedrifter til multinasjonale selskaper.

Når du ser etter et webhotellfirma, er et av aspektene du ikke har råd til å overse, hvor fundert selskapet er når det gjelder bredde og dybde av tjenestene det tilbyr. LiquidWeb har etablert seg som en autoritet på dette området ved å tilby mer enn det viktige vertskapet. Produktsortimentet inkluderer:

 • Administrert WordPress Hosting
 • Virtuell privat server (VPS) hosting
 • Dedikert hosting
 • Cloud Hosting

For å støtte produktene ovenfor tilbyr selskapet også tjenester som lagring og sikkerhetskopiering, nettverkstjenester, programvaretjenester, overvåkningstjenester, sikkerhetstjenester, posthotell og loggstyring. Med et løfte om å tilby pålitelige løsninger for webhotell har selskapet ansatt over 400 support-ansatte på stedet for å ivareta sin stadig voksende globale kundekrets..

Fordeler med LiquidWeb

Mye har blitt sagt om vanskene potensielle kunder svømmer gjennom i et forsøk på å finne en webhotelløsning som passer deres forretningsbehov. I stor grad har LiquidWeb det som trengs i forhold til produktportefølje, kundeservice og leveringskanaler for å imøtekomme dine behov for webhotell og internettløsninger. Blant områdene der LiquidWeb utmerker seg inkluderer:

Ulike løsninger for webhotell

LiquidWeb har fotavtrykk i hver av produktkategoriene for webhotell, spart for delt webhotell. For eksempel gir deres cloud hosting-løsninger bedrifter fordelen med skalere infrastrukturen deres som svar på en økning i trafikken. Dette er spesielt kritisk i virksomheter som har sesongomsetning, og hvis ytelse påvirkes av oppgangen og nedgangen i konjunkturene..

På grunn av informasjonssikkerhet og servernedetidsrisiko, kan du foretrekke å leie en fysisk server for å være vert for nettstedet ditt. LiquidWeb har dedikert hosting som garanterer deg at bare nettstedet ditt blir hostet på serveren, og at du ikke vil dele ressurser med noen. Med denne tjenesten er det lite sannsynlig at nettstedet går tregere.

Hvis du er ute etter et stykke både dedikert hosting og delt hosting, er den virtuelle private server (VPS) hostingløsningen på LiquidWeb sannsynligvis det beste alternativet. I og med at hver virtuell, privat server deler noen maskinvareressurser med andre, har du en dedikert andel databehandlingsressurser. Som sådan kan du være trygg på at ingen av de vertskapende naboene vil få ned nettstedet ditt. Det er forskjellige planer under VPS-hosting med de billigste koster så lite som $ 59 per måned.

Enten du er en oppstart eller en etablert multinasjonal, en av de grunnleggende sannhetene du ikke kan tilbakevise, er det faktum at WordPress gradvis blir Google for nettbyggingsplattformer. Populariteten til WordPress presset LiquidWeb til å tilby administrert WordPress-hosting. Gjennom denne vertsløsningen tar selskapet på seg å holde alle WordPress-installasjonene oppe, i tillegg til å beskytte nettstedet ditt mot alle truende sikkerhetstrusler og smutthull som hackere kan utnytte.

Uansett bransje, forretningsskala og nisje, er sjansen stor for at du vil finne en av disse vertsløsningene ekstremt nyttige.

Eksepsjonell kundesupport

Hvis det er et aspekt som LiquidWeb er stolte av, er deres Heroic Support 24/7/365 på stedet som består av over 400 teknikere. Dette teamet har både Windows og Linux-sertifiserte teknikere som er tilgjengelige på telefon eller live chat med en responstid på under 59 sekunder. De har også en omfattende kunnskapsbase i tilfelle du vil bla gjennom.

I en verden der kundestøtte blir automatisert og tjenesteleverandører i økende grad tar i bruk det ikke-menneskelige grensesnittet, hjelper det å ha et team med kunnskapsrike fagpersoner som kan ivareta kunder. LiquidWeb har scoret stort i dette.

Gratis migrasjoner

Har du noen gang vært vertskap for nettstedet ditt hos en leverandør som bokstavelig talt holder deg til løsepenger, og krever betaling for at du skal migrere til serverne deres? Vel, LiquidWeb har gått utover det. Faktisk har de et team i beredskap som hjelper deg å flytte inn fra din nåværende vert. Web hosting migrasjon kan være en relativt tåkete prosess, og med mindre du får kvalitetshjelp, kan du bli frustrert. Gjennom en live chat kan du få hjelp til dette på LiquidWeb.

Robuste datasentre

LiquidWeb har 3 privateide og drevne datasenterfasiliteter. Disse fasilitetene er bemannet døgnet rundt av høyt trente teknikere, og tilbyr dermed en av de raskeste responstidene industrien noensinne har vært vitne til.

For å legge til dette har datasentrene en rekke soner for ekstra redundans og er utstyrt med redundant strøm, kjølenett og sikkerhetssystemer. Hva dette betyr for deg som virksomhet er at du kan være trygg når som helst, informasjonen din er sikker. Svikt i et datasenter har ingen innvirkning på datasikkerheten og nettstedets ytelse.

Rundt klokken proaktiv overvåking

Hele essensen av å ha et nettsted er slik at du kan holde deg online. Avhengig av omfanget av virksomheten din og avhengighet av internett, kan til og med et eneste minutt offline være store tap. LiquidWeb har et eksepsjonelt overvåkningssystem kjent som Sonar Monitoring som bokstavelig talt skanner nettet etter problemer. Skulle overvåkningsteamet merke et problem, vil de håndtere det proaktivt slik at du ikke innser at det noen gang har eksistert et problem. Overvåkingen er grundig og berører både programvare- og maskinvarekomponenter.

Innovativ drakt med verktøy og tjenester

For hvert av deres vertsmiljøer har LiquidWeb laget verktøy som gjør hostingopplevelsen spennende for kundene sine. Bedrifter får tilgang til en brukervennlig administrasjonskonsoll som gjør det mulig for dem å holde oversikt over hva som skjer på både server- og nettstednivå til enhver tid. Blant disse verktøyene inkluderer:

 • Kontinuerlige sikkerhetskopier – Det kan ikke understrekes nok til at datasikkerhet er av største betydning i din forretningsdrift. Gjennom deres Guardian Backup & Recovery Solution leverer LiquidWeb eksepsjonelle sikkerhetskopieringer utenfor stedet som kontinuerlig fanger opp hele konfigurasjonen av systemet ditt, slik at du kan få tilgang til all gjenopprettingsinformasjon du måtte trenge.
 • Ett-klikks installasjoner – Hvis du vil starte en blogg eller bare trenger å ta nettstedet ditt live, med ett-klikk-installasjoner gjør det absolutt enkelt å sette opp nettstedet ditt og få det i gang. Noen av skriptene du kan finne inkluderer WordPress, Drupal, Magento, MediaWiki og Joomla.
 • Ledelsesgrensesnitt – LiquidWeb erkjenner at noen kunder er DIY-innfødte og at de ville elske å administrere ting selv. Dette er grunnen til at de i tillegg til 24/7 supporten de gir, også gir deg tilgang til nettstedstatistikken og faktureringsinformasjonen, oppretter servere og gjør så mye mer gjennom deres interaktive administrasjonsgrensesnitt.
 • Sikkerhetstjenester– LiquidWeb tar datasikkerhet på alvor. De tilbyr PCI-overholdelse, SSL-sertifikater, brannmurer og sikre VPN-er, slik at du kan beskyttes når som helst. Fordelene du kan høste av slike sikkerhetstiltak på høyt nivå er at trafikk som kommer til nettstedet ditt vil ha tillit til at de samhandler og legger igjen informasjonen på en trygg portal. Med kundesikkerhetskompromisser og identitetstyverier på vei oppover, hjelper det å lene deg til en tjenesteleverandør som oppfyller alle sikkerhetsstandarder.

Hvorfor LiquidWeb kanskje ikke er noe for deg

Mye har blitt sagt om positiviteten til LiquidWeb, er det nå på tide å se på ulempen med denne webhotellleverandøren. Det er noen få ting som gjør LiquidWeb slags uønsket.

Prisgunstig

Bedrifter som leter etter webhotelløsninger har vanligvis visse mål de ønsker oppfylt, og ett av dem er prisingen. Så mye som ingen beslutningstaker baserer utvalget sitt utelukkende på priser, er det en betydelig komponent. LiquidWeb har utmerkede, fremste hostingløsninger og support på toppen. Prisene deres er imidlertid litt høyere sammenlignet med konkurrentene og utenfor rekkevidde, spesielt for oppstartsbedrifter og personlige sider.

For å gi deg et bilde av prisene deres, vurder følgende:

 • Administrerte dedikerte serverløsninger starter på $ 199 per måned. Den høyeste pakken under denne vertsløsningen er den dedikerte pakken som gir deg 64 GB RAM, 5 TB båndbredde, 1 TB SATA Backup-stasjon og en primær stasjon på 2 × 250 GB SSD alt til $ 509 per måned.
 • VPS hosting – Denne løsningen har 4 planer med minst $ 59 per måned og den høyeste til $ 219 per måned.
 • Cloud hosting – Dette starter på $ 159 per måned og deres høyeste plan er priset til $ 309 per måned. Sammenlignet med konkurrentene er LiquidWeb kostbar, og dette hindrer potensielt folk i å få tilgang til tjenestene sine.

Ingen delt hosting

LiquidWeb avbrøt sin delte hostingplan, og det nærmeste du kan komme denne er den virtuelle private serververten. Mens delt hosting har sine egne ulemper, synes bedrifter som kommer opp og som ikke har så mye ressurser som er brukt til vedlikehold av nettsteder, det praktisk. Dette er i stor grad fordi kostnadene deles, og som sådan betaler hver nettstedseier litt for å ha nettstedet sitt på serveren.

Årsaken til at LiquidWeb ga for å avslutte delt hosting i april 2016, er at den ønsket å begrense fokuset til å tilby produkter skreddersydd for bedriftseiere med sammensatte krav. Den delte hostingplattformen ble solgt til Deluxe Hosting, en leder innen delt hostingplattform. Oppstart og personlige nettsteder blir igjen vanskeligstilte på grunn av dette.

Bunnlinjen

Hvis du er en virksomhet som er klar og oppdrettet til å gå, vil LiquidWeb gi deg den virkelige avtalen innen webhotell. Deres høydrevne maskinvare og et supportteam du alltid kan stole på er et viktig salgsargument. At de eier serverne sine i stedet for å dele dem med andre webhotellleverandører, er en gamechanger fordi fokuset deres nå har skiftet til å bygge nye løsninger for å gjøre livet ditt enklere og nettstedene dine tryggere.

Imidlertid, hvis du er en liten bedrift uten tilstrekkelig økonomisk muskel, kan det være lurt å shoppe litt mer for den aktuelle leverandøren av webhotelløsninger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me