Midway – Responsive Travel WP Theme detaljert gjennomgang

Reisebransjen er nå en av de største og raskest voksende næringene i verden, med milliarder av dollar i månedlige transaksjoner over hele verden. Det er bare fornuftig for enkeltpersoner og selskaper å benytte seg av denne muligheten til å innkassere og generere gode inntekter gjennom reiselaterte virksomheter som reisebyråer, hotell, feriesteder, spa osv..

Det er lastebiler med fantastiske WordPress-reisetemaer der ute, og brukere – spesielt de nye – kan lett bli forvirret hvilken du skal velge. Heldig for deg, du har landet på rett sted, for i dag skal vi gjøre søket enkelt for deg ved å presentere noen av de beste premium-reisetemaene som er perfekte for din valgte nisje. Et av de mest solgte WordPress-temaene i ThemeForest-markedet er Midway – Responsive Travel WP Theme. Akkurat nå har den til og med en 4,5-stjerners rangering! Så hva gjør det til et elegant WordPress-tema for reise- og livsstilsider? La oss finne ut i denne detaljerte gjennomgangen av Midway – Responsive Travel WP Theme!

Oversikt

The Midway – Responsive Travel WP Theme er et vakkert utformet premium WordPress reisetema med en piksel-perfekt design som er ideell for enhver reiserelatert blogg eller nettsted. Det er et toppselgende tema utviklet og designet av ThemeForest Elite forfatter, Themex. Det er et brukervennlig tema med mange tilpasningsalternativer og leveres med kraftige verktøy for å lage og administrere et reise- eller bestillingsnettsted. Temaet er 100% responsivt, komplett med 4 tilpassede innleggstype og glidebryteralternativer for å gjøre nettstedet ditt enda mer profesjonelt.

Midway er opprettet med reiserelaterte blogger og nettsteder i tankene. Det leveres med et bestillingsskjema og betalingsfunksjon som hotell og feriesteder vil finne spesielt nyttige, så vel som tilpassede innleggstyper, som hver har sine egne felt og redigeringsverktøy. Det er en praktisk gallerisjef, destinasjonsbaserte kategorifilter for turer og mer. Nå er det bare et barns lek å administrere viktige reisefunksjoner som turpakker, insentiver, bildegallerier, kundeattester og lysbildefremvisning.!

Design

De Midway – Responsive Travel WP Theme kombinerer uanstrengt hvilken som helst form for media og tekstinnhold i en pakke. Den er spesielt designet for reisefirmaer, turfirmaer, samt all inclusive-selskaper, inkludert hotell og feriesteder. Det piksel perfekte design og måten det fremhever innholdet ditt inspirerer eventyr for alle dine kunder og besøkende. Bildene som vises, blir vist i en polaroid-stil som på en eller annen måte minner deg om gamle dager da reisebilder ble verdsatt som familiebeslag. I mellomtiden er hjemmesiden pent delt inn i seksjoner, med god bruk av hvit plass for å fremheve innholdsområdet ditt. Du kan også legge til et forfriskende bakgrunnsbilde som ikke bare gir en fin visuell appell til nettstedet ditt, men også gjør det ser enkelt ut å navigere.

Med en vakker hjemmeside som kombinerer form og funksjon, er Midway nøkkelen til å bli det beste valget for reisende og turister. Du kan være lett på tekstinnhold, men tung på markedsføringsverdien, og kan skryte av ikke bare fantastiske bilder av forskjellige reisemål, men også en widget for fly og overnatting og en bloggseksjon. Med et stort utvalg av design kan du enkelt organisere innholdet ditt, turpakker og spesialtilbud. Hvis du vil legge til nye destinasjoner, kan du gjøre det enkelt med bilder i full størrelse og maler for tekstinnhold. Disse lar deg vise frem de beste tilbudene foran, og lar dine kunder og besøkende enkelt klikke seg gjennom den informasjonen de trenger for bestemte destinasjoner.

Midway kommer også med en Featured Posts-side der ditt beste innhold vises i mellomstørrelse av miniatyrbilder. Hvert innlegg har et stort bilde og en videoinnleggshode, sammen med et stort tekstinnholdsområde. Temaet er widget og sidefelt klare, med noen forhåndsbygde widgetområder som nyhetsbrev, sosiale medier og utvalgte innlegg, blant andre.

Men mens Midways forte ligger i sin sterke salgsfremmende design, kommer den også med en bloggseksjon for de som elsker å dele sine opplevelser og opplevelser. Den har en ren og enkel hvit layout på toppen av integrering av rike medier, noe som gjør det til det ideelle temaet for en interaktiv reiseblogg eller et online fellesskap for reisende. Blogger er viktig i disse dager, spesielt for reiselivsbedrifter, siden det er mest sannsynlig der du vil legge til klientbilder og historiene deres, sammen med attester og anmeldelser av de forskjellige turene og destinasjonene. Vi vil gjerne se flere bloggalternativer og funksjoner for å legge til mer personlighet til temaet, men samlet sett passer det for de som ikke vurderer å gjøre bloggseksjonen til et samlingspunkt på nettstedet deres.

Totalt sett er Midway like stilig som den er funksjonell. Du kan legge til de beste tjenestene dine eller de mest fristende kampanjebildene dine og bygge et høyt profitt online knutepunkt for turpakker med dette fantastiske temaet!

Nøkkelegenskaper

Med Midway – Responsive Travel WP Theme sine omfattende tilpasningsalternativer, kan du enkelt lage din egen reise- og livsstilside. Et av de viktigste salgsargumentene er det innebygde panelet for temalternativer der du fullt ut kan tilpasse og endre skrifter, farger, bakgrunner, skyvealternativer, sideoppsett, lage sidefelt og mer. Kort sagt kan du endre omtrent alt i dette temaet for å gjøre det til ditt eget!

Du kan også bruke de innebygde egendefinerte innleggstypene for gallerier, glidebrytere, attester og turer. Hver av disse egendefinerte innleggstypene har egne verktøy og felt. For eksempel lar Tours-posttypen deg legge til informasjon for destinasjonen, sot og varighet på en turpakke, inkludert en mer detaljert dagsplan, en Kjøp nå-knapp osv. Med dette er det enkelt for deg å lage en funksjonell og profesjonell webside.

Vil du vite hva annet Midway har i vente for deg? Her er en fullstendig liste over funksjoner:

 • Helt lydhør
 • Panelet med temalternativer
 • 4 tilpassede innleggstyper
 • Tur-side (rutenett, liste eller rullegardin)
 • 3 forhåndsbygde sideoppsett
 • lysbilder
 • 2 glidetyper (Simple or Motion)
 • Skyvlenker
 • Innebygd video
 • gallerier
 • Uttalelser
 • 4 tilpassede brukerformer (Søk, booking, spørsmål, kontakt)
 • 3 tilpassede widgets (nyhetsbrev, Twitter-feed, utvalgte innlegg)
 • Bestilling og betaling
 • Ubegrenset sidefelt
 • Shortcodes editor
 • Brukerformer byggherre
 • Google Analytics-integrasjon
 • Demoinnhold inkludert
 • Oversettelse klar

Themex gir selvfølgelig kvalitetsstøtte for alle deres premium temaer, inkludert Midway. Så i tilfelle du får et problem med temaet, kan du ganske enkelt gå til supportforumet, bruke kjøpskoden for å registrere deg og be om hjelp fra temaforfatteren. Vi anbefaler at du først les eksisterende supportbilletter og dokumentasjon før du sender inn en billett.

Fordeler og ulemper

Hvis du leter etter et WordPress-tema som ikke bare har et fantastisk design og et særegent utseende, men også har meget tilpassbare alternativer og topp støtte, kan du ikke gå galt med Midway – Responsive Travel WP Theme. Men før noe annet, finn ut fordeler og ulemper ved å bruke et betalt reisetema som Midway.

Pros
 • Premium-temaer som Midway kommer også med premium-støtte via forum, e-post, telefon osv.
 • Premium-temaer oppdateres oftere enn gratis kolleger, og beskytter dermed nettstedet ditt mot sikkerhetstrusler og feil.
 • Midway kommer med mange forhåndsbygde og bruksklare sideoppsett som du kan bruke ut av boksen for å utvide nettstedets funksjonalitet.
 • Midway er svært tilpassbar, slik at du enkelt kan skape et unikt utseende og preg for din valgte nisje.
 • Premium-temaer kommer med flotte plugins og mange innebygde funksjoner som glidebrytere, bildegallerier, portefølje, bloggseksjon og mer.
Ulemper
 • Premium-temaer kommer til en pris, så du trenger å bruke penger for å få det, som kanskje ikke passer for de med begrenset budsjett.
 • Noen premium-temaer går ikke gjennom WordPress ‘offisielle gjennomgangsprosess, i motsetning til gratis temaer. Enda verre er at noen betalte alternativer ignorerer og overholder ikke WordPress ’utviklingsstandard.
 • Med målet om å bli det mest allsidige premium-temaet, er noen temaer forhåndsinnlastet med mange funksjoner og tilleggsprogrammer som kanskje ikke er nødvendige for noen brukere, noe som gjør temaet tungt og oppblåst..

Nå som du kjenner til mulige fordeler og ulemper ved å bruke et betalt tema som Midway, er det til syvende og sist din beslutning om du ikke vil gå for det eller bare ta et oppgjør med et gratis tema. For det første, hvis du har et stramt budsjett og bare ønsker å bygge et grunnleggende nettsted eller ønsker å lage en blogg som en hobby, kan det å velge et gratis tema være et bedre alternativ. Før du velger et WordPress-tema, er det best å sjekke funksjonene og funksjonalitetene først, og finne ut om det tilfredsstiller dine behov eller ikke. Finn et tema som er enkelt å bruke og tilpasse også. Og selvfølgelig må temaet være kompatibelt med den nyeste WordPress-versjonen og må fungere smidig med plugins. Med disse i bakhodet kan du enkelt begrense alternativene og finne det perfekte temaet for nettstedet ditt for reise og livsstil!

Endelig dom – et elegant og funksjonspakket tema for reise- og fritidssteder

De Midway – Responsive Travel WP Theme er tydelig designet for reise- og livsstilsider. Den har en godt designet hjemmeside som lar deg vise frem pittoreske destinasjoner for å konvertere besøkende til kunder. Det er fullt responsivt og enkelt å tilpasse, og det er lastet med de riktige verktøyene for å administrere, booke og søke på turer. Selv om den har en veldig enkel layout med standardversjonen, er det mye potensiale gitt de rette tilpasningene. Det er vanskelig å finne feil med dette temaet, og det er sannsynligvis grunnen til at mange brukere velger det fremfor noe annet WordPress-reisetema i markedet. Så hvis du søker høyt og lavt etter et elegant WordPress-tema for reise- og livsstilsider, kan Midway – Responsive Travel WP Theme kanskje bare være ditt svar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me