Offshore hosting – Hva er det og fordeler?

Offshore Hosting er en slags nisje-hosting. Offshore Hosting fungerer akkurat som tradisjonell hosting. Men det kommer med en vri. La oss bare kjenne vrien før vi går til den komplette Offshore Hosting-guiden.

Offshore hosting, lære mer

Vridningen er at nettstedet ditt ligger i en datacentre langt fra din beliggenhet i Offshore Hosting. Årsakene til at man ville valgt Offshore Hosting er mange. Å ha opphavsrettsbeskyttet innhold, DMCA-innhold, nettsteder for voksne, hacking nettsteder og er noen viktige grunner. Dette alternativet er å foretrekke av de som ikke ønsker å få hjemmesiden stengt gjort lovlig og er vanskeligere å spore eller kontakte.

Hva er de viktigste punktene i Offshore Hosting?

Serveren må være lokalisert et fjerntliggende sted

Dette er hovedkravet som definerer Offshore Hosting. Teknisk sett er det Offshore Hosting, hver gang et nettsted som vert hos en utenlandsk webhotellleverandør, men formålet er annerledes. Ikke alle hostingleverandører lar deg være vert for slike nettsteder. Svært ofte overholder disse vertsleverandørene de internasjonale lovene.

Ingen overholdelse av DMCA

DMCA er en USAs lov om opphavsrett. DMCA står for Digital Millennium Copyright Act. Selv om dette er en amerikansk lov, er de fleste av de utenlandske webhotellleverandørene i samsvar med denne loven. Bare fordi du er vert for nettstedet ditt med en utenlandsk webhotellleverandør, betyr det ikke at du kan være vert for innholdet som er i strid med loven. Fordi en webhotellleverandør oppfyller DMCA, kan det iverksettes juridiske tiltak mot deg. Forsikre deg derfor om at du velger en webhotellleverandør som ikke oppfyller DMCA-normene hvis du vil være vert for noe copyright-innhold eller annet innhold som er i strid med loven..

Ikke alt er tillatt i Offshore Hosting

Bare fordi Offshore Hosting kan brukes til å takle DCMA og andre lover, betyr det ikke at du kan gjøre noe du vil. DDoS-skript, Brute Force-aktiviteter som lar en få tilgang til andres system og utføre ondsinnede aktiviteter.

Hvilken type Offshore Hosting skal du velge?

Å velge type Offshore Hosting er akkurat som å velge normale webhotelltyper. Derfor avhenger typen webhotell av nettstedet eller webapplikasjonen du ønsker å kjøre og de spesifikke kravene. Akkurat som tradisjonell webhotell, avhenger valg av offshore hosting også av flere faktorer som lagringsplass du trenger, båndbredde, trafikk på nettstedet ditt, etc. Hvis du nettopp kommer i gang, trenger du Offshore Shared Hosting. Når kravene dine øker, kan du velge avanserte alternativer som Offshore VPS eller Offshore Dedicated Hosting.

Beste offshore nettverter

Nå som du vet hva Offshore hosting er og fordelene i forhold til vanlig webhotell. Det neste trinnet som følger er å velge en god webhotell som tilbyr offshore hosting service og planer.

Når det gjelder drift av et nettsted som serverer et konfidensielt innhold, er hostingkravene litt forskjellige i forhold til vanlig hosting.

Offshore-webverter må tillate deg å være vert for det forbudte innholdet. Si at du bor i India og vil ha et nettsted med pokerspill. Siden Poker og casino er forbudt i India og andre asiatiske land, er det ingen måte å være vert for nettstedet ditt på en asiatisk server. Det er her Offshore Hosting er veldig nyttig.

Offshore-verter har en følelse av anonymitet. Fordi de fleste av Offshore Hosting-leverandørene vanligvis tilbyr mange typer betalingsalternativer. Og du kan velge betalingsalternativ som kan redusere sjansene for at identiteten din blir utsatt.

Ettersom nettstedet ditt er vert på en utenlandsk server, vil sjansene for global eksponering sikkert øke. Og dette er det beste alternativet hvis du bor i et land der du belastet mye for webhotell. Du kan bytte til hvilken som helst utenlandsk webhotellleverandør som tilbyr webhotell til en veldig billig pris.

I tillegg inkluderer andre viktige aspekter å vurdere når du velger en god Offshore-vert:

  • God oppetid og ytelse

Forsikre deg om at hvis webhotellet har kabel som gir god oppetid og ytelse, at du alltid har ønsket å kjøre nettstedet raskt og ikke mister trafikken på grunn av driftsstans eller dårlig ytelse.

  • Pålitelig teknisk support

De gode offshore-vertene tilbyr et bredt spekter av støttemetoder, for eksempel live chat, telefon og e-post. Sørg for å sjekke for webverter som er kjent for å tilby raske responstider.

  • Sikre servere

Til slutt er det svært viktig å være vert for nettstedene dine på sikrede servere. Sørg for å se etter verter som tilbyr brannmurbeskyttelse, antivirusprogramvare, sikkerhetskopiering av nettsteder og andre sikkerhetsfunksjoner som gir beskyttelse mot hackere, systemkrasj, malware og utilsiktet tap av data.

La oss se noen av de beste webvertene som tilbyr offshore-hosting-tjenester. Nedenfor er de mest populære og pålitelige offshore-vertene mens du husker faktorene nevnt ovenfor.

1. Hostinger

Hostinger Billig Offshore hosting

Hostinger tilbyr en rekke hostingplaner som også støtter offshore hosting. Siden de har servere i flere datasentre over hele verden, er det mulig å overføre kontoen din til noen andre datasentre som et behov.

Så, hvis du vil velge en offshore-hostingplan, delt hosting, VPS eller Cloud, tilbyr Hostinger det! og vi garanterer at du vil være i gode hender med Hostinger.

LES HOSTINGER-ANMELDELSE

2. Flaunt7

Flaunt7 beste offshore hosting

Flaunt7 er den beste DMCA Ignored Hosting og Offshore hosting-leverandøren, og den er i vår topp 2. anbefalingsliste under Best Offshore hosting-leverandører. Flaunt7 er et indisk vertsleverandørfirma som tilbyr forskjellige webhotellplaner for å være vert for WordPress-blogger, bildegallerier og til og med e-handelsnettsted. Selskapet tilbyr en av de beste og rimelige DMCA-ignorerte webhotellene i verden og spesialiserer seg også i å yte ytringsfrihet / presse.

Flaunt7 tilbyr 5 omfattende pakker som passer til hosting-krav til nesten alle slags online virksomheter. Offshore Shared Hosting fra $ 0,99 per måned går opp til $ 137 / måned som inkluderer suverene ressurser og ypperste ytelse.

LES FLAUNT7 ANMELDELSE

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me