One.com anmeldelse

Billig er ikke en av kvalitetene som webhotellstjenester er kjent for, men folkene på One.com ønsker å motbevise den oppfatningen. One.com er anerkjent av Storbritannia som et av toppbudsjett-webhotellfirmaene, og har levert rimelige webhotelløsninger til både entry-level og fagpersoner for å hjelpe dem med å lage sine egne nettsteder og etablere deres online tilstedeværelse uten problemer med å gjøre noen faktiske kodinger.

One.com-logo
OPPETID
975
HASTIGHET
965
BRUKERSTØTTE
950
PRIS
988
FUNKSJONER
965
GRØNN
945
NYSKAPENDE
950

Gratis for det første året – One.com har gitt seg et navn ved å tilby det de fleste webhotellbedrifter ikke ville tørre å gjøre – gratis webhotell i ett år. Ved å registrere deg på Starter-pakken, kan du ha ditt eget nettsted. Pakken består av ett domenenavn sammen med 15 GB lagringsplass, en enkelt database, SSL for forbedret online sikkerhet og 512 MB RAM.

Selv om Starter-planen kanskje ikke tillater at nettstedet ditt har et stort stykke dynamisk innhold, er den i stand til å være vert for en blogg eller et enkelt statisk nettsted, noe som gjør det til en god plan for eiere av små nettsteder og små bedrifter.

Selv om du ikke betaler for noen verts- eller abonnementsavgift for dette, belaster One.com sitt standardoppsetningsgebyr på £ 10,80, men bare for det første året. Etterfølgende år krever ikke at du betaler noen oppstartsgebyr selv om du bestemmer deg for å fornye medlemskapet ditt hos webhotellfirmaet.

One.coms andre vertsplaner Selv om Starter Plan allerede kan komme som en stjeling, kan One.coms andre webhotellplaner øke ante ved å tilby flere funksjoner og løsninger og samtidig holde kostnadene på et minimum:

 • Profesjonell – Til 1,94 pund i måneden ble One.coms Professional-pakke bygget for de som ønsker å ha et bredt spekter av interaktivt og dynamisk innhold integrert på nettstedet deres. Siden denne typen innhold krever plass og hastighet å laste, tilbyr pakken 1 GB RAM og 100 GB lagringsplass for å huse nettstedets filer. One.coms Professional-pakke tilbyr bruk av et enkelt domene, og har også flere databaser, SSH, forbedret SSL og en 2 x CPU for å fremskynde nettstedets funksjoner og prosesser.
 • Profesjonell pluss – Regnet som en storebror til One.coms Professional hosting plan, og Professional Plus-pakken tilbyr verktøy og funksjoner som er egnet for de som ønsker å sette opp sin egen WordPress-blogg. Med en månedlig pris på £ 2.69 per måned gir Professional Plus-planen deg 200 GB lagringsplass, 2 GB RAM, bruk av flere domener og mange databaser. For å fullføre pakken, leverer One.com også forbedrede SSL- og SSH-funksjoner samt 4x CPU. Med disse verktøyene, får du ikke bare muligheten til å opprette en WordPress-blogg, har du også gitt de nødvendige komponentene for å opprettholde den også.
 • Virksomhet – For å være den mest avanserte hostingpakken til One.com, er forretningsplanen egnet for selskaper som ønsker å sette opp store og komplekse nettsteder. Priset til 4,64 pund i måneden, og gir denne enorme 500 GB lagringsplass for filene dine, flere domener, flere databaser, 4 GB RAM, 8x CPU, SSH og tett sikkerhet gjennom SSL.

Setter opp butikk – Når en plan er valgt, er neste trinn å bestemme hvilken type nettsted som skal opprettes. One.com tilbyr tre forskjellige typer som kundene kan bygge, og hver av dem har et unikt sett med verktøy for å hjelpe dem med å konfigurere dem:

I kontrollpanelet har de muligheten til automatisk oppdatering Joomla og WordPress, og jo mer oppdatert CMS er, jo mindre er risikoen for å få ondsinnet tilgang til det. For å ha et sikret nettsted, må du ha en sikret server!

  • Hostet nettsted – Det grunnleggende blant alle oppsettalternativer, et hostet nettsted kan være alt fra bedriftsnettsted til personlig. One.com har gjort opprettelsesprosessen enkel og lett å forstå ved å ha sine forskjellige funksjoner flislagt på skjermen og gjennom dra-og-slipp-grensesnittet. Øverst til venstre viser hvor mye diskplass du kan jobbe med, sammen med et alternativ til høyre for å få mer ledig plass. Opprettelse av nettstedet ditt kan gjøres selv av noen som ikke er kjent med koding siden One.coms nettstedbygger gir tilgang til 45 forhåndsdesignede og fire blanke nettmaler. Når du har valgt en mal du vil bruke, kan du begynne å opprette websidene dine ved å bruke One.coms avanserte innholdsredigerer. Innholdsredigereren tilbyr også en rekke online verktøy som kan integreres på nettstedet ditt, inkludert å sette opp en galleriseksjon, innebygging av YouTube-videoer, legge til koblinger til sosiale medier, laste opp bilder og lage tabeller.
  • WordPress Blog Gjennom sin 1-klikk WordPress-oppsettfunksjon, kan WordPress-bloggbrukere nå få bloggene deres vert og vedlikeholdt av One.com. WordPress ‘1-klikk-alternativ vil starte installasjonsveiviseren der klienter kan opprette brukernavn og passord. Etter å ha gitt nødvendig informasjon, kan du integrere WordPress-bloggen din og få den hostet gjennom One.com. Bortsett fra det enkle å sette opp en, gir 1-klikk WordPress-funksjonen også følgende verktøy – tilpassbare webmaler, en innholdsstyringsfunksjon med brukervennlige CMS-verktøy, et bredt spekter av plugins, forskjellige WordPress mobilapper og sosiale medier integrering.
  • Online-butikk For bedrifter som ønsker å dra nytte av å ha sin nettbutikk, tilbyr One.com muligheten til å bygge en gjennom manuell integrering av et e-handelsinnholdsstyringssystem. Opplasting av et e-handelsinnholdssystem må gjøres siden One.com ikke leverer e-handelsverktøyet. Det lar bare kunder kombinere andre nettbutikkplattformer for å opprette egne butikker. Det er ikke så enkelt å konfigurere en slik det ser ut, siden du vil måtte laste opp hele e-handelspakken til nettstedet ditt via FTP og deretter gjøre endringene ved å bruke CMS-installasjonsveiviseren..

Innebygd nettstedsbygger – One.com understreker det faktum at du kan bygge nettstedet ditt med dem uten å vite hvordan du skal kode. Dette gjøres mulig gjennom deres nettsted byggherre. Det tilbyr et greit og brukervennlig grensesnitt der du bare setter inn bilder og skriver inn innhold etter å ha valgt din foretrukne webmal. Det er så raskt og så enkelt.

Kostnadseffektive planer – One.coms webhotellplaner er billigere sammenlignet med andre hostingplaner, noe som gjør det enkelt for nesten hvem som helst å registrere seg på en. I tillegg til tross for de lave prisene, ser One.com ikke på funksjoner, så du får fremdeles de riktige ressursene du trenger for å få et nettsted opp og for å kjøre på riktig måte.

Rask hosting oppetid – Mens du forventer at One.com vil tilby veldig dårlig oppetid på grunn av de lave prisene, leverer One.com overraskende rask oppetid, med en suksessrate på mer enn 99%. Som et resultat er du trygg på at nettstedet ditt vil være oppdatert hele tiden.

Fleksibilitet i planoppgradering – Noen webhotellfirmaer har en tendens til at du holder deg med din eksisterende plan. Det er ikke tilfelle med One.com. Selskapet lar deg starte med en grunnleggende plan, og lar deg deretter oppgradere til en nyere, hvis du trenger det på et senere tidspunkt ./p>

Hvorfor vi rangerte One.com som nr. 4

Alle planene for One.com kommer med en gratis nettstedsbygger, slik at du ikke trenger å rote med koding eller programmeringsspråk for å designe nettstedet ditt.

En titt på One.coms nettstedbyggerpanel

One.com er stolte av at nettstedets byggepanel ikke krever at brukerne gjør noe koding for å få et nettsted i gang. For å gjøre dette fungerer, designet selskapet panelet på en slik måte at alt en bruker trenger, lett vises på skjermen.

Enkelt og greit, alle verktøyene er plassert i bokser med bilder og en kort beskrivelse, slik at du vet hva hver enkelt gjør. Selv om noen kanskje føler at tilgjengelige verktøy er begrenset i forhold til hva andre webhotellfirmaer har å tilby, er det denne enkelheten som gjør One.com populært for kunder fordi de ikke trenger å bekymre seg for å finne ut av ting eller å måtte gå inn- dybde og forstå hva hvert verktøy gjør.

Kunder kan starte ting med Web Editor-verktøyet der de kan velge mellom de 45 forhåndsdesignede webmalene de kan bruke på nettstedet sitt. Det tilbyr et dra-og-slipp-grensesnitt som gjør det enkelt å legge til tekst, sette inn bilder og til og med legge inn videoer. Redigeringsfunksjonen har også en mobilvisningsfunksjon, slik at du får se hvordan nettstedet ditt vil se ut når det er sett på en mobilenhet. Å sette inn tilpassede HTML-koder og JavaScript er også tillatt å gi utviklere mer spillerom i å bygge sine nettsteder.

Et annet verktøy som tilbys av kontrollpanelet er sin helt egen File Manager-funksjon som lar deg laste opp og lagre filene du trenger på nettstedet ditt. Filer kan lastes opp individuelt ligner på hvordan du vil laste opp filer i WordPress eller andre innholdsstyringssystemer.

One.com tilbyr også sin egen skylagring i form av Bix-verktøyet. Kunder må bare registrere seg gratis, og de kan laste opp og dele filene sine for nedlasting av andre mennesker.

BESØK ONE.com-logo OG FÅ VÅR 50% RABATT

Teknisk

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • SSD-stasjoner for alle planer
 • Perfekt til grunnleggende nettsteder, blogger og e-posthotell
 • Brukerapps autoupdata
 • One.com har 3 datasentre
 • cPanel og SSH-tilgang
 • One.com har et nært samarbeid med HP, IBM og Dell som leverer alle servere til datasentrene

 • One.com har rett til å stanse en konto hvis trafikk til det nettstedet påvirker de andre kundenettstedene. Begrunnelsen bak dette er at båndbredden tatt opp av den høye trafikken kan påvirke ytelsen til de andre nettstedene. Ulempen her er at du ikke vet om nettstedet ditt nærmer seg suspensjon siden One.com ikke gir en angitt båndbreddegrense som du bør holde deg til.

Brukerstøtte

 • 24/7 Teknisk support
 • Guider og vanlige spørsmål
 • 24/7 europeisk støttelinje
 • 24/7 Chat Support
 • E-poststøtte med 24-timers svarvindu

 • Vi fant ingen

Priser

 • Det er billig, veldig billig
 • Fleksible planer
 • Kan kjøpes månedlig

 • Mens.com tilbyr kundene pengene tilbake-garanti, er det ikke så lenge sammenlignet med andre webhotellfirmaer. Selskapets garanti varer bare 15 dager sammen med kravet om å gjøre opp eventuelle oppstartsgebyrer i det øyeblikket du bestemmer deg for å avslutte kontoen din.

Backend gjennomgang

Her gir vi deg noen bilder av One.coms backend (tilpasset panel). Det er veldig enkelt, en av de første innloggingene, en popup vises, og du kan velge mellom oppretting av e-post og nettsteder. I panelet kan du gjøre mange ting, som:

 • Postadministrasjon
 • Aktiver virus- og spamfilter – Når aktiveret, analyserer One.coms virus- og spamfilter innkommende meldinger for å identifisere om de er spam eller ikke, og sjekker om de inneholder et virus eller kan være skadelige på noen måte.
 • Bruk nettstedbyggeren
 • Lag en nettbutikk – ved hjelp av One.coms verktøy – Butikken er gratis i 14 dager. Du bør oppgradere abonnementet ditt på slutten av prøveperioden, for 10,00 pund i måneden.
 • Administrer filene dine
 • Vis statistikk for nettsteder
 • Administrer sikkerhetskopier og restaureringer
 • Administrer DNS, PHP & MySQL, Domenes personvern, Diskbruk, SSL og osv.

Tilbake til det grunnleggende med One.com

Selv om det kanskje ikke er så produktivt med hensyn til verktøy og funksjoner, gir One.com et enkelt og greit å forstå systemet som gjør nettstedbygging raskt og problemfritt til veldig rimelige priser. Med det grunnleggende nettbyggingspanelet og kostnadseffektive planer, kan hvem som helst ha et nettsted online på kort tid.

Webvert-ytelse

One.com testresultater

Det første og sannsynligvis viktigste verktøyet er Ping test:

Ping lar deg teste en vertes tilgjengelighet og måle tur-retur-tid for meldinger sendt fra den opprinnelige verten til en destinasjonsdatamaskin.

Sjekk-vertsresultater viser rask ping fra Storbritannia – 20ms

One.com testresultater

Pingdom test for hastighetsytelse fra Amsterdam-serveren deres.

Som du kan se, lastet det testede nettstedet, som er fullt funksjonelt i årevis, 76% raskere enn de andre testede nettstedene med ytelsesgrad på 83/100.

Lastingstiden til nettstedet var 1,80 tallet.

One.com testresultater

En stresstest fra LoadImpact er med på å bestemme muligheten for å håndtere en viss mengde brukere (belastning) på nettstedet ditt. Målet er å se hvordan nettstedet ditt vil prestere når det blir utsatt for både en forventet og stressende mengde belastning.

Selv med 25 brukere som surfer gjennom nettstedet vårt, er ladetiden lik (2,5 sek) for dem alle.

Dette er noen veldig gode indikasjoner.

Du kan også sjekke de andre Top UK web hosting selskaper, anmeldelser og sammenligning her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me