Overføring av nettsteder bort fra WebHostingHub

Kan jeg overføre nettstedet mitt fra WebHostingHub?

Hvis du vil overføre nettstedet ditt som er hostet av WebHostingHub til en annen vert og er i tvil om det er mulig, er svaret ja; du kan og kan overføre nettstedet ditt bort fra WebHostingHub. Imidlertid bør det først gjøres klart hva du trenger å gjøre, om du vil overføre domenenavnet ditt til en annen domeneregistrator eller bare ønsker å kansellere abonnementet ditt helt med WebHostingHub. Når det gjelder spørsmålet om å kansellere abonnementet ditt, kan enhver klient kansellere abonnementet når som helst når de føler behov for det. Kunder som kansellerer abonnementet sitt, blir refundert i henhold til hvor lang tid de har vert for nettstedet sitt med selskapet.

Du kan imidlertid også overføre domenenavnet ditt til en annen domeneregistrator, men fortsatt tillate at WebHostingHub er vert for nettstedets filer. For å gjøre dette, må du enten peke en A-post til WebHostingHub-serveren ved å bruke den nye registraren, eller du kan endre navneservernavnet til WebHostingHub etter at overføringen er utført.

Det er viktig at du forstår at domeneregistreringen / -administrasjonen din ikke er den samme og atskilt fra hostingingen din og overføring av domeneadministrasjonsrettighetene ikke på noen måte vil påvirke hostingkontoen din som skal forbli aktiv. Den eneste måten å deaktivere hostingkontoen vil være gjennom avbestilling.

Hva må jeg gjøre for å overføre nettstedet mitt bort fra WebHostingHub?

Før du kan overføre domenet ditt fra WebHostingHub, krever selskapet at du sender inn en forespørsel om at domenet ditt blir utgitt. Forespørselen skal komme i form av en e-post og skal sendes til [email protected] og skal leveres med kontokontrollen så vel som administrator-e-posten. Dette vil starte domeneregistreringsprosessen da disse er nødvendige av selskapet for å låse opp domenet ditt for deg. Det er også viktig å merke seg at du må fjerne domenets personvern fra domenet ditt for å påvirke opplåsingsprosessen.

Når domenet er utgitt, og du allerede har autorisasjonskoden, som du skal motta via administrator-e-posten din, kan du gå videre til den nye domeneregistratoren og starte domeneoverføringsprosessen. Det tar vanligvis 7-10 dager før overføringen er fullført, selv om fullførelsestidspunktet varierer, avhengig av registraren. Det er viktig at du vet at når DNS-endringer blir utført eller domener blir overført, observeres en DNS-utbredelsesperiode som varer fra ca. 7-24 timer mens veksleren oppstår.

Hva er de vanlige grunnene til at folk flytter bort fra vertsfirmaet sitt?

Det er like mange grunner til at det er så mange enkeltpersoner eller selskaper som ønsker å bytte til et annet webhotellfirma. Det varierer fra den verdslige til den mest komplekse grunnen. Blant disse grunnene er følgende:

 •  Klienten kan bli skuffet over tjenesten.
 •  Behovet for flere ressurser som lagringsplass og båndbredde samt behovet for flere applikasjoner.
 • Klienten kan ha funnet det vanskelig å opprettholde mengden av de månedlige regningene, og kan ha funnet en bedre pris et sted.
 • De kan være misfornøyd med kundeservicen.

Hvilke grunnleggende trinn og anbefalinger må jeg følge under overføringsprosessen?

Det er noen få grunnleggende anbefalinger som klienter trenger å gjøre før og under overføringsprosessen. Disse er:

 • Først må du velge den mest passende leverandøren av webhotell ved å sammenligne dem med din nåværende leverandør. Hensynet bør omfatte:
 •  Hvilken type operativsystem som brukes, som skal være kompatibel med kravene på nettstedet ditt;
 •  Diskplass-kravene; og
 •  Båndbredden;
 • Du bør lage en sikkerhetskopi av alle filene på det eksisterende nettstedet ditt ved å laste ned alle de gamle kontofilene dine. Du kan bruke FTP Access eller eksportere den ved hjelp av phpMyAdmin, avhengig av hva som fungerer. Generelt, se etter en vert som tilbyr FTP-tilgang.
 •  Forsikre deg om at du er i stand til å motta e-poster ved å kontrollere at e-postene dine fungerer og er aktive.
 •  Det anbefales at du sørger for at e-postkontoer for ditt nettsted og domenet kjører under overføringsprosessen ved å holde din eksisterende webhotellkonto åpen til prosessen er fullført..
 •  Når alt er fullført, ikke glem å kansellere kontoen din.

Hva må jeg vurdere når jeg bytter til en ny webhotell?

Når du bestemmer deg for å bytte til en ny webhotell, må du forsikre deg om at du kan vurdere alt som er nødvendig. En ting du må huske er at du bør se etter grunnen til at du byttet ut verten og bruke den som målestokk for ikke å falle inn i det samme problemet igjen. Noen av disse hensynene er:

 •  Du vil ikke at kundene dine skal bli skuffet over nettstedet ditt med mye driftsstans mens overføringen trer i kraft. Gjør overføringen så sømløs som mulig.
 •  Du må gjøre en grundig undersøkelse om din potensielle webhost. Du må kanskje finne ut følgende:
 •  Hva betyr at de tillater filopplasting.
 • Få deres DNS-informasjon, og sørg for at du har informasjonen om domenekontoen din klar, slik at du kan endre innstillingene så snart som mulig.
 •  Forsikre deg om at du har den midlertidige URL-adressen klar slik at du kan teste før du endrer DNS.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me