Overføring av nettstedet ditt fra BlueHost til WebHostingHub

Kan jeg overføre mitt BlueHost-vert nettsted til Web Hosting Hub?

Hvis du allerede har et nettsted som er hostet av BlueHost, og du på en eller annen måte ønsker å overføre det til en annen webhotellleverandør som Web Hosting Hub, vil selskapet gjerne imøtekomme og være til tjeneste for deg.

Web Hosting Hub (eller The Hub for kort) er et av de beste og mest pålitelige webhotellfirmaene som støtter og hjelper kunder med prosessen med å overføre eller migrere nettstedet deres ved å tilby gratis tjenester. For å fullføre det tilbyr de en “ingen nedetidoverføringsprosess”, noe som betyr at nettstedet ditt aldri vil oppleve noen nedetid mens selve overføringsprosessen foregår.

Du trenger ikke å bekymre deg for å overføre nettstedet ditt fra BlueHost til Web Hosting Hub fordi det er enkelt og enkelt. Det kan ta litt tid før hele prosessen er ferdig, men selve prosessen er ikke rakettvitenskap.

Den vanligste metoden for å overføre nettstedet ditt er ved å laste ned de gamle filene og datoen ved hjelp av en FTP-klient, og deretter laste dem opp til Web Hosting Hub.

Hvorfor velge Web Hosting Hub?

Det er mange grunner til at folk bestemmer seg for å overføre nettstedet (e) til et annet webhotellfirma. Disse årsakene varierer, hvorav noen til og med kan påvirke fremtiden til nettstedet og kanskje til og med selskapet selv.

Når det gjelder hvorfor du bør velge Web Hosting Hub blant hundrevis av webhotellfirmaer i bransjen, er svaret at dette selskapet er en av de ledende leverandørene av kvalitetstjenestetjenester, spesielt med tanke på hastighet og pålitelighet. Det er det beste valget for mange nettstedseiere og webutviklere, takket være deres topp kundesupport og ultrasnelle servere – faktorer som er veldig viktige for webansvarlige. Alle disse, pluss mange andre kule og nyttige funksjoner, er inkludert i hostingplanene deres – og de kommer til en veldig konkurransedyktig pris. Dette gir Web Hosting Hub den nødvendige fordelen i forhold til andre webhotellfirmaer.

Hva du trenger å vite før du overfører nettstedet ditt til Web Hosting Hub

Det er noen ting du trenger å vite før du vurderer å overføre nettstedet ditt fra BlueHost til Web Hosting Hub, og som inkluderer følgende:

 • Overføringsprosessen gjelder bare for domener med .com, .net, .org, .biz,. .us og .info utvidelser;
 • At hele overføringsprosessen kan vare i opptil 10 dager;
 • Du kan ikke gjøre noen endringer i WHOIS-informasjonen, noe som betyr at det ikke er flere kontaktendringer, ingen navneservere / DNS-endringer når overføringen har startet;
 • Du kan ikke overføre en konto som ennå ikke har gått bort fra 60-dagersperioden for nyopprettede domener og 45-dagers periode for fornyet domener. Hvis domenet ditt gjelder noen av disse to, anbefales det på det sterkeste at du venter på 60-dagers eller 45-dagers periode før slutt, før du overfører nettstedet.
 • Migrering til en annen leverandør av webhotell vil bare overføre domenet og vil på ingen måte påvirke databasene eller filene på nettstedet ditt og annen viktig informasjon.

Overføring av nettstedet ditt fra BlueHost til Web Hosting Hub

Å overføre nettstedet ditt fra BlueHost krever at du følger noen enkle trinn. Disse trinnene skal fungere uansett hvor du velger å overføre nettstedet ditt.

 1. Logg deg på BlueHost-kontrollpanelet.
 1. Klikk på Domeneadministrator.
 1. Klikk på domenenavnet for å fremheve det. Faner vises på høyre side av skjermen.
 1. Fra LÅSE fane, låse opp domenet.
 1. Slå av personverninnstillinger på PERSONVERN
 1. Endre navneservere i NAVN-TJENERE fane for å peke nettstedet ditt til de nye navneservere.

[Merk: Gjør dette ikke med mindre du er klar for at ALLE tjenester skal peke på den nye serveren.]

 1. Fra Overfør EPP-fanen, Hent EPP / autorisasjonskode.Du må gi denne koden til Web Hosting Hub under overføringsprosessen.
 1. Forsikre deg om at kontaktinformasjonen er riktig og oppdatert.Dette kan gjøres gjennom KONTAKTER Denne informasjonen inneholder detaljer for registranten, administratoren og fakturering. Administratorkontakten må oppdateres siden en bekreftelsespost vil bli sendt via e-post, sammen med autorisasjonskoden og den midlertidige URL.
 1. Fra Domeneadministrator, Klikk på domenet du vil overføre, og klikk deretter på OVERFØR EPP Du skal se to lenker på siden: den ene for å godkjenne overføringen og den andre for å nekte den.

[Merk: Hvis du ikke finner koblingene, kan det bety at Web Hosting Hub ikke har sendt en overføringsforespørsel til din e-postadresse.]

 1. Klikk på fanen for å godkjenne overføringen. Overføringsprosessen bør starte umiddelbart. Hele overføringsprosessen kan ta opptil 3 dager minimum.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me