PowWeb Review

PowWeb er en av mange nettsteder som er eid av Endurance International Group. De ble grunnlagt i 1999 og hadde faktisk et ganske sterkt løp med å tilfredsstille kundene sine før de ble overtatt av EIG i 2006.

Hvis du ikke er klar over det, er EIG kjent for å være en kundestøttemorder i bransjen. Omtrent hver vert som de eier, fokuserer på å gi brukerne selvhjelpsveiledninger og et sterkt kunnskapsgrunnlag, mens de nedgraderer kundestøtte og tekniske eksperter.

La oss uansett se på hva PowWeb har å tilby, slik at du kan få en bedre ide om de oppfyller dine unike behov:

Funksjoner og fordeler

Selv om PowWeb absolutt ikke går ut av deres måte å skape massevis av tiltalende funksjoner å gi til brukere, ser de ut til å ha dekket alle de grunnleggende. På toppen av det gjør enkelheten i funksjonene og alternativene dem til en av de mer brukervennlige nettstedvertene på markedet.

Her er en nærmere titt på noen av hovedfunksjonene og fordelene som PowWeb gir:

Nettstedsbygger

Klikk- og pekstedbyggeren som PowWeb tilbyr er sannsynligvis deres mest spennende funksjon. Det er utrolig brukervennlig og er perfekt for eiere av nybegynnere som leter etter en enkel måte å lage et profesjonelt nettsted.

Ingen forvirring

Hvis det er en ting som skiller PowWeb fra konkurrentene, er det det faktum at de ikke virkelig tillater forvirring på siden deres. De tilbyr bare en plan, og brukere som velger den planen, har da tilgang til alt de tilbyr. Dette kan være forfriskende for brukere som har brukt timer på å forske på forskjellige planer fra andre vertssteder på nettstedet.

Analytics

Analyseverktøyene som tilbys av PowWeb er absolutt på nivå med hva som tilbys av mange andre nettstedverter i hele bransjen. De gir deg tilgang til Webalizer og Awstats nettstatistikk, samt gir deg en båndbreddrapport og sanntidslogging. Totalt sett dekker de analytiske verktøyene de tilbyr alle de grunnleggende tingene du vil vite om å kontinuerlig forbedre og optimalisere nettstedet ditt.

e-post

E-postfunksjonen de tilbyr er også ganske standard for bransjen, selv om det skal bemerkes at de lar brukerne lage ubegrensede postbokser. Det er spamfiltre knyttet til alle postkasser, og alle kontoer kan nås via webmail. De har også et alternativ for videresending av e-post for brukere som ønsker å lage en e-postliste for mer effektivt å distribuere innhold og informasjon.

E-handel

Selv om de bare tilbyr en plan, kommer pakken med alt du trenger for å få en liten nettbutikk i gang. De har en innebygd osCommerce handlekurv, og det er et delt SSL-sertifikat inkludert for sikkerhetsformål. Det skal også bemerkes at du kan godta PayPal-betaling umiddelbart etter at du har åpnet butikken.

Pålitelighet

Dessverre ser det ut til at PowWeb virkelig henger etter konkurransen. Selv om de ikke viser data om oppetid og heller ikke tilbyr oppetidsgaranti av noe slag, har mange brukere regelmessig klaget på mystiske e-post- og serverbrudd som kan vare i flere timer. Dette er virkelig ikke noe som de fleste eiere av nettstedet kan ta en risiko for og kan være en avtale for noen.

Kundeservice

Som med nesten alle nettstedets verter som eies av Endurance International Group, dreier kundestøtten seg stort sett om en mengde informasjon om selvhjelp. De har en omfattende kunnskapsbase og brukerveiledning for å finne mye solid informasjon og gir også den typiske live chat, e-post og telefonstøtte.

Selv om de ikke viser svartidene for deres støttepersonell offentlig, er oppfatningen fra de fleste brukere at den er ganske patetisk. Til og med lenge har brukere klaget over at det er veldig lite teknisk support, og de fleste av kundeserviceagentene peker deg mot guider eller hvordan i stedet for å lede deg gjennom hvordan du løser forskjellige problemer.

Ulemper

Det er klart at kundestøtten er en stor bekymring for alle brukere som ikke allerede har mange tekniske ferdigheter. Med mindre du blir godt hørt når du løser problemer på egen hånd, er det liten tvil om at du vil bli frustrert av den generelle kundeservicesopplevelsen.

En annen ulempe er det faktum at det er svært få alternativer som er tilgjengelige for brukere for å tilpasse nettstedene bedre. Selv om bruk av nettstedbygger eller kontrollpanel er en ganske enkel prosess, vil erfarne nettstedseiere sannsynligvis ikke være fornøyd med de tilpassbare funksjonene som er tilgjengelige.

Priser

Som nevnt tilbyr PowWeb bare en plan til brukeren. Mens planen regelmessig er priset til $ 11,95 / måned, kjører de regelmessig rabatt tilbud for så lave som $ 3,88 / måned. Du kan til og med spare noen hundre dollar på lang sikt hvis du tar beslutningen om å forplikte deg i to eller tre år.

Det endelige ordet

Totalt sett gjør mangelen på sterk kundesupport og pålitelighet PowWeb til noe mer enn et budsjettbasert alternativ for eiere av nettsteder. Hvis du leter etter noe som er rimelig og lar deg raskt og enkelt lage et profesjonelt nettsted, kan det hende at de har det du leter etter. Hvis du derimot ønsker å skape en virksomhet som du kontinuerlig kan forbedre og vokse, er de sannsynligvis ikke det beste alternativet.

Det skal bemerkes at de har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så det kan være verdt å gi nettstedbyggeren en prøve hvis du leter etter noe som er billig og brukervennlig. Ellers er det beste alternativet å styre unna disse karene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me