Registrer deg med Bluehost og installerer WordPress

Full avsløring: WebsiteSetup tjener en provisjon hvis du kjøper Bluehost gjennom henvisningskoblinger i denne guiden. Slik holder vi nettstedet vårt oppdatert og forbedrer opplæringen. Takk for støtten!


Trinn 1: Gå til Bluehost.com

For å registrere deg hos Bluehost, bare gå til Bluehost.com

Dette blir hva du blir møtt med når du kommer til hjemmesiden deres.

bluehost destinasjonsside

Hvis du liker det du ser, klikker du bare på “Komme i gang nå” slik at du kan gå til neste trinn som er trinn 2:

Trinn 2: Velg en vertsplan

Når du velger en vertsplan, må du alltid ha formålet ditt i tankene.

Bygger du et lite personlig nettsted som en hobby? Et mellomstort til stort nettsted for bedriften din? Uansett hva du har til formål, sørg for å velge vertsplanen som tilbyr det du trenger.

For denne guiden velger vi den delte “Hosting” -planen. Den grunnleggende planen er et godt valg hvis du nettopp begynner og ennå ikke har en flom av trafikk til nettstedet ditt. Du trenger ikke å kaste bort dine hardt opptjente penger på de andre planene for nå – du kan alltid oppgradere senere.

I tilfelle du er nysgjerrig på delt hosting (a.k.a shared server hosting), er det den vanligste og rimeligste formen for webhotellvert. Gjennom denne typen webhotelldeling deler brukerne ressursene til en sikret server eller en gruppe servere for å få nettstedene sine i gang.

Ved å registrere deg på en av Bluehosts delte hostingplaner, trenger vi ikke å bekymre oss for serveradministrasjon og plattformoppdateringer.

Faktisk:

Ta en titt på Bluehosts webhotellfunksjoner hvis du ønsker et dypere dykk i det de tilbyr.

BHhostingplans
Begynn med den “grunnleggende” planen. Du kan alltid oppgradere senere hvis du trenger det.

Trinn 3: Sikre et domenenavn

Etter å ha valgt planen din, vil neste trinn være å oppgi domenenavnet ditt.

BHdomain
Hvis du ikke er sikker på domenenavnet ennå, er det et alternativ å hoppe over dette trinnet for nå.

I motsetning til populær tro:

Domenenavnet ditt trenger ikke å ende i et “.com”. Du kan bruke “.org”, “.net”, “.us”, “.biz” eller “.info” for domenenavnet ditt. Dette er spesielt nyttig hvis førstevalget ditt ikke er tilgjengelig. Bare skriv inn domenet ditt og klikk deretter “Neste”.

Hvis du ikke er klar til å oppgi et domenenavn, kan du alltid følge disse trinnene hvordan du tilordner et domenenavn hvis du valgte å gjøre det senere.

Hvis du allerede har et domenenavn, skriver du det bare i skjemaet “Bruk et domene du eier” og klikker på “neste”.

Trinn 4: Fyll ut detaljene

Neste trinn er å bare fylle ut ønsket informasjon. Du må oppgi fornavn, etternavn, land, gateadresse, by, postnummer, telefonnummer og e-postadresse.

Merk at kvitteringen blir sendt til e-postadressen du oppgir.

Å legge til bedriftsnavnet er valgfritt.

Personlig informasjon
Ganske standard ting.

Trinn 5: Kontroller “Pakkeinformasjon” og fullfør registreringen

Neste trinn er å bla ned og sjekke pakkeinformasjonen din. Sørg for å gjennomgå tilleggene som er inkludert som standard. Husk å sjekke bare de du trenger.

Informasjon om BH-pakken
Velg en plan og bestemme hvilke av valgfrie tillegg du trenger (alle alternativene beskrevet nedenfor).

Her er hva du kan vurdere:

Domenes personvern: Denne tjenesten koster $ 0,99 mer per måned (faktureres årlig til $ 11,88 / år). Det hjelper deg å holde din personlige informasjon (f.eks. Ditt navn og adresse) privat. Få dette bare hvis du trenger å holde informasjonen om nettstedet og domenet ditt anonymt.
SiteLock-sikkerhet: Denne tjenesten koster $ 1,99 per måned (faktureres årlig til $ 23,88 / år). Dette tillegget verifiserer din e-postadresse, fysiske adresse og telefonnummer. Denne funksjonen kan hjelpe deg med å bevise din troverdighet overfor kunder hvis du planlegger å selge et produkt eller en tjeneste på nettstedet ditt.
CodeGuard Basic: Denne tjenesten koster $ 2,99 per måned (faktureres til slutten av vertsperioden). Dette gir ekstra sikkerhet på nettstedet ditt ved å la deg ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt regelmessig. Dette gjør det enkelt å tilbakestille nettstedet til en tidligere lagring hvis noe skjer eller hvis du gjør en feil
Bluehost SEO Tools Start: Denne funksjonen koster ekstra $ 1,99 per måned (faktureres årlig til $ 23,88 / år). Bluehost hevder at dette verktøyet kan hjelpe deg med å få rangeringer av søkemotorer.
1 Office 365-postkasse: Dette tillegget kommer gratis de første 30 dagene. Det er en trygg og pålitelig e-postplattform drevet av Microsoft.

BH-betaling
Hvis du vil bruke PayPal, klikker du på koblingen “Flere betalingsalternativer”, så ser du et PayPal-alternativ.
BH fintrykk
Gi det fine utskriftene godt før du tar en endelig beslutning

Vær oppmerksom på at beløpet som er angitt i hver plan, faktureres årlig. Du kan bli overrasket over å finne at Bluehost har trukket en engangs sum i stedet for den angitte månedlige prisen.

Vi bør nevne at Bluehost har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du alltid kan velge bort i løpet av den tiden.

Derimot:

Dette omfatter ikke domenet. Hvis du får et domene fra Bluehost og deretter kansellerer i løpet av de første 30 dagene, trekker de det nødvendige beløpet for den årlige domeneavgiften. Så husk dette i tilfelle du noen gang trenger å få pengene tilbake.

Når du er ferdig med dette trinnet, vil du bli møtt med denne bekreftelsen.

BH suksess
Du har registrert deg på Bluehost.

MERKNAD: Husk å opprette et nytt passord for din Bluehost-konto.

Du kan også merke at Bluehost oppretter et nettsted for deg etter registrering. Du kan slette dette nettstedet ved å gå til “Administrer nettsted” og deretter klikke på “Innstillinger”, bla ned til bunnen av siden og deretter Slett nettstedet.

Trinn 6: Installer WordPress med Bluehost “One-click Installation”

Når du er ferdig med å registrere deg for Bluehost, er neste trinn å installere WordPress og begynne å sette opp nettstedet ditt. Bluehost lar deg installere WordPress enkelt og på kort tid.

1. For å begynne, logger du bare på Bluehost-kontoen din og klikker på “Mine nettsteder” og deretter “Opprett side”.

BH opprette nettsted

2. Gi det nye WordPress-nettstedet ditt et navn og en tagline.

Informasjon om BH-nettstedet

3. Velg deretter domenet du vil bruke til DENNE WORDPRESS-NETTSIDEN, og fjern merket for plugins du ikke trenger. Husk å legge merke til WordPress-nettstedets URL, brukernavn og passord.

BH-nettstedoppsett

BH wordpress suksess

4. Nå er det på tide å velge et tema. Du kan velge mellom dine installerte temaer eller et av de gratis WordPress-temaene.

BH-temaer

5. Derfra er neste trinn alt opp til deg.

Vil du lage en kontaktside som hjelper folk å nå deg? Kanskje du vil legge til innhold på nettstedet ditt? Kanskje du vil legge til bilder eller flere sider?

Bluehost lar deg gjøre alle disse tingene enkelt ved bare å holde musepekeren over hvert alternativ og klikke på “La oss gå”.

BH neste trinn

Gratulerer! WordPress-nettstedet ditt er nå i gang!

Spørsmål, problemer, kommentarer? Legg igjen en kommentar.