Årsaker til at bedriften din trenger å flytte til sky fra delt hosting

skyservere

Av tusenvis av nettsteder som er tilgjengelige over internett, anses fortsatt den delte webhotellet for å være den mest brukte verten. Cloud hosting og Shared hosting har mange forskjeller og er unike på forskjellige måter. Du må velge en av dem basert på dine krav.

Delt hosting er bra så langt du er nybegynner. Delt hosting har sine ulemper med å ikke kunne oppfylle dine krav når du oppgraderer nettstedene dine. Det er mange sjanser for mangel på ressurser, nedetid og svartelisting av IP osv.

På den annen side er Cloud hosting kjent for sin ytelseshastighet. Cloud hosting gir ressurser som minne, lagringsplass osv. Fra sett med servere (sky). Så, med enkle ord, har cloud hosting kommet opp som løsningen på ulemper ved delt hosting.

I denne artikkelen skal vi diskutere om skyhosting virkelig er bedre enn delt hosting eller ikke.

Hvordan Felles webhotell fungerer?

Hva er delt webhotell

Delt webhotell er den grunnleggende typen webhotell der en enkelt server vil lagre hundrevis eller noen ganger tusenvis av nettsteder. Det er som å dele et rom med vennene dine hvor du vil dele noen få ressurser som vann, strøm og mat osv.

Det delte hosting antas å være den billigste hostingplattformen. Vertsleverandørene tilbyr delt hosting til forskjellige priser avhengig av mengden ressurser som plass, båndbredde, MySQL-databaser, e-postkontoer og få andre.

10 beste planer for delt webhotell

Fordelene med delt hosting

Kostnadseffektiv

Delt hosting er tilgjengelig til de billigste prisene avhengig av planene og tilbudene. Siden ressursene deles mellom brukere, blir prisen på hele serveren fordelt mellom dem.

Nybegynner vennlig

Delt hosting anses for å være det beste for de som vil inn i vertsmiljøet. Det er sterkt foretrukket for bloggere og småbedrifter.
Enkelt å administrere nettstedene dine

Den delte hostingplattformen gir brukervennlige kontrollpaneler som cPanel eller Plesk osv. Som er nyttige når det gjelder å administrere nettstedet ditt.
Ingen behov for teknisk kunnskap

Som delt vertsbruker, trenger du bare å fokusere på nettstedet ditt. Serveren administreres, vedlikeholdes og oppdateres av hostingleverandørens tekniske personale.

Ulemper ved Delt Hosting

Opptreden

Hvis det er et populært nettsted på en delt server med relativt høye trafikkpinnar og det begynner å bruke flere ressurser, vil ytelsen til nettstedet ditt definitivt bli redusert.

Trussel om svartelisting

Siden nettstedene på den delte serveren bruker én IP, vil tilstedeværelsen av dårlige nabosider skade nettstedets omdømme ved hjelp av IP-svarteliste.
Ingen serverkontroller

Serveren administreres av hostingleverandørens ansatte. Ethvert problem på serveren vil føre deg til å være i midten av ingensteds. Dette kan forårsake en konflikt mellom vertsleverandøren og nettstedseierne. Relatert: Grunnleggende om webhotell for nybegynnere

Slik fungerer Cloud Hosting?

Et sett med servere er gruppert for å fungere som et system som kalles en sky. En sky vil være vert for et sett med nettsteder og kan håndtere høy trafikk og pigger. Dette følger Cloud Computing-teknologien.

Skyhostingen er høyt tilgjengelig med pris-per-bruk-modellen i webhotellmarkedet. Denne typen hosting har muligheten til å overvinne problemene ved delt hosting og andre typer hosting.

10 beste planer for skyvert

Hvorfor har skyhotell fått mer popularitet i den siste tiden?

Som nettstedseier ønsker du at den skal være i gang dag ut og dag inn. Det er sjanser for at server blir krasjet eller maskinvarefeil i delt hosting-server på grunn av få grunner. Men nettskyen er et unntak. Sett med servere fungerer sammen for å øke ytelsen til nettstedet ditt, og siden det er flere servere i en sky, påvirker ikke feilen på en server nettstedet ditt fra å fungere fint.

Fordelene med Cloud Hosting

Høy ytelse

Ingen annen hostingplattform kan matche ytelsen til nettskyen. Dette fordi settet med servere eller en sky fungerer sammen og fungerer som en virtuell server.

Feiltoleranse

Hvis serveren som er vert for nettstedet ditt i skyhosting tilfeldigvis har noen form for fiasko, fungerer den andre serveren i skyen som en erstatning og utføre vertsjobben for nettstedet ditt. Derfor er det veldig pålitelig.

Rimelig prissetting

Cloud hosting bruker en betal-per-bruk-modell. Du må betale for akkurat det du bruker. Du kan til og med få flere ressurser i henhold til dine krav.

Ulemper ved Cloud Hosting

Teknisk kunnskap er et must

Cloud hosting er ganske forskjellig fra de andre typene. Du må vite hvordan nøyaktig fungerer når du håndterer sky. Derfor er det ikke foretrukket for nybegynnere

Relativt dyrere

Selv om Cloud hosting er tilgjengelig til en pris per bruk, er det dyrere enn den andre typen hosting. Derfor er det ikke rimelig for oppstart. Relatert: Hva er Cloud Hosting? Hvordan fungerer det egentlig?

Konklusjon:

Valget av delt hosting og netthosting avhenger av mange faktorer som budsjettet, typen nettsteder og mange andre.

Hvis du er nybegynner, eller hvis du har et nettsted for småbedrifter, er det alltid bedre å ha en delt hosting for nettstedet ditt. Når bedriften vokser, må nettstedet ditt kunne håndtere høy trafikk og pigger. Så, flytt til skyhosting når du begynner å tjene anstendige penger.

Det er alt vi har for denne artikkelen. Vi håper du fikk lære noe nytt, og det hjalp deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me