SiteBuilder.com gjennomgang

Det ser ut til at SiteBuilder.com gir deg en enkel og lett å dra og slippe nettstedsbygger.

“Gratis”…

Hmm, la oss holde på et sekund! Er SiteBuilder det rette selskapet å gå med?

La oss finne det ut…

Merk: Før vi gjennomgår SiteBuilder, vil jeg avsløre to ting for deg:

 1. SiteBuilder.com er nøyaktig den samme nettstedbyggeren som brukes av WebsiteBuilder.com.
 2. De lar deg lage et veldig veldig begrenset, grunnleggende nettsted gratis, og de nikkel og dytter deg på eventuelle tilleggsfunksjoner utover det. For eksempel, hvis du vil ha en nettbutikk, må du oppgradere til deres høyeste plan til $ 20 / month.
 3. Jeg personlig anbefaler alltid venner og klienter å IKKE bruke noen nettstedbyggere. Dette skyldes at hvis du bygger et nettsted på plattformen deres, kan det ikke flyttes andre steder hvis du noen gang trenger det i fremtiden. Jeg anbefaler at du bruker WordPress på en hvilken som helst god webhotell (se listen over topprangerte rimelige webverter for 2017) som BlueHost, HostGator eller iPage.

Så nå vet du hvordan jeg virkelig føler …

Min fulle anmeldelse av SiteBuilder.com er nedenfor, så objektiv som jeg kunne klare å gjøre det:

Tre trinn for å lage ditt nettsted

Å bygge et nettsted på nettstedbygger tar tre enkle trinn. Når du besøker nettstedet, er prosessen som følger:

 • Velg et domenenavn: SiteBuilder krever at du velger et domenenavn for det nye nettstedet ditt. Domenenavnet er helt gratis, noe som er en positiv funksjon hvis du prøver å forbli på et budsjett.
 • Velg en mal: Bla gjennom en mal og velg en som passer dine behov.
 • Start nettstedet: Et ganske selvforklarende trinn og et enkelt å komme til, på det.

Totalt sett, når du vurderer prosessen med å bygge ditt eget nettsted på SiteBuilder, er prosessen som helhet ekstremt enkel, og den fungerer spesielt bra for folk som er nye i prosessen med å bygge nettsteder.

Pene og profesjonelle maler: Tusenvis av ferdiglagde alternativer eller tilpasset design

Det er mange viktige komponenter på nettstedet ditt, men en komponent som gjør det sterkeste inntrykket er utformingen og utformingen av nettstedet. Som et resultat, når du velger et design for nettstedet ditt, vil du kunne velge mellom mange alternativer. Heldigvis tilbyr SiteBuilder deg tusenvis av ferdiglagde maler. Malene er kategorisert i stil og layout. I tillegg, hvis du ikke finner en ferdig laget layout som passer dine behov, tilbyr SiteBuilder også brukere muligheten til å bestille en tilpasset mal.

Alternativet for å bestille en tilpasset mal fra en nettstedsbyggingstjeneste er ikke vanlig, så denne funksjonen er kanskje en av de mest lovende så langt. Ved å ha muligheten til å bestille et tilpasset nettsted, kan du ha et nettsted designet nøyaktig slik du vil ha det. I tillegg har du muligheten til å bestille et tilpasset nettsted, og du kan dessuten skille nettstedet ditt fra det overfylte.

Domenenavnet og e-post: gratis

En annen flott SiteBuilder-funksjon er at domenet og tilhørende e-postadresse er helt gratis. Vanligvis løper domenenavn noen dollar i måneden, men ved å velge et gratis alternativ kan du spare penger og investere dem i et område på nettstedet ditt som virkelig trenger mer fokus. Når det gjelder e-postmeldingen, er det ikke bare gratis, men du har også muligheten til å velge en som du vil ha for ditt eget nettsted. Ved å ha en e-post på plass, kan du strømlinjeforme alle e-postadressene til nettstedet ditt til e-postmeldingen du utpeker for nettstedet ditt. Dette gjør prosessen med å bygge og organisere et nettsted mye enklere.

Selv om det opprinnelige domenet er gratis, hvis du bestemmer deg for at du vil ha flere domenenavn, må du kjøpe dem gjennom SiteBuilder.

Annonseringskreditter: noen få gratis

Annonsekreditter brukes til PPC-markedsføringskampanjer. Hensikten med annonseringskreditter er å tiltrekke brukere til nettstedet ditt med reklame. Annonser er vanligvis gjennom Google Adwords, Microsoft AdCenter og Google AdWords.

SiteBuilder tilbyr også brukerne $ 300 gratis annonsekreditt. Derfor, ved å registrere deg hos SiteBuilder, kan du ikke bare få en webside igang på kort tid, men du kan også begynne å annonsere gratis. Dette er en flott mulighet til å sikre at nettstedet ditt er synlig, akkurat når du starter det.

SEO-verktøy: Forbedre nettstedets synlighet

Når du bygger et nettsted, er en av de mest avgjørende funksjonene i en nettstedsbyggingstjeneste muligheten til å se hvem som besøker nettstedet ditt, hvor mange besøkende det er, hvor de besøkende kommer fra, og hvilke annonser som blir klikket på for å nå nettside. For å hjelpe deg med å måle resultatene til nettstedet ditt har SiteBuilder også en rekke SEO-verktøy på plass. Med SEO-verktøyene kan du overvåke nettstedet ditt og skyve det til toppen av søkeresultatene.

Er det bra for e-handel / salg online?

SiteBuilder er også e-handel kompatibel, noe som betyr at du enkelt kan sette opp nettstedet ditt og starte en butikk, og selge produktene dine på nettet.

Systemet lar deg også ta inn bestillinger, motta betalinger og følge med på ordrene som er på plass.

Sannheten skal riktignok anbefales, men jeg vil anbefale Shopify over dette, ettersom Shopify er den beste e-handelsplattformen.

Støttefunksjoner: Grunnleggende

Når det gjelder støttefunksjoner, tilbyr SiteBuilder brukerne det grunnleggende. Nettstedet tilbyr for eksempel teknisk support, faktureringsstøtte og kommunikasjon via e-post. Hvis du har et presserende problem, kan det hende du får et problem, da SiteBuilder ikke tar noen telefonsamtaler fra brukere.

Det er IKKE virkelig gratis. Freemium er mer som det.

Mens SiteBuilder tilbyr mange gratis funksjoner, kan den opprinnelige hjemmesiden være misvisende da den ikke nevner at det er funksjoner du ikke vil motta, med mindre du bestemmer deg for å betale for dem. Hvis du for eksempel ønsker å implementere flere SiteBuilder-nettsteder, må du betale for dem. Strukturen er som følger: 50 ekstra nettsteder løper $ 50 / mo., 100 ekstra nettsteder løper $ 10 / mo., Og 500 ekstra nettsteder løper $ 25 / mo..

I tillegg, hvis du ønsker å oppgradere tjenestene og funksjonene dine, er det fire tilgjengelige alternativer:

 • Personlig: For $ 8,99 per måned mottar du et domenenavn og $ 375 gratis annonseringskreditter. I tillegg vil nettstedet ditt være helt annonsefritt.
 • Pro: For $ 7,68 per måned mottar du et domenenavn, $ 375 gratis annonseringskreditter, ingen annonser og e-postoppsett.
 • Premium: For $ 11.98 / mo., Får du de samme funksjonene som nevnt ovenfor, og i tillegg får du en rekke SEO-verktøy og prioritert støtte.
 • eCommerce: For $ 18.45 / mo. Mottar du de ovennevnte funksjonene, og i tillegg muligheten til å åpne en e-handelsbutikk med alle nødvendige funksjoner.

Når det gjelder prisstrukturen, er resultatene blandet. Det er absolutt andre nettstedsbyggingstjenester på nettet som gir deg flere funksjoner, for mindre penger. I tillegg ser det ut til at SiteBuilder skjuler det faktum at noen av funksjonene deres eller visse funksjoner innenfor disse funksjonene bare er for betalende kunder. Hvis noe, gjør betalingssystemet tjenesten litt upålitelig. For de fleste er en av de viktigste funksjonene åpenhet, og SiteBuilder ser ut til å mangle på dette området.

Pakkesammenligning

PersonligProPremiumE-handel
Pris $ 8.99 / mo $ 7.68 / mo $ 11.98 / mo $ 18.45 / mo
Domenenavn Gratis for livet Gratis for livet Gratis for livet Gratis for livet
Pengene tilbake-garanti
1000+ Nettstedsmaler
Nettstedsbyggerverktøy
Ingen nettstedannonser
Gratis e-post
SEO-verktøy
Prioritetsstøtte
eCommerce Store

Dommen: Lovende plattform, la ned ved nikkel-og-diming på funksjoner

Totalt sett er SiteBuilder en lovende plattform. Den har de grunnleggende og nødvendige funksjonene i en nettstedsbyggingstjeneste, funksjonene er enkle å bruke, og den er strukturert på en måte som lar deg starte et nettsted på få minutter. På den annen side er en av de mest betydningsfulle problemene med denne tjenesten for bygging av nettsteder at den mangler åpenhet når det gjelder priser og fullverdige tjenester som er tilgjengelige. Bare vet at hvis du vil motta visse oppgraderinger, må du betale for dem.

Hvis du er en profesjonell og er godt kjent med å bygge nettsteder, kan det hende at SiteBuilder ikke er det beste alternativet for deg. Det er dusinvis av andre tjenester på nettet som gir deg flere muligheter for en bedre pris. I tillegg er ikke støttefunksjonene til Sitebuilder like brukervennlige som andre. Derfor, hvis du virkelig driver en profesjonell innsats, kan det hende du trenger en nettstedsbyggingstjeneste som kan gi deg mer støtte.

Til slutt, når det gjelder å være unik, mangler Sitebuilder også i dette området. Det meste av hva Sitebuilder gir er helt standard, med den eneste spesielle funksjonen som er muligheten til å få et tilpasset nettsted bygget. Som et resultat, hvis du leter etter en tjeneste som er unik, variert og som kan levere mer interessante tjenester og muligheter, kan det være lurt å velge noe annet. Alt i alt er denne nettstedsbyggingstjenesten en god nettstedbygger for nybegynnere og oppfyller forventningene når det gjelder de enkleste mulighetene der ute.

ANBEFALT FOR DEG: Tenk på en ekte vert som HostGator. Her er grunnen …

 • Deres webhotellplaner er rimeligere enn SiteBuilder
 • Månedlig betalingsalternativ tilgjengelig, slik at du ikke trenger å kjøpe et år eller mer foran
 • Ingen kontrakter. Avbryt når som helst.
 • Ingen begrensninger på funksjoner.
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Plattformer som SiteBuilder tvinger deg til å være hos dem eller miste siden din. Med en ekte webhotell som HostGator, kan du flytte nettstedet ditt til en annen webhost hvis du noen gang vil i fremtiden.
 • cPanel-kontrollpanel med automatisk WordPress-nettstedoppsett.
 • Jeg ba HostGator om en kupong for å hjelpe WHPG-besøkende våre, og de leverte! Du kan bruke kampanjekode BUILDPATH på HostGator for å få 60% avslag på hosting..

…hva?? WordPress? Ja, ved hjelp av en gratis plugin som heter SiteOrigin Page Builder (åpner YouTube-video i en ny fane), du kan lage et flott nettsted på WordPress ved hjelp av et enkelt dra-og-slipp-grensesnitt, akkurat som en nettstedsbygger. Faktisk, før du kjøper en hosting eller nettstedsbygger, anbefaler jeg deg å se veiledningsvideoen nedenfor, som viser deg hvordan du lager et nettsted med WordPress, steg for steg! ��

Gi meg beskjed hvis du har spørsmål om SiteBuilder eller SiteBuilder vs HostGator; og legg gjerne en anmeldelse nedenfor som viser opplevelsen din som en SiteBuilder-kunde.

Jubel,

Johnny
WHPG

4.5 Generell vurdering
SiteBuilder: Ikke anbefalt

En lovende plattform, la ned ved manglende åpenhet om priser og hva du faktisk får kontra hva du vil bli bedt om å betale for når du trenger det. Hvis du bygger et nettsted her, sitter du fast med dem hele livet. Jeg anbefaler at du går med en god webhotell cPanel som BlueHost eller HostGator. Du kan også gå hit for å sammenligne topprangerte leverandører av cPanel-hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me