Sitey Review – En nettstedsbygger for alle

Å dyrke en online identitet er avgjørende, enten du er blogger, bedriftseier eller bare prøver å bygge en nettbutikk for å selge noen av hjemmelagde varene dine.

Når du starter et nettsted, har du i utgangspunktet tre alternativer:

 1. Alternativ 1: Hands Off ($$$$) – Du kan investere i å ansette en profesjonell webdesigner og utvikler for å bygge nettstedet for deg, et bedre alternativ er å bruke en nettstedsbygger.
 2. Alternativ 2: Hands On med WordPress (mellomliggende til avansert) – Du kan registrere deg for normal webhotell og sette opp WordPress, som du kan bruke til å blogge, selge ting på nettet, generere potensielle kunder … i utgangspunktet kan alt du kan forestille deg gjøre med WordPress. WordPress er gratis. Mange gode plugins er også gratis. Så den eneste investeringen din vil være i hosting og tiden du bruker på å lære deg å bruke WordPress og bygge et nettsted med det.
 3. Alternativ 3: Hender på med nettstedsbygger (anbefales for absolutte nybegynnere) – Du kan bruke en nettstedsbygger som ikke krever teknisk kunnskap. Nettstedsbyggere er ofte å dra og slippe, og det du ser på skjermen når du leker med det, er akkurat slik nettstedet ditt ser ut live, så det er ingen forvirring og rot å prøve å få ting til.

I tilfelle du velger Alternativ 2 (WordPress), har WebHostingPlanGuide anmeldelser av mange topp webverter som eHost.com, BlueHost og iPage som er optimalisert for WordPress og har automatisk installasjon.

Du har sannsynligvis kommet til denne siden fordi du vil vite hvilken nettstedbygger som er det beste alternativet for dine behov. La oss se på Sitey.

Sitey er en nylig populær nettstedsbygger som prøver å bringe brukeren alt de kan trenge i en nettstedsbygger. Som selskapet sier: “Vi har tenkt på alt …”

Før du registrerer deg for Sitey, nedenfor er en oversikt over verktøyet for bygging av nettsteder og alle funksjonene du kan forvente, slik at du kan finne ut om det er kompatibelt med dine behov.

Hundrevis av personlige design for å tilpasse nettstedet ditt

Når du oppretter et nettsted, er en av de viktigste funksjonene en unik og personlig mal for nettstedet ditt. Som en nettstedseier som kan selge et produkt, en tjeneste eller presentere en blogg, vil du sørge for at leserne blir presentert for noe unikt og interessant.

Sitey oppfyller behovene til brukerne sine ved å tilby hundrevis av personlige nettsteddesign for nettstedet ditt. Hver mal er unik og er designet med tanke på en sluttbruker. Med Siteys sluttbrukerspesifikke maler kan du raskt velge webdesign du leter etter, noe som gjør prosessen effektiv og ekstremt enkel.

 • Alle maler er optimalisert: Nettstedsoptimalisering har blitt et fokus i det siste blant eiere av nettsteder, og Sitey jobber for å imøtekomme brukernes behov også i så henseende. Uansett hvilken nettstedsmal du velger, kan du være sikker på at den vil fungere feilfritt på en nettbrett eller mobil enhet. Nettsteder på Sitey fungerer på en rekke forskjellige nettbrett, og de er også konfigurert til å fungere godt med både iOS- og Android-systemer. Så uansett hvilken type programvare sluttbrukeren din bruker, kan du være sikker på at nettstedet ditt Sitey går for å være kompatibel med teknologien som brukeren din har.
 • Dra og slipp-editor: En annen funksjon som Siteys personlige nettsteddesign har, er at de alle inkluderer det som kalles en “drop and drag” -redaktør. Denne redaktøren gjør det veldig enkelt for alle å lage et flott nettsted som bare fungerer ut av esken, uten å ha å rote med kode eller avanserte innstillinger.

Til syvende og sist, når det gjelder Siteys personlige design, vil du legge merke til at de ikke bare er enkle å bruke, effektive og brukervennlige, men de holder deg som bruker i tankene, slik at du får mest mulig ut av produktet.

Et tilpasset domenenavn

Generelt kan domenenavn koste omtrent $ 10- $ 20 dollar per år – med mindre du bruker Sitey. 

Med Sitey har du tilgang til et gratis domene levert av Sitey. Domenet er et tilpasset domene, og det kommer også med en tilsvarende e-post, slik at du kan holde nettstedet ditt organisert. I tillegg er det gratis domenenavnet ikke regulert til en enkelt eller spesifikk prisplan. Denne funksjonen skjærer over alle planer, så uansett hva du velger, kan du fremdeles forvente en gratis domenenavn fra Sitey.

Pålitelig hosting inkludert

I tillegg til å dekke brukere når det gjelder domenenavnet, gir Sitey også brukerne sine en webhotell-tjeneste. En webhotell-tjeneste er infrastrukturen der nettstedet ditt blir publisert.

Sitey har imidlertid skilt seg ut ved å tilby en webhotell-tjeneste for sine brukere gratis.

Dette betyr at nettstedet du bygger på Sitey er lagret i en høydrevet webserver som er koblet til et ekstremt raskt nettverk. Hver gang en bruker søker på siden din, kan du føle deg trygg på at nettstedet ditt har en rask lastetid og at selve websiden er synlig, oversiktlig og pent. På dette tidspunktet har det ikke blitt rapportert om noen hendelser av Sitey’s hosting-svindel, noe som gjør det til et svært pålitelig alternativ hvis du leter etter en nettstedsbygger som vil gi deg jevn kvalitet og service.

Optimaliseringsvennlig for søkemotorer

Hvis du er ny på prosessen med å bygge din egen webside og alt det innebærer, vil du elske denne funksjonen. Med et nettsted på plass, må du optimalisere nettstedet ditt med nøkkelord du bruker i innholdet ditt, enten det er fulltekst, overskrifter eller tekstoverskrifter.

Mens noen nettstedsbyggere gjør det vanskelig å innlemme nøkkelord eller ikke er Google-vennlige, har Sitey gjort en ganske god jobb med å gi brukerne søkeordvennlige funksjoner. Nettstedsbyggeren lar deg enkelt legge til nøkkelord, noe som betyr at når brukere søker på nettet, kan nettstedet ditt lett bli funnet blant konkurransen og andre..

Et supportteam – Around the Clock

Det er ingen slags teknologi som er hundre prosent perfekt. Uansett hva, teknologien du bruker på et tidspunkt vil vakle. Selv om eventuelle problemer som Sitey har er svært sporadiske og veldig få og langt imellom, kan det komme et punkt hvor du trenger teknisk support.

Enten du har tekniske problemer eller bare trenger hjelp med å bruke Siteys verktøy, gir Sitey alle kundene sine utmerket 24/7 support. Støtteteamet er tilgjengelig for å svare på alle spørsmålene dine, og det beste er – du trenger ikke å vente timer for å nå dem. Sitey er rask i sitt responsnivå, og de som jobber for støttetiden er godt kjent med teknologien og systemet, slik at du kan få den kvalitetstjenesten du trenger når du ringer eller chatter med teamet.

Støtten døgnet rundt, døgnet rundt, er kanskje en av Siteys beste funksjoner. Det er få nettbyggere som kan gi brukerne påliteligheten og kvalitetstjenesten som Sitey har implementert når det kommer til teknisk support. Derfor, hvis du tror du vil trenge ekstra hjelp når du bruker Sitey, er dette en funksjon du absolutt bør huske på.

Selv gjennom Google Analytics – Sitey leverer

Google Analytics er et av de kraftigste analyseverktøyene der ute som lar deg analysere og overvåke trafikken som filtrerer gjennom nettstedet ditt. Hvis du tar det et skritt videre, gir analysene deg informasjon om plasseringen til besøkende, hvordan besøkende fant nettstedet ditt, hvilken type nettleser besøkende bruker, og hvilke søkeord de kan ha søkt i Googles søkemotor..

Når det er sagt, hvis du skal bygge et nettsted, er det viktig å ha et selskap som fungerer godt med Google Analytics. Heldigvis er Siteys kompatibilitet med Google analytics en annen grunn til å velge denne nettbygningstjenesten. Når du oppretter et nettsted ved hjelp av Sitey, har du tilgang til Google Analytics. Med Google Analytics kan du få en sunn og grundig forståelse av besøkende på nettstedet ditt, slik at du vet hvordan du kan fremme merkevaren, bloggen eller produktet du selger. Ikke alle nettbyggingstjenester fungerer bra med Google Analytics, så dette er absolutt en bemerkelsesverdig funksjon. Med denne funksjonen vil du absolutt være i stand til å holde deg oppdatert på nettstedet ditt og finpusse det for å lykkes.

Integrering av sosiale medier

For enhver nettstedseier som ønsker å forbedre nettstedets synlighet, konvertering, leadgenerering og salg, er sosial integrasjon nødvendig. Sitey oppfyller brukerens behov også på dette området. Alle nettsteder som er bygd på Siteys nettbyggingstjeneste kan integreres på en hvilken som helst sosial mediekonto. Bare noen få blant mange sosiale medieplattformer som Sitey kan promoteres på inkluderer:

 • Twitter
 • Facebook
 • Pinterest
 • Linkedin

Ved å bruke nettstedet ditt på Sitey for å bygge en tilstedeværelse på sosiale medier, kan du være trygg på at trafikken vil gå gjennom nettstedet du har bygget på Sitey. I tillegg kan du bruke Siteys Google Analytics-funksjon for å bestemme hvor mange av besøkende som kom fra sosiale medieplattformer. Med denne funksjonen vil du finne at muligheten for vekst er uendelig.

Profesjonelle nettdesignfunksjoner

Noen webdesigntjenester gjør det virkelig vanskelig og tidkrevende for brukerne å bygge et nettsted. Sitey har transformert formen ved å lage et system som gjør det ekstremt enkelt for brukere å nå sine endemål. En annen bemerkelsesverdig funksjon ved Sitey er for eksempel at den gir brukerne et omfattende bildebibliotek.

Alle bilder i bildebiblioteket er kategorisert og profesjonelt, noe som betyr at du kan få et rent og høykvalitetsutseende for nettstedet ditt. I tillegg er det ingenting bedre enn å ikke trenge å bruke tid på å ta egne bilder eller søke på nettet etter bilder. Sitey har integrert denne funksjonen for å spare tid og problemer.

En blogg innenfor nettstedet

Mulighetene med Sitey er uendelige. I tillegg til funksjonene ovenfor, lar Sitey deg også opprette en fullt tilpasset blogg på nettstedet. På denne måten kan du tiltrekke deg flere brukere og sikre at seerne dine er engasjert i nettstedet du jobber stabilt på. I tillegg kan bloggen som er utviklet på Sitey-nettstedet, plasseres på sosiale medieplattformer og andre nettsteder, noe som betyr at du får flere seere på Sitey-nettstedet ditt.

Verdi for pengene

Som med alle typer tjenester eller produkter du kjøper, er prisen relevant. Alt i alt gir Sitey brukerne den beste verdien for pengene på nettet. Nedenfor er prispunktene du kan forvente hvis du bestemmer deg for å bruke Sitey:

Gratis alternativ

På barebones-nivå tilbyr Sitey brukerne muligheten til å bygge et nettsted gratis. Siteys gratis versjon gir deg opptil fem sider, 50 MB lagringsplass, 5 MB filopplastinger, og 1 GB båndbredde. Du kan ikke fjerne annonser, og du kan ikke koble til et tilpasset domene. For å fjerne disse begrensningene, må du oppgradere til en av pakkene jeg diskuterer nedenfor …

Pakketilbud og priser på nettstedsbygger

Startpakke

Når du har vokst ut din gratis Sitey-konto, er neste nivå opp startpakken, som kommer med tre forskjellige oppgraderinger til forskjellige prispunkter.

Hvis du velger startpakken, vil du motta …

 • Gratis domene
 • Hosting med høy ytelse inkludert
 • Gratis annonseringskreditter
 • De viser ikke lenger annonser på nettstedet ditt. Du har 100% kontroll.
 • På den annen side får du med pro-pakken et gratis domene, gratis hosting, gratis annonsekreditt, du kan fjerne annonser, du får SEO hjelp, og nettstedet er mobiloptimalisert.

Pro-pakke

Hvis du velger Pro-pakken, vil du motta …

 • Gratis domene
 • Hosting med høy ytelse inkludert
 • Gratis annonseringskreditter
 • De viser ikke lenger annonser på nettstedet ditt. Du har 100% kontroll.
 • I tillegg til: Du får SEO-hjelp, og nettstedet er mobiloptimalisert. Har en mobiloptimalisert nettsted er veldig viktig. Jeg føler at jeg burde gi deg beskjed om at eHost tilbyr en flott nettstedbygger for under $ 10 / måned og at du ikke trenger å betale for en oppgradering for å gjøre nettstedet ditt mobiloptimalisert. eHosts nettstedsbyggermal er alle mobiloptimaliserte utenfor boksen.

Netthandelpakken

Til slutt, hvis du har et nettsted for e-handel og leter etter veldig avanserte funksjoner, er topppakken det du trenger.

Med topppakken får du alt fra Pro-pakken, pluss gratis profesjonelle e-postadresser, prioritert support, og du kan til og med ta betalinger via nettstedet ditt.

Sammenligningstabell for start-, PRO- og netthandelplaner

STARTERPRONETTHANDEL
Pris $ 6.99 / mo $ 7.99 / mo $ 12.99 / mo
Gratis domene
Gratis hosting
Gratis annonsekreditt
Fjern legg til
SEO Hjelp
Mobilsider
Gratis e-post
Prioritetsstøtte
Ta betalinger

Sitey vs eHost vs HostGator

Lar oss sammenligne noen av Sitey-funksjonene med eHost og HostGator. Sjekk også kupongene eller spesialrabatten de tilbyr.

SiteyeHostHostGator
Grunnleggende pris $ 6.99 / mo $ 2.75 / mo $ 3.95 / mo
Gratis domene
1-klikk WordPress Setup
Dra og slipp Editor
Gratis maler
Gratis annonseringskreditt
Pengene tilbake-garanti 30-dagers 45-Day 45-Day
24/7 support
Kupong / spesialtilbud Ingen 50% AV 60% AVSLAG (bruk kupong BUILDPATH)
Lære mer Besøk nettsiden Besøk nettsiden Besøk nettsiden

Den samlede konsensus

Hvis det er et negativt poeng til denne tjenesten, er at den ikke er helt gratis. Men den gode nyheten er at med Sitey kan du starte med en gratis plan og deretter oppgradere til noen av pakkene nevnt over. Som et resultat, vil du prøve ut tjenesten og bestemme om du vil gjøre den endelige investeringen.

I tillegg blir Sitey ikke bare sett på som en kvalitetstjeneste for bygging av nett for denne gjennomgangen, men den er også godt ansett i bransjen. Mange brukere har innkalt Sitey som typen webdesigntjeneste som gir sluttbrukere alle funksjonene som de muligens kan trenge.  

Til slutt og viktigst er Sitey den typen nettbyggingstjenester som alle kan jobbe med.

Det er noen tjenester der ute som gjør det til en utfordring eller som krever kompetanse, men med Sitey, egentlig kan alle se gjennom malen, dra og slippe nettstedet sitt, registrere seg for service og bruke en mengde funksjoner som er tilgjengelige. Med disse høykvalitets og forenklede brukeropplevelsene, kan alle som ønsker å bygge et nettsted. Tilgjengeligheten, unike funksjoner, støtte og kvalitet er Sitey’s ultimate skjønnhet, og det er grunnen til at vi kan rangere det 4/5 stjerner blant nettstedbyggere vi har gjennomgått.

8.5 Generell vurdering

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me