Slik fremskynder du WordPress

Slik fremskynder du WordPress med 300% eller mer gratis

Det er mange tips der om benchmarking av hastighet på nettstedet og hvordan du gjør en hastighetstest på Google for å finne ut hvordan du gjør WordPress-optimalisering og fremskynder WordPress. Men det er lettere sagt enn gjort.

Noen WordPress-optimaliseringsstrategier fungerer bra på noen nettsteder, men ikke andre.

På toppen av det er det enkelt å fullføre en Google-hastighetstest, men å gjøre en med nøyaktige resultater er en annen sak.

Det er viktig å få fart på WordPress fordi Google anbefaler at nettstedet ditt laster inn minst 90% av det visuelle innholdet i løpet av et snaut 100 ms. Ellers rangerer ikke siden din bra, og trafikken din vil falle.

Så her er en praktisk trinn-for-trinn-guide for å få fart på WordPress gjennom å utføre en nøyaktig Google-hastighetstest, og deretter gjøre WordPress-optimalisering som vil øke hastigheten på nettstedet ditt tredoblet hvis ikke mer.

Hvis du vil hoppe videre til seksjoner som er relevante for deg, kan du gjøre det:

  1. Benchmarking nettstedets hastighet med en Google Site Speed ​​Test
  2. Grunnleggende strategier for å få fart på WordPress
  3. WordPress Optimalisering for å få fart på WordPress
  4. Slik fremskynder du WordPress med Three Times eller mer
  5. Hurtiggjorde WordPress-optimaliseringen WordPress med 300%?

Contents

Trinn 1: Benchmarking Nettstedets hastighet med en Google Site Speed ​​Test


Før du kan fremskynde WordPress gjennom WordPress-optimaliseringsstrategier, må du benchmark nettstedet ditt. Dette betyr å finne ut hvor raskt nettstedet ditt lastes nå. På den måten kan du sammenligne nettstedet ditt før og etter å ha brukt WordPress-optimaliseringsstrategier.

Du kan gjøre dette med en Google-hastighetstest og andre verktøy for å lage en hastighetstest for nettstedet.

Benchmarking nettsted test med et eksempel nettsted

Nedenfor er detaljene for et eksempel på nettstedets spesifikasjoner for å demonstrere prosessen med å benchmarking nettstedets hastighet for ditt WordPress-nettsted. Du kan følge med på ditt eget nettsted eller opprette et nettsted med samme legitimasjon for å teste denne prosessen.

Husk at hvis du velger å gjenskape denne testnettstedet og du kan øke hastigheten på WordPress med strategiene senere for WordPress-optimalisering, betyr det ikke nødvendigvis at det er noe iboende galt med noen av plugins, temaer og bilder som ble brukt.

Årsaken til dette er ganske enkelt at jo mer du legger til et nettsted, jo mer ressurser bruker du på serveren din. Dette er ikke en dårlig ting, men det kan også forbedres med WordPress-optimalisering for å få fart på WordPress.

På slutten av dagen, hvis du har muligheten til å fremskynde WordPress, for eksempel med trinnene nedenfor, hvorfor ikke gå videre med det?

Eksemplet på nettstedets spesifikasjoner

Eksempelstedet har:

Teststedet har alle de listede programtilleggene aktivert, men ikke helt konfigurert.

Et blogginnlegg ble også opprettet for dette eksempelet for Google-hastighetstesten for nettstedet samt hastighetstesten for nettstedet med de andre verktøyene.

Artikkelen inneholder følgende:

I tillegg ble en side opprettet og ble duplisert 25 ganger med følgende:

Grunnleggende rengjøring

Når nettstedet ditt er klart til å bli benchmarked, må du ta sikkerhetskopi av hele nettstedet. Dette vil sikre at hvis noe går galt under optimaliseringsprosessen i WordPress, ikke mister du nettstedet.

Senere blir sammenkjøring og utsetting av JavaScript dekket som WordPress-optimaliseringsstrategier for å få fart på WordPress. Noen ganger kan disse føre til at nettstedet ditt går i stykker.

Når du har en sikkerhetskopi, kan du gjenopprette nettstedet ditt og prøve å få fart på WordPress igjen.

Bare sørg for å teste sikkerhetskopien på forhånd, for å sikre at du har en fungerende sikkerhetskopi som er feilfri.

Hvis du ikke vil bruke Duplicator-plugin-en som ble brukt på teststedet for eksempel, må du huske å bruke et alternativt sikkerhetskopelplugin.

For detaljer, sjekk ut hvordan du sikkerhetskopierer og gjenoppretter WordPress.

Hvordan lage en Google Site Speed ​​Test

Du kan kjøre en Google-hastighetstest ved hjelp av gratis Google Pagespeed Insights verktøy for benchmarking hastighet på nettstedet.

Først må du kopiere nettstedets URL fra adressefeltet etter at du har besøkt nettstedet. Klikk på URL-en for å fremheve den. Høyreklikk deretter på den og velg Kopier fra nedtrekkslisten som vises.

Eksempel teststed for benchmarking nettstedets hastighet
Kopier nettstedets adresse slik at du kan kjøre en Google-hastighetstest.

Gå til Google Pagespeed Insights-verktøyet og lim inn nettadressen din i URL-feltet. Klikk deretter på Analyser-knappen for å starte benchmarking av nettstedets hastighet.

Googles hastighetstest for benchmarking av hastighet på nettstedet
Skriv inn nettadressen til nettstedet ditt for å kjøre en hastighetstest for Google.

Vent noen få øyeblikk på at dataene skal behandles, og se resultatene.

Den første poengsummen du ser er for mobilversjonen av nettstedet ditt. Det er av hundre. Jo høyere den er, desto bedre er hastigheten på nettstedet ditt.

Når du klikker på Skrivebord-fanen, ser du poengsummen din for skrivebordsversjonen av nettstedet.

Det er også informative detaljer under poengsummen, så vel som tiden det tar før innholdet lastes inn.

Eksempel Google-hastighetstest for hastighet på benchmarking
Mobil Google-nettstedets hastighetstest score til venstre og desktop score til høyre.

Teststedet scoret 74/100 for mobil og 95/100 for stasjonære maskiner. Dette er ikke de verste resultatene, men de kan absolutt forbedres.

Hvorfor du må benchmark med flere verktøy for hastighetstest for nettsteder

I stedet for bare å kjøre en Google-hastighetstest med Pagespeed Insights, kan du diversifisere hastighetstesten for nettstedet. Å gjøre dette gir mer nøyaktige resultater fordi det gir deg et bredere blikk på hvordan nettstedets hastighet faktisk gjør.

De største årsakene til dette er hvis du ser noen av disse meldingene etter å ha fått resultatene fra hastighetstesten på Google-siden:

  • Feldata – Chrome brukeropplevelsesrapport har ikke tilstrekkelig hastighetsdata i virkeligheten for denne siden. “
  • Opprinnelses sammendrag – Chrome-brukeropplevelsesrapporten har ikke tilstrekkelige hastighetsdata i virkeligheten for dette opphavet. ”

Meldingen “feltdata” angår det faktum at en hastighetstest på Google nettsteder bare scorer nettstedet ditt basert på hvordan beskjedne enheter vil få tilgang til nettstedet ditt. Dette betyr at noen brukere kan oppleve nettstedets hastighet som dårligere eller bedre enn poengsummen din viser.

Meldingen om opprinnelsesoversikt refererer til det faktum at Google-hastighetstesten vil prøve å sjekke nettstedets hastighet mot virkelige brukere og data. Men noen ganger kommer den tom og kan ikke samle en rapport med disse detaljene.

Enten du ser disse meldingene eller ikke, er det en god idé å teste nettstedets hastighet med flere verktøy for testhastighet. Men det er spesielt viktig hvis du ser en av disse meldingene i resultatene av Google-hastighetstesten din.

Kjør en turtallstest flere ganger

Et av punktene med hastighetstester for nettstedet som ofte overses annet enn å bruke flere verktøy, er at du må analysere nettstedet ditt flere ganger, og deretter gjennomsnittet av resultatene.

Dette gjelder enten du bestemmer deg for å kjøre en hastighetstest for Google eller om du kjører en hastighetstest for nettstedet med andre verktøy.

Det er ikke nok å kjøre en test fordi ytelsen til nettstedet ditt kan variere fra minutt til minutt og sekund til sekund.

Hvis du for eksempel plutselig får en tilstrømning av trafikk, vil hastighetstestresultatene på nettstedet variere veldig.

Det er derfor det er viktig å ikke bare bruke flere eller robuste nettstedhastighetstestverktøy, men det er også viktig å teste et nettsted minst 10 ganger, om ikke mer. Gjennomsnitt deretter resultatene for et mer nøyaktig bilde av nettstedets hastighetsytelse.

Hvis et verktøy for nettstedshastighetstest du bruker også har muligheten til å teste nettstedets hastighet fra flere serverplasser, kan du gjenta testene flere ganger fra hver tilgjengelige server.

Dette hjelper deg med å se hvordan nettstedet ditt presterer verden rundt og ikke bare hvor serveren din ligger. Nettstedets hastighet vil nesten alltid være raskere når du tester nærmere serveren din. Det er derfor det er viktig å også teste fra flere steder hvis du kan.

Så ta deg tid nå til å kjøre flere hastighetstester på Google-området og gjennomsnitt dem ut før du fortsetter.

Eksempelet teststed har en gjennomsnittlig hastighet på nettstedet på 78,21 for mobil og 96,17 for stasjonære maskiner.

Benchmarking nettstedets hastighet med flere verktøy for hastighetsprøving av nettsteder

Det er mange premiumverktøy tilgjengelig for å lage en dyptgående hastighetstest for nettstedet. Men du kan også bruke verktøyene for gratis hastighetstest for Pingdom og GTmetrix.

Begge gratis verktøy har sine begrensninger, men det er derfor det kan være ekstremt nyttig å bruke begge disse nettstedets hastighetstestverktøy sammen med en Google-hastighetstest.

Hvis du har tilgang til et førsteklasses, robust nettstedshastighetstestverktøy, kan du fortsette og bruke det i stedet. Ellers kan du fortsette å bruke disse gratisalternativene.

Benchmarking Nettstedets hastighet med Pingdom

Kopier WordPress-nettadressen som beskrevet tidligere og gå til Pingdom nettstedets hastighetstestverktøy.

For å starte benchmarking av nettstedets hastighet, lim inn nettstedets adresse i URL , velg en serverplassering du vil begynne å teste fra, og klikk på Start testen.

Pingdom-hastighetstestverktøy for benchmarking av hastighet på nettstedet før du bruker WordPress-optimaliseringsstrategier
Skriv inn nettadressen din og start nettstedets hastighetstest.

Vent en liten stund på at resultatene lastes inn. Noter poengsummen, og kjør deretter en annen test. Når du har testet nettstedet ditt fra forskjellige serverplasser minst 10 ganger hver, gjennomsnitt du hastighetene fra hvert sted.

I testresultatene for nettstedets hastighet vil du se en samlet poengsum på 100% sammen med en tilsvarende bokstavkarakter.

Det blir fulgt av den totale sidestørrelsen som ble lastet, lastetiden og antall forespørsler som ble sendt.

Det er også mer spesifikke detaljer listet opp under sammendraget av resultatene for hastighetstestene for benchmarking på nettstedet.

Eksempel på testhastighet for nettstedets hastighet for benchmarking
Gjennomsnittet av Pingdom-hastighetstestresultatene for benchmarking av nettstedets hastighet.

Eksempelet teststedets hastighet før WordPress-optimalisering varierte fra 1,5 s fra en lokal serverplassering opp til 3,3 s for servere på den andre siden av kloden.

Benchmarking Nettstedets hastighet med GTmetrix

Nå som du har gjennomsnittet av Pingdom-hastighetstestresultatene, kan du gå videre til benchmarking av nettstedets hastighet med GTmetrix. Det er et annet gratis alternativ.

Gå til GTmetrix-testhastigheten for nettstedhastighet, og skriv inn nettadressen din i det tilsvarende feltet. Klikk deretter på Test nettstedet ditt knapp.

GTmetrix nettsted for benchmarking hastighet på nettstedet før WordPress optimaliseringsstrategier blir brukt
Lim inn nettstedets adresse i URL-feltet og start nettstedets hastighetstest.

Etter noen få øyeblikk vises resultatene for referansehastighet på nettstedets hastighet. Du vil se to bokstavkarakterer parret med prosent, tiden det tok å laste siden fullstendig, den totale sidestørrelsen og antall forespørsler som ble ringt.

Når du blar ned, blir disse detaljene fordelt videre. Du kan bruke disse dataene til å feilsøke spesifikke fokusområder for å øke hastigheten på WordPress med WordPress-optimaliseringstaktikker.

GTmetrix hastighetsprøveverktøyeksempel resultat før WordPress-optimalisering
Når resultatene av nettstedets hastighetstest vises, kan du se ytterligere detaljer.

Ikke glem å kjøre dette nettstedets hastighetstest flere ganger, og gjennomsnitt deretter hastighetspoengene for et mer nøyaktig resultat.

Eksempelstedet gjennomsnittet av en sidehastighet på 2,6 sekunder for den fulladede tiden.

Trinn 2: Grunnleggende strategier for å få fart på WordPress


Nå som du har benchmarket nettstedets hastighet, kan du følge trinnene som er beskrevet nedenfor for å få fart på WordPress med WordPress-optimaliseringsstrategier.

Det er viktig å merke seg at avhengig av verten din, kan testene dine for benchmarking på nettstedet se annerledes ut enn testresultatene for nettstedet som vist ovenfor.

Apropos hosting, det er mange grunnleggende faktorer som påvirker WordPress-nettstedets lastetid. Nedenfor er andre grunnleggende faktorer for nettstedets hastighet.

1) Pålitelig hosting

Hosting er der nettstedet ditt eksisterer. Husets møbler er som nettstedet ditt, og huset ditt er som hostingplanen din. Hvis huset ditt ikke er bygget på et solid fundament med pålitelige materialer, kan møblene dine falle rett gjennom gulvet. Den samme ideen gjelder hosting.

Å få pålitelig hosting er en av de grunnleggende faktorene som kan avgjøre nettstedets hastighet.

Ingen to verter er like. Noen er bedre enn andre når det gjelder prestasjoner.

2) Tilgjengelige hostingressurser

Når du finner en pålitelig hostingleverandør, må du også velge en tilstrekkelig plan som inneholder nok ressurser for nettstedet ditt.

Hvis nettstedet ditt er for stort for planen din, vil nettstedet ha periodiske strømbrudd. Det kan også føre til en dramatisk reduksjon i nettstedets hastighet.

Som en generell tommelfingerregel, hvis nettstedet ditt bruker om lag 90% av serverens ressurser til enhver tid, er det på tide å oppgradere hostingplanen din.

Du kan også feilsøke eller finne en mer pålitelig vert hvis nettstedet ditt ikke er stort nok til å garantere så treg hastighet. Årsaken er at dette er en indikator på dårlig serverytelse.

3) Antall brukte plugins

Jo flere plugins du har installert på WordPress-nettstedet ditt, desto mer fører det til at nettstedet ditt blir oppblåst. Dette er fordi flere av ressursene til hostingplanen din brukes til å kjøre nettstedet ditt når du overbelaster nettstedet ditt med plugins.

Mindre er mer, men en pålitelig hostingleverandør kan forbedre ytelsen betydelig til det punktet at du komfortabelt kan ha mer enn 10 plugins installert.

På samme tid, hvis du bruker delt hosting, er 10 plugins definitivt for mange plugins. På den annen side, hvis du har pålitelig sky, VPS eller dedikert hosting, er 10 plugins ikke på langt nær like skadelige.

Hvis du har mer enn ti plugins, kan du prøve å eliminere noen. Hvis du har installert plugins eller temaer som ikke er aktivert, og du ikke har planer om å bruke, må du avinstallere dem.

Eller finn alternativer som kan ta seg av en ekstra oppgave der du opprinnelig brukte en annen plugin. Bare sørg for at disse programtilleggene er rent kodet.

4) Avinstaller oppblåste temaer og plugins

Når vi snakker om ren kode, er det viktig at plugins og temaer du bruker er kodet rent. Hvis de ikke er det, vil det føre til et oppblåst nettsted og en reduksjon i nettstedets hastighet.

Hvis du ikke er kjent med kode og ikke ville vite hvordan du skal si om et programtillegg eller tema er rent kodet, kan du prøve å se på anmeldelser og tilbakemeldinger. Noen ganger kan de være til hjelp.

Du kan også søke etter anbefalinger fra pålitelige blogger som utdanner seg til WordPress-emner.

Hvis du finner ut at du bruker et tema eller plugins som er oppblåst, må du avinstallere dem.

5) Databaseoptimalisering

I samme ånd bør du også rydde opp i databasen fra gamle postrevisjoner og spam-kommentarer som du ikke lenger trenger. Har du noen gang trengt spam?

Flotte gratisalternativer for å optimalisere databasen inkluderer: Optimaliser databasen, WP-Optimize, og Advanced Database Cleaner.

6) Fjern dårlig eller ineffektiv kode eller skript

Hvis du installerte noen skript eller la til kode som er ineffektive eller oppblåst på langs, fjerner du dem. Hvis du trenger dem, kan du søke etter bedre alternativer.

For å sjekke om koden er ren, er det første trinnet å validere den. Du kan validere koden din gratis ved hjelp av gratis W3C Markup Validation Service.

7) Antall API-anrop

Hvis du bruker mange plugins som gjør tredjeparts API-anrop, kan de tynge nettstedet ditt og bruke for mange ressurser. Dette fører til en reduksjon i nettstedets hastighet.

Denne typen plugins ser ut som de som viser for eksempel sosiale medier.

Du kan avinstallere eventuelle plugins og skript som gjør mange API-anrop. Alternativt kan du bruke WordPress Transients API å cache APIer hvis du ikke er redd for å berøre kode. I de fleste tilfeller kan denne typen hurtigbufring utføres trygt.

8) Optimaliser bilder og hurtigbufring

Når du laster opp bilder til WordPress-nettstedet ditt, må du være sikker på at du bruker riktig størrelse som temaet ditt bruker for å vise dem. Hvis bildene dine er større enn de nødvendige dimensjonene, må du endre størrelsen på bildet når siden lastes inn.

Dette bruker mer av serverens ressurser og bremser nettstedets hastighet. Hvis du legger til hurtigbufring og et innholdsleveringsnettverk (CDN) på nettstedet, vil du redusere skaden betydelig. Men å bruke de riktige bildestørrelsene du trenger, er enda bedre.

Når du er inne på det, må du passe på at bildene dine er riktig komprimert. Du kan bruke et bildeoptimaliseringsprogramtillegg. Men hvis du lagrer bildefilene riktig, kan du påvirke nettstedets hastighet desto mer.

Lagre bildene i JPG-format for bilder og. PNG-format for illustrasjoner og skjermbilder av nettsteder. Du vil se en reduksjon i filstørrelse. Dette betyr at det er mindre for nettstedet ditt å laste inn eller cache, noe som kan hjelpe med nettstedets hastighet.

Målet er å redusere bildets filstørrelse. Så hvis du lagrer et skjermbilde som .JPG, gir for eksempel bedre resultater, gjør du det i stedet.

For detaljer, sjekk hvordan du fremskynder WordPress.

9) Oppdater og sikre WordPress

DSoS og brute force-angrep sender begge uønsket trafikk til nettstedet ditt fra hackere. De bruker båndbredden til hostingplanen din. Dette påvirker på sin side hastigheten på nettstedet ditt og kan til og med slå nettstedet og serveren din frakoblet.

Hvis du holder plugins, temaer, skript og WordPress-kjerne regelmessig oppdatert, kan du bekjempe disse og andre sikkerhetstrusler som undergraver nettstedets hastighet. For ikke å nevne den generelle sikkerheten på nettstedet ditt.

Utover det, sørg for at du har en solid sikkerhetsplugin installert for ytterligere å redusere belastningen på nettstedet ditt, så vel som å sikre det.

Sjekk ut hvordan du sikrer WordPress (2020) for detaljer.

10) Ikke bruk WordPress-søkefunksjonen

Et vanlig aspekt ved nettstedets hastighet som ofte går upåaktet hen, er den innebygde WordPress-søkefunksjonen. Det er ikke effektivt og kan alvorlig veie ned nettstedet ditt.

Hvis et søk er en viktig del av nettstedet ditt, kan du øke hastigheten på WordPress betydelig ved å bruke en dedikert søkeindeks. ElasticSearch eller Solr Søk etter WordPress er begge utmerkede alternativer.

Andre viktige anbefalinger

Det er utallige andre grunnleggende strategier for å få fart på WordPress og for WordPress-optimalisering.

Noen få av disse inkluderer oppgradering til HTTP / 2, aktivering av Gzip-komprimering og deaktivering av hotlinking.

Trinn 3: WordPress-optimalisering for å få fart på WordPress


Det er også verdt å nevne at avhengig av størrelsen på nettstedet ditt, kan det hende at noen strategier ikke hjelper like mye som andre.

Hvis for eksempel nettstedet ditt ikke har mye bilder eller innhold, kan ikke hurtigbufring og optimalisering av sider påvirke nettstedet ditt så mye. Det er ikke dermed sagt at det ikke vil gjøre noe, bare ikke så mye som for et innholdstungt nettsted.

Tilsvarende, hvis du ikke får mye trafikk og nettstedet ditt er ganske grunnleggende, vil ikke en CDN gjøre for stor innvirkning på nettstedets hastighet.

Så prøv WordPress-optimaliseringsstrategiene som du tror vil bidra til å fremskynde WordPress mest for din spesifikke situasjon.

Installere og konfigurere W3 Total Cache

Noen av de beste metodene for WordPress-optimalisering for å få fart på WordPress inkluderer å minifisere og kombinere filer i tillegg til å utsette innlasting av JavaScript, og CSS-filer, og bruke flere typer hurtigbufring.

Det er mange plugins tilgjengelig som kan utføre disse oppgavene hvis du ikke vil berøre koden. Et av de beste alternativene er å bruke gratis W3 Total Cache-plugin.

Installere W3 Total Cache for WordPress Optimalisering

For å installere det, logg deg på WordPress-nettstedet ditt som er hostet. Så, gå til Plugins> Legg til nytt i menyen til venstre.

Skriv inn “W3 Total Cache” i søkefeltet øverst til høyre. Vent et øyeblikk på at plugin-programmet vises i resultatene.

Deretter klikker du på Installere -knappen ved siden av plugin-navnet.

Plugins-siden
Installer W3 Total Cache-plugin.

Etter at den er installert, endres knappen til å vises Aktiver eller Nettverksaktivering hvis du har Multisite aktivert. Klikk på den.

Plugins-siden
Aktiver plugin-en for å starte WordPress-optimaliseringsprosessen.

Grunnleggende konfigurasjon for W3 Total Cache

Når W3 Total Cache er installert og aktivert, er det på tide å begynne å konfigurere den slik at den er klar til å bruke WordPress-optimaliseringsstrategiene nedenfor for å få fart på WordPress.

Gå til menyen i admin-dashbordet Ytelse> Generelle innstillinger.

Klikk på vilkår for bruk og personvern lenke i admin-meldingen og les gjennom den. Hvis du har det bra med alt, klikker du på Aksepterer knapp.

Klikk deretter på Muliggjøre -knappen ved siden av Forhåndsvisningsmodus under Generell seksjon. Det er et midlertidig tiltak for å teste innstillingene trygt. Skjønt, du bør teste disse på et iscenesettelsesmiljø før liveområdet ditt.

Innstillingssiden før WordPress-optimalisering har startet
Godta vilkårene og aktiver forhåndsvisningsmodus.

Når det er gjort, velg Muliggjøre boksen ved siden av Sidebuffer. Klikk deretter på Lagre alle innstillinger knapp.

Forhåndsvis og test endringene dine

Nå må du sjekke at nettstedet ditt fremdeles fungerer som forventet. For å gjøre dette, klikk på Forhåndsvisning knappen i Generell seksjon.

Hvis alt ser bra ut, kan du fortsette. Ellers kan du deaktivere alternativet ved å fjerne merket for Muliggjøre og deretter lagre alle endringene igjen.

Generelle innstillingsside
Forhåndsvis endringene dine før du fortsetter.

Trinn 4: Slik fremskynder du WordPress med tre ganger eller mer


Her er forslag som er kremen av avlingen når det gjelder optimalisering av WordPress for å få fart på WordPress ved å bruke W3 Total Cache.

For ikke å si at du ikke bør bruke rådene ovenfor, men dette er raske gevinster som sannsynligvis vil ha mest innvirkning på et mangfoldig utvalg av størrelser og typer på nettsteder.

Disse strategiene alene kan øke hastigheten på nettstedet ditt tredoblet, om ikke mer.

Vær oppmerksom på: Hvis hostingleverandøren din allerede bruker noen av disse WordPress-optimaliseringsstrategiene for å få fart på WordPress, kan du hoppe over de tilsvarende trinnene nedenfor.

Det kan også være viktig å merke seg at du kan endre disse innstillingene etter behov for din situasjon. Bare sørg for å teste dem grundig før du distribuerer dem på et live nettsted.

1) Minifiser og sammenføy filene dine

Å minifisere og sammenkoble (kombinere) filer kan bidra til å øke hastighetene på WordPress-siden.

Dette betyr å fjerne unødvendige mellomrom og tegn fra en fil for å gjøre den mindre. Fordi du fjerner strukturer som er gunstige for organisering av kode, så det er lettere for noen å lese, trenger ikke datamaskiner den for å forstå og behandle den.

Så hvis du fjerner disse tegnene og mellomrommene, betyr det at det er mindre som trenger å laste inn når siden besøkes.

Samkjøring betyr å kombinere kompatible filer som blir kalt på en side. Dette reduserer antallet, så bare en eller noen få filer må lastes i stedet for den større mengden filer som opprinnelig ble kalt.

Å bruke begge disse WordPress-optimaliseringsstrategiene bruker færre ressurser for å laste inn en side. Dette betyr at du kan øke hastigheten på WordPress.

For å gjøre dette, gå til Ytelse> Generelle innstillinger i admin-dashbordet.

Generelle innstillingsside
Aktiver minifisering i generelle innstillinger.

Det vises en melding som ber deg om du samtykker til å aktivere minifisering fordi du er klar over at det kan ødelegge nettstedet ditt. Siden du har aktivert forhåndsvisningsmodus, kan filene testes før du bruker endringer. Gå videre og klikk Jeg forstår risikoen.

Klikk deretter på Lagre alle innstillinger. Klikk på Forhåndsvisning for å teste endringene.

Hvis noe går galt, fjern merket av aktiveringsboksen og lagre innstillingene. Hvis alt fungerer, gå til Ytelse> Minifiser.

Minifiser innstillingssiden
Merk av i ruten for å aktivere HTML-minifisering.

Gå til HTML & XML delen og sjekk Muliggjøre , deretter på Lagre alle innstillinger knapp.

Forhåndsvis endringene for å sikre at alt fungerte. Deaktiver dette alternativet hvis det er et problem. Hvis ikke, fortsett med å klikke på Muliggjøre boks for CSS minifisere innstillinger alternativ.

Minifiser siden
Aktiver CSS-minifiseringsalternativet.

Lagre, og forhåndsvis endringene dine for å sikre at alt fremdeles fungerer.

2) Utsett innlasting av JavaScript

Når du kjørte Google-hastighetstesten eller hastighetstesten for nettstedet med de andre verktøyene, kan det hende du har sett et vanlig forslag etter de første resultatene.

Forslag som:

  • Fjern gjengivelsesblokkerende JavaScript
  • Utsett analysering av JavaScript
  • Fjern ressursene som blokkerer gjengivelse

Hva disse har å gjøre med er behovet for å utsette analysering (eller lasting) av JavaScript.

Parsing tar menneskelig lesbar kode og oversetter den til et språk som serveren kan lese og forstå. I dette tilfellet snakker vi om å analysere JavaScript.

Vanligvis er JavaScript-filer satt til å laste mot begynnelsen av prosessen når en bruker besøker siden. Noen filer er avgjørende for å laste inn først fordi de inneholder eller dirigerer kritiske elementer på siden.

Andre JavaScript-filer er ikke så viktige og kan lastes senere uten å ta bort fra hovedinnholdet og funksjonaliteten på siden.

Disse mindre viktige filene prøver å laste inn mot begynnelsen av prosessen og ender opp med å lage et loggstopp som senker nettstedets hastighet. Men hvis du angir at de skal lastes inn senere, kan du øke hastigheten på WordPress.

Kort sagt er det hva det vil si å utsette innlasting eller parsing av JavaScript.

For å gjøre dette, gå til Ytelse> Minifiser i admin-dashbordet.

Under JS , sjekk Muliggjøre boksen ved siden av JS minify innstillinger. Dette reduserer JavaScript-filer.

For å utsette dem, klikk på før nedtrekksboks. Velg Blokkerer ikke ved bruk av “async” alternativ.

Dette vil laste inn filene asynkront. Begge JavaScript-filene lastes inn og kjøres samtidig som resten av siden.

Velg deretter Blokkerer ikke ved å bruke “utsette” i nedtrekksboksen for Etter alternativ.

Minifiser siden
Du kan utsette JavaScript-filer mens du minifiserer dem.

Lagre, forhåndsvis og test endringene dine før du fortsetter.

3) Legge til ekstra typer hurtigbufring

Det er også andre typer hurtigbufring du kan bruke på nettstedet ditt med W3 Total Cache: objekt og databaser. Disse er ikke aktivert som standard.

Objektbufring

Objektbufring oppstår når databasespørringene blir ringt, og resultatene lastes inn på en side når den besøkes. Resultatene lagres i en minnebuffer.

Fordi WordPress har en tendens til å ha mye dynamisk innhold som er avhengig av mange databaseforespørsler å laste, kan det å få mye trafikk raskt bruke opp mange serverressurser. Cache dem kan betydelig øke hastigheten på WordPress i situasjoner med mye trafikk.

Gå til for å aktivere hurtigbufring av objekter med W3 Total Cache Ytelse> Generelle innstillinger og bla ned til Objektbufring seksjon.

Undersøk Muliggjøre eske til Objektbuffer, lagre deretter endringene dine, etterfulgt av forhåndsvisning og testing av dem.

Generelle innstillingsside
W3 Total Cache inkluderer alternativer for objektcache.

Det kan også være viktig å merke seg at du også kan installere memcached på serveren din og konfigurer den i W3 Total Cache.

Memcached er en type objektbufring, og du kan velge den i Object Cache Method rullegardinboksen når den er installert. Selv om dette er utenfor rammen for denne artikkelen.

Cache for databaser

Du kan også slå på hurtigbufring av databaser. Dette er et flott alternativ hvis hurtigbufring ikke kommer til å fungere for din spesifikke situasjon. Det er også egnet hvis nettstedet ditt er større, da det dramatisk kan hjelpe deg å nå det målet om å få fart på WordPress tredelt eller mer.

Databasecache lagrer databaseresultater i minnet (en cache), så neste gang en side lastes inn og resultatene er nødvendige, kan de serveres fra hurtigbufferen. Å gjøre dette er mye mer effektivt og kan spare deg for mange serverressurser.

Som et resultat kan det øke hastigheten på WordPress betydelig.

Gå til for å aktivere det Ytelse> Generelle innstillinger i admin-dashbordet.

Under Databasebuffer, Undersøk Muliggjøre boks for Databasebuffer alternativ.

Generelle innstillinger
Aktivere databaser hurtigbufring i W3 Total Cache generelle innstillinger.

Husk å lagre endringene, forhåndsvis og test dem.

4) Deaktiver forhåndsvisningsmodus og distribuere endringer

Når du har lagt til alle WordPress-optimaliseringsstrategier du vil hjelpe deg med å få fart på WordPress, kan du deaktivere forhåndsvisningsmodus og bruke offisielle endringene du har gjort.

Gå til Ytelse> Generelle innstillinger og under Generell, Klikk på Deaktiver knapp.

Generelle innstillingsside
Deaktiver forhåndsvisningsmodus.

Klikk deretter på Lagre alle endringene knapp.

Når det er gjort, må du legge inn de samme innstillingene på nytt. Klikk deretter på Lagre innstillinger og rensemuffer knappen på den andre siden av Lagre alle endringene knapp.

Hurtiggjorde WordPress-optimaliseringen WordPress med 300%?

Etter å ha brukt disse WordPress-optimaliseringsstrategiene for å øke hastigheten på WordPress, kjører du en annen Google-hastighetstest, og også en hastighetstest for nettstedet med de andre verktøyene som er nevnt.

Kjør testene flere ganger og gjennomsnitt dem ut.

Den endelige gjennomsnittlige poengsummen for testnettstedet var lovende med et 98% gjennomsnitt for mobil og 99,5% for desktop-nettsteder med Google-nettstedets hastighetstest.

Ny Google-hastighetstest etter WordPress-optimaliseringsstrategier ble brukt
Et av resultatene fra Google-hastighetstesten etter WordPress-optimalisering.

De andre nettstedets hastighetsprøveverktøy var i gjennomsnitt ved en total sidetid på 900 ms.

Nytt GTmetrix hastighetsprøveverktøyeksempelresultat etter at WordPress-optimaliseringsstrategier ble brukt
Et av resultatene fra GTmetrix etter å ha brukt strategier for å få fart på WordPress.

Totalt sett hadde teststedet i gjennomsnitt tre ganger stedets hastighet og noen ganger større.

Konklusjon

Så, der har du det. Du kan øke hastigheten på nettstedet ditt med minst tre ganger med disse prøvde og sanne tipsene. Dette er spesielt viktig siden nettstedets hastighet er en faktor i rangeringen i resultatene av søkemotoren.

Det hele starter med benchmarking-hastighetseiendommer før du bruker sidehastighetsstrategier.

Fungerte benchmarking-nettstedets hastighet bra for deg? Klarte du å få fart på nettstedet ditt? Hvor mye? Har du igjen noen spørsmål? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me