Slik genererer du kvalitets Leads for bedriften din ved hjelp av WordPress

Det er bare tre måter å utvide virksomheten på:

 • Finn nye kunder
 • Få nåværende kunder til å bruke mer
 • Øk prisen

Enten du administrerer en murstein- og mørtelbutikk som selger mat, driver din egen veterinærpraksis, eller driver en e-handelsbutikk, for å generere mer inntekter, trenger du å ta grep for noe av eller alt av ovennevnte.

Å øke prisen er den lavthengende frukten da den ikke krever noen innsats, men den har to problemer:

 • Du kan stoppe nye kunder fra å bruke tjenesten din og skyve bort nåværende kunder
 • Det er ikke en skalerbar eller bærekraftig løsning for kontinuerlig vekst

Så det overlater deg med nr. 1 og nr. 2.

I løpet av de neste seks minuttene skal jeg vise deg en trinnvis veiledning om hvordan du genererer potensielle kunder gjennom WordPress som enhver bedriftseier eller egen markedsfører kan følge.

På slutten av de seks minuttene lærer du:

 • Hvilke plugins og e-postverktøy du skal bruke for WordPress (du trenger bare to)
 • Hvordan lage riktig innhold for å generere potensielle kunder
 • Slik kjører du fører til nettstedet ditt
 • Slik setter du hele leadgenerasjonsprosessen på autopilot
 • Hvordan sikre at de nye kundene dine fortsetter å bruke penger på virksomheten din
 • De fire største feilene som små bedriftseiere gjør med blygenerering

Verktøy du trenger for å komme i gang

Du trenger bare to verktøy for å komme i gang; de tar bare noen få minutter å konfigurere, og jeg har forklart hele konfigurasjonsprosessen i bloggen min, Slik konfigurerer du konstant kontakt og OptinMonster for WordPress.

Verktøy 1 – OptinMonster

Det første verktøyet du trenger er en slags form som gjør at besøkende kan gi deg detaljene (e-postadresse).

En ledelse per definisjon er som følger:

“I markedsføring er blygenerering igangsetting av forbrukernes interesse eller forespørsel om produkter eller tjenester fra en virksomhet. Leads kan opprettes for formål som listebygging, anskaffelse av e-nyhetsbrevliste eller for salgsteams. ” – Wikipedia

Du bør bare be om en lederens navn og epostadresse på det meste. Du tenker kanskje:

“Blh, er ikke telefonnummeret deres bedre?”

Jada, det kan være hvis du selger varer med høy billett, men du ikke kan automatisere leadgenerasjonsprosessen ved å få mobilnumre. Du kan også be om telefonnummeret deres senere via e-post når du har varmet opp forspranget litt mer.

Som bedriftseier vet jeg at du ikke vil bruke timer hver dag på å jobbe med å generere potensielle kunder, og det er grunnen til at e-post er det beste alternativet.

Og det er der OptinMonster kommer inn.

Det fungerer rett utenfor boksen med WordPress, krever ingen kodingserfaring, og har et veldig brukervennlig grensesnitt for å sette opp skjemaene dine.

OptinMonster vil vise besøkende på nettstedet ditt et skjema som lar dem oppgi detaljene, og de blir lagret på listen din. Det fungerer også med dusinvis av e-posttjenester som deretter kan sende potensielle potensielle e-postmeldinger uten at du trenger å gjøre noe (forklart videre i denne artikkelen).

OptinMonster sender ikke kundeemnene dine – det er bare et verktøy for å samle potensielle kunder.

Verktøy 2 – Konstant kontakt

OptinMonster vises foran på WordPress-nettstedet ditt; alle kan se det, og dets primære mål er å samle e-post.

Konstant kontakt kjører på baksiden på nettstedet ditt og er verktøyet som behandler alle potensielle kunder, legger dem inn i forskjellige segmenter og sender dem automatiserte e-poster.

Det er best egnet for små bedrifter, og det er utrolig enkelt å sette opp.

Dette er de eneste to verktøyene du trenger for å generere dusinvis av potensielle kunder per dag.

Klikk her for å lære hvordan du konfigurerer OptinMonster og Constant Contact på ditt WordPress-nettsted.

tilbake til meny ↑

Hvordan lage riktig innhold for å generere potensielle kunder

Så når du har optimalisert nettstedet ditt for å kunne ta potensielle kunder, må du nå lage (eller sette ut) innhold for å få folk til nettstedet ditt for å samle e-postene deres.

Innhold er tekst-, visuelle eller orale elementer på en side. For eksempel er dette blogginnlegget jeg skriver nå innhold i form av tekst og bilder.

For å generere kvalitetsledninger, må du gi dem en Årsaken for å besøke nettstedet ditt og overlevere detaljene. Ingen overleverer e-postadressen sin fordi de liker å motta kampanjemail.

Hva slags innhold bør du lage?

Hvis du er veterinær, kan det være lurt å lage innhold på måter som eiere av kjæledyr kan dusje hundene sine for å redusere sjansene for å få lus.

Hvis du er en eiendomsmegler, kan du lage en kort video eller e-bok som lar førstegangs boligkjøpere vite hva de bør tenke på når du kjøper en eiendom.

Hvis du administrerer en butikk med murstein og mørtel, kan du lage et visuelt blogginnlegg som viser de bestselgende varene dine eller en kort video som viser forskjellige oppskrifter.

De målet for innholdet ditt er enkelt: å gi leseren verdi og sette inntrykk av tillit og troverdighet hos bedriften i tankene.

Her er et eksempel på at HubSpot oppretter et gratis blogginnlegg av høy kvalitet 6 trinn for å forvandle byråledere til konsistente innholdsskapere, og nederst har de en opt-in form som lar deg motta mer innhold etter hvert.

Du må gjøre nøyaktig det samme med bedriften din.

Du trenger bare 2-4 deler kvalitetsinnhold.

Ikke fall i fellen med å skrive dusinvis av blogginnlegg per måned; trenger du virkelig ikke gjøre det før nettstedet ditt begynner å bringe tusenvis av nye besøkende per dag, eller du prøver å forbedre nettstedets SEO.

Lage en blymagnet for innholdet ditt

Noen ganger kan det å bruke en OptinMonster-form ikke være nok til å sikre ledelsen.

Forbrukerne vet at de vil motta dusinvis av e-postmeldinger hvis de oppgir e-postadressen deres, og som et resultat ikke gir den opp lett.

Dette er grunnen til at du trenger nedlastbart innhold (kalt en blymagnet) som er koblet til innholdet ditt som sikkerhetskopi. For eksempel tilbyr HubSpot-blogginnlegget jeg lenket til tidligere også besøkende sine et gratis sosiale mediestrategisett.

Når du har klikket på bildet, ber de om e-postadressen din for å sende deg gratis guide nedlasting.

Her er enda et av blogginnleggene deres med tittelen Slik oppretter du blyannonser på Facebook: En nybegynnerguide, men denne gangen brukte de en annen blymagnet:

Tenk på en blymagnet som en utvidelse av innholdet ditt.

Hvis du for eksempel tilbyr førstegangs boligkjøpere måter å få det beste pantelånet, kan du tilby en gratis pantekalkulator eller regneark som kan hjelpe dem med å forstå de virkelige kostnadene ved å kjøpe et hus ved å kunne laste det ned.

Å vise dem en rapport om de beste stedene å kjøpe en tidsandel eller luksusvilla ville være uten betydning for deres behov, og de ville ikke ha noen grunn til å laste den ned.

Her er et blogginnlegg fra Elementer Eiendom viser meglere hvordan du kan ta bedre bilder. Nederst tilbyr de dem en GRATIS eBook-guide for fotografering som du kan laste ned.

Deres innhold og blymagnet spiller av hverandre og vil ha en høy konverteringsfrekvens for å samle potensielle kunder.

tilbake til meny ↑

Slik kjører du fører til nettstedet ditt

Hvis du leser denne guiden, vil jeg gjette på at WordPress-nettstedet ditt ikke får for mange unike visninger per dag.

Jeg kommer ikke til å kjede deg med måter å generere gratis trafikk, for eksempel å kommentere forum, organiske sosiale medier eller SEO, fordi det vil ta måneder og mye av tiden din – tid du sannsynligvis ikke har.

I stedet skal jeg fortelle deg hva du kanskje allerede vet, men ikke gjør.

Gå til noen av de største online trafikkbutikkene og kjøp deg supermålrettet trafikk på nettstedet. Jeg elsker å bruke:

 • Facebook
 • Google

På Facebook kan du bruke de detaljerte målrettingsalternativene dine til å segmentere potensielle kunder etter alder, kjønn, beliggenhet, stat, by, postnummer og interesser.

Når du har lekt med innstillingene og nedsatt målmarkedet, kan du skaffe deg en konstant strøm av målrettet trafikk hver dag.

Facebook er kjempebra fordi den lar deg legge inn informasjon om din ideelle kunde, og den vil det bare vis annonsene dine til den gruppen.

Google derimot lar deg målrette søkeord og plasserer nettstedet ditt på første side av søket etter relaterte nøkkelord.

Google og Facebook kommer til å være de raskeste og mest effektive måtene for deg å føre trafikk til innholdet ditt.

Du kan begynne å annonsere på begge plattformene fra så lite som $ 5 per dag.

tilbake til meny ↑

Slik setter du hele leadgenerasjonsprosessen på autopilot

Nå burde du ha gjort følgende ting:

 • Sett opp nettstedet ditt for å samle potensielle kunder
 • Laget verdifullt innhold for å vise trafikken på nettstedet ditt
 • Brukte Google eller Facebook for å få trafikk til innholdet ditt

Den siste delen av Lead Generation-trakten er å skrive (eller outsource) en serie e-postmeldinger som blir sendt til potensielle kunder så snart de velger å være på listen. automatisk.

Ved å bruke konstant kontakt, trenger du bare å skrive disse e-postene en gang, og den vil automatisk sende dem til hver nye kundeemne over en periode, som du kan angi.

Din e-postserie kan se slik ut:

E-post 1 (sendt så snart de registrerer seg) – Dette er velkomstmailen. Hvis du tilbyr en blymagnet, er dette e-postmeldingen der de skal motta den.

E-post 2 (24 timer senere) – Dette kan være en lenke til andre blogginnlegg, flere tips eller attester fra kunder. Målet i e-post 2 er å bygge tillit og troverdighet.

E-post 3 (48 timer senere) – Dette er salgstoppen. Du kan sende dem en kupong for å innløse i butikken din (bilag fungerer også som gode blymagneter), en lenke for å kjøpe kjerneproduktet ditt, eller be dem om et telefonnummer hvis du selger varer med høyt billett (eiendom eller dyre SaaS ).

Disse e-postene trenger bare å skrives en gang, og gjennom konstant kontakt kan de være 100% automatiserte, noe jeg har vist i guiden min her.

Her er et ekte eksempel på hva jeg nettopp har forklart fra Agora Pulse.

Først serverer de meg en annonse til et blogginnlegg, ikke et av produktene deres.

Annonsen deres blir vist for meg fordi de prøver å nå folk som har interesse av markedsføring på sosiale medier.

Siden jeg handler om markedsføring på sosiale medier, klikker jeg på annonsen deres, og de fører meg til et blogginnlegg.

Med en gang på høyre side kan du se påmeldingsskjemaet deres. Da jeg skrev denne setningen, ble de veldig aggressive og viste meg en pop-up-form også.

Jeg gikk videre og meldte meg på e-postlisten deres, og i løpet av sekunder etter at jeg meldte meg på sendte de meg en velkomst e-post.

Noen dager senere fikk jeg en ny e-post.

Og der har du det. Ved å bruke OptinMonster, Constant Contact, innhold og enten Facebook eller Google, kan du sette hele blygenerasjonen på autopilot akkurat som Agora Pulse.

Hvordan få nye kunder til å fortsette å bruke penger med virksomheten din

Dette er den enkleste delen.

Når du konverterer en kundeemne til en kunde, er alt du trenger å gjøre for å holde dem bruke penger på å sende flere e-postmeldinger.

For hver $ 1 brukt på e-postmarkedsføring i 2016 genererte virksomheter 38 dollar salgsinntekter, med markedsføring via e-post som ble kåret til kanal nr. 1 for ROI.

Ved hjelp av konstant kontakt kan du sette opp ytterligere e-postserier som blir sendt til kundene dine for å sikre at de fortsetter å bruke med virksomheten din, som alt gjøres på autopilot..

tilbake til meny ↑

Fire feil små bedriftseiere gjør med blygenerering

Før du begynner å implementere denne guiden for småbedrifter, må du ikke gjøre noen av disse feilene, da det vil koste deg for mye tid eller penger.
Tester for mye Ikke still deg spørsmål som dette før du kjører hundrevis av besøkende til nettstedet ditt hver dag:

 • Ville en rullefelt fungere bedre enn en pop-up?
 • Bør jeg endre fargen på opt-in-formen min?
 • Ville et annet bilde på e-boken min generere flere potensielle kunder?

Ikke kast bort tid på å teste forskjellige elementer for å øke konverteringene før du har nok trafikk og en lønnsom blygenereringstrakt. Jeg har sett bedriftseiere bruke timer hver dag på å teste mikroelementer som kan øke blygenerasjonen med 1-2%.

Fokuser på å få det grunnleggende til å fungere før du bestemmer deg for å optimalisere noe.

Å skrive ditt eget innhold hvis du ikke er forfatter – Hvis du ikke er flink til å skrive innhold, lage blymagneter eller kjøre Facebook-annonser, kan du outsource det til noen som er det. Det er tusenvis av frilansere på nettsteder som Upwork og Freelancer som du kan ansette etter behov for å hjelpe deg med alt jeg har nevnt.

Ikke bruk 10 timer på å skrive en eBok når du kan outsource oppgaven for $ 80, da jeg er sikker på at 10 timer på dagen din er verdt mer enn $ 80.

Ved hjelp av billige verktøy – Alle gode leverandører av e-posttjenester har vanligvis en liten månedlig avgift for å bruke tjenestene sine. Jeg har brukt de fleste av de gratis e-posttjenestene under solen … og de alle suger.

De fleste gratis tjenester har dårlig e-postlevering, mangel på automatisering, og mange jobber ikke med WordPress-plugins som OptinMonster.

Jeg foreslår enten konstant kontakt (best for små bedrifter) eller få svar (for bedriftsnivåer); begge jobber med OptinMonster.

Gi opp for tidlig – Første gang du lager en blymagnetrakt, er det en god sjanse for at du vil mislykkes og gjøre en feil på hvert trinn.

Og det er greit, alle gjør det.

Å generere potensielle kunder og utvide virksomheten er ikke en lineær prosess. Selv om de grunnleggende trinnene for alle virksomheter er de samme, vil du komme over mini veisperringer når du konfigurerer annonser eller finner riktig melding i e-post.

Du kan finne ut at du må stramme opp målrettingen eller legge til en ekstra e-post i sekvensen for å øke konverteringene. Det er alt en del av spillet.

Er din WordPress blygenerering på autopilot?

Leadgenerering er vanskelig når du ikke vet hvor du skal starte eller hvordan du genererer potensielle kunder.

Leadgenerering er enkelt når du kjenner verktøyene du skal bruke og hvordan du setter opp trakten.

I denne guiden har jeg beskrevet en enkel, men effektiv blygenereringstrakt som brukes av bedrifter i alle størrelser i en rekke nisjer som du kan bruke på bedriften din i dag.

For å utvide virksomheten din og generere potensielle kunder gjennom WordPress, trenger du bare å utføre hvert trinn eller sette ut det til noen som kan.

Er du klar til å starte trinn 1? Ta en titt på min trinn-for-trinn-guide for hvordan du konfigurerer OptinMonster og Constant Contact på fem minutter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me