Slik overfører du nettstedet ditt til WebHostingHub

Kan jeg overføre nettstedet mitt til WebHostingHub?

WebHostingHub-vertsfirmaet støtter og tillater overføring av nettsteder, så svaret er definitivt ja. Ja, du kan overføre nettstedet til WebHostingHub. Å overføre nettstedet til WebHostingHub er faktisk en enkel prosess. Først må vi imidlertid tydelig definere hva du trenger å overføre, enten det bare er selve nettstedet og ikke domenet, eller om du vil overføre domenet ditt til WebHostingHub. Teknisk sett er det en grunnleggende forskjell mellom å bare overføre nettstedet til en ny vert og overføre domenet ditt. Selv om dette for noen kan høres likt ut, er det faktisk ikke det.

Forstår du, forskjellen er at i utgangspunktet domenenavnsregistrering og domener hosting, også kjent som webhotellvert, som to forskjellige ting. Domenenavnsregistrering er ditt eierskap til et domenenavn som, bortsett fra innstillingene du gjør i registrarens kontrollpanel, ikke har mye å gjøre med din faktiske hosting, mens Domain Hosting er selskapet som eier serveren der du plasserer nettstedet ditt, inkludert filene og mappene dine. Nettverten din trenger ikke å være det samme selskapet der du registrerte domenet ditt.

Den følgende diskusjonen fokuserer på spørsmålet om overføring av et nettsted og ikke domenet.

Er det en enkel måte å overføre nettstedet mitt til WebHostingHub?

En av de enkleste måtene å overføre nettstedet ditt som tidligere er vert av en annen vert til WebHostingHub er gjennom bruk av cPanel. Det er selvfølgelig, hvis din forrige vert bruker cPanel. Hvis dette er tilfelle, bør prosessen med å overføre nettstedet være mye enklere. Det du først må gjøre er å generere en cPanel-sikkerhetskopi hos selskapet som for tiden er vert for nettstedet ditt. Etter å ha generert sikkerhetskopien, må du laste den ned til skrivebordet ditt ved hjelp av FTP eller fra en nedlastingslenke som er tilgjengelig i vertens cPanel. Etter å ha fullført nedlastingen, må du laste den opp igjen ved å bruke FTP til / home-katalogen til den nye WebHostingHub-kontoen. Selvfølgelig betyr dette at du tidligere skal ha en konto hos WebHostingHub før du begynner å overføre nettstedet ditt. Etter at opplastingen er fullført, må du be WebHostingHub om å gjenopprette sikkerhetskopien for deg. For dette formålet må du informere selskapet der du lastet opp sikkerhetskopien. Selskapet kan også be deg om å oppgi passordet ditt eller de fire siste sifrene på kredittkortet ditt for verifiseringsformål.

Etter at cPanel-sikkerhetskopien er gjenopprettet, kan du teste nettstedet ditt ved å bruke den midlertidige URL-adressen som er oppgitt i velkomsteposten. Etter å ha testet og funnet ut at nettstedet fungerer, kan du nå endre DNS-innstillingene til domenet ditt ved å peke det til WebHostingHub-serverne. Dette kan gjøres ved å logge inn på registraren for domenet og endre navneserverne til ns1.webhostinghub.com og ns2webhostinghub.com. Når endringen er utført, vent i omtrent 4 – 24 timer til endringene trer i kraft.

Hva bør jeg gjøre for å overføre domenet mitt?

For å migrere nettstedet ditt til WebHostingHub, må du følge de påfølgende trinnene:

 •  Last først ned filene på nettstedet ditt på skrivebordet ditt ved hjelp av FTP-klienten. Merk at FTP ikke vil kunne få tilgang til MySQL-databaser, så hvis din forrige vert tilbyr phpMyAdmin for å administrere databaser, kan det hende du må eksportere databasen i phpMyAdmin.
 •  Etter at nedlastingen er fullført, må du laste opp filene til WebHostingHub-databasen, igjen ved å bruke FTP-klienten. Denne gangen vil du imidlertid koble til hostingleverandøren din, som er WebHostingHub. Imidlertid, hvis nettstedet ditt bruker en database, er det du trenger å gjøre å opprette en database først i cPanel og deretter importere databasen ved hjelp av phpMyAdmin.
 •  Etter å ha lastet opp og plassert filene på riktig sted, er det på tide å teste om nettstedet ditt fungerer. For å teste nettstedet ditt, bruk den midlertidige URL-adressen som er oppgitt i e-posten du mottok. Det er viktig å merke seg at den nye standardmappen for all WebHostingHub-konto skal være public_html.
 •  Etter at testen er fullført, må du peke domenet ditt til WebHostingHubs navneservere ved å logge på registrarens domeneadministrasjonsgrensesnitt og endre navneserverne til ns1.webhostinghub.com og ns2.webhosting.com.
 •  Vent minst 4 timer til så lenge som 24 timer på at endringene får full effekt, men det anbefales at du med jevne mellomrom.  

Hvordan eksporterer jeg en MySQL-database i phpMyAdmin?

Siden FTP ikke har tilgang til databaser, kan det være behov for deg å eksportere MySQL-databasen din i phpMyAdmin. Dette lar deg lage en sikkerhetskopi av databasen din som kan brukes til å overføre databasen til en annen server eller bare for sikkerhetsbevaring. For å eksportere MySQL-databasen, må du følge de påfølgende trinnene:

 •  Først må du logge inn på cPanel.
 •  Klikk deretter på phpMyAdmin-ikonet som du finner under databasene.
 • Velg databasen du vil eksportere fra listen i venstre meny ved å klikke på databasenavnet.
 • Klikk deretter på Eksporter-fanen.
 • Forsikre deg om at alle tabellene og SQL-alternativet er valgt.
 •  Under “Struktur” aktiverer du alternativet “Legg til DROP TABLE / VIEW / PROCEDURE / FUNCTION.”
 • Hvis databasen din er stor, kan du komprimere filene ved å velge “zippet” eller “gzipped”. Forsikre deg om at “Lagre som fil” er valgt.
 •  Klikk deretter på Start-knappen som er funnet på den nederste delen av skjermen.
 •  Hvis du vil laste ned databaseeksporten til det lokale skrivebordet, velger du “Lagre” når du blir bedt om å åpne eller lagre filen. Forsikre deg om at du tar fulle navn på filnavnet og stedet der sikkerhetskopien er lagret.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me