Svinghjul gjennomgang

9.2 Generell vurdering
Utmerket hastighet, pålitelig oppetid, Hacker-fri, administrert WordPress Hosting

Svinghjulstyrt WordPress-hosting er bygget med tanke på sluttbrukeren. Enten du er frilanser, kommende virksomhet eller et etablert foretak, vertsfunksjonene og miljøet som Flywheel gir deg, vil strømlinjeforme prosessene og arbeidsflytene dine.

PROS
 • Hacker-fri sikkerhet
 • Rask hastighet
 • Daglige sikkerhetskopier
 • Globale datasentre
 • Forenklet SFTP-tilgang
 • Spesialtilpasset for WordPress
 • 24/7 support
ULEMPER
 • Mangler innebygde Git-miljø.
 • Ingen SSH-tilkobling
 • kostbar

Vi har ennå ikke vurdert et alternativ for blogghosting for svinghjul, fordi det ikke ser ut til å tilby denne typen hosting.

Vi har ennå ikke vurdert et alternativ for dedikert hosting for svinghjul fordi de ikke ser ut til å tilby denne typen hosting.

Vi har ennå ikke vurdert et VPS Hosting-alternativ for svinghjul fordi det ikke ser ut til å tilby denne typen hosting.

9.2 WordPress Rating

Pris
$ 15


Administrert WordPress-hosting gir deg opplevelsen av å ha et standby-teknisk team for å sortere ut alle hostingproblemene dine. Svinghjul gjør denne opplevelsen enda større med superoptimaliserte funksjoner for nettsteder som kjører på WordPress.

Selskapet retter seg mot frilansere, byråer og bedrifter i deres hostingløsninger. Derfor, hvis du er ute etter hosting-løsning som garanterer deg et trygt miljø, autooppdateringer, superhastighet, auto backups og support, er dette den rette plattformen for å abonnere.

Vertsplaner og priser

Flywheel har totalt 5 planer som kan imøtekomme alle webhotellbehov fra individuelle nettsteder til små byråer og multinasjonale selskaper.

Tiny

Dette er nybegynnerhotelløsningen under svinghjulplaner. Den har følgende funksjoner:

 • Den kan håndtere besøk på opptil 5 000 per måned
 • 5 GB lagringsdisk
 • En båndbredde på opptil 250 GB

I tillegg får du et gratis SSL-sertifikat og migrasjonsstøtte. Hvis du betaler per måned, er kostnadene $ 14 mens per år, faktureres denne planen til $ 165.

Personlig

Denne enkeltsideplanen gir deg en mye høyere disklagring på opptil 10 GB og 500 GB i båndbredde. Hvis du projiserer en høy trafikk for nettstedet ditt eller for øyeblikket registrerer besøkstall på opptil 25 000 eller deromkring, er denne planen riktig for deg.

Bortsett fra gratis SSL-sertifikat og migrasjonsstøtte, får du gratis iscenesettelse for ditt kommende nettsted. Alle disse koster 28 dollar per måned eller 330 dollar hvis du betaler årlig.

Profesjonell

Denne planen er for bedrifter og enkeltpersoner hvis virksomhet tar seg ganske raskt. Til tross for at det er en enkeltstedsplan, kan den profesjonelle pakken håndtere besøkende trafikk på opptil 100 000 per måned takket være 20 GB disklagring og 1 TB båndbredde.

Alle andre funksjoner, inkludert et gratis SSL-sertifikat, gratis iscenesettelse og gratis migreringsstøtte, er de samme som de andre planene. Kostnaden er $ 69 per måned, men når du betaler årlig, kommer regningen til 825 dollar.

freelance

Å betjene en voksende kundeliste krever toppløsende hostingløsning. Freelance-planen har utvidet kapasiteten til å installere WordPress-nettsteder. Du kan konfigurere opptil 10 nettsteder og enkelt administrere trafikk på nettstedet med 150 000 besøk per måned.

Disklagring er 40 GB, og du har opptil 4 TB båndbredde. Denne planen tilbyr deg også CDN-lagring for å øke hastigheten på serverens lastetid. Kostnaden er $ 92 per måned, og hvis du foretrekker årlig fakturering, kommer den til $ 1100.

Byrå

Hvis du ønsker å installere bulknettsteder, er dette den mest populære planen. Det lar deg installere opptil 30 WordPress-nettsteder med en samlet månedlig besøkende kapasitet på opptil 600 000. For å drive denne skalaen har Flywheel dedikert lagringsplass på 120 GB og båndbredde på opptil 8 TB.

Det som skiller byråplanen er at du tildeles en dedikert kontosjef og at du liker rabatterte CDN-kostnader. Prisen per måned er 229 dollar, og hvis du betaler årlig, kommer regningen til 2 750 dollar.

Hvis noen av de ovennevnte planene ikke oppfyller dine behov, gir Flywheel deg muligheten til en skreddersydd hostingpakke. For dette tildeler selskapet deg en bedriftsløsningsekspert som kan veilede deg til de beste funksjonene du kan ta med i din tilpassede plan.

 • Hacker-fri sikkerhet
 • Rask hastighet
 • Daglige sikkerhetskopier
 • Globale datasentre
 • Forenklet SFTP-tilgang
 • Spesialtilpasset for WordPress
 • 24/7 support

Kom i gang med svinghjul nå.


Pengene tilbake-garanti
72 timer
Diskplass
5 GB – 120 GB
Domenenavn
N / A
Se planer

Flywheel er en administrert WordPress-hostingløsning designet for frilansere, byråer, høyt trafikknettsteder og enterprise team. Løsningen inkluderer også arbeidsflytverktøy som hjelper deg raskt og enkelt å bygge og administrere WordPress-nettstedene dine.

Når driften vokser, lar plattformen deg skalere nettressursene dine for å oppfylle kravene og forventningene til kundekretsen. I tilfelle du flytter fra andre verter til svinghjulet, vil de profesjonelle her hjelpe deg med å håndtere detaljene uten omkostninger.

Oversikt over svinghjul

På jakt etter en passende vert for nettstedet ditt er en viktig forretningsavgjørelse som krever tid, teknisk innsikt og et godt budsjett. Det er mange vertselskaper der ute som lover deg nyskapende teknologi og avanserte funksjoner som hjelper deg med å flytte nettstedet ditt til et helt nytt nivå. Noen oppfyller ikke løftene, men svinghjulet gjør det. De er konsistente og følger gjennom for å sikre at opplevelsen din er verdt.

Uansett arbeidsmiljø kan det å ha en kraftig WordPress-plattform redde deg fra bryet med hosting på den ene siden og hjelpe deg med å strømlinjeforme prosessene dine på den andre.

Svinghjul har differensiert sitt administrerte WordPress-hosting som følger:

 • Tiny – Dette er et enkeltalgsstarteralternativ med kapasitet til å håndtere opptil 5000 månedlige besøk. Det går for $ 14 per måned.
 • Personlig – Dette er en enkeltsideplan som faktureres 28 dollar per måned med disklagring på opptil 10 GB.
 • professional – Når bedriften øker og serverkravene dine stiger, har fagplanen dekket deg. Du får 20 GB disklagring og 1 TB båndbredde til $ 69 per måned.
 • freelance – Dette er en plan som gir deg opptil 10 WordPress-installasjoner og 4TB båndbredde til $ 92 per måned.
 • Byrå – Dette er den virkelige avtalen for å få virksomheten til neste nivå. For $ 229 per måned får du opptil 30 WordPress-installasjoner og en kapasitet til å håndtere 600 000 månedlige besøk.

Hvis du er ute etter en tilpasset hostingløsning for bedriftsnettstedene dine, har Flywheel interne eksperter på bedriftsløsninger for å diskutere dine behov i detalj. Enterprise planer starter på $ 1500 per måned.

Hvem er svinghjul bygget for?

Det er 4 kategorier av brukere Svinghjulsmål med sin hostingløsning.

frilansere

Den sentrale pilaren i frilansering er samarbeid. Svinghjul gir frilansere en robust WordPress-plattform som gjør dem i stand til å bygge WordPress-nettsteder, samarbeide med sine klienter og avlaste ferdige produkter uten å skifte plattformer. Blant funksjonene frilansere liker på svinghjulet er:

 • En gratis demonstrasjonsside – dette er en investering på null dollar og en demoserver som får deg i gang med prosjektene dine når nettstedet ditt blir migrert eller bygget fra bunnen av.
 • Lag nettstedsmaler raskt – Hvis du har favoritt plugins og temaer, lar Flywheel deg piske opp et helt nytt nettsted raskere uten å måtte installere alt ett etter ett.
 • Samarbeid med Ease – Flywheels WordPress-plattform lar deg legge til samarbeidspartnere med separate pålogginger for å hjelpe deg med å oppdatere databasen din, redigere filer og administrere nettstedet ditt.
 • Overfør fakturering til kunder – Når du bygger et nettsted for en klient og det er på tide å gå live, kan du overføre eierskap til klienten med en gang. Klienten vil da få et e-postvarsling om fakturering som ber dem betale for det nyopprettede nettstedet.

byråer

Hvis du driver et byrå, har du utvilsomt mange bevegelige deler. Svinghjul tilbyr a one-stop WordPress-plattform som gjør det enkelt for deg å administrere hosting, samarbeide med teamet ditt og fakturere kundene dine.

Funksjonene som er åpne for byråer på Flywheels administrerte WordPress-plattform, lar deg skalere tjenestene dine, legge til nye inntektsstrømmer og samarbeide med eksterne interessenter. Du får også tilgang til et iscenesettelsesmiljø som lar deg gjøre nettstedsendringer stressfrie før de går i live.

Nettsteder med høy trafikk

Når nettstedet ditt registrerer besøksstatistikk i hundretusener per måned, trenger du overlegne webressurser inkludert pålitelige hostingløsninger. Svinghjul bruker containerteknologi for å gi nettstedet ditt plass til å rampe opp øyeblikkelig når trafikken øker.

Oppetiden du får er enterprise-grade, drevet av Google Cloud. Dette betyr at hver kunde som kommer til nettstedet ditt ikke får strandet klikk gjennom sider som ikke svarer.

Du kan også samarbeide med teamet ditt og klienter på sanntid. WordPress-plattformen har gjort nettstedstyring enkel.

Enterprise Teams

Som eier eller leder av et selskap er din prioritet å presse produksjonen din til markedet. For å lykkes med dette trenger du imidlertid hosting-plattform som gjør at teamet ditt kan handle raskt og effektivt.

Flywheel har en av de mest sikre enterprise hosting-løsningene drevet av Amazon Web Services (AWS). Dette forsikrer deg om at nettstedet ditt er sikkert og servert pålitelig for å håndtere hver eneste forespørsel. Du vil også glede deg over personlig støtte og en robust arbeidsflyt som er skreddersydd for hvert medlem av teamet ditt.

Pros av Flywheel Web Hosting

At Flywheel har brukt sin energi og sin ekspertise til å tilby bare administrert WordPress-hosting, betyr mye for bedriftene. WordPress hosting er dynamisk, og når det administreres av et team av eksperter, forvandles det enkelt til en gullstandard for webhotell. Blant fordelene Flywheel tilbyr sine kunder er:

Hacker-fri sikkerhet

Når du ser etter hosting-løsning, er sikkerhet en topp prioritet. Når nettstedet ditt er hacket, og nettressursene dine er tuklet med, kan kostnadene for å håndtere katastrofen og bringe den under kontroll være kolossale. Av denne grunn har Flywheel konsentrert sitt fokus på sikkerhetsstyring gjennom flere prosesser og verktøy.

Følgende er noen av tiltakene selskapet har satt i verk.

 • Passordhåndhevelse – Svinghjul sørger for at du har sterke passord for alle påloggingene dine.
 • Begrensede påloggingsforsøk – Flere mislykkede forsøk på å logge inn på nettstedet eller serveren din ber umiddelbart en blokkering. Dette forhindrer ondsinnet pålogging.
 • Intelligent IP-blokkering – Flywheel-sikkerhetssystemet oppdager raskt inntrengere og blokkerer IP-ene deres innen få sekunder.
 • WordPress-oppdateringer – WordPress-sikkerhetsteamet håndterer alle kjerneoppdateringer for deg for å sikre at du kjører den mest sikre og oppdaterte versjonen av WordPress.

Rask hastighet

Uansett trafikknummer, er det siste du ønsker å laste ned nettstedet. Svinghjulet har et rykte på seg for å forbedre ytelsen til nettsteder ved å øke hastigheten. De gjør dette gjennom flere mekanismer, inkludert innholdsleveringsnettverk (CDN) og en robust hurtigbufringsteknologi.

De hjelper deg også med å teste ytelse for å vurdere oppsett og nettstedkode. På denne måten kan nettstedet ditt oppnå topphastigheter i alle dimensjoner.

Daglige sikkerhetskopier

Selv med den beste sikkerhetsinfrastrukturen på plass, kan du aldri fortelle en katastrofe som er dager eller timer unna. I betraktning av dette har Flywheel på plass en backup-plan som kjøres hver natt. Alle sikkerhetskopierte ressursene holdes trygt i 30 dager og gir deg god tid til å gjenopprette hvis det er nødvendig.

Det er også et alternativ å gjøre manuelle sikkerhetskopier når du installerer en plugin eller oppdaterer et tema, slik at du kan være på den sikre siden i tilfelle ting går i stykker. Alle sikkerhetskopier er lagret i Amazon S3 Cloud. Dette sikrer deg pålitelighet og sikkerhet.

Global tilgjengelighet

Svinghjulet er fast bestemt på å plassere deg midt i sentrum for ditt globale publikum. En del av deres innsats for å levere dette løftet er å gi deg opptil 10 datasentre å velge mellom når du er vert for nettstedet ditt. Fire av datasentrene er i USA; to i Asia (Singapore og Tokyo); en i Toronto, Canada og tre i Europa (Amsterdam, Frankfurt og London).

Forenklet SFTP-tilgang

I stedet for å slite med å huske flere påloggingsinformasjon, kan du bare ha ett brukernavn og passord for svinghjulet som gir deg SFTP-tilgang til alle nettsteder du samarbeider og eier. SFTP-serveren samler alle nettstedene dine på ett sted der du kan få tilgang til dem med et enkelt sett med legitimasjon. Du kan også oppheve eller gi tilgang til andre mennesker.

Spesialtilpasset for WordPress

Fra serverkonfigurasjon til optimalisert hurtigbufringsteknologi gir Flywheel-hosting WordPress-nettstedseiere en utmerket 24/7 supportinfrastruktur.

Ulempen med svinghjulshosting

Siden Flywheel er administrert hostingløsning, er det umulig å få tilgang til SSH for å administrere filene og mappene dine, samt endre tillatelsene. Imidlertid, med et team av eksperter og SFTP-tilgang, trenger du neppe SSH-tilkobling.

Hvis du er en webutvikler, kan det hende du er litt upraktisk fordi svinghjulet ikke har innebygd Git-miljø. Du må derfor ha en konto hos DeployHQ. På SSL-sertifikater lar Flywheel bare deg installere, men ikke kjøpe dem.

Sammenlignet med andre webhoteller er Flywheels $ 14 per måned for et enkelt nettsted litt brattere. Hvis du vurderer mange ekstra funksjoner du får i bytte, kan prispunktet imidlertid være berettiget.

Konklusjon

Svinghjul administrert WordPress hosting har et vakkert og godt designet front-end og back-end grensesnitt. Dashbordet er enkelt å navigere selv for startere med liten erfaring eller nyhet for hosting. Dette sparer tid og får deg raskere til destinasjonen og forbedrer produktiviteten.

Samarbeidet deres med Sucuri sikrer at du trives et sikkert vertsmiljø for din virksomhet. Støtteteamet er også imponerende og proaktivt. Uansett hvor du er i verden, kan du få tilgang til dem 24/7. Hvis du er frilanser, byrå eller bedrift som leter etter en pålitelig administrert WordPress-hostingløsning, er Flywheel et godt valg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me