Tilbyr BlueHost en nettstedsbygger?

BlueHost tilbyr et par fantastiske nettstedbyggere som hjelper kundene sine med å bygge profesjonelle blogger og nettsteder selv uten å berøre en eneste kodelinje. De bruker WordPress og Weebly Website Builder, som begge gir forskjellige funksjoner for å hjelpe kundene sine med å utvikle sine egne nettsteder.

Både WordPress og Weebly er perfekte for deg som ikke har tekniske ferdigheter og kunnskaper i å bygge sin egen webside. De har begge ferdiglagde temaer / maler, slik at brukere har mange muligheter for å tilpasse nettstedet sitt.

Men hva er en nettstedsbygger, uansett?

Enkelt sagt, en nettstedsbygger brukes til å lage nettsteder uten å kreve at brukeren gjør manuell koderedigering. Nettstedsbyggere er enten nettbaserte proprietære verktøy eller kommer i form av en programvare. Vanligvis er disse webbaserte verktøyene levert av webhotellleverandører. De er ment for brukere å bygge private nettsteder.

Weebly-nettstedsbyggerfunksjoner

Weebly Site Builder er et av de mange programmene som tilbys av BlueHost i deres forsøk på å forbedre kvaliteten på tjenestene deres. Akkurat nå tilbyr de to versjoner: Basic og Pro.

Basic-utgaven er gratis å bruke for alle BlueHost-kontoinnehavere. Den støtter 6 websider og gir videosupport for YouTube og Adobe Flash. I tillegg gir det vedlikehold til blogger, skjemaer, grunnleggende søkemotoroptimalisering (SEO) og RSS-feeder.

For de som trenger mer avanserte funksjoner, kan du gå for Pro-versjonen med støtter ubegrenset websider. Det gjør det også mulig for brukere å angi passord for et ekstra lag med sikkerhet på nettstedet. De som oppgraderer til Pro-versjonen, kan tilpasse nettstedsmaler / temaer.

Weebly Site Builder inkluderer følgende funksjoner:

 • Hundrevis av ferdiglagde maler for tilpasning
 • Oppsettmoduler (f.eks. Bilder, video, tekst) som et tillegg til kundens nettsted
 • Integrert bilderedigeringsprogram, bloggsupport og sporingsverktøy
 • Verktøy som forenkler opprettelse av nettsteder

WordPress Website Builder Funksjoner

WordPress er kanskje den mest populære nettstedbyggeren du kan finne på nettet. Det lar deg lage et profesjonelt nettsted på bare noen få minutter. Du kan opprette en hvilken som helst type nettsted, fra et enkelt personlig bloggside til et fullblåst nettsted med flere sider.

WordPress lar brukerne sine tilpasse nettstedet sitt slik de vil. Den kommer med mange temaer som imøtekommer forskjellige nisjer og næringer. Den har også mange plugins som du kan bruke til forskjellige formål. Disse temaene og pluginene kan enten være gratis eller betalt, avhengig av utviklerne og funksjonene de tilbyr.

Her er grunnen til at du bør bruke WordPress til å bygge et nettsted:

 • Det er enkelt og enkelt å bruke. Mange mennesker foretrekker å bruke den over en hvilken som helst annen plattform på grunn av det brukervennlige grensesnittet. Med WordPress kan du enkelt legge til bilder, videoer og annet innhold på nettstedet ditt.
 • Det er oppdatert og veletablert. WordPress blir kontinuerlig oppdatert av teknologiteamet og har alltid blitt integrert med det siste innen webdesign og utvikling.
 • Du er bortskjemt med valg med hundretusenvis av temaer. WordPress-samfunnet er stort, med mange fantastiske temautviklere som tilbyr gratis og premium temaer som du kan bruke til alle typer nettsteder. Dette er en enorm fordel for kundene. Dessuten kan du enkelt tilpasse utseendet til nettstedet ditt når du vil.
 • SEO-vennlige nettsteder. WordPress-baserte nettsteder er laget rundt SEO som kan hjelpe deg å benytte deg av et enda større publikum og forbedre nettstedets synlighet på nettet.
 • Det har Content Management System (CMS). Dette er et kjærkomment tillegg for alle som ønsker å delegere ulike oppgaver til et team. WordPress er et CMS som lar deg utvide nettstedet raskt og enkelt.
 • Den har kundestøtte og et vennlig fellesskap.

Hvordan får jeg tilgang til nettstedbyggerne på BlueHost-kontoen min?

Hver BlueHost-kontoinnehaver kan bruke Weebly og WordPress. Følg disse instruksjonene for å få tilgang til disse nettstedbyggerne:

 1. Logg deg på BlueHost-kontoen din. Du blir deretter henvist til kontrollpanelet.
 1. Fra nettsted delen, vil du se Installer WordPress og Bruk Weebly. Velg din foretrukne nettstedbygger.
 1. Velg domenenavnet du foretrekker å bruke på nettstedet ditt, og begynn å bygge!

Rask og enkel, ikke sant? Så velg BlueHost for alle nettstedets behov i dag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me