Tilbyr BlueHost månedlig betaling?

Vurderer du BlueHost?

Klok tenking – de er en av de mest populære og anerkjente hostingleverandørene.

Her er tingen …

BlueHost tilbyr ikke et månedlig betalingsalternativ. Imidlertid tilbyr de en 30-dagers pengene tilbake-garanti, så hvis du avbestiller innen 30 dager, vil du få full refusjon for hosting.

Jeg har fremdeles ikke funnet en legit vert som tilbyr en rimelig månedlig betaling bortsett fra HostGator med deres mest grunnleggende hosting til $ 10,95 per måned …

Hvis du vil minimere hostingkostnadene dine, er den månedlige prisen en dårlig avtale. Her er grunnen til:

 • Å betale $ 10,95 per måned på HostGator vil koste deg $ 131,40 per år.
 • Å velge 12-månedersplan på BlueHost vil koste bare $ 59,40 (12 x $ 4,95 / mo). Det er 82 dollar mindre enn måned til måned hos HostGator ville koste.
 • Hvis du velger 36-månedersplan på BlueHost, får du den laveste prisen og koster $ 106,20 (36 x $ 2,95 / mo). Det sparer deg for $ 288 mot å betale 3 år måned til måned hos HostGator.

Det er vanskelig å se bort fra besparelsene på 12, 24 og 36 måneders planer.

Med alt dette sagt, slik får du den laveste prisen tilgjengelig på BlueHost:

Trinn 1 – Gå til BlueHost

Gå til www.BlueHost.com og klikk på “Komme i gang nå” -knappen. Hvis du bruker denne koblingen, får du også de laveste prisene og et GRATIS domene.

Trinn 2: Velg din webhotellplan

Når du har valgt domenenavnet ditt, vil du kunne velge vertsplanen din.

Velg Grunnleggende alternativet – det er perfekt for helt nye nettsteder.

Det er ikke behov for Plus- eller Prime-kontoene med mindre du vil være vertskap for to eller flere nettsteder allerede, eller hvis du allerede får over 100 000 besøkende per måned til nettstedet ditt.

Trinn 3: Velg domenenavn

Etter at du har klikket på “Kom i gang nå”, blir du bedt om å velge domenenavnet ditt og klikke på “neste” for å fortsette.

Hvis du allerede har et eksisterende domenenavn, bruker du boksen på høyre side.

Hvis du trenger hjelp med å velge et domenenavn, kan du se min guide til Hvordan velge et flott domenenavn (åpnes i en ny fane).

Trinn 4: Fyll ut kontoinfo

Bare legg til navn, e-postadresse osv. Vi er nesten ferdig!

Trinn 5: Velg pakkevalg

Bare sjekk for å forsikre deg om at du velger den kontoplanen du ønsker her.

Tips: Fjern merket for ekstraalternativer som Search Engine Jumpstart og SiteLock Security. Etter min ydmyke mening er disse unødvendige.

Her er to alternativer du kanskje vil velge:

 • Domenes personvern: Dette skjuler din personlige informasjon fra offentlige WHOIS-domenenavnposter. Dette er et godt alternativ hvis du vil redusere uønskede e-poster og gjøre domeneregistreringen anonym.
 • Site Backup Pro: Du kan konfigurere WordPress for å gjøre automatiske sikkerhetskopier gratis. Å gjenopprette disse sikkerhetskopiene er imidlertid litt komplisert. Hvis du velger ekstrautstyr med BlueHost, kan du gå til Site Backup Pro-alternativet.

Etter at du har registrert deg, vil du motta en e-post med påloggingsinformasjonen. Gratulerer! Du kan nå begynne å lage nettstedet ditt.

Hvis du er ny på å lage nettsteder, anbefaler jeg at du fortsetter ved å følge gratisguiden min, Hvordan lage et nettsted med WordPress, trinn for trinn.

Jubel,

JohnnyMer om BlueHosts betalingsalternativer:

BlueHost tilbyr mange typer hosting, med mange betalingsalternativer for sine kunder. For deres vanlige webhotell har de for eksempel et spesialtilbud med begrenset tidsrabatt til $ 2,95 per måned i stedet for den vanlige $ 7,99 / måneden.

Men du må huske at du må betale den såkalte “månedsavgiften” i minst 1 år på forhånd. Så for BlueHosts grunnleggende hostingplan, vil du se på en minimumsregning på 71,40 dollar, ekskluderer eventuelle tillegg du kanskje vil kjøpe.

BlueHost tilbyr en rekke webhotellplaner avhengig av budsjett og behov, og prisene varierer fra plan til plan. Når du registrerer deg for en 12-måneders, 24-måneders eller 36-måneders plan, er installasjonsavgiften GRATIS.

Her er gjeldende priser for planene deres, så vel som funksjonene:

Delt hosting

VPS Hosting

Dedikert hosting

Betalinger for BlueHost-hostingplaner kan gjøres gjennom følgende:

 • Kredittkort (vanligste metoden)
 • PayPal

Klikk her for å besøke BlueHost og se dagens tilbud og velge plan. De gir deg til og med en ekte 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve den uten risiko!

Mer om BlueHost

BlueHost er en av de beste og mest pålitelige leverandørene av webhotell i dag. De gir kundene topp webhotelltjenester og funksjoner, inkludert ubegrenset lagringsplass, ubegrenset båndbredde, 24/7 kundestøtte, 30-dagers pengene-tilbake-garanti og mer. Så hvis du driver en bedrift og vil at den skal vokse, er dette selskapet et utmerket valg.

BlueHosts hovedmål er å gi den beste service til kundene. Det er et webhotellfirma som tilbyr tjenester av høy kvalitet til en fornuftig pris. Eiet av Endurance International Group (EIG), og selskapet ble bygget på åpen kildekode-teknologi som garanterer utmerket ytelse. Det ble grunnlagt i 2003, og etter mer enn et tiår med drift fortsetter det å levere førsteklasses tjenester og henvender seg til mer enn en million domener til sine kunder i forskjellige deler av verden.

BlueHost Core-funksjoner

Når du velger tjenesteleverandør for webhotell, er det viktig at du allerede har laget leksene dine og er fullstendig klar over funksjonene de tilbyr. BlueHost kan tilby flere funksjoner enn hva verten trenger. Kjernefunksjonene er som følger:

 • Gir nesten 600 GB webhotell diskplass. Denne mengden lagringsplass er nok til å drive personlige nettsteder og små til mellomstore bedrifter. Det er høyst usannsynlig at du vil finne en annen webhotell med samme funksjon til en betydelig lavere pris.
 • Lar deg registrere ubegrenset antall domenenavn på en enkelt konto hvis det er vanlig bruk av diskplass og båndbredde.
 • Inkluderer nettstedsskript i planen. Med disse skriptene kan du opprette blogger, gjestebøker, undersøkelser, avstemninger og andre multimedieprogrammer som vil bidra til å forbedre nettstedets funksjonalitet.
 • Har et brukervennlig grensesnitt som er perfekt for de som ikke har kunnskap eller erfaring innen webutvikling og programmering. Den har til og med en installasjonsprosess med ett klikk som lar deg opprette et nettsted på bare få minutter.
 • Lar deg lage ubegrenset antall nettsteder.
 • Inkluderer dedikert og VPS-hosting til hostingplanene sine.
 • Har et brukervennlig kontrollpanel (cPanel) som hjelper deg med å administrere nettstedet ditt enkelt.
 • Tilbyr nettstedbyggere og dedikerte IP-adresser.
 • Tilbyr MySQL-databaser.
 • Leveres med en praktisk 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ønsker å kansellere kontoen din.

Fordelene med BlueHost Web Hosting

Bortsett fra de ovennevnte funksjonene, kommer BlueHost også med mange andre fordeler som brukere vil glede seg over skulle de velge å registrere seg for en konto. Her er noen av dem:

 • Du trenger ikke være hos BlueHost lenger enn du trenger. I motsetning til andre leverandører av webhotell tilbyr BlueHost 3-måneders, 6-måneders, 12-måneders, 24-måneders planer og 36-måneders planer. Dette vil være nyttig for de som bare trenger en hostingplan i noen måneder. Du betaler bare for månedene nettstedet ditt faktisk var på nettet.
 • BlueHost gir utmerket ytelse til relativt lave kostnader (starter på $ 5,99).
 • De tilbyr vanlige salgskampanjer / rabatter. BlueHost gir deg ikke bare gode ytelser, det hjelper deg også å utvide nettstedet ditt gjennom å annonsere nettstedet ditt til andre.
 • Kundeservice er helt topp. Du får enkelt den hjelpen du trenger fra deres ansatte. De gir flere videoopplæringer, sammen med en omfattende kunnskapsbase, et samfunnsforum og mange andre tilleggsfunksjoner som kan hjelpe deg med å maksimere tjenesten deres.
 • BlueHost er optimalisert for WordPress, slik at de gir bedre ytelse når du er vert for WordPress-drevne nettsteder og blogger.

Ser du etter en omfattende guide til BlueHost som vil hjelpe deg å ta en beslutning om hosting og få denne forskningsprosessen over slik at du kan få nettstedet ditt raskt opp? Sørg for å sjekke min BlueHost gjennomgang og analyse, pluss historien til selskapet deres, sammenligning av hostingplanene og fordelene og forskjellige tilbakemeldinger fra kunder jeg har funnet på nettet.