Tilbyr BlueHost SEO-tjenester?

Å bygge ditt eget nettsted er kanskje ikke så enkelt som du forventet å være, spesielt hvis du er ukjent med nettutvikling. Men takket være webhotellleverandører som BlueHost, er det nå mulig for alle – også de som ikke har erfaring med webutvikling – å lage sine egne nettsteder uten å måtte gå gjennom ting som HTML. Dette er gode nyheter for avanserte brukere også, siden det er enklere enn noen gang å lage et fullstendig profesjonelt nettsted.

Men akkurat når du trodde at alt er dekket når nettstedet ditt er i gang, skjønner du at det fortsatt er mer å gjøre. Å ha et fungerende nettsted er ikke nok for folk rundt om i verden å vite om virksomheten eller merkevaren din. For det finnes søkemotoroptimalisering (SEO).

Men hva er SEO, uansett?

SEO er en viktig del av enhver online markedsføringsstrategi. Det hjelper deg med å forbedre nettstedets rangering i de naturlige resultatene fra store søkemotorer som Google, Bing og Yahoo!.

[File # csp8368650, License # 1337480] Lisensiert gjennom http://www.canstockphoto.com i samsvar med lisensavtalen for sluttbrukere (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / kbuntu

For eksempel, når du gjør en undersøkelse på nettet, kan du enten bruke Google eller Bing til det. Når du har skrevet inn nøkkelordet for det du vil undersøke, blir du ledet til søkeresultatsidene som viser de mest relevante nettstedene. Dette er hva vi kaller naturlige resultater eller noen ganger referert til som “organiske resultater”. Disse er basert på nettstedets relevans for et bestemt nøkkelord, og intensjonen din er at nettstedet ditt skal vises på toppen av de naturlige resultatene for å tiltrekke flere besøkende og øke synligheten på nettet.

Søkemotorresultater kan kategoriseres i to:

  • Naturlig / organisk søkeliste
  • Betalt søkeoppføring

Når det gjelder betalt søkeoppføring, annonserer en eieren av nettstedet med vilje sin hjemmeside i søkemotorer for en viss pris for å rangere høyere i søkeresultatsidene. Dette kan fungere for noen, men husk at 77% av brukere av søkemotorer foretrekker å klikke på organiske enn betalte oppføringer.

Hvilken webhotell bør du gå for?

Hvis du ser alvorlig på å generere inntekter fra nettstedet ditt, ville en vakker nettside bare ikke gjort det. Husk at hovedmålet ditt her er å tiltrekke så mange besøkende som mulig. Å avgjøre hvilken webhotell du skal registrere deg på, vil avgjøre fremtiden til nettstedet ditt.

Med BlueHost får du alt du trenger for nettstedet ditt, fra dets generelle funksjonalitet, ned til å tiltrekke flere besøkende. De tilbyr forskjellige SEO-verktøy som du kan bruke for å dirigere mer trafikk til nettstedet ditt, i tillegg til den ubegrensede diskplass og båndbredde de tilbyr.

Hvordan forbedrer BlueHost nettstedets søkemotorrangering?

Med BlueHosts SEO-pakker vil nettstedets rangering i forskjellige søkemotorer helt sikkert forbedre seg på kort tid. Inkludert i pakkene deres er som følger:

  • Når som helst kan du få tilgang til Marketing Program Manager for spørsmålene dine når som helst. BlueHost vil gi deg tilbakemeldinger og anbefale søkeord som vil maksimere nettstedets relativitet.
  • Bluehosts SEO-team vil gi deg flere inngående lenker til nettstedet ditt og utføre koblingsbygging utenfor nettstedet, for eksempel oppretting av sosialt bokmerke og distribusjon av artikler for å forbedre nettstedets rangering.
  • Du vil motta ukentlige rapporter for å følge med på utviklingen av søkeordene dine og din posisjon i søkemotorer.

Hver BlueHost-vertsplan leveres med gratis søkemotorinnlevering. Dette betyr at du ikke trenger å vente i evigheter på at nettstedet ditt skal bli kjent av søkemotorer. BlueHost vil gjøre jobben for deg. Bortsett fra disse tilbyr BlueHost også profesjonelle SEO-tjenester for de som ser alvorlig på å gjøre sin rangering høyere. Følgende er inkludert i denne typen pakker:

  • SEO-kobling. BlueHost vil opprette flere lenker til nettstedet ditt gjennom skriving og distribusjon av originalt innhold på månedlig basis.
  • SEO Writing. BlueHosts profesjonelle SEO tekstforfattere vil være de som lager det tilpassede innholdet som er nødvendig for at nettstedet ditt skal skille seg ut blant alle andre.
  • Analyse og rapportering. Teamet vil generere resultater og tilbakemeldinger for å gjøre deg oppmerksom på hvordan det går med nettstedet ditt.

Fristet ennå? Registrer deg hos BlueHost i dag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me