Tilbyr eHost månedlig betaling?

eHost tilbød et månedlig betalingsalternativ frem til mars 2016, og deretter fjernet de det.

I 2017 stengte de, så jeg bare forlater denne siden av SEO-grunner, så i tilfelle noen søker etter eHost, vil de finne sannheten om eHost på nettstedet mitt.

Men hvor mye mer koster det å betale måned til måned?

Jeg var nysgjerrig, så jeg knuste tallene. Jeg sammenlignet eHosts priser med HostGator, en av de beste webhotellleverandørene i verden.

Sjekk tabellen nedenfor for å se hva jeg oppdaget …

Ubegrensede nettsteder på 1 konto?
Spesialtilbud
$ 3.98 / måned ved å bruke kupongkode BUILDPATH
Gratis domene?
($ 12.95 / år)
WordPress
45-dagers pengene-tilbake-garanti?
Månedlig betaling
Ingen betaling fra måned til måned tilgjengelig. USD 4,78 for første måned. Fornyes til $ 11,95 / mo
Ved slutten av det første året vil du ha betalt $ 136.23 totalt hvis du valgte en månedlig betaling.
12 måneders rabatt
Ikke lenger tilgjengelig. 57,36 dollar (4,78 x 12 måneder)
Spar 78,87 dollar med denne planen!
24 måneders rabatt
Ikke lenger tilgjengelig. $ 125,11 ($ 4,78 x 24 måneder)
Spar 154,52 dollar med denne planen!
36 måneders rabatt
Ikke lenger tilgjengelig. 163,27 dollar (3,98 x 36 måneder)
Spar 259,76 dollar med denne planen!
Eventuelle kuponger?
Ikke lenger tilgjengelig. $ 3,98 / måned aktiveringslenke
Besøk nettstedet
Ikke lenger tilgjengelig. Besøk HostGator

Tatt i betraktning at begge selskaper sikrer kjøpet med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti, kan det være fornuftig å ta en 12, 24 eller 36 måneders plan for å låse inn den sterkt nedsatte kursen i tilfelle du bestemmer deg for å beholde kontoen din.

Hvis du fremdeles foretrekker et alternativ fra måned til måned, selv om det koster mer på lang sikt, HostGator tilbyr et rimeligere, rimelig månedlig betalingsalternativ uten kontrakt. I tillegg har jeg en eksklusiv kupong som gir deg 60% avslag!

Bare bruk kupongkode BUILDPATH på whpg, så sparer du umiddelbart 60% av den vanlige prisingen.

Anbefalt for deg: Se denne gratis treningsvideoen der Steffany viser deg hvordan lage et flott nettsted trinn for trinn ved hjelp av WordPress på HostGator.

Enda bedre, HostGator gir sin 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Jeg ser for meg at du foretrekker å kjøpe noe når du vet at det er risikofritt. Slik gjør HostGator det risikofritt for deg:

En enkel, EKTE 45-dagers pengene-tilbake-garanti

Du kjøper er beskyttet av deres 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Det dekker alle planer de tilbyr.

Men er det virkelig så enkelt?

Hvis du er som meg, er du skeptisk når du ser en slik garanti. Du lurer kanskje på om det er skjulte “behandlingsgebyrer” og andre avgifter, slik at de ikke trenger å gi deg 100% av pengene dine tilbake.

Du vil gjerne høre at HostGators garanti ikke har noen skjulte avgifter eller rare bestemmelser:

Hvis du ikke er fornøyd med HostGator, vil vi gi deg pengene dine tilbake. Ingen spørsmål spurt. I løpet av de første 45 dagene vil vi refundere hostingavgiftene dine i sin helhet. Hvis du prøver oss og bestemmer at HostGator bare ikke er noe for deg, tror vi at du bør få pengene tilbake.

Hvis du ikke vil beholde kontoen din av en eller annen grunn, vil de gi deg alle pengene dine tilbake uten bånd å hoppe gjennom. Dette er noe du ikke ser at mange vertsleverandører gjør. HostGator kan gjøre dette fordi sammenlignet med konkurrentene, holder flere av kundene seg rundt lenger. Et flott produkt og service strekker seg langt i å opprettholde kundene, slik at HostGator kan levere massiv verdi for deg til veldig rimelige priser, uten å tvinge deg til å kjøpe et år eller mer foran.

Konklusjon: eHost vs Hostgator månedlig betaling

Jeg skulle ønske jeg kunne ha sagt, “ja, eHost tilbyr en lav månedlig betaling”, men det tilbyr de ikke lenger. De tvinger deg nå til å kjøpe minimum 1 års hosting på forhånd. De er ikke lenger et levedyktig alternativ hvis du foretrekker månedlig betaling og ingen kontrakter.

Hvis eHost var villig til å være konkurransedyktig og stå godt bak tjenesten deres, ville de tilbudt en månedlig betaling. På dette tidspunktet er det klart for meg at eHost ikke er 100% sikker på at du vil forbli kunde hvis du betaler måned til måned. Så de vil låse deg inn minst ett år i forveien. For å være ærlig, er dette standard praksis for 99% av vertsselskapene jeg har vurdert og testet, så jeg er ikke overrasket i det hele tatt. Jeg tror imidlertid det faktum at HostGator tilbyr månedlig betaling uten kontrakter eller forpliktelser, sier alt. De er sikre på at du vil forbli en kunde, fordi de tilbyr god hosting og kundestøtte.

Jeg bruker HostGator på flere av nettstedene mine, og anbefaler dem på det sterkeste for deg, så hvis du prøver HostGator, må du huske å bruke kupongkode BUILDPATH på HostGator for å få 60% avslag på hosting.

Ønsker deg suksess med nettstedet ditt,

Johnny
WHPG

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me