Tilbyr InMotion nettstedsmaler?

Inkludert i hver InMotion hosting-pakke er to gratis, men likevel kraftige nettstedbyggere som kan brukes av klienter til å lage og bygge sine nettsteder. Disse nettstedbyggerne, nemlig Premium Web Builder og PowerWebBuilder, er applikasjoner som er fullpakket med funksjoner som er viktige og nyttige i oppgaven med å bygge nettstedet ditt. Blant funksjonene til disse nettstedbyggerne er et galleri med hundrevis av gratis nettstedmaler som er klare til å brukes av klienten når som helst det trengs.
Men før du først og fremst kan bruke noen av gratismalene deres for nettstedet ditt, må du installere en nettstedsbygger.

Hvordan kan jeg installere Premium Web Builder på nettstedet mitt?

Alle InMotion hosting-pakker er samlet med et gratis Premium Web Builder-program; programvaren kommer imidlertid ikke forhåndsinstallert med pakken. Dette betyr at før du kan bruke det, må du installere det på nettstedet ditt via Account Management Panel of AMP.
For å installere Premium Web Builder, trenger du bare å følge noen få enkle trinn.

  •  Det første trinnet er å logge inn på ditt kontoadministrasjonspanel (AMP);
  •  Når du er logget inn, klikker du på koblingen “Installer populær programvare”;
  •  På den neste siden, bla ned og velg deretter “Install Premium Web Builder” ved å klikke på den;
  •  Klikk deretter på fanen “Be om nettstedbygger” og skriv deretter inn navnet på domenet der du vil installere Premium Web Builder, og klikk deretter “Neste”;
  •  Hvis du installerer din første Premium Web Builder-konto, må du sjekke og bekrefte informasjonen før du klikker på “Send” -knappen. Imidlertid, hvis du installerer en ekstra webbyggerkonto, må du betale beløpet på $ 12 per domene per år for tilleggslisensen.
  •  Klikk på “Send” -knappen for å starte installasjonsprosessen, og Premium Web Builder bør installeres på domenet ditt i løpet av sekunder. Vent til installasjonsbekreftelsesmeldingen, og så kan du så snart mottatt bruke siden til å logge inn på Premium Website Builder ved å klikke på påloggingslenken og begynne å bygge ditt eget nettsted.

Kan jeg velge hvilken som helst mal for alle nettsteder jeg oppretter?

Som eier av nettstedet med en Web Builder installert, enten Premium Web Builder eller PowerWebBuilder, har du rett til å velge og bruke hvilken som helst av de mer enn 500 gratis malene som finnes i Web Builder’s galleri. Det er imidlertid viktig å huske at du trenger å velge riktig mal som passer godt og passer til hvilken type nettsted du bygger og tjenestene og produktene som nettstedet ditt tilbyr.

Hvilken retningslinje skal jeg måtte følge når jeg velger nettstedsmaler?

Selv om det å velge nettstedsmaler er et spørsmål om din egen smak og humør, er det alltid nyttig for nettstedet ditt å ha en mal som passer godt til nettstedets type, service og produkt samt smaken til fremtidige besøkende på nettstedet..

Den første retningslinjen for å velge din foretrukne mal, bør være typen nettsted du oppretter. Vanligvis hjelper webbyggere-applikasjonen deg med denne oppgaven. Når du starter byggeprosessen ved å klikke på Start-knappen, får du muligheten til å velge hvilken type nettsted du vil bygge, enten det er et vanlig nettsted, et bildegalleri eller en blogg. Når valget er valgt, vil Builder bruke informasjonen og anbefaler flere sider med funksjoner og funksjonelle forhåndsinnstillinger du måtte ønske for nettstedet ditt. Hvis du ikke er sikker på eller ikke liker alternativene som presenteres, kan du ganske enkelt velge et og deretter endre det på et senere tidspunkt. Etter å ha valgt det foretrukne valget, klikker du på Neste-knappen som du finner nederst til høyre på siden.
For å velge en mal, må du gå til Design-siden ved å klikke på Design-knappen øverst til høyre i verktøylinjen. På design-siden skal du finne et antall maler som kan tilpasses. Det er faktisk tre forskjellige måter å søke på maler på:

  •  Den ene er gjennom kategorien Kategori, der du kan velge maler som samsvarer med kategorien som finnes i rullegardinmenyen;
  •  Det andre er gjennom Søkemetode, der du søker i maler ved hjelp av nøkkelord for bestemte typer maler; og
  •  Ved manuelt å bla gjennom malene per side, noe som kan ta tid, men kan være mer effektivt.
  • Når du er i stand til å velge din foretrukne mal, velger du den bare ved å klikke på den.