– Tilbyr WebHostingHub månedlig betaling?

Tilbyr WebHostingHub månedlig betaling?

WebHostingHub anses av de fleste nye nettstedseiere å være et godt valg for webhotell siden den benytter seg av Dell-servere. Disse Dell-serverne anses for å være kraftige maskiner siden 24 GB minnebrikker, 24 Intel Core-prosessorer og RAID 10 rask lagring er inkludert i CPU-ene. Dette betyr at utstyret som er brukt er pålitelig og effektivt, noe som støttes av garantien på 99% oppetid som tilbys av WebHostingHub.

Imidlertid avslører de fleste webhotellleverandører at de har en bedre oppetidsgaranti på 99,99%, noe som bare er ubetydelig når de to blir sammenlignet. Årsaken til dette er at WebHostingHub bruker flere datasentre i stedet for det vanlige for de fleste webhotellleverandører.

Flere datasentre

WebHostingHub har to viktigste datasentre spredt ved østkysten og vestkysten av USA. Derfor betyr det at nettstedseiere på vestkysten ikke trenger å vente lenger på at dataene eller informasjonen skal reise mellom nettstedets besøkende og webhost-serveren. Dette betyr at brukeropplevelsen til nettstedet forbedres, noe som resulterer i bedre tilbakemeldinger eller statistikk til nettstedseieren. Sluttresultatet for dette er at investeringene til nettstedseieren på nettstedet maksimeres. Dette er basert på det faktum at datasentrene til WebHostingHub er klassifisert som en kategori A siden utstyret deres alle er PCI-kompatible.

Ytterligere funksjoner ved datasentrene er at de bruker flere kontrollerte tilgangspunkter med flere energikilder som benytter seg av diesel. Selv om WebHostingHub bruker dieselkraft har den en grønn vertssertifisering, noe som betyr at energibruken minimeres i datasentrene. En annen fordel med å ha to datasentre er at det brukes til å eiere nettstedseiere basert på andre land som:

 •  Sør Amerika
 •  Afrika
 •  Europa
 •  Sør-Stillehavet
 •  Asia
 •  Australia og New Zealand

En nettside som bruker innholdsstyringsprogramvaren WordPress, kan laste med en hastighet på 1,5 sekund for forretningsnettsteder basert i internasjonale land. WebHostingHub senker lasten ytterligere til bare et sekund for amerikanske baserte bedriftsnettsteder siden dataene eller informasjonen bare trenger å reise en kortere avstand på grunn av bruk av flere datasentre.

Vanlige månedlige priser

WebHostingHub har forskjellige månedlige priser avhengig av tjenesteåret som kjøpes av nettstedseieren. Den høyeste månedlige prisen som tilbys av WebHostingHub er på $ 8.99 og den laveste på $ 6.99. Fordelingen av månedlige priser og tjenesteår er:

 •  12 måneder – $ 8,99 per måned
 •  24 måneder – $ 7,99 per måned
 • 36 måneder – $ 6.99 per måned

Dessverre, for nye eiere av nettstedet, tillater de fleste av webvertsleverandørene bare å betale på årlig basis. Dette til tross for at de fleste webhotellleverandører markedsfører og tilbyr sine webvert-tjenester til en månedlig pris. Hovedårsaken til at de fleste webhotellleverandører som tilbyr en årlig plan er at mange eiere av nettstedet kan glemme å betale sine månedlige priser, og derfor kan nettstedet bli inaktivt.

Dette anses å være ugunstig for nettstedseieren, siden tidsbruken til å utvikle og vedlikeholde nettstedet lett vil bli borte i løpet av en uke etter at kontrakten er avsluttet. Et ekstra problem er at de fleste nettstedseiere ikke kan få tilbake den etablerte hjemmesiden hvis de betaler etter fornyelsesperioden. Årsaken til dette er at de fleste domenenavn blir utgitt automatisk etter at en kontrakt for en webhotell er avsluttet. Dette er fordi et høyt antall individer foretrekker å skaffe seg domenenavnet til et etablert bedriftsnettsted.

Ulemper ved å bruke en månedlig betaling

Personer som har anskaffet et etablert nettsted, vil trenge å gjøre mindre markedsføringsaktiviteter siden den forrige eieren allerede har gjort det harde for dem. De fleste eiere av nettstedet kan glemme å regelmessig betale en månedlig pris når det gjelder nettstedene deres, siden disse ikke anses å være en betydelig del av deres månedlige planer. Å glemme å betale den månedlige prisen vil bety at investeringen av tid og penger på forretningsnettstedene deres vil bli sett på som et tap.

Webhotellleverandører har ikke kontroll over utgivelsen av domenenavnene, siden denne oppgaven normalt er under kontroll av nettstedregulatorer som International Corporation for Tildelte navn og nummer (ICANN). ICANN krever at eiere av nettstedet skal få sine bedriftsnettsteder registrert med følgende informasjon:

 •  Registrantens navn
 •  Postadresse
 •  Epostadresse
 •  Telefonnummer

Pengene tilbake-garanti

Årsaken til at de fleste webhotellleverandører ikke tillater den månedlige betalingsplanen er at WebHostingHub vil ha et problem med å implementere 90 dagers pengene tilbake-garanti. De fleste andre webhotellleverandører har en lavere pengene tilbake-garantiperiode mens WebHostingHub har den lengste perioden på 90 dager.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me