TMDHosting gjennomgang

Hvordan TMD kom seg til toppen av oversikten over de britiske webhotellfirmaene? TL; DR

Som du allerede vet, viser vi bare anerkjente selskaper med den beste maskinvaren som vil gjøre at prosjektene dine løper problemfritt. Det som gjør forskjellen er hvor seriøst et selskap tar støtte og sikkerhet.

TMDHosting-new-logo-Black-500px
OPPETID
995
HASTIGHET
998
BRUKERSTØTTE
977
PRIS
982
FUNKSJONER
972
GRØNN
970
NYSKAPENDE
989

Hos TMDHosting tar de begge på hjertet. Du kan spørre hva som helst i billettsystemet som blir svart på i løpet av 15 minutter i snitt. Støtten er internt sysadminansatte som er der 24/7 til og med på helligdager. De har en sikkerhetskopieringsplan som lagrer alle filer på et eksternt sted minst en gang i uken. Pingen til London fra det Amsterdam-sentrede datasenteret er bare 8,5 ms. Du får en CPanel og Softaculou slik at du kan distribuere prosjektet ditt på 30 sekunder. Og på toppen av det har de en 60 dager pengene tilbake-policy, slik at du kan teste tjenesten trygt. Prøv det på www.tmdhosting.com og la oss få vite hva du synes.

Oversikt

TMD-hosting ble etablert i 2007 med 4 ansatte og i 7 år vokser de til mer enn 70 ansatte og rundt 70 000 hostede nettsteder. Denne jevn veksten er en av indikatorene på en kvalitet i en vertstjeneste.

Selskapet er etablert i Orlando, FL, men de har utvidet og har nå colocated maskinvare på topp nivå i 4 datasentre, hvorav ett er i Amsterdam og har en rask responstid til Storbritannia og som vi vet, er plasseringen av prosjektet ditt viktig både SEO og UX-lurt.

Hosting er skalerbar, og du kan begynne i det små, og hvis du prosjekter vokser over tid, har gutta på TMD hosting kraften til å få deg på en bedre maskin. De tilbyr forskjellige planer som delt webhotell, forhandler webhotell, dedikert server hosting, e-handel hosting.

Teknologi

Oppetid for det siste kalenderåret er 99.9996%, og her er en ping-sonde fra en av våre Amsterdam-baserte servere mot en GTMetrix-test-IP-adresse, basert i London:

root @ node01 [~] # ping -c10 217.27.250.160
PING 217.27.250.160 (217.27.250.160) 56 (84) byte med data.
64 byte fra 217.27.250.160: icmp_seq = 1 ttl = 56 tid = 8.53 ms
64 byte fra 217.27.250.160: icmp_seq = 2 ttl = 56 tid = 8.45 ms
64 byte fra 217.27.250.160: icmp_seq = 3 ttl = 56 tid = 8.48 ms
64 byte fra 217.27.250.160: icmp_seq = 4 ttl = 56 tid = 8.44 ms
64 byte fra 217.27.250.160: icmp_seq = 5 ttl = 56 tid = 8.49 ms

De bruker maskinvare på toppnivå med SSD-stasjoner som blir endret noen ganger i året, og serverne er supersnelle. Du kan teste den ved å installere en WordPress eller Joomla og få den opp og kjøres på 30 sekunder (inkludert klikkene.)

Du får en CPanel slik at du får alle nødvendige verktøy for å migrere prosjektet til serveren på kort tid. Med Softaculou til din disposisjon, kan du installere favorittappen din og få den i gang på 30 sekunder.

Brukerstøtte

De gode tingene med TMD-støtte er at du får gratis migrering av ditt eksisterende prosjekt. Støtteteamet er erfarne, internt, lokalisert i Europa og med billettsystemet får du problemene dine løst i løpet av 15 minutter (i vårt tilfelle ble begge billettene vi postet mens vi testet, besvart på 7 minutter)

Det vi liker med TMDhosting er deres holdning til støtten. Dette er hva de har svart da vi spurte dem om det:

“Vi legger ikke ut en eneste stilling utenfor våre lokaler. Å levere større kvalitet på hvert servicenivå – infrastruktur, kundeservice og teknisk support – krever mange mennesker som jobber som en. Dette skjer sjelden med outsourcede stillinger og vi ofrer aldri kvalitet Vi har kundeservice, teknisk support og systemadministratorer tilgjengelig 24/7, også på helligdager.

Forespørsler blir opprinnelig servert innen 15 minutter, og vi prøver å levere oppløsningen så raskt som mulig, i gjennomsnitt omtrent 20 minutter etter den første responsen. Det avhenger imidlertid veldig av forespørselen, men de fleste blir svart innen de første 15 minuttene etter innlevering. Mer kompliserte topper tar 20 til 30 minutter topper, og hvis noe er veldig vanskelig, kan det ta opptil en time, men det er ganske sjelden. “

Ulempen er at det ikke er noe britisk telefonnummer for støtte, og vi kunne ikke finne et live chat-alternativ på brukerområdet (det er live chat på hjemmesiden, så hvis du har et presserende problem, kan du prøve dem, nyttig når vi testet tjenesten).

Også veiledningsdelen på nettstedet er utdatert. Men det blir kompensert med gratis migrasjon og rask støtte. Så husk – hvis du har spørsmål – legg ut en supportbillett.

Datasikkerhet

Et av de viktigste punktene i vurderingen av webhotellfirmaene vi lister på top5hosting er hvor seriøst de tar datasikkerhet og hvor sikre er dataene dine med dem. Datasenteret i Amsterdam hvor serverne er samlet, har sikkerhet av militær karakter. Dette er hva de sa da vi spurte dem om hvordan de håndterer dataene i selskapet:

“Vi tar datasikkerhet veldig seriøst og har en streng backup-plan på alle plattformene våre (delt, forhandler, VPS / Cloud, dedikert) – vi tar bilder / mapper øyeblikksbilder minst en gang i uken, mens vi lager kopier av MySQL og annet DB-relatert innhold på daglig basis, og beholder det i opptil 7 dager tilbake.

Prosessen er automatisert, men systemadministratorene vil sjekke daglig, og sørge for at stillbilder blir tatt riktig. Alle sikkerhetskopier lagres på et eksternt sted. I vårt systemadministratorsteam har vi mennesker dedikert til å overvåke for mulige sikkerhetstrusler eller patchoppdateringer, som er gjeldende for programvaren vi bruker. Vi reagerer på sikkerhetstrusler og bruker lapper med vår “så snart som mulig” policy.

Vi har et tett forhold til alle programvareleverandørene våre, for eksempel CloudLinux og cPanel, og det er ikke sjelden å bruke en oppdatering før den til og med blir kunngjort for publikum. Vi har også flere bidragsytere til disse prosjektene i teamet vårt. “

Ting å huske på når du er sing-up

Hold påmeldingsmailene dine trygge, DNS-informasjonen og server-IPen skal være der hvis du leter etter den (siden den ikke er å finne i brukerområdet). Hvis du har spørsmål, kan du legge ut en supportbillett, de er veldig nyttige. Og du kan teste det selv på denne måten 🙂

Forsikre deg om at prosjektet ditt er distribuert på Amsterdam-serveren. Hvis du ikke vet hvordan, kan du be støtten om å flytte den. (Selvfølgelig i tilfelle du er målrettet mot Storbritannia og ikke mot USA eller Asia.)

For å oppsummere

TMDHosting er veldig kjent for å tilby avanserte teknologier til en overkommelig pris med god kundestøtte som er gratis. Det er flott for folk med ingen eller liten teknisk kunnskap, siden de kan dra nytte av det og spare tid og penger på å installere applikasjoner, moduler osv. De har også en 2-måneders pengene tilbake-policy, så vi anbefaler at du tester TMDHosting og blir med dem hvis du liker tjenesten.

BESØK tmdhosting-logo OG FÅ VÅR 50% RABATT

Teknisk

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • Gratis oppsett; Overføre
 • Ubegrenset trafikk, e-post, DB-er
 • Gratis ukentlig sikkerhetskopi
 • cPanel
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Beste nettstedprestasjon med SuperCacher
 • Autoinstallator For enkel start
 • Nye raske servere med god ytelse

 • Det nærmeste datasenteret er i Amsterdam

Brukerstøtte

 • 24/7 Teknisk support
 • Gratis oppsett; Overføre
 • 24/7 europeisk støtte
 • SysAdmins for å ta vare på billettene dine på 15 minutter
 • De gir støtte for ekspert applikasjoner bortsett fra hosting (WordPress, Joomla, Magento)

 • Ingen britisk telefonnummer for støtte
 • Ingen live chat i brukerområdet

Priser

 • Fleksible planer
 • Kan kjøpes månedlig
 • Starter fra 1,75 £ / mo.
 • 60 dager pengene tilbake

 • Vi fant ingen

Backend gjennomgang

Her gir vi deg noen bilder av TMD hosting backend (cPanel) slik at du kan få en bedre ide om det intuitive brukerområdet du får når du registrerer deg.

Webvert-ytelse

tmdhosting testresultater

Pingdom test for hastighetsytelse fra Amsterdam-serveren deres.

Som du kan se, kjørte standard WordPress-installasjonen som vi gjorde for testen, uten cache-plugins eller hastighetsjusteringer 85% raskere enn alle testede nettsteder.

Lastingstiden for nettstedet var 1,29 sek.

tmdhosting testresultater

En stresstest fra LoadImpact er med på å bestemme muligheten for å håndtere en viss mengde brukere (belastning) på nettstedet ditt. Målet er å se hvordan nettstedet ditt vil prestere når det blir utsatt for både en forventet og stressende mengde belastning.

Selv med 25 brukere som surfer gjennom nettstedet vårt fra Brasil, er lastetiden gjennomsnittlig 2 sekunder.

Dette er noen veldig gode indikasjoner.

Du kan også sjekke de andre Top UK web hosting selskaper, anmeldelser og sammenligning her.