Topp 10 magasiner / nyheter WordPress-temaer du vil elske

Teknologi gir oss raskere kommunikasjonsmidler – det er en måte å se på den fartsfylte utviklende teknologien rundt oss. Noen mennesker foretrekker til og med å slå på PC-ene eller dingsene deres og lese de siste nyhetene der, i stedet for å lese dem på trykt papir. Hvis du har noe som det førstnevnte i tankene, har vi de rette tingene for deg her.

WordPress er den beste innholdspubliseringsplattformen, som noen vil si. WP er faktisk et flott verktøy du kan bruke til å lage din online nyhetsnettsted. Nedenfor er 10 WordPress-temaer som vil gjøre denne jobben for deg.

Gode ​​nyheter

Goodnews er et premium WordPress-tema som har alle funksjonene som trengs for å lage et nettsted for nyheter / magasiner. For det første har den en dra-og-slipp-sidebygger, noe som gjør tilpasning ikke bare enklere, men også litt moro, tror du ikke? For det andre har det mange ubegrensede ting å tilby deg – ubegrensede farger, sidefelt, pluss alle Google-skrifter! For det tredje er dette temaet også fullt responsivt, noe som betyr at det ser bra ut i enhver gadget! Det beste med den siste funksjonen er at du kan aktivere / deaktivere den når som helst!

Jarida

For det første vil du kanskje vite at Jarida, et responsivt WordPress-tema som spesialiserer seg på nettsteder, magasiner eller blogger, har en 4,84 (i gjennomsnitt) kjøperrangering. Det skal si noe om funksjonene som dette temaet kan tilby deg. Pakken inneholder en dra-og-slipp-hjemmeside-byggherre som gjør det mer effektivt for deg å tilpasse hjemmesiden din. Med ubegrensede farger å velge mellom, ubegrensede sidefelt du kan legge til, fullskjerms bakgrunn for å vise, 35 nyttige egendefinerte widgeter du kan bruke – at 4,84-graderingen er virkelig berettiget.

repro

Repro er et rent og pent WordPress nyhets- / magasinetema som absolutt er verdt hver krone du vil for. Velg mellom ubegrensede fargevalg når du tilpasser profilen din. Du kan til og med oversette nettstedet til et helt nytt språk med full lokaliseringsstøtte inkludert i temapakken. Også med 10 widget-områder, 8 vanlige widgeter, umerkede og omfattende temalternativer, hva mer kan du virkelig se etter i et WordPress-tema for nyheter / magasiner?

NewsPlus

NewsPlus er det ideelle universalmagasinet / redaksjonelle WordPress-temaet. Ikke bare er det responsivt – noe som gjør at nettstedet ditt automatisk tilpasser seg skjermstørrelsen på den modulen brukeren bruker – den er også klar til netthinnekraft, noe som betyr at den også ser bra ut på HD-enheter. Med den boksede / strukne utformingen kan du maksimere plassen og lage en virkelig fin webside ut av den. Det er også WooCommerce 2.0+ klar som er nyttig hvis du vil gjøre nettstedet ditt til en nettbutikk. Jeg kan fortsette og fortsette med de fantastiske funksjonene i dette temaet, men jeg synes det er bedre hvis du sjekker dem ut selv.

Buzz

Buzz er definitivt et morsomt valg for dere som planlegger å opprette en nyhetsnettsted via WordPress. Dette WP-temaet har en widgetert hjemmeside som er full respons for din bekvemmelighet. Velg mellom ubegrensede farger når du tilpasser nettstedet ditt, bruk avanserte widgets, dra nytte av jQuery Featured Home Slider, og så mange flere funksjoner du ikke vil tro det. Med det omfattende panelet for temalternativer kan du til og med tilpasse alt du ønsker!

Algarida

Algarida er et responsivt WordPress nyhets- / magasinetema som kan komme i en fast eller flytende layout, valget er helt opp til deg. I tillegg til å være oversettelsesklar og ha RTL-støtte, har dette WP-temaet et kraftig panel og mange kortkoder inkludert, slik at tilpasning ikke er så vondt i nakken som det tradisjonelt er. Du kan velge mellom en ubegrenset hjelp av farger, alle Google-skrifter og mye mer.

Ares

Ares er en blogg-, magasin- eller avismal for WordPress som også er overstrødd med alle funksjonene du trenger og mer. Den har et responsivt design, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at nettstedet ditt ser ut som dritt på super små (eller super store) skjermstørrelser. Den kommer også med 6 skins, 2 oppsett på siden, deling av sosiale medier og så mange flere. Lag nettstedet ditt med de funksjonene bare Ares kan tilby.

Typegrid

Typegrid er ikke bare et responsivt nyhets- og magasinetema, det er også netthinneklart! Den har en ren og organisert plass for deg å plassere arbeidet ditt i. Dessuten har du mange muligheter til å tilpasse nettstedet ditt, som hvilken side av nettstedet du vil sette sidefeltet i (til venstre eller høyre), ubegrensede alternativer for aksentfarger, ubegrenset widget sidefelt å legge til, og så mye mer.

London Live 3-i-1

Du kan definitivt få mest mulig ut av dette temaet, fordi med London Live 3-i-1 kan du lage 3 forskjellige typer nettsteder med bare ett WordPress-tema! Lag et nettsted for nyheter, magasiner eller blogger med dette temaet. I tillegg til å være lydhør, kommer det også med 7 forhåndsskinn, flere glidebrytere, enkel oversettelse, en PSD-fil inkludert, og så mye mer.

Newses

Versjonen 1.6.1 av Newses er SEO klar. Med Newses har du dessuten fire innholdsmoduler å sette inn arbeidet ditt i. Med dette WordPress-temaet kan du velge forskjellige farger for kategoriene fra et ubegrenset valg av farger, artikkelliste i kategorien 2 kategorier, og så mange flere alternativer du kan velg mellom å tilpasse nettstedet ditt.