Topp 10 premium WordPress-temaer for artister og reklamer

Ser du etter et tema som vil hjelpe deg effektivt å vise frem de beste verkene dine? Hvis du er en kunstner, fotograf eller en kreativ profesjonell, trenger du et fint porteføljetema. Det er her denne temasamlingen kommer inn.

Med et vakkert utformet og godt designet WordPress-tema, kan du fremheve ditt beste og siste mesterverk på en stilig og profesjonell måte som virkelig vil fange publikum. Jeg har valgt bare de beste, så du vet at du kommer til å få et flott tema.

Så uten videre, her er de 10 beste WordPress-temaene for artister og reklamer. Se hva som fungerer best for deg.

persona

Persona er et WordPress-bloggetema som vil gjøre bloggen din til en sosial mediekanal. Enten det er en tweet på Twitter, et bilde på Instagram eller et innlegg på Facebook, dette temaet vil samle alt du har lagt ut på nettet, organisere dem og bringe dem i fokus. Innleggene dine vil bli vist på en stilfull måte, og visuelt fremme ethvert bilde eller video i innlegget ditt. Det er det perfekte temaet for produktvinduer, forretnings- og porteføljens nettsteder.

Persona er et barnetema i det kraftige ryggraden-temarammen, slik at du raskt og enkelt kan bygge nettstedet ditt.

Tilfeldighet

Dette førsteklasses WordPress-fotograferingstemaet på fullskjerm kommer med over 500 Google Web-skrifter, tilpassede snarveier, avansert administrasjonspanel, video- og skyvebakgrunn, ubegrenset sidefelt, mer enn 200 ikoner for netthinneklar og mer. Med alle disse funksjonene i ett tema, kan ingenting hindre deg i å bygge et fantastisk fotografiside!

Everest

Everest er et fint og rent premium WordPress-tema som er perfekt for artister og reklamer. Det er et fleksibelt og responsivt tema som er bygd med de nyeste HTML5- og CSS3-teknologiene. Med det kraftige administrasjonspanelet er det en lek å lage et profesjonelt drevet nettsted. Du kan enkelt endre alle farger og bilder for tekst, inkludert lenker, angi side / topptekst, bunntekstbakgrunn, osv. Så hvis du trenger et tema som perfekt tilpasser seg dine eksisterende merkefarger, er Everest det perfekte valget for deg!

tilbakeføring

Dette elegante og minimalistiske ett-siders porteføljetema for WordPress er perfekt for kreative fagpersoner og byråer. Det kommer med en valgfri struktur på én side med fantastiske rulleoverganger fra side til side. Det er et fullt responsivt tema som er optimalisert for alle moderne enheter. Den benytter komprimering av all CSS / JavaScript, og sikrer lynraske sideopplastningstider, slik at besøkende kan få det de vil med en gang.

Bomull

Bomull er et premium WordPress-tema som er designet med brukervennlighet og tilpassbarhet i tankene. Det kommer med alle funksjonene og alternativene du trenger for å finpusse temaet du vil.

Kjerne

Dette minimalistiske WordPress-temaet er perfekt for portefølje, fotografering og personlige nettsteder / blogger. Den er bygd med de nyeste WordPress-funksjonene og -standardene, inkludert tilpasset innleggstype, bildeopplasting og mer.

Apollo

Apollo er et kraftig, rent og responsivt WordPress-tema for fremvisning av innholdet ditt på en stor og dristig måte. Det kommer med svært tilpassbare oppsett, ubegrensede fargevalg, et vakkert design med to kolonner, berørings klare lysbildefremvisning, arbeidskontaktformer, Google Maps-integrasjon, kortkoder og mer. Alt du trenger for å vise frem mesterverket ditt, er her, i en enkelt temapakke.

Kamera 7

Dette rene og minimalistiske premium WordPress-temaet er ideelt for kunstnere og kreative fagpersoner. Det er et fotograferingstema som er nøye laget, med nøye oppmerksomhet på detaljer. Det kommer med en enkel design, kombinert med fantastiske visuelle effekter. Det er enkelt å bruke og administrere, med fantastiske og nyttige funksjoner som lar deg bygge din egen webside eller blogg på bare noen få minutter. Inkludert i temaet er 5 forskjellige malerier for utstillingsvindu, ubegrensede fargealternativer, responsiv layout og mer.

Fineliner

Fineliner er et vakkert utformet responsivt WordPress-tema som er best egnet for å bygge porteføljer eller bedriftsnettsteder. Den har 6 aksentfarger som du enkelt kan justere ved å bruke Style Customizer-modulen. Den leveres også med den kraftige plugin-pluggen for Visual Composer-siden. Den har også den premium LayerSlider-plugin for administrasjon av vakre glidebrytere; samt WPML-plugin for å lage et flerspråklig nettsted. Hvis du planlegger å sette opp et eCommerce-nettsted, er Fineliner også bygget med WooCommerce-plugin, så det er enkelt og enkelt å lage en nettbutikk!

Slash WP

Dette premium WordPress-temaet er perfekt for artister og reklamer. Den har en unik og moderne design, så vel som kraftig og robust funksjonalitet. Den er laget med tanke på portefølje-, fotograferings- og bloggsider. Det er det perfekte temaet for å vise frem de beste verkene dine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me