Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme In-Depth Review

Som kjent er WordPress enkelt en – om ikke den beste – publiseringsplattformen og content management system (CMS) som enkelt bygger alle typer nettsteder, uansett teknisk kunnskap og ferdighet en bruker har. Med WordPress har du full frihet til å opprette og administrere nettstedet selv uten tredjepartsstøtte. Hvis du ønsker å bygge en reiseblogg eller et nettsted for et hotell eller et reisebyrå, er WordPress den ideelle plattformen for det, spesielt hvis du ønsker å ha en kraftig tilstedeværelse på Internett.

Alle elsker å reise, og det er grunnen til at mange mennesker ser etter nye reisemål online. Reisebyråer eller alle med en turrelatert virksomhet bør dra nytte av dette ved å ha sin egen webside. WordPress-temaer lar deg bygge et fullt funksjonelt og vakkert nettsted til ethvert budsjett og uten mye krefter. De beste WordPress-temaene for tur / reise er fullpakket med mange funksjoner som får frem alle de gode egenskapene og hjelper med å skalere virksomheten til en ny høyde. Ikke bare vil den kunne hjelpe deg med å lage en vakker reiseside, den kan også hjelpe deg med å få kontakt med kundene og potensielle kunder. Et slikt tema som er klarert av tusenvis av nettstedseiere og utviklere, er Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme.

I dag skal vi se nærmere på Trek, som er det mange anser som et reisebyråstema må ha. Er det på grunn av designet? Kan det være funksjonene og alternativene som følger med pakken? Hva er mulige fordeler og ulemper ved å kjøpe dette temaet? Alle disse vil bli besvart i denne Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme grundig gjennomgang.

La oss hoppe rett inn!

Oversikt

Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme er et av de mest solgte og topprangerte WordPress-temaene på ThemeForest, under Travel-kategorien. Den er laget av Elite-forfatteren, PixelGrapes, et webutviklings- og designbyrå som er kjent for å gi brukerne kvalitetsprodukter og rimelige premium e-handelsrelaterte produkter.

Trek er bygget på den kraftige Twitter Bootstrap-rammen, med et fullt responsivt design som er ideelt for bokreiser og turer. Det gass også en blogg der du kan vise forskjellige steder for sightseeing og reise. Unik for dette temaet er en visningsside med et galleri og en FAQ-seksjon der klienter og besøkende kan finne mer informasjon om tjenestene dine, betalinger og spesialtilbud du måtte ha. Trek har også mange tilpassede snarveier og widgeter som du kan bruke og integrere på nettstedet ditt, slik at du kan gi en jevn opplevelse til kundene dine. Temaet er skreddersydd for reise- og turfirmaer som vil presentere virksomheten sin på en flott måte. Men med noen få justeringer her og der, kan du bruke dette temaet for alle typer nettsteder eller blogger, det være seg en personlig blogg, online portefølje, bedriftsside osv..

Design

Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme har en ren, minimalistisk og moderne design som fokuserer på det viktigste aspektet av nettstedet ditt: innhold. Det gjør stor nytte av hvit plass, og idrett en stor lysbildefremvisning på hjemmesiden der du kan vise de beste tjenestene og kjente reisemålene. Foruten standardoppsettet, er det mange flere forhåndsbygde hjemmesidestrukturer som du kan bruke ut av boksen, noe som sparer enorme mengder tid med å tilpasse temaet, spesielt hvis standardstrukturen ikke er nok til å støtte bedriften din.

Hvis noen av de forhåndsbygde sidelayoutene ikke passer dine behov, gir Trek deg også muligheten til å tilpasse din egen side via adminadministrasjonspanelet. Du kan tilpasse alt fra fargeskjema til skrifttyper. Den har til og med et forhåndsvisningspanel for direkte tilpasning der du kan se endringene du har gjort i temaet, i sanntid.

Trek lar deg også legge til en bloggseksjon på nettstedet ditt, der du kan velge mellom to forskjellige oppsett: Classic og Grid. Temaet har også en unik galleri-visningsside for å vise frem bilder av populære reise- / turmål, samt en FAQ-seksjon og Kontakt oss-siden. Andre sider som er unike for dette temaet inkluderer et områdekart og en tur-side. PixelGrapes gjorde det også til et poeng å legge til tilpassede kortkoder for å utvide nettstedets funksjonalitet ytterligere, inkludert en for attester, ikoner, nylige innlegg, knapper og feeds, faner og trekkspill, kolonner og varsler.

Trek er 100% responsiv, noe som betyr at den er synlig på de fleste Internett- og mobile enheter, fra PC-er til smarttelefoner. Den lar deg også vise videobakgrunn på nettstedet ditt, og gi det en bedre visuell appell.

Nøkkelegenskaper

Nå vil du ha sett Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme som ditt topp valg for nettstedet ditt. Det er mange grunner til å elske dette temaet. Ta en titt på hele listen over funksjoner nedenfor:

 • Helt lydhør. Trek er bygget på det bunnsolid Twitter Bootstrap-rammeverket, med en adaptiv design som gjør at den fungerer sømløst på alle enheter.
 • Tematilpasning med live forhåndsvisning. Dette temaet gir WordPress-opplevelsen din et hakk ved å legge til et forhåndsvisningspanel for live tilpasning som lar deg gi temaet et utseende som er helt unikt for din virksomhet eller merkevare..
 • Ubegrensede farger. Velg hvilket som helst høydepunkt fra tematilpasseren og få Trek til å se slik du vil ha den.
 • Over 600 Google Web-skrifter. Velg mellom hundrevis av vakre fontalternativer.
 • Ubegrenset sidefelt. Temaet inkluderer dynamiske sidefelt som lar deg lage en ny sidefelt for ethvert innlegg eller side for maksimal fleksibilitet.
 • kortkoder. Trek er fullpakket med brukervennlige kortkoder som du kan bruke ut av boksen for å utvide temaets funksjonalitet og for å gi en jevn opplevelse til kundene dine.
 • Tur-side. En tilpasset tur-side er inkludert i temaet for å vise frem turpakkene dine og andre spesialtilbud.
 • Oversettelse klar. Trek inkluderer .mo- og .po-språkfiler slik at nettstedet ditt kan oversettes til mange forskjellige språk, slik at du kan imøtekomme et globalt publikum.
 • Godta betaling. Trek er integrert med PayPal-betalingsalternativet, slik at du enkelt og sikkert kan samle inn betalinger eller innskudd. Temaet støtter 11 forskjellige valutaer.
 • A + støtte. Støtte er aldri langt unna da PixelGrapes gir rask og profesjonell hjelp til temabrukere. Dessuten støttes temaet av et stort fellesskap av medbrukere og utviklere som vil være mer enn glade for å ta opp alle problemer du måtte støte på når du bruker temaet..
Fordeler og ulemper

Til tross for at det er et stort antall gratis WordPress-temaer tilgjengelig for deg å prøve, blir premiumtemaer som Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme stadig mer populære. Hvis du lurer på hvorfor noen mennesker vil betale for et tema når det er så mye gratis tilgjengelig, kan du vurdere følgende fordeler og ulemper med å velge et premium WordPress-tema:

Pros
 • Trek kommer med avansert funksjonalitet, som et brukervennlig administrasjonspanel for å gjøre tilpasninger og generell konfigurasjon av nettstedet.
 • Premium-temaer kommer med fortsatt støtte og hyppige oppdateringer. Dette er viktig for alle temaer siden WordPress oppdateres så ofte at noen med temaer kan slutte å fungere med mindre det er oppdatert. Gratis temaer blir fortsatt oppdatert til tider, men uten det presserende problemet med betalte brukere som venter på dem, tar oppdateringer mye lenger tid. Verre er det, noen temaforfatter mister bare interessen eller har rett og slett ikke tid til å jobbe med et gratis tema lenger.
 • Premium-temaer som Trek har vanligvis mye høyere kvalitet enn sine gratis kolleger, ganske enkelt fordi forfatteren genererer midler for å gjøre det bedre for brukerne. Dette skaper en positiv tilbakemeldingssløyfe der temaet fortsetter å bli bedre etter hvert som flere og flere bruker det.
 • Trek kommer med brukervennlige funksjoner, verktøy og alternativer som lar brukeren tilpasse en rekke elementer på temaet. Mens et gratis tema vanligvis kommer med fargealternativer og oppsett, har premiumtemaer et enda større utvalg av tilpasningsalternativer å velge mellom, som muligheten til å tilpasse font og fargevalg, legge til ekstra sidefelt, endre navigasjonsmenyen osv..
Ulemper
 • Premium-temaer kommer selvfølgelig til å koste deg, og det er ikke noe å komme seg rundt. Et premiumtema koster vanligvis mellom $ 30 og $ 300, spesielt de med en utviklerkort.
 • Med bestselgende temaer som Trek, er det en sjanse for at nettstedet ditt vil se ut som alle andres. Dette er mindre av problemet hvis du velger et tema med mer fleksible tilpasningsalternativer.
 • Flere funksjoner betyr ikke nødvendigvis at et tema er bedre enn det andre. Tross alt kan flere funksjoner bety at det er mer å lære. Selv om de fleste temaforfattere i disse dager prøver å gjøre produktene sine så nybegynnervennlige som mulig, er dette ikke alltid mulig når du vurderer funksjonene til temaet..

Som du kan se, er det ingen klare svar på om du skal gå for et premium WordPress-tema eller ikke. Jada, de kan være kostbare, men de kan også sees på som en verdig investering som til slutt vil betale for seg selv. På slutten av dagen er det bare du som kan bestemme om et betalt tema er verdt det for tur- / reisevirksomheten din, basert på fordelene ved å eie temaet og funksjonene som følger med det. Så sørg for å veie ned alle nettstedets behov, og ha en kreativ visjon for hvordan du ønsker det skal fungere. Hvis du støter på et problem med Trek eller med et hvilket som helst annet WordPress-tema du bruker, er det omfattende dokumentasjon og opplæringsprogrammer som kan veilede deg, samt samfunnsstøtte for å få deg gjennom omtrent alle problemer du kan støte på.

Endelig dom – Det perfekte temaet for alle typer reise- / turnettsteder

Uten tvil Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme er et av de beste valgene for å bygge en webside eller blogg for turoperatørvirksomheter og chartertjenester. Det er et nøye utformet, brukervennlig og funksjonspakket premiumtema som gjør det enkelt for alle å bygge et nettsted, uansett om de har kunnskap og ferdigheter innen nettutvikling og design. Alle som ser alvorlig med å utvide sin tur- / reisevirksomhet på nettet, bør vurdere å kjøpe dette temaet. Med en pris på bare 49 dollar er det en ganske billig og pålitelig løsning som vil hjelpe deg med å skape den neste store tingen i reiselivsbransjen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me