WebHostingHub gjennomgang

“Definitivt målrettet mot nybegynnere. Rapporter viser at hosting er rask, men kundesupporten kan være treg. “

WebHostingHub er ganske nytt i scenen for webhotellstjenester. Denne leverandøren har bare vært i drift i rundt tolv år. Men akkurat som eldre vertsselskaper, har WebHostingHub allerede laget et navn for seg selv.

Det er kjent som en solid tjenesteleverandør til personlige og små bedriftsnettsteder. De spesialiserer seg på å være vert for blogginettsteder slik at funksjonene deres er rettet mot denne bransjen. Dette selskapet kan skryte av at enhver person kan opprette en nettside og legge den på nettet i løpet av få minutter etter å ha registrert seg for planen sin. Deres eneste delte hostingplan tilbyr ubegrensede ressurser og andre vanlige funksjoner. En grunn til at mange kunder velger WebHostingHub er fordi selskapet tilbyr et valg mellom to datasentre. Som mange vet, kan nærhet til et datasenter påvirke nettstedets ytelse. Ved å la kundene velge det nærmere datasenteret, får abonnentene større effektivitet. For en spesialpris på $ 3,99 i måneden er dette allerede en god nok avtale for de som leter etter hosting med grunnleggende funksjoner.

Det er viktig å oppgi at dette er en kampanjepris. Den ordinære prisen for planen er $ 4,95. Dette er fremdeles mye billigere enn kampanjesatsene for andre selskaper.

[laglider-id = ”5 ″]

PRIS PER MÅNED $ 4.99 OPPTID & HASTIGHET 85%
DISKPLASS UNLI DOMMEN DIN GRATIS
båndbredde UNLI HELE RETNING 8/10

Funksjoner og brukervennlighet

Det er nå så vanlig at hostingleverandører har planer med ubegrensede funksjoner som diskplass, ftp-kontoer, båndbredde, databaser og e-postadresser. Dette er hva du får når du registrerer deg med webhostinghub. På toppen av disse vil du også få:

• Tilgang til avanserte sikkerhetssystemer med suphp
Trygghet for nettredaktører kommer fra kunnskapen om at nettstedet hans er sikkert mot ethvert angrep. Dette er en funksjon som whh eller WebHostingHub er stolte av.

• Freebies for nettannonser
Nettstedet ditt overlever ikke med mindre du får mange besøkende. Å legge ut annonser på strategiske steder kan hjelpe deg med dette. Whh gir kundene sine opptil $ 75 kredittverdier å bruke på yahoo !, bing og google annonseord.

• Gratis domeneoverføring eller registrering
Hvis du har et eksisterende registrert domenenavn, kan du gratis flytte det til WebHostingHub-kontoen din. Selskapet vil også legge ut registreringsutgiftene for ditt første domenenavn hvis du noen gang har registrert et.

• Tilgang til en førsteklasses byggherre
I de fleste selskaper, når de gir deg tilgang til en nettstedsbygger, får du bare den grunnleggende versjonen. Hvis du vil opprette en mer sammensatt webside, må du betale ekstra.

Med webhostinghub kan du bruke premiumversjonen uten ekstra kostnad. Med webhostinghub kan du bruke premiumversjonen uten ekstra kostnad. Dette betyr at du får tilgang til flere maler, temaer og verktøy for å gjøre nettstedet ditt visuelt tiltalende og veldig funksjonelt.

Pålitelighet

Akkurat som andre selskaper lover whh at oppetiden vil holde seg over 99%. De oppgraderer systemene sine kontinuerlig og bruker bare de nyeste og raskeste serverne og annen maskinvare for å sikre god ytelse. Systemet deres er under konstant overvåking, slik at ethvert problem lett kan oppdages og løses uten å forårsake avbrudd i tjenesten.

Kunde og teknisk support

Hvis du ønsker å kontakte supportpersonalet til webhostinghub, kan du bruke de typiske alternativene: telefon, e-post eller live chat. Hvis du begynner og ikke vet hvor du skal begynne, kan du gå til deres offisielle nettsted og lese gjennom deres vertsguide for å få peiling på deg. Deres kunnskapsbase inneholder også mange artikler og videoopplæringer for å hjelpe deg med vanlige problemer.

Den endelige dommen

Den eneste ulempen som kan oppfattes når du registrerer deg med WebHostingHub, er at de bare tilbyr delt hosting gjennom linux. Dette er ikke et problem hvis du planlegger å opprette et lite nettsted. Imidlertid, hvis du vil ha en dedikert server eller vps, eller hvis nettstedutvikleren krever bruk av en Windows-basert server, kan det hende du må lete etter et annet vertsfirma.

AKTIVER $ 3,99 KUPON
PLUS: FÅ $ 200 AD KREDITTER FRA GOOGLE, TWITTER, BING & YAHOO!

Aktiver kupong og åpent nettsted