WebHostingHub og dets dedikasjon til å redde Moder Jord

Hva er Green Hosting?

Blant de største energiforbrukerne i dag er webhotellindustrien. Man trenger ganske enkelt å forestille seg energien som trengs for å slå opp store servere som er nødvendige for å holde nettsteder oppe og går på daglig basis. Dette hensynet har ikke engang tatt hensyn til energien som trengs for å drive datamaskinene som brukes av sluttbrukerne. Når man tar denne vurderingen på verdensbasis, kan man bare forestille seg hvor mye drivstoff som er nødvendig for å skaffe den energien som er nødvendig av vertsindustrien alene. Med økningen i mengden brennstoff som brennes daglig, øker også mengden av gasser og andre former for biprodukter og miljøgifter proporsjonalt. Dette bringer spørsmålet om hvor skadelig det kan være virkningen av vertsindustrien for miljøet.

Med den verdensomspennende bekymringen for å beskytte miljøet samt bevare den avtagende tilførselen av fossile brensler og andre energikilder, blir tenkere hardt presset til å finne mulige løsninger på problemet. Blant løsningene som er funnet for å redusere virkningen, er Green Hosting. Grønn hosting er i utgangspunktet definert som hosting gjennom måter som anses som miljøvennlige. Generelt er det to måter for Green Hosting. Den ene er for at vertsfirmaet skal bruke fornybare energikilder for å slå opp serverne. Blant den ofte brukte teknologien er bruk av solcellepaneler som utnytter solens kraft til å produsere energi, bruken av vindturbiner som er avhengige av vindenes kraft for å produsere energien og bruken av geotermisk energi for å produsere den nødvendige kraften for å holde serverne sine i gang og ivareta de andre tilleggsbehovene til selskapet. En annen måte Green Hosting er at vertsfirmaet kjøper sertifikater for fornybar energi. Å ha kjøpt en betyr at selskapet investerer penger i å produsere miljøvennlig kraft enten gjennom solenergi eller vindkraft. Selv om de kanskje ikke har produsert fornybar kraft selv, hjelper de faktisk med å produsere grønn, fornybar energi gjennom kjøpet av sertifikatet.

Er WebHostingHub et grønt selskap?

Det betyr ikke nødvendigvis at når et selskap allerede har kjøpt et sertifikat for fornybar energi, at det virkelig er et grønt vertsfirma. Green Hosting handler ikke om sertifikater, men om selskapets kjerneverdier. WebHostingHub er blant de som er utstedt Green Hosting-sertifiseringen for sin innsats for å redusere karbonavtrykkene til selskapet deres. Selv om de kanskje ikke har produsert fornybar energi i seg selv, gjør selskapet en seriøs konsentrert innsats for å redusere karbonfotavtrykkene til deres datasentre. Et av de viktigste grepene de tok, er ved å samarbeide med Trees For the Future der selskapet planter trær for å kompensere for kraften de brukte til å drive serverne sine. De implementerte også en policy for å redusere avfallet og samtidig fremme resirkulering av brukte produkter. Selskapet har også implementert en policy om ikke å bruke papirprodukter når det er mulig og å resirkulere bruken av slike når det er mulig.

Gjennom disse handlingene får WebHostingHub-vertsfirmaet Green Hosting Certification.

Hvorfor skal jeg velge Green Hosting?

Med dagens bekymring for virkningen av Global Warming muligens forårsaket av menneskehetens bruk av miljøgifter og andre former for gasser, er det veldig viktig for nettsteder å velge Green Hosting-selskaper. Å velge et Green Hosting-selskap gir deg sjansen til å:

  •  Bidra til å redusere karbonavtrykket som vertsindustrien produserer.
  •  Vis at du er et ansvarlig selskap og har til hensikt å bidra til å redde miljøet.
  •  Server som et eksempel for folk at det å drive en virksomhet eller industri ikke bare handler om penger og fortjeneste; og det
  •  Det hjelper deg å bygge klientlojalitet for handlingene du har gjort for miljøet.

Hva er fordelene med å velge et Green Hosting-selskap?

Å velge et Green Hosting-selskap medfører en rekke fordeler. Blant disse er følgende:

  •  Du vil gjøre din del for å redde miljøet fra ytterligere degradering og bidra til å forhindre eller redusere den globale oppvarmingen. Dette er fordi du hjelper deg med å redusere utslippet av skadelige gasser og andre former for miljøgifter.
  •  Når publikum er klar over din innsats for å redde miljøet, vil du tiltrekke deg mange flere kunder som også er bevisste på å redde miljøet. Dette fordi du ikke bare tilbyr dem kvalitetsservice, men samtidig fremmer miljøpleie og beskyttelse. Dette hjelper deg med å bygge opp selskapets omdømme som et selskap som bryr seg mer om miljøet i stedet for etter litt overskudd.
  •   Du vil kunne spare penger på driftskostnadene dine som et resultat av besparelsene du får ved å betale mindre for strømbehovet.Dette kan til slutt føre til lavere månedlige kostnader fra hostingleverandøren på grunn av kraften de genererer selv. Selv om det opprinnelige beløpet kan være litt høyt, kan besparelsene du får på lang sikt oppveie de høye kostnadene ved forhåndsregningen.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me