WPEngine Review

8.5 Generell vurdering
WPEngine

WPEngine er en ledende administrert leverandør av WordPress hosting med forskjellige hostingplaner rettet mot et bredt spekter av brukere, fra personlige blogger til oppdragskritiske nettsteder. Som et administrert vertsmiljø støttes engasjementer rundt WPEngine utelukkende av deres 24/7 kundestøtte.

PROS
 • Nettsikkerhet
 • Netthandel og e-postmarkedsføring
 • Utmerket oppetid
 • Kundeservice
 • Pengene tilbake-garanti
ULEMPER
 • Besøkerskap
 • Relativt dyrt
 • Ingen telefonstøtte for personlig plan
 • Mangel på hosting av e-post
9.2 Bloggvurdering

Pris
$ 35


Når du ser etter å være vert for bloggen eller nettstedet ditt, er det mye fornuftig å samarbeide med et selskap som har betjent over 60 000 kunder og hvis fotavtrykk er i mer enn 136 land. WPEngine har utviklet teknologien sin i administrert WordPress-hosting, som er den desidert en av de overlegne blogghotellplattformene. Teknologien deres er eksepsjonell, og dette har gjort at plattformene deres er skalerbare, raske og sikre.

Bloggvertsplaner

Uavhengig av hostingbehov, vil du finne en plan som passer deg på WPEngine. De fem planene de tilbyr er:

Personlig plan – Dette er for små nettsteder og oppstart. Det leveres 24/7 live support og 10 GB lokal lagring. Det går for 29 dollar i måneden.

Profesjonell plan – Dette godtar opptil 10 installasjoner og tilbyr 20 GB lokal lagring. Trafikkvolumet den kan håndtere er 100 000 besøk i måneden og koster $ 99 i måneden.

Forretningsplan – Hvis du har en klynge nettsteder som totalt kan ta opptil 400 000 besøk i måneden, er dette planen å gå etter. Du får 25 installasjoner og 30 GB lokal lagring til 249 dollar i måneden.

Premium Plan – Dette er en dedikert arkitektur som gir deg høy ytelse og administrert onboarding. Den har plass til over 1 million besøk per måned og gir deg 150 installasjoner med en lokal lagring på opptil 300 GB.

Enterprise Grade Plan – Dette er den ultimate planen med kapasitet til å håndtere over 5 millioner besøk per måned i et dedikert miljø. Lokal lagring strekker seg til 1 TB og du får 24/7 billettstøtte, applikasjonsytelse og strategisk kontostyring.

Hva gjør WPEngine Blog Hosting Spesial

Vel, mange faktorer kommer inn i bildet når vi vurderer det unike ved WPEngine bloggvert. Følgende er et raskt høydepunkt over hva det vil si å være vert for nettstedet ditt her:

 • Solid nettstedsikkerhet med SSL-sertifikater, skanning av skadelig programvare og brannmur
 • Utmerket oppetid
 • Eksepsjonell kundeservice som inkluderer gratis 24/7 telefonsupport for alle planer bortsett fra Personal som drar fordel av 24/7 live chat.
 • Penger tilbake-garanti – Du får opptil 60 dager prøveperiode bare for å få tilgang til planenes egnethet for deg.

Ulempen med WPEngine Blog Hosting

Følgende faktorer undergraver WPEngines rangering:

 • Besøkshetter spesielt for personlige og profesjonelle planer
 • Dyrt relativt til noen av konkurrentene
 • Mangel på telefonstøtte i den personlige planen

Alt i alt, med tyngde av fordeler og ulemper, tilbyr WPEngine fremdeles utmerkede blogghosttjenester som enhver bedrift vil vurdere.

 • Solid nettstedsikkerhet
 • Utmerket oppetid
 • Eksepsjonell kundeservice
 • Pengene tilbake-garanti

.


Pengene tilbake-garanti
60 dager
Diskplass
10 GB – 400 GB
Domenenavn
N / A

Vi har ennå ikke vurdert et alternativ for dedikert hosting for WPEngine fordi de ikke ser ut til å tilby denne typen hosting.

Vi har ennå ikke vurdert et VPS Hosting-alternativ for WPEngine fordi de ikke ser ut til å tilby denne typen hosting.

9.4 WordPress Rating

Pris
$ 35


Nær 30% av nettsteder på nettet kjører på WordPress, og dette er en viktig statistikk for å måle populariteten til webhotellplattformer. WPEngine tilbyr en raskere og sikrere måte å vokse merkevaren på gjennom en rekke administrerte WordPress-plattformer. Utvalget av virksomheter som er ivaretatt i disse planene, er stort fra personlige bloggsider i nedre ende til oppdragskritiske nettsteder i høyere ende.

WPEngine WordPress Hosting Plans

Vertsplanene som tilbys av WPEngine har blitt rost for å ha den beste klassen arkitektur og skalerbarhet.

Personlig plan

Med en 60-dagers gratis prøveperiode passer den personlige planen best for kunder med enkle nettsteder og minimale budsjetter. Denne planen kommer med kraftig teknologi og en solid kundeservice tilgjengelig 24/7 på live chat. Det er en delt plan som betyr at nettstedet ditt vil være på en plattform med mange andre som deler ressurser. Av denne grunn kan den huse opptil 25 000 besøk per måned, og den lokale lagringsplassen er 10 GB. Du får også et gratis SSL-sertifikat per abonnement. Kostnaden for denne planen er $ 29 per måned.

Profesjonell plan

Denne planen retter seg mot bedrifter med jevn trafikk eller et stort antall mindre nettsteder. Du kan være vertskap for opptil 10 nettsteder så lenge dine totale besøk per måned ikke overstiger 100 000. Den lokale lagringsplassen er 20 GB, og du får også et gratis SSL-sertifikat ved abonnement. Kostnaden for profesjonell plan er $ 99 per måned, men det er en prøveperiode på 60 dager for å måle planens egnethet.

Forretningsplan

Akkurat som de to ovenfor, er dette også på en delt plattform, men har plass til et mye høyere trafikknivå, 400 000 besøk per måned. Det er lokal lagring på opptil 30 GB og har plass til 25 installasjoner. Med et gratis SSL-sertifikat kan du garantere kundene dine sikkerhet for deres data og informasjon når de samhandler med nettstedet ditt. Kostnaden er $ 249 per måned, og igjen får du 60 dager risikofri prøveperiode.

Premium Plan

Dette er en administrert WordPress-hostingplan for virksomheter som vokser aktivt og som prioriterer optimal ytelse. Du får et dedikert miljø der nettstedet ditt er vert på en enkelt server ivaretatt av et skreddersydd kundeserviceteam. De maksimale installasjonene er opptil 150 og besøkene per måned er over 1 million.

Enterprise Grade Plan

Hvis du har en trafikk på over 5 millioner per måned og ønsker et dedikert miljø med lokal lagring på opptil 1 TB, er dette planen å gå etter. Det er bare Enterprise Grade Plan og Premium Plan som ikke har en prøveperiode fordi alt forhandles og tilpasses.

Fordelene med WPEngine WordPress Hosting

Blant fordelene med denne verten inkluderer:

 • Topp moderne teknologi som rommer høy trafikk
 • Et globalt nettverk med datasentre spredt i EMEA, USA og Asia-Stillehavsregionene.
 • Ulike webhotell planer for å imøtekomme dine behov
 • Utmerket kundeservice
 • Skanning av skadelig programvare og daglige sikkerhetskopier
 • Eksepsjonell oppetid

Hvorfor WPEngine WordPress Hosting kanskje ikke er noe for deg

 • Relativt dyrt
 • Ingen telefonstøtte for abonnenter i den personlige planen
 • De selger verken domener eller leverer e-post hosting
 • Det er ingen vindusbasert servermiljø
 • Besøkerskap

Alle som leter etter en mellomstor administrert WordPress-hosting-tjenesteleverandør, WPEngine står høyt i denne nisjen.

 • Moderne teknologi
 • Et globalt nettverk med strategisk plasserte datasentre
 • Ulike webhotellplaner Utmerket kundeservice
 • Skanning av skadelig programvare og daglige sikkerhetskopier
 • Eksepsjonell oppetid

.


Pengene tilbake-garanti
60 dager
Diskplass
10 GB – 400 GB
Domenenavn
N / A

I verden i dag er merkevarer langt viktigere enn de var for hundre år siden. Merker samler vitenskapen og psykologien til det virksomheten din tilbyr når det gjelder produkter og til og med tjenestelevering. Hvis du vil at merkevaren din skal overleve produktene dine og formidle troverdighet, kvalitet og opplevelse, må du pleie den digitale komponenten. Dette er hva WPEngine handler om. Som en administrert leverandør av WordPress-hosting hjelper dette selskapet merkevarer til å styrke deres digitale opplevelse gjennom en rekke planer.

Visste du at hvert sekund med forsinkelse i lastetiden for nettstedet ditt kan føre til over 7% av tapet i konverteringer? Og en forsinkelse på 2 sekunder kan føre til at 87% blir forlatt? Vel, hvis du ikke gjorde det, vet du det nå. Dette er grunnen til at det er viktig å velge en plattform som gir deg den rette blandingen av teknologier og tjenester for å gi drivstoff til bedriftens ytelse.

En oversikt over WPEngine

WordPress er den desidert mest pålitelige ryggraden som støtter millioner av nettsteder rundt om i verden. Nettopp derfor har noen webhotelltjenester som WPEngine bestemt seg for å utelukkende fokusere på hosting på dette innholdsstyringssystemet. WPEngine har blitt vurdert av flere aktører i markedet, inkludert store merkevarer som en mer enn kompetent hosting-tjenesteleverandør på grunn av deres utmerkede oppetidspost, ubegrensede månedlige dataoverføringer, WordPress-fokusert sikkerhet blant andre utmerkede funksjoner.

Å være et administrert vertsmiljø, blir engasjementer rundt WPEngine utelukkende støttet av deres 24/7 kundestøtte. Miljøet er spesielt designet med WordPress-installasjoner og plugins. Faktisk, med WPEngine, trenger du ikke å installere WordPress slik du gjør med andre webverter. Hver WPEngine-plan du kjøper, leveres forhåndsinstallert med innholdsstyringssystemet. Se for deg å åpne den introduksjonsmailen din for å se påloggingsdetaljene dine og oppdage at du ikke trenger noe ekstra oppsett for å komme i gang.

Når det gjelder innholdsoppretting, fremmer WPEngine fordelene med WordPress-hosting for å gi deg et kundevennlig miljø der du kan opprette sider, innlegg og gallerier med mye brukervennlighet. Ikke alle WordPress-plugin-moduler du kommer over er automatisk kompatible med WPEngine. Dette fordi selskapet evaluerer plugin-modulene før de integreres i plattformen deres. Negative utførende plugin-moduler og de som dupliserer hva WPEngine allerede har er ekskludert.

WPEngine Managed WordPress Hosting Plans

Hvis du leter etter et selskap med en rekke hostingpakker, finner du ikke en i WPEngine. Dette er fordi dette selskapet har viet sin forskning, innovasjon og produktskaping rundt WordPress hosting. For noen mennesker kan dette høres ut som en ulempe, men på baksiden har det hjulpet WPEngine til å være en autoritet i denne nisjen.

Derfor, hvis du ønsker å sette opp en personlig blogg eller til og med et komplekst og intrikat nettsted for merkevaren din, er WordPress en av plattformene du kanskje vil vurdere og i forlengelse av WPEngine som din vertspartner. Uansett hvilke krav du har, har denne webhotellleverandøren en plan som kan hjelpe deg med å nå dine mål. Nedenfor er en kort oversikt over hva hver av planene tilbyr.

Personlig plan

Hvis du har et enkelt nettsted du vil drive, for eksempel en personlig blogg eller en enkel butikknettsted, passer denne pakken deg. Også folk som ønsker å rulle ut et større prosjekt, men av en eller annen grunn ønsker å starte i det små og teste opplevelsen fra flere webhotellfirmaer og planer før de slutter seg til et, dette er også en god inngangsplattform. Noe av det som er enestående med en personlig plan, er at den drives av nyskapende teknologi og 24/7 kundeservice.

Når det gjelder lokal lagring, gir denne planen deg opptil 10 GB plass som teknisk sett skal være i stand til å imøtekomme dine opplastinger og sidefunksjoner uten å bremse den. Det fine med god lokal lagringsplass er at det gjør at du kan lagre store mengder data på en sikker måte bare relevant for ditt domene og protokoll. Du deler ikke denne lagringsplassen med noen.

Denne planen gir deg også gratis SSL-sertifikater for å sikre tilkoblinger fra nettleseren til serveren din. Hvis du driver et lite netthandelssted, er dette absolutt en ekstra fordel fordi kundene dine lett vil overlate deg med informasjonen sin når de vet at den er sikker og ingen kan tukle med den. Vanligvis rommer denne planen nettsteder som har gjennomsnittlig 25 000 besøk per måned.

Profesjonell plan

Denne administrerte WordPress-vertsplanen fra WPEngine er å sørge for kunder som administrerer nettsteder som har en jevn trafikk, for eksempel store netthandelssteder, bruksnettsteder og til og med mellomstore nyhetssider. Den virkelige avtalen i profesjonelle planer er deres fleksibilitet. Det lar deg installere opptil 10 nettsteder, noe som betyr at du kan ha alle domenene dine på samme plattform for enkel administrasjon.

De profesjonelle planene for trafikknivå imøtekommer dem for et flertall av kundene. De kan håndtere opptil 100 000 besøk i måneden, noe som er enormt for enhver bedrift som har en ordentlig konverteringsplan. Når det gjelder lokal lagring, har denne planen det dobbelte av den personlige planen, 20 GB. Det er også fordelen med et gratis SSL-sertifikat som kan oversettes til nettstedssikkerhet.

Forretningsplan

Denne planen lar deg ha opptil 25 installasjoner. Dette kan virke ganske mye, men hvis du er en virksomhet som har forskjellige nettsteder for de forskjellige produktene dine, eller du opererer i mer enn en region, vil du finne dette nyttig. Trafikkgrensen for denne planen er fire ganger større enn for den profesjonelle planen med 400 000 besøk per måned. Dette betyr at gjennomsnittet per dag er omtrent 13 000, noe som er et godt antall for et travelt nettsted. Den lokale lagringen gir deg opptil 30 GB i tillegg til gratis SSL-sertifikater.

Et enestående trekk ved denne planen er GeoIP. Dette er i utgangspunktet en nyskapende teknologi som hjelper deg med å identifisere den geografiske plasseringen til en dataterminal ved hjelp av sin IP-adresse. Når du genererer innhold, og du vil målrette eller skreddersy det til et bestemt sted, kommer denne teknologien til nytte. Også målrettet annonsering, spamforebygging og begrenset tilgang basert på beliggenhet kan utføres godt med GeoIP.

Premium Plan

Det er organisasjoner som prioriterer optimal ytelse av sine nettsteder. Kort sagt, du kan ikke tillate at enda et sekund for nettstedet ditt å avta eller gå under. Hvis du er en slik kunde, er premiumplanen det du akkurat trenger. Det som er så spesielt med denne planen, er at den kombinerer de unike funksjonene i et enkelt servermiljø. Faktisk gir denne planen ditt eget dedikerte miljø komplett med målrettet kundeservice og mange nyvinninger som gjør at du får opplevelser med høy ytelse.

Av denne grunn er denne planen svært tilpasset og kan ordnes når WPEngine forstår dine unike behov. I motsetning til de andre som har et fast beløp per måned, har ikke denne planen et eksplisitt tall. Med administrert onboarding, som en av nøkkelfunksjonene i premiumplanen, kan du enkelt flytte nettstedene dine uten å oppleve drifttid.

Enterprise Grade Plan

Dette er den ultimate planen når det gjelder oppetid, ytelse og skalerbarhet som WPEngine har. Dette er en plan reservert for oppdragskritiske nettsteder og de som opplever ekstrem høy trafikk. Det er et dedikert gruppert miljø der nettstedene dine er sikret. Kundeservicen som er dedikert til denne planen er av høyeste kvalitet.

Akkurat som premium-planen har enterprise grade-planen styrt ombord for enkel bevegelse av nettsteder. Noe som virkelig er unikt for denne planen er lastbalanseringsteknologien. Teknisk er lastbalansering en teknologi som lar deg distribuere arbeidsmengder over en rekke ressurser, for eksempel en dataklynge. Fordelen med dette er at ressursbruken din er svært optimalisert og gjennomstrømningen blir maksimal. Hver kunde som besøker nettstedet ditt vil sette pris på den minimerte responstiden og nettstedets hastighet. Det er også den eneste planen som har strategisk kontostyring, billettsupport 24/7 og applikasjonsytelse.

WPEngine Advantage

I følge statistikk samlet fra WPEngine har selskapet erfaring med å være vertskap for over 60 000 kunder fordelt på 136 land rundt om i verden. Deres datasentre er i EMEA, USA og Asia-Pacific. Dette sikrer at kundesidene alltid er høy, uavhengig av hvor de befinner seg. For å bygge videre på denne opplevelsen har WPEngine følgende hovedfordeler.

Nettsikkerhet

Hvis du er en virksomhet som tar sikte på å selge produkter via nettstedet ditt, er en av tingene du bør se etter og ha en garanti på et Secure Socket Layer (SSL) sertifikat. Fordelen med dette sertifikatet er at det sikrer informasjonsflyten fra kunden til serverne dine. Tilliten dette gir, hjelper deg å tjene et rykte som lett kan oversettes til konverteringer. Til fordel for WPEngine-kunder er det ett gratis SSL-sertifikat gitt for ethvert hostingabonnement fra personlig til bedriftskvalitet.

I tillegg til dette utfører WPEngine skanninger til skadelig programvare hver dag og har en sterk brannmur designet for å blokkere enhver trussel. De har et løfte om at ethvert nettsted som blir hacket vil bli reparert gratis av teamet deres.

Netthandel og e-postmarkedsføring

Spesialiseringen av WPEngine innen WordPress-vertsområdet har kommet med mange andre fordeler som kundene enkelt kan benytte seg av for å utvide sine online virksomheter. En av disse skattene er det enorme biblioteket for plugin-moduler for innholdsstyringssystemer designet spesielt for netthandel. Noen av plugin-modulene inkluderer WooCommerce og Shopify.

For å legge til dette er det mange e-postmarkedsføringsteknologier som Mailflow, Drip og DirectIQ. Selv med den lave avgiften som er belastet av e-postmarkedsføring og e-handelsselskaper, har du det bedre å operere innenfor dette rommet.

Utmerket oppetid

Enhver vertstjeneste som er verdt salt, må prioritere oppetid på nettstedet. Dette er utelukkende fordi nettsteder som har uforutsigbare oppetider frustrerer kundene og i stor grad undergraver tilgjengeligheten til produktene og tjenestene som tilbys. Du kan bokstavelig talt teste WPEngines oppetid ved hjelp av et verktøy for overvåkning av nettsteder og bevise deres utrolige stabilitet. Oppetid bidrar i større grad til kundenes nettopplevelse.

Kundeservice

Det har ikke noe å si hvor godt et produkt er eller markedsføres, hvis det ikke er et bunnsolid kundeserviceteam som kan sikkerhetskopiere det, vil ikke bunnlinjen være betydelig. Da WPEngine innså at ikke alle er en guru på nettet, opprettet en av de mest nyttige kundesupportene for å imøtekomme de forskjellige spørsmålene fra hele verden. De har en dedikert telefonlinje som er åpen 24/7 og gratis.

I tillegg har de en online live chat-plattform som igjen er åpen 24/7 for kunder for å dele sine erfaringer, stille spørsmål og søke avklaring. Denne plattformen er spesielt fordelaktig for personlige planabonnenter fordi disse ikke blir tilgodesett i den gratis telefonstøtten.

Pengene tilbake-garanti

En webhotellleverandør som er trygg på produktene de tilbyr, kan ikke vike fra å gi kundene sine en bit av paien før de inngår en kjøpsforpliktelse. WPEngine overgår langt det de fleste av konkurrentene tilbyr som prøvevinduet. De gir en 60-dagers pengene tilbake-garanti for personlig plan, profesjonell plan og forretningsplan. Dette gjelder imidlertid ikke for Premium- og Enterprise Grade-webhotellplanene.

Ulempen med WPEngine

De utmerkede egenskapene og nyskapende teknologien til side, noen kunder føler seg utelatt fra WPEngine på grunn av visse faktorer:

 • Besøkerskap – Grensen for antall besøkende et nettsted kan huse er en hindring, spesielt for oppstart av bedrifter som ønsker å dra nytte av de rimelige pakkene.
 • Relativt dyrt – Selv med deres personlige plan som er priset til $ 29 per måned, er WPEngine fremdeles dyrt sammenlignet med noen av konkurrentene. I løpet av et år betaler kunder på denne planen $ 348, som er ganske enormt for å bare ha en blogg.
 • Ingen telefonstøtte for personlig plan – Dette er en av de største svikt for abonnenter i denne kategorien fordi de ville forvente mer til den prisen. Dette gjør at abonnentene bare er avhengige av live chat-støtten.
 • Mangel på e-post hosting – Kunder forventer å ha e-post hosting som en del av pakkene som tilbys av WPEngine. Dette er imidlertid ikke tilfelle, og til en viss grad har det frustrert noen abonnenter som må lete etter hosting andre steder.

Bunnlinjen

Ser på både fordeler og ulemper, tilbyr WPEngine viktige funksjonaliteter lastet med nyttige funksjoner som kan gi deg en myk landing når du ser etter å etablere fotavtrykket ditt på nettet. De WordPress-vennlige funksjonene gjør opplevelsen din verdt, spesielt ved hjelp av kundeservicerepresentanter som alltid er online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me